172102
  • petersz
    Jogos. A multkor valaki, (talán BB?) írta itt, hogy a rankedek között is maradt direkt egy AB nélkül, "hogy legyen alternatíva". Aha, a mazohistákra is kell gondolni ;)
    Amúgy teljesen bevett gyakorlat a magyar szervereken, hogy a vesztes csapatból a kör végére átcsorognak az emberek. Nagyon szánnivaló jelenség. Überfregkultusz :/
  • Skiper
    Azaz
  • FlatlineHun
    Végülis én már feltöltöttem Kari haverjához, most már csak rajta múlik, hogy mikor teszi ki. Az engineeres jelenetet meg már nincs kedvem újraforgatni.....
    Szeretném, ha első körben ti néznétek meg :)
  • FlatlineHun
    Nah, azt hiszem, hogy most egy ideig végeztem az autobalance nélküli magyar szerverekkel... Amikor más fél pályát lejátszottunk 10vs20 ellen, a többszöri felszólításra egy ember állt át. (-tRs-Landor) Neki köszönöm, hogy azért vannak kivételek is. A többiek. (pld cobra.hu, aki ezek után még átállt az amcsikhoz) szívjon langyos metángázt....
  • petersz
    Osztrák bor? Szerintem csak pár üveg joféle hazai után bontsátok fel, mikor már mindegy is ;)
  • Zs0lt1
    hely, idő? :-)
    tudod, hogy egy ilyen tesztre mindíg kapható vagyok :-)
  • uHs Gerzson
    Na én is hazaértem az osztrákoktól, ja és Zs0lt1 hoztam osztrák bort tesztelni kéne majd a borfalu elött :DDD

Flat: én azt mondom csináljuk meg az utolsó jelenetet és hadjuk most ki a stábfotot majd egyszer hozzácsatolhatjuk ha majd összejön a bagázs. Már igy is szétizgulom magam mit hoztál össze :)
  • schrank
    na az időmilliomos
  • Zs0lt1
    majd szurkolok neked :Ð
  • alma2
    Ja es azert nem latja a servert, mert nem latja magyarnak... neked szuper geped lehet borg, tanulekony legalabbis :)
  • FlatlineHun
    Wow! Mexereztem a Good Conduct Ribbont, és a Mid-east service ribbont is, végre megvan a 250 órám! :)

• alma2
    siman bepakol a levels ala par konyvtarat, ha nem kell fogod es kitorlod, ennyi.
    plusz a jatekot ujra kell inditani /vagy valami console parancs kell, hoyg ujra olvasssa a meglevo mapokat/ ha menet kozben toltod le, mert nem latja ugy.
  • schrank
    te borg én felteszem azokat a mapokat de ha elbassza a játékot és újra kell raknom ...csán leszel rúgva
  • schrank
    ne térj ki a pontjaim előőtt ez lehetett volna életed legjobb kiugró teljesítményt nyújtó akciója és te el...sztad szomorú történet de legalább . . .
    különben is mit csinálsz ekkora ügyet az egészből biztos van a településetek közelében egy gyors-sodrású mély folyó vagy egy vasúti átkelő végső esetben villany fűnyíró a fürdőkádba tedd amit tenned kell
  • alma2
    Ha kiirja hogy finished, akkor valoszinu felrebeszelsz, ha nem, valami gebasz van.pl install kozben elfogy a hely, bar altalaban ellenorzi elotte, es azert uninstallja magat egybol.de meg ezeregy ok lehet :)

• schrank
    21.6 év múlva lesz meg a 2és fél milliós rangok pont egybe fog esni a 45.szülinapommal reméljük sikerülni fog
    bazmeg milyen leszmár 2030-ban a battlefield
  • Piko888
    Örül a szívem hogy segítettél, remélem te is leszel bajban.
  • schrank
    deee neki máááár HDD-s a videjója csak még tanulnia kell a távszabályzóval az irányítást nem lehet könnyű aaaz biztos
  • Gabe18
    E-F elméletileg kivitelezhető,de ha kicsit felemelkedik a földről és elforditja a gépet hogy a gunner rámlőhet,hát akkor asszem jóéccakát...
    G = az én A pontommal,és annak a kritikus részével.
  • Boxer HUN
    Vagy az asztali DVD-ben nincs HDD...
  • schrank
    "mééééééért nincs nyááááróóóóón hóóó az volna jóóóó ha vóóóólna hóóóóó"
    vagy elfelejtetted betenni a dvd-t a meghajtóba vagy nem eredetid van ;utóbbi esetben nem foglalkozunk a problémáddal
  • schrank
    E: ha lebeg a heli:mivel specoFOS voltál simán kiszedhetted volna a gunnert vagy gunnereket max átül a pilóta de az ő helyében sem lettem volna .
    F:ha a heli teljesen leszált gránátokat neki 1 gránát egy gunner buksi lövés 1 gránát . . .
    G: mivel hogy ezek a helis-foglalgatós-fragvadász-gyökerek úgysem maradtak volna ott a foglalásuk után simán visszafoglalhattátok volna apontot ez lett volna a leghumánusabb megoldás vér sem folyt volna TK sem lett volna és +4 pontot kaptál volna nem -4 -et
  • Piko888
    Hi!Srácok miért van az hogy amikor végez az installal azonnal törli a játékot ?
  • matyi08
    titeket beenged most a sly.hu jelszavas server? mert nálam valami hibáért rinyál a connecteddel
  • Borg
    FEAR-t próbáld ki, ha szereted a DM-et, és van bika géped. A topikjában vannak linkek, le tudod húzni ingyen a MP betat. Vannak magyar szerverek is.
  • PeeTeR
    majd meglatom mit lehetek az ugy erdekeben. vegulis egy probat meger (hamar SG -s vagyok... ).
  • Borg
    Na látod, fogod a baráti társaságot, és áthozod az sg szerverre. Itt legalább adottak a változatos mapok is ;)
  • PeeTeR
    nalam az F2K viszi a palmat (a ranked/nem ranked nem zavar), csak sajna 3MAP valtogatja egymast... viszont a tarsasag jo nagyon :) igy a jatek is elvezhetobb meg akkor is ha balfaxkodom... ;D
  • Platypus16
    Nem is kell lesz*rni, mert már Freddy barátunk mutatott magáról egy önarcképet:)
  • fr3ddy14
    ok
  • dronkZero
    Sza*já' rá, akkor előbb-utóbb abbahagyja. (Ráadásul akkor nekünk itt nem kell veletek foglalkoznunk... :P)
  • fr3ddy14
    takarodjá
    borg lécci bannold ki, mert egyfolytában piszkál
  • dronkZero
    Ehh.... :) Talán máskor. Meg azt nem kell lewarezolnom, itt van CDn... :)
  • Xtreme Equinox
    off...
    lol , kapott freddyke egy büntetőpontot...jéé
    ...on
  • fr3ddy14
    megvan
    köszi
  • fr3ddy14
    nem azé kérdezem hogy mi kell hozzá, hanem megkaptam, cask nemtudom mire
  • jefferson83
    B, nehézkes lenne. Én ha egyedül vagyok simán A,-t választom, mondjuk medicként mást nem is tehetek. Szerintem jól döntöttél, ha a társ látta, hogy mit akarsz ő hibázott. Ha c4-zik valaki én biztos nem megyek a közelébe.
  • Zs0lt1
    BFV? :Ð
  • 0Fritz0
    há' vagy a BIOS-ba...
  • Pharaoh
    Játékban lévő szerverkeresőbe ahol a szerver nevét kell beírni.