172102
  • Borg
    SG szerver mappack v1 letölthető - 149MB

Map lista, leirások, stb: SG Team oldal.
  • Zs0lt1
    nem lehetne a stábjelenetet + 1 jelenet forgatását mára tenni?
    Holnap 'sajna' nem érek rá.
  • Vukodlav
    Hi!
    Miért van az, hogy mikor átállítom a grafikai beállításokat, nem optimalizálja a shadereket, és szaggat a játék mint állat. Ha kitörlöm az accountot a my documentsből, és újra indítom, akkor az új accountál megint optimalizál, átállítom a felbontást és már nem... És így tovább.. Valaki tud segíteni ebben?
  • fr3ddy14
    én mediaplayerrel játszom le
    ez a baj?
  • Dave000
    Nem tudom, mi nálad a probléma, én már játszottam úgy hogy a winampból ment a rádió (192k), és a játékban észre se vettem.
  • fr3ddy14
    bakker
    beraktam zenét játék közbe( a gépemről megy) és kidobál minden szererről magas pping miaat
    mi lehet a gond?
  • FlatlineHun
    "speedy release"..... tudják egyáltalán, hogy mi ez? :))
  • Promi #36906
    Nem mindenki tud am englisul!:)
  • Borg
    MSXSecurity: Under Investigation
    1:56am | Sat 3 Sep 2005 | DeMiNe0 | Comment
    MSXSecurity has been placed under investigation by EA Games for making a series of hacking utilitys that give players an unfair advantage on ranked and unranked BF2 servers. These hacks have been found to pass every PunkBuster check to date.

EA has yet to release an offical statement on this, but a few of their developers and public reps have stated this in the EA online forums:

The problem seems to be the way PB handles textures, which is allowing these hackers to create hacks that punkbuster is unable to detect. What makes things worse at the moment is there hacks are using some new code which changes the hacks MD5 on every load, making each users hack unique, and making it near impossible for PB to simply ban based on the hack MD5.

We can only hope that EA / EvenBalance does a speedy release to fix this problem.

Végülis a legviccesebb az utolsó mondat :D
  • FlatlineHun
    Nah, elkészült a film.... de mivel vasárnapra terveztük a stábjelenetet + 1 jelenet újraforgatását, most nem tudom mi legyen. Végülis a stábjelenet csak egy poén a végére, anélkül is teljes értékű a film, és bár nem teljesen olyan lett, mint amilyennek szándékoztam, azért elfogadható.
    Kérdezném a stábtagokat, mi a véleményük...
  • Pharaoh
    Jaja, DC-ben is ez volt a jó, mindenki a parton várta őket stringerrel.
    Egy kis nosztalgia.
  • Poggyász
    ASE nálatok sem jelzi ki egy szerveren játszó összes játékost? Kiváncsiságból megpróbáltam regisztrált verzióval is, de úgyis csak mondjuk 18 nevet sorol fel, miközben azt jelzi hogy 32-en játszanak.
  • Borg
    Az SG szerverhez egyébként egy nagyon egyszerű módja is van a csatlakozásnak:
    Átfáradtok az SG Team topikba, és a topik tetején lévő BF2 serverstatban a "Play"-re kattintotok :)
  • fr3ddy14
    amúgysem szimpi nekem az a progi
  • Pharaoh
    ASE akkor necces, ha 1-2 hely van a szerveren, míg connectál az account szerverhez meg míg betölt elfogy a hely.
  • fr3ddy14
    én a bf2 szerverkeresőt használom
    aset nemszeretem
  • Looserke
    Vagy inkább minden 5-ik ház tetejére egy stingert!
    Kacsavadászat rulez!
  • Pharaoh
    Igaz, DC-ben legálább volt rá alternatíva. Majd jönnek akkor csónakkal.
  • Borg
    Ez jelen esetben kicsi aprót sem zavarna, lévén valami miatt amúgy sem listázódik a szerver :)
  • Looserke
    torrent?
  • Looserke
    Úgyis ASE-t használ, majdnem mindenki...
    egyébként az F2K-t is kilistázza...
  • fr3ddy14
    OFF
    nem tudtok egy ingyenes zeneletöltő oldalt?
    /OFF
  • FlatlineHun
    Nem vagyok benne biztos, de én úgy hallottam, hogy delist-elik az all unlockos szervereket....
  • Zs0lt1
    hát bh nélkül nehezen jönnének át a tavon.
  • Borg
    Én inkább egy all unlockon gondolkozok sg szerverre... az legalább fair lenne, hamár mindenáron unlock kell.
  • Pharaoh
    Csak, ha lesz benne BH, ugyan az lesz, mint a Mashtour city, és BH lehentel mindenkit, tank meg nincs ami könnyen lelőhetbné.
  • Zs0lt1
    Lost Village
    Egy fórumon olvastam, hogy azt is csinálgatják.
  • Pharaoh
    Az volt. Csak még a DC-ben nem volt olyan a BH-hogy kinyírunk vele mindenkit.
  • Pharaoh
    f2k -n be ban kapcsolva, és nem olyan jó, minden pistike M95-el rohangál.
  • Looserke
    Jah...
    Egyébként a magyar nem ranked szervereken miért nem állítjátok be az unlockolt fegyverek elérhetőségét, mert szerintem nagyot dob a játékélményen és máskülönben amúgy sem tudnánk őket használni...
  • Borg
    dc-ben hogy hivták azt a mapot, ahol az usmc helikkel repülhetett át egy tavon, és utána ilyen faluban volt infantry harc? lost village, vagy mi? Mert pl a blackhawkhunt a stílust illetően hasonlít arra.
  • Borg
    Nincs olyan profi egyik sem, mint az alap BF2 mapok.
    Tehát nem olyan részletesek, vagy nem olyan jól optimalizáltak, vagy kicsit bugosak... valami gondja mindnek van.
    A legjobb közöttük a mekong river, az al khajfi docks, meg talán a king of the hill. Ezek a legprofibbak.
    De alapjában véve csak azokat hagytam most fent, amik jól játszhatóak.

Az SG Team oldalra mennek fel rövid maptesztek nemsokára, illetve délutánra kb fentlesz a letölthető mappack is.
  • lac coo
    Egy része meg megmarad ?
    De lehet nem tom ,csak úgy észrevettem..:DD
  • PeeTeR
    a jungle stream az jo
  • Hatt
    Ezek már jók? Képen tetszik csak sajnos elfogúlt vagyok a szerkesztett mapokkal szemben...
  • PeeTeR
    valaki segitene mikrofon beallitasaban? :)
    marmint hogy tudjak dumalni force kozben
  • 0Fritz0
    Sebaj ezt is elmagyarázom: Lehet állítani az átlátszóságot.
  • Zs0lt1
    hát az nagyon 't'égi lehetett ;P
  • netrunner
    úgy tűnik mégsincs meg mindegyik custom map... :-(
  • EmThor