172102
  • mikuc
    Hát nekem a gef 4800 kártyám is Inno volt és nem volt vele semmi problémám.
    Viszont volt Abit, Asus kártyám is és sajnos mindkettö 2 hónap után megadta magát.
    Ugyhogy maradtam annál ami már egyszer bevált.
    A Win most lett újra telepitve.
    Driver 77.77.
  • Kandurex
    Na nem azért az 1.20 -ért, de aki Inno kártyát vesz meg is érdemli. 5 - 6 k -val olcsóbb, de nagyságrendekkel megbízhatatlanabb, mint pár ezressel drágább társai. Pláne ha cserélni akrja az ember, sok helyen, csak az asus, chain, club, connect stb. stb. kártyákat veszik be, ....egyébként pedig ha a 4800 -sal is ezt csinálta, akkor nem ártanna egy drv csere, esetleg újra telepítés...windel...stb.
  • alma2
    Medina cityt kerunk !
  • alma2
    ne valtsd mar olyan gyorsan a mapokat nem birom letolteni oket :)
    /65k/sec/
  • mikuc
    Sziasztok!!

Beszereltem az újonnan szerzett Inno3D 6600GT AGP-s videokarimat.
    Játék feltelepit, elindit majd kivág az asztalra. Tisztára azt csinálja mint a Gef 4800 karimmal.
    Most akkor ilyen karival sem megy?? :-((
    Vagy csak a gépem nem akarja hogy ezzel a játékkal nyomuljak éjjel-nappal!!

Köszi
  • Borg
    Hát ezt a két sivatagost legyalulom szerintem... szar mindkettő. Igénytelenek nagyon.
  • Borg
    Meglesz az. Most az a gond, hogy nem ismeri fel HUNGARY-nak a szervert. Szal a keresők ezért nem találják a magyar szerverek között. Amúgy igen.

Tehát ASE-ben new server, IP alapján beaddolhatod a favoritesbe. Es akkor listázza.
  • Csacsy
    Remélem elkülkditek nekem is az általatok kreált videt :)
  • alma2
    Na megvan, tisztelt keszito sz*rul csomagolta be, vagyis a belso mappat kellett betenni a helyere.
  • alma2
    Borg ez a harmadik map nem jon be... sandstorm, melyik verzio kell ?
  • uHs Gerzson
    Mivel ma nem tudtunk elegen összejönni az utólso jelenet leforgatására és a csoportképre sem tudot mindenki jönni ezért VASÁRNAP 19:00rendezünk le mindent lehetöleg mindenki legyen ott még az is aki egyszer volt a forgatáson mára ennyi ;)
  • uHs Gerzson
    Már vagy 1 hete elkezdtünk egy forgatást bf2-be és ma szeretnénk az ultólso jelenetet leforgatni miután ez megvolt csinálunk egy csoport képet azokról akik segitetek a forgatásban.
  • Kandurex
    Meg kellene csinálni az SG szervert, hogy lássa az ASE, mert különben nem megy rá a nép :(

Már egy hete a f2K|City maps|All weapons|HUN| szerveren döglik a nép, pedig nagyon unalmas már az a 3 pálya, csak ugye máshova meg nem mennek :(
  • m1c1mack0
    de akkor mi a megoldás?
  • Dave000
    Nekem pl a Dalian Plant pályánál volt ilyen, nem 46 hanem valamivel előtte olyan 30 %-nál kirakott az asztalra, de csak annál a pályánál, újraraktam a gamét és azóta semmi gond, simán betölti.
  • mohus
    melyik szerveren?
  • Dave000
    Hát ez elég érdekes probléma... ha csak a hang menne el attól még a zöld feliratoknak lennie kéne, de így nem tudok mit mondani, elég egyedi probléma...
  • mohus
    vegyél ramot
  • mohus
    szerintem ezt valaki már kérdezte...én meg meg is írtam a megoldást, persze én meg már mondtam, hogy ezt is rakják be a faq-ba...dehát ez van
  • ttibi
    mikor betőltőm a játékot és elinditanék egy pányát tőlt és ott mikor eléri a 46%-ot kilép!
    na mind1
  • DUGO01
    Üdv az sg fórumosok népes táborának!

Egy hatalmas problémával fordulok hozzátok, bízva, abban hogy tudtok nekem segíteni.
    Csapaton belül illetve a commanderrel nem tudok kommunikálni, tehát én nem tudok senkihez sem szólni, illetve nem hallom a beszédeket. Ha újrarakom a gémet, és mindent faszául beállítok akkor KB 1 percig minden jó, és akkor hirtelen elmegy a társak hangja, illetve a kis zöld feliratka is eltűnik, amivel a beszédet jelzi a játék!
    Minden épkézláb, használható ötletet vagy tapasztalatot szívesen fogadok!
    Kérlek benneteket segítsetek, előre is köszönöm.
  • joebacsi
    cseszős, szopós hc homo xxx, béefesektől mégis mit vártál?
  • m1c1mack0
    mi 46%?
  • ttibi
    mit csináljak 46% kilép a winbe?
    wan valakinek hasonlo gondja?
  • alma2
    Add kolcson a ruhad felveszem es megjelenek helyetted, szerintem akkora kulonbseg nincs kettonk kozott :)
  • alma2
    Jo ez az SG server csak, ha egyedul rohangalok rajta meg a sebzesi rendszert sem tudom kiprobalni :)
  • Poggyász
    Szerintem inkább némítsd el a problémás embert. Még nem volt rá szükségem, ezért lehet hogy rosszul tudom, de itt nézd meg: TAB, jobb click, felül MANAGE fül és a problémás ember mellett a VOIP kocka.
  • ACE
    Skacok én ma nem tudok jönni, mert pont 19-től dolgozom éjjel, nem lehetne a stábfotót hagyni vasárnapra? Akkor biztos mindenki otthon van...
  • Borg
    thx
  • Stotoo
    szterei keverot kapcsoljatok ki
  • FCH kari
    találkoztam ma freddy hasonmásával!!összelehetne öket kötni,belépett szakaszunkba és folyamatosan beszélt ugy hogy tisztában voltam a körülötte zajlo eseményekröl pedig más ponton voltunk!asszem legközelebb lezárom szakaszt csak még nemtapasztaltam ki hogy hogy is kell!!
  • 0Fritz0
    Tom. :)

(+1 jelenet)
  • FCH kari
    OKK!!!!!lenne egy kérdésem igaz az hogy a nyertes oldalon levö játékosok több pontot kapnak??mert én ugy tapasztalom hogy nem ,esetleg a statban lessz több gyözelem vagy vereség! mert ma ranked 3,beálltama mec csapatba mert kevesebben voltak, kezdtek szivárogni játékosok mec15 usa 16, elkezdtünk vesztésre álni parti végére mec10 usa 21 és ez ment folyamatosan!lényeg álltalában a nyerésre állo csapat a meccs végére mindig sokkal nagyobb létszámu lett!!
  • balintk
    Megkérdezhetem hogy milyen fórgatás lesz?
  • uHs Gerzson
    Jó csak flat azért mondja mert csoport képet is akkar csinálni így az is legyen ott aki csak 1-szer volt.
  • 0Fritz0
    Leszek.
  • schrank
    te meg mit [big]-gegsz akkor inkább már brekegjél
    ugye a -k tudnak brekegni
  • uHs Gerzson
    Tehát ma forgatás19:00 !!!!

:)
  • FlatlineHun
    Ugye említettem, hogy
    [big]Ma 19:00-kor forgatás[/big]
    és jó lenne, ha mindenki jönne?
  • joebacsi
    hamég aktuális, akkor:
    # GameSpy allow udp range 14567 14570 allow udp 22000 allow udp range 23000 23009 # GameSpy Master Server UDP Heartbeat allow udp port 27900 # GameSpy Master Server List Request allow tcp port 28900