172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ok
akkor nem szóltam
de figyeljétek, ha én kempelek, valami hülyegyerek úgyis berak egy képet, hogy figyeljétek ez a freddi milyen kempelős.
-
Ja! Megnéztem az editort, generáltam terepet, akkor kérdez olyat, hogy mekkora legyen a map(256,512,1024), meg hogy mekkora legyen a szorzó(1x,2x,4x). Elvileg ezek szorzata a pályaméret méterben. Na de ez játékban hogyan jelenik majd meg? Milyen különbség lehet egy 1024x1 és egy 256x4-es pálya között? Az 1024es terepmodellje részletesebb? Van alap pálya 1024x4-es méretben? -
bar ellenfel nem volt ezen a wake island-on, de olyan kozel van az anyahajo a parthoz, hogy sima puskaval lehet lovoldozni egymast ami nem szerencses.
Foleg, hogy itt nem fog elsulyeni a hajo sem :)
tenyleg olyan picikenek tunik...
-
Gratulálok, akkor most elérted a szintjüket! :P -
Én olyan szitut még nem láttam, amiből ne lehetne kijönni. Ha meg mégsem sikerül senkinek, akkor legalább hamar vége lesz. Egyik verziótól sem dől össze a világ, de ha úgy gondolod, hogy ezért megéri hülyét csinálnod magadból, akkor rajta! :P -
Borg #37109 [SG.HU] BF2 HUN | RealWeaponMod | CustomMapok | AllUnlock
-
hat ezt radbizom, hogy kisilabizald :)
Te meg sauersig ki nekem jon repulovel, hiaba vagyunk egy csapatban :)
-
nyugi, nem én picsogtam itt először!!
hanem danee, m3st3r
ők is ezt csinálták
a kis screenshotos geciek -
ahha, nagyon el lehetett sunyogni mikor a bejáratnál kempeltek...
látszik hogy olyan okos vagy -
nagyon durván jó lett 
gratz mindenkinek aki résztvett benne, és persze Flatlinenak :))
-
Csak azt nem értem, hogy erre magától hogyan nem jön rá valaki? Miért gondolják, hogy attól jobb lesz, hogy itt picsognak? -
-
ott a pont -
CéZé #37101 Az igazi játékosék abban különböznek a magadfajtától meg szkrínsotos lámáktól, hogy elsunnyognak zászlótfoglalni vegy becserkészik a kempelőket és jól seggbe lövik őket, míg ti itt sirtok a fórumokon :))) -
Borg #37100 Na kérem, SG szerver mappack update 1 húzható innen. 66MB
Benne:
Wake Island
Attack at Taiming
Smyrna
Leirások, egyebek az SG Team oldalon. -
carier mod max az NFS-ben van.
Itt multi van, csak ott lehet fejlődni. -
Multiban, neten, ranked szerveren. -
És akkor mi van? Ki kell jönni, zászlót kell foglalni. -
uhu #37096 Hogy kell a jatékkal carier módót menni???Mert ha single playerre megyek akkor csak egy pályat ad.Mit kell csinálni hogy tovább lehessen jutni??Valaki segítsen légyszi!! -
és nem a zászlóhoz álltatok, hanem a kerítésnél, és lőttetek minket -
ahha
majd csinálok képet hogy hol álltatok
1szer még sikerült eljutnom mellétek antitankal.
úgy nem kempeltél mint a strike at karkandon a tankal, mi?:D
beáltál, és lőtted aki megmozdult
ott voltam veled -
Hehe, te vagy Sugraberci? :)) -
Nem, ez a soti celkeresztje, alap. -
Borg #37091 Többit is. 15 perc és fentvan a mappack, és a leirás. Majd adok linket.
A packból a wake island, attack at taiming, és a smyrna kerül fel (illetve a packba). A többi map már fentvan a szerveren, illetve a pack v1-ben. -
Platypus16 #37090 Nem tudja valaki véletlenul, hogy a bf2 szerverkeresőjével lehet-e játékost keresni valamilyen úton-módon? Megköszönném. -
Landor #37089 teee.. nagyfiú.. okosanmár..
Az utolsó elfoglalható zászlótokhoz beálltunk, míg jött a squad többi tagja.
Aztán mivel befehérítettetek egy zászlót, megfordultunk és oda mentünk. Csak te ezt már nem láthattad a disconnected miatt, gondolom mert nem szavazták meg az általad indított votekicket ellenem.. szánalmas..
És befejezhetnéd az állandó rinyálást itt a fórumon, ez nem az ovónénid topicja.
Ha valami nem tetszik akkor gyere voip és mondd el szóba, úgyis mindig a squadomba joinolsz. -
Nekem ebben a wake island átültetésben az a gondom hogy zsufolt a szigen joval kisseb mint az eredeti pályán lévö. -
Ha jol nezem ezt a wake islandot, belepakoltak egy mappackba, a tobbit is felrakod ? azt irtak teszteltek megneztek oket, remeljuk nem olyan sz*arok mint a sivatagos palyak voltak. -
Elment a raktárba rakétákat vételezni...
-
elsonek nem rossz soot !!!
bar erdekelt volna mi lett a sorsa a mec katonanak, aki meglotte a csapatszallito helit es fustolni kezdett, de majd a legkozelebbinel remelem megtudjuk :)
Gratula !
-
a shotgunnak alapból olyan a célkeresztje!! -
nekem is tetszik!!!
nagyon cool! -
na.. nemi erofeszites aran sikerult feltenni a kepet, kosz borg.
a kommentje talan az lenne promipapa uzenete utan szabadon helis + gunner a taplalek lanc aljan, ha beulok a repulobe :), csak ugye jo idoben kell csinalni a fotokat :) /ki van jobb alul a kepen :)/
persze a tortenethez hozzatartozik, gondolom picit felporogtel, hogy leszedtelek haromszor atultel a repcsibe, a meglepetes heveben egyszer le is szedtel nemi makkal, aztan utana radszalltam, leszedtelek, aztan tobbet mar nem nagyon lattalak repulni a palyan :)
Te a repcsit is egerrel vezeted ?
bemeeigites :) -
Robert5 #37081 Köszi -
Borg #37080 Felinstallod 1 verzióval, majd az egész könyvtárat kimásolod valahova.
Aztán patcheled. És azt a könyvtárat is elteszed valahova.
Ezután csak mindig vissza kell másolnod azt a verziót, amivel játszani akarsz. -
Robert5 #37079 Sziasztok!
Hogyan lehet, úgy feltenni a gamet, hogy két példányban legyen fennt? (a különböző szerverek miatt) Nekem sehogy se sikerül.
Köszi -
FlatlineHun #37078 Hát talán majd egy hónap múlva kezdjük el, jelenleg rengeteg a melóm, kevés az időm...
A stáb nevében is köszi :) -
nem vagy ősbéefes mert csak az onlájnosok tuggyák bizonyítani hogy ők télleg jáccottak egymással a szinglipléjerek a legnagyobb
de megbocsájtunk mert alacsonyak az internet árak és te beköttetted és ezzel
nyú dzsenörésönös batlefild2tős lettél de attól még szeretünk
majd minnyá megnézem a filmeteket aszt mondom mivan
-
Borg #37076 Ez a célkereszt valamu custom cucc? -
Qrva JÓ!!!!

mikor jön a következő rész?