172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #36794 Az SG szerver jelenlegi maplistája:
A custom mapokat ahogy irtam, a bf2files.com -ról lehet letölteni. -
Az élet,... kifürkészhetetlen! -
dorell #36792 Az létezik hogy a magyar szerveken senki nem használ mikrofont? van egy szerver nem tudom mi a neve de sly.hu a jelszó a belépéshez. Szinte csak magyarok vannak, és senki nem használja a mic-et. létezik ez? -
nekem egy 1976-os Lenco fejhallgatom van(svajzi:) akkor volt 1000 piz...akkoriban 1500 piz havonta nem volt rossz:) iszonyu mely hangokat tud:) -
xD -
Vietnam jó volt! -
Eredeti? -
VIG0 #36787 Hi
Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
thx -
Borg #36786 Igen, az SG szervere törtet is beenged. ;) -
csináltál másik nevet? 
-
ja
múltkor tudjátok beírtam játék közbe hogy ne bombázzatok plz.
ezt rögtön el is olvasták, és még képet is raktak be
de amikor beírtam hogy team, mert 2*es amcsi előny volt, akkor úgy csinálnak, mintha nem is látnák

-
Én benne vagyok!!! -
jaj
haggyá má
te sem vagy több 15nél
-
húúúú,akkor már csókolomot kell köszönni... 
-
Ilyet már láttam játék közben, de olyan oldalra szaltot amit a MEC-es gyerek nyom olyat nem.
-
először is nem 13 éves hanem 14 éves vok...ez letisztázva... -
FlatlineHun #36778 Csak azt nem tudom, hogy hogy csinálja, hogy hasalásból ugrik, és a levegőben lehasalva marad...... -
Nem is tudtam hogy akrobatikus elemek is vannak a játékban..
-
A különleges "werzióval" rendelkezők is beléphetnek a szerverre???
-
Borg #36775 Blackhawkhunt (helis) mapot feltehetem még.
Majd szólok ha be vannak állítva a mapok. Egykettő már fentvan, de a cyclebe még nem tettem be egyiket se. -
Na leszedtem a mapokat felmegyek a szervere és megnézem :) -
ez jól hangzik? -
"hát igen
mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
szal ne várj csodákat "
Mert te mennyi vagy?? 13 és 3/4??

-
FlatlineHun #36771 Wow!
Ezt látni kell!
Bunny Hill -
Kellene egy helicity map is, ahol van legalabb 5-5 darab raketakopkodos heli :)
-
a ranked szerverben az a jó, h nem modolható ,) ilyet mástól se nagyon kérj :) sima bf2 mehet rajta, hivatalos pályákkal, ozt jóvan :) -
Borg #36768 Az SG szerverre a következő custom mapok kerülnek fel (első körben):
al_khafji_docks - Ismert map a DC-ből, sokat nem magyarázok rajta. Szinte 1:1 port.
king of the hills - Más gamekből már ismerhető, akár RTS-ekből is. 4 sarokból van indulás (vagy 2-ből), és középen van egy rakat felfoglalható cucc, köztük reptér meg ilyenek.
sandstorm - Hatalmas, üres, SIVATAG :) Az alsó sarokból relatíve egymáshoz közelről indul a két csapat, mindössze néhány buggyval, és dzsippel. Versenyfutás a pontokért :) A foglalható pontok kemény kilóméterekre vannak, és addig csak homokdűnék amerre a szem ellát. A foglalható pontokon aztán már lehet találni mindenféle jót. A kiinduló pontokhoz legközelebbi foglalhatón vannak repülő ojjektumuk is.
medina city - Tisztán városi harc, néhány tank+apc+buggy. De erősen infantry map.
Minden map letölthető a bf2files.com -ról. -
Valóban, ez most helis, vagy gyalogos map lesz?
A helik seperc alatt ledarálják szegény bokorugrókat, pláne ha a közelben helipad is van.
(Szvsz) -
FlatlineHun #36766 Öööö.... a két tábor, csak két zászló az azt jelenti, hogy 4 zászló, abból 2 elfoglalhatatlan, vagy összesen 2 zászló?
Hatalmas síkság, sok fedezékkel meg azért jó, mert fedezék elsősorban a gyalogságnak kell, azok meg köztudottan imádják a hatalmas síkságokat, ahol akár 3-4 percig is lehet futni fedezékről fedezékre...... *khm* *khm*
Szerintem az sem véletlen, hogy a "zatar wetlands" pályán (ami alapvetően síkság) mindössze egy támadóheli van (igaz, tornyok azért ott is vannak)
Remélem alaposan végiggondoltad a mapot építés előtt, mert szar érzés ám, amikor a végén jön rá az ember, hogy az egész koncepció rossz volt.... -
Xian #36765 Alakul a saját fejlesztéső map.
Xian - The NoMan's Land
2 Tábor, csak 2 zászló, hatalmas sikság sok fedezékkel, középen
út roncsokkal. Géppuskafészkek.
2 helipad a pálya közepén.
Hétvégére lesz pár kép is.
-
marmint alnev, alruha -
En pontokra gizdulo ember vagyok :), de oda majd allneven, allruhaban megyek, mert erdekel !!! -
FlatlineHun #36762 "freddy: honnan tudok ranked szervert letölteni?"
:))) j/k -
Borg #36761 Nem tudom, és nem is akarom.
Ez egy custom map + mod funplay szerver lesz. Nemnagyon akarok ott mindenféle pointfarmoló, pontokra gizduló embereket. -
Poggyász #36760 Nem tudja mivel ehhez szerződést kellene kötni a EA Magyarországgal. Az ilyen kérdésekkel viszont vigyázz, mert Fritz folyamatosan új aláírásra vadászik
-
gyertek fel a szerverre!
borg, nemtod megcsinálni rtanked szervernek? -
Borg #36758 [SG.HU] BF2 HUN (real weapon mod + custom mapok!) - SZERVER ÜZEMEL!
- IP 193.6.2.125
- jelszó nincs
- high ping kicker
- auto team balance (commandert, squad tagot, squadführert nem pakol!)
- custom mapok (folyamatosan tesszük fel őket majd, linkek és leirások az SG Team oldalon lesznek!)
- TACTICAL REAL WEAPON MOD (by CB, de a fejlesztését a csapat viszi tovább)
A szerver egyelőre NEM listázható sem ASE-ban, sem BF2-ben. Amíg ezt megoldom, IP alapján tudtok csatlakozni minden gond nélkül. -
Tisztában vagyok vele, csak nincs most erre 10k-m meg szeretem hallani h mi folyik körülöttem miközben játszom. -
Borg #36756 Valaki bf2 szerver admin: Melyik porttal lehet a gond, ha az ase és a bf2 szerver keresője sem listázza a szervert?
Mert ha IP:Port alapján rákeresek, akkor pl a game-monitor.com simán listázza, és queryzi. Meg csatlakozni is simán lehet rá IP alapján. -
egy minőségi hi-fi fejhallgatónál nem jobb egyik hangszórós fasság sem vegyél egy egy vaddisznó fejhalgatót 10 ezerért mert csak így igaziak a hangok