172102
  • Borg
    Az SG szerver jelenlegi maplistája:

A custom mapokat ahogy irtam, a bf2files.com -ról lehet letölteni.
  • Boxer HUN
    Az élet,... kifürkészhetetlen!
  • dorell
    Az létezik hogy a magyar szerveken senki nem használ mikrofont? van egy szerver nem tudom mi a neve de sly.hu a jelszó a belépéshez. Szinte csak magyarok vannak, és senki nem használja a mic-et. létezik ez?
  • leveskocka
    nekem egy 1976-os Lenco fejhallgatom van(svajzi:) akkor volt 1000 piz...akkoriban 1500 piz havonta nem volt rossz:) iszonyu mely hangokat tud:)
  • TDC Geronimo
    xD
  • G@be
    Vietnam jó volt!
  • Boxer HUN
    Eredeti?
  • VIG0
    Hi

Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
    thx
  • Borg
    Igen, az SG szervere törtet is beenged. ;)
  • fr3ddy14
    csináltál másik nevet?
  • fr3ddy14
    ja
    múltkor tudjátok beírtam játék közbe hogy ne bombázzatok plz.
    ezt rögtön el is olvasták, és még képet is raktak be
    de amikor beírtam hogy team, mert 2*es amcsi előny volt, akkor úgy csinálnak, mintha nem is látnák
  • Boxer HUN
    Én benne vagyok!!!
  • fr3ddy14
    jaj
    haggyá má
    te sem vagy több 15nél
  • Looserke
    húúúú,akkor már csókolomot kell köszönni...
  • TheSandman
    Ilyet már láttam játék közben, de olyan oldalra szaltot amit a MEC-es gyerek nyom olyat nem.
  • Xtreme Equinox
    először is nem 13 éves hanem 14 éves vok...ez letisztázva...
  • FlatlineHun
    Csak azt nem tudom, hogy hogy csinálja, hogy hasalásból ugrik, és a levegőben lehasalva marad......
  • TheSandman
    Nem is tudtam hogy akrobatikus elemek is vannak a játékban..
  • Looserke
    A különleges "werzióval" rendelkezők is beléphetnek a szerverre???
  • Borg
    Blackhawkhunt (helis) mapot feltehetem még.

Majd szólok ha be vannak állítva a mapok. Egykettő már fentvan, de a cyclebe még nem tettem be egyiket se.
  • uHs Gerzson
    Na leszedtem a mapokat felmegyek a szervere és megnézem :)
  • mohus
    ez jól hangzik?
  • Danee
    "hát igen
    mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
    szal ne várj csodákat "

Mert te mennyi vagy?? 13 és 3/4??
  • FlatlineHun
    Wow!

Ezt látni kell!

Bunny Hill
  • alma2
    Kellene egy helicity map is, ahol van legalabb 5-5 darab raketakopkodos heli :)
  • BurnBaby
    a ranked szerverben az a jó, h nem modolható ,) ilyet mástól se nagyon kérj :) sima bf2 mehet rajta, hivatalos pályákkal, ozt jóvan :)
  • Borg
    Az SG szerverre a következő custom mapok kerülnek fel (első körben):

al_khafji_docks - Ismert map a DC-ből, sokat nem magyarázok rajta. Szinte 1:1 port.

king of the hills - Más gamekből már ismerhető, akár RTS-ekből is. 4 sarokból van indulás (vagy 2-ből), és középen van egy rakat felfoglalható cucc, köztük reptér meg ilyenek.

sandstorm - Hatalmas, üres, SIVATAG :) Az alsó sarokból relatíve egymáshoz közelről indul a két csapat, mindössze néhány buggyval, és dzsippel. Versenyfutás a pontokért :) A foglalható pontok kemény kilóméterekre vannak, és addig csak homokdűnék amerre a szem ellát. A foglalható pontokon aztán már lehet találni mindenféle jót. A kiinduló pontokhoz legközelebbi foglalhatón vannak repülő ojjektumuk is.

medina city - Tisztán városi harc, néhány tank+apc+buggy. De erősen infantry map.

Minden map letölthető a bf2files.com -ról.
  • 0Fritz0
    Valóban, ez most helis, vagy gyalogos map lesz?
    A helik seperc alatt ledarálják szegény bokorugrókat, pláne ha a közelben helipad is van.

(Szvsz)
  • FlatlineHun
    Öööö.... a két tábor, csak két zászló az azt jelenti, hogy 4 zászló, abból 2 elfoglalhatatlan, vagy összesen 2 zászló?
    Hatalmas síkság, sok fedezékkel meg azért jó, mert fedezék elsősorban a gyalogságnak kell, azok meg köztudottan imádják a hatalmas síkságokat, ahol akár 3-4 percig is lehet futni fedezékről fedezékre...... *khm* *khm*
    Szerintem az sem véletlen, hogy a "zatar wetlands" pályán (ami alapvetően síkság) mindössze egy támadóheli van (igaz, tornyok azért ott is vannak)
    Remélem alaposan végiggondoltad a mapot építés előtt, mert szar érzés ám, amikor a végén jön rá az ember, hogy az egész koncepció rossz volt....
  • Xian
    Alakul a saját fejlesztéső map.

Xian - The NoMan's Land

2 Tábor, csak 2 zászló, hatalmas sikság sok fedezékkel, középen
    út roncsokkal. Géppuskafészkek.
    2 helipad a pálya közepén.

Hétvégére lesz pár kép is.
  • alma2
    marmint alnev, alruha
  • alma2
    En pontokra gizdulo ember vagyok :), de oda majd allneven, allruhaban megyek, mert erdekel !!!
  • FlatlineHun
    "freddy: honnan tudok ranked szervert letölteni?"

:))) j/k
  • Borg
    Nem tudom, és nem is akarom.

Ez egy custom map + mod funplay szerver lesz. Nemnagyon akarok ott mindenféle pointfarmoló, pontokra gizduló embereket.
  • Poggyász
    Nem tudja mivel ehhez szerződést kellene kötni a EA Magyarországgal. Az ilyen kérdésekkel viszont vigyázz, mert Fritz folyamatosan új aláírásra vadászik
  • fr3ddy14
    gyertek fel a szerverre!
    borg, nemtod megcsinálni rtanked szervernek?
  • Borg
    [SG.HU] BF2 HUN (real weapon mod + custom mapok!) - SZERVER ÜZEMEL!

- IP 193.6.2.125
    - jelszó nincs
    - high ping kicker
    - auto team balance (commandert, squad tagot, squadführert nem pakol!)
    - custom mapok (folyamatosan tesszük fel őket majd, linkek és leirások az SG Team oldalon lesznek!)
    - TACTICAL REAL WEAPON MOD (by CB, de a fejlesztését a csapat viszi tovább)

A szerver egyelőre NEM listázható sem ASE-ban, sem BF2-ben. Amíg ezt megoldom, IP alapján tudtok csatlakozni minden gond nélkül.
  • TheSandman
    Tisztában vagyok vele, csak nincs most erre 10k-m meg szeretem hallani h mi folyik körülöttem miközben játszom.
  • Borg
    Valaki bf2 szerver admin: Melyik porttal lehet a gond, ha az ase és a bf2 szerver keresője sem listázza a szervert?

Mert ha IP:Port alapján rákeresek, akkor pl a game-monitor.com simán listázza, és queryzi. Meg csatlakozni is simán lehet rá IP alapján.
  • schrank
    egy minőségi hi-fi fejhallgatónál nem jobb egyik hangszórós fasság sem vegyél egy egy vaddisznó fejhalgatót 10 ezerért mert csak így igaziak a hangok