172102
  • 0Fritz0
    Szegény Kari, pedig helyjegye volt...
  • 0Fritz0
    Tegnap, Gulf of Oman.
    Asszem a Ranked II-es szerveren.
  • uHs Gerzson
  • Pharaoh
    Egyesek nem tom mit gondolnak, magukról.
  • uHs Gerzson
    Ez mikor volt melyik pályán???
  • Borg
    Ezeknél az FB-seknél úgylátom ez a szinvonal... pedig anno azt hittem csak egyedi eset volt LBandi-nál, meg valamelyik pajtásánál..
  • 0Fritz0
    Kb. ilyen: :)

• Borg
    P...ába!
    Akkor most én is ősbf-es vagyok? kikérem magamnak
  • Pharaoh
    új, aki bf2 óta játszik. Igazi ősbf-es bf1 demó óta nyomja.
    De jó volt a wake island.
  • Platypus16
    Köszi nekem legalább van, nem úgy mint neked. Egyébként is nem lenne ilyen problémád, ha megvennéd a gamet, te .
  • Yan
    barátságos :)))
    milyen lehet ha haraxik? (földhöz veri magát, vagy szól anyunak)
  • SigS
    FAQ
  • Checkerboy
    Válasz: Vegyél egy agyat.
  • SigS
    Agressziv emberek a harcmezon
    Legyszi hadd menjek tankkal :)

• Platypus16
    A válasz: vedd meg eredetiben a játékot.
  • Borg
    Passzolom... mondom en add server, ip alapján beirtam, és úgy megtalálta. És azóta simán kilistázza a magyarok közé.
  • Checkerboy
    Jó lenne ha vki felvenne msnre vagy megadná a címét mert akkor elmagyarázhatná a játékot illetve hogyan tudom elindítani a játékomat :Dmsn címem : [email protected]
  • FlatlineHun
    Nah, elmentek a privik a video címével, kivéve cb:petinek és danee-nak, őket nem találtam a privilistámban...
  • fr3ddy14
    aki bfv-al, és bf2 demó óta bfezik az is új bfes?
  • fr3ddy14
    nincs újabb, azért írja ki mert neked nincs meg az a pálya ami a szerveren fut
    ajánlatos letölteni a map packot
  • geri15
    agresszív vatytok it íz -,-
  • uHs Gerzson
    Ez ám a mindent kielégitö válasz :DDD
  • Checkerboy
    Segítség :D
  • Checkerboy
    All seeing eye nem enged serverre menni tört verziom van és ki szeretném próbálni de azt írja ki h : Couldnt execute program.Go to view->options->games to configure game.Super csak h a viewba nincsen options :D
  • ACE
    És van Creative Autoupdate is.
  • fr3ddy14
    ugye?
    azért raktam be :D
  • ACE
    Hehe, ezjó :D
  • fr3ddy14
  • 0Fritz0
    Utáljuk:
    -ŐsBFesek
    -ÚjBFesek
    -CSsek
    -FCsek
    -PCsek
    -Meg aztat, aki nem hoz csontot a kutyámnak. Na azt nagyon!
  • Checkerboy
    Jah egyébként jó lenne ha megmondanátok nekem h ki a barát stb :) Mert ahogy látom equinox-t nem nagyon bírjátok :D vagy legalábbis nagyon kevesen bírják :D
  • mrteo
    Üdv!
    Feltettem a 1.02-es patchet-et, megpróbáltam bemenni az SG szerverre, de azt írja, hogy a verzióm régebbi, mint a szerveré.
    Van újabb is?
    Másik kérdés, hogy pl. a sly.hu szerverre nem tudok már bemenni az újabb verzióval, csak ha ők is patchelnek?
    Köszi
  • Checkerboy
    Ebben a szent percben rakom fel a Battlefield 2-t persze h tört verziót xD!Egyébként grat de sajátmagamnak is mert 37002 vaok :D
  • Skiper
    Grat :)
  • ACE
    #37000 ték
  • uHs Gerzson
    Jövöhéten a borfaluban ;)
  • geri15
    ezek a filmek (ha jól értelmezem a dolgokat) mikor és hol lesznek elérhetőek, ha azok lesznek?
  • uHs Gerzson
    Oks várom a privit ;)
  • Promi #36996
    Jo pilota + jo gunner aranyat er.:)
  • FlatlineHun
    Miért nem lehet autobalance light? Nem enged átállni az erősebb csapathoz + minden új ember a gyengébbhez megy, és nem rak át senkit? Ez ellen senkinek nem lenne panasza, mégis 10x jobb lenne, mint AB nélkül.
  • Stotoo
    Hosszu ido utan ma ujra raszantam magam hogy magyar szerveren jatszak, na meg az egyik klantarsam is az 1.es szerveren volt igy becsatlakoztam enis. Azontul, hogy lagos volt nagyon, hihetetlen paraszt tarsasag volt. Meg azok az emberek akikkel regen jokat squadoltunk azok is teljesen elbarmultak ezeken a szervereken. Tisztelet a kivetelnek. Asszem egy darabig eleg volt a magyarokbol megint, majd 2 het mulva megint megnezem talan hogy mi a szitu :P.