172102
  • fr3ddy14
    ok
    akkor nem szóltam
    de figyeljétek, ha én kempelek, valami hülyegyerek úgyis berak egy képet, hogy figyeljétek ez a freddi milyen kempelős.
  • dronkZero
    Ja! Megnéztem az editort, generáltam terepet, akkor kérdez olyat, hogy mekkora legyen a map(256,512,1024), meg hogy mekkora legyen a szorzó(1x,2x,4x). Elvileg ezek szorzata a pályaméret méterben. Na de ez játékban hogyan jelenik majd meg? Milyen különbség lehet egy 1024x1 és egy 256x4-es pálya között? Az 1024es terepmodellje részletesebb? Van alap pálya 1024x4-es méretben?
  • alma2
    bar ellenfel nem volt ezen a wake island-on, de olyan kozel van az anyahajo a parthoz, hogy sima puskaval lehet lovoldozni egymast ami nem szerencses.
    Foleg, hogy itt nem fog elsulyeni a hajo sem :)
    tenyleg olyan picikenek tunik...
  • dronkZero
    Gratulálok, akkor most elérted a szintjüket! :P
  • dronkZero
    Én olyan szitut még nem láttam, amiből ne lehetne kijönni. Ha meg mégsem sikerül senkinek, akkor legalább hamar vége lesz. Egyik verziótól sem dől össze a világ, de ha úgy gondolod, hogy ezért megéri hülyét csinálnod magadból, akkor rajta! :P
  • Borg
    [SG.HU] BF2 HUN | RealWeaponMod | CustomMapok | AllUnlock
  • alma2
    hat ezt radbizom, hogy kisilabizald :)
    Te meg sauersig ki nekem jon repulovel, hiaba vagyunk egy csapatban :)
  • fr3ddy14
    nyugi, nem én picsogtam itt először!!
    hanem danee, m3st3r
    ők is ezt csinálták
    a kis screenshotos geciek
  • fr3ddy14
    ahha, nagyon el lehetett sunyogni mikor a bejáratnál kempeltek...
    látszik hogy olyan okos vagy
  • geri15
    nagyon durván jó lett gratz mindenkinek aki résztvett benne, és persze Flatlinenak :))
  • dronkZero
    Csak azt nem értem, hogy erre magától hogyan nem jön rá valaki? Miért gondolják, hogy attól jobb lesz, hogy itt picsognak?
  • uHs Gerzson
  • geri15
    ott a pont
  • CéZé
    Az igazi játékosék abban különböznek a magadfajtától meg szkrínsotos lámáktól, hogy elsunnyognak zászlótfoglalni vegy becserkészik a kempelőket és jól seggbe lövik őket, míg ti itt sirtok a fórumokon :)))
  • Borg
    Na kérem, SG szerver mappack update 1 húzható innen. 66MB

Benne:
    Wake Island
    Attack at Taiming
    Smyrna

Leirások, egyebek az SG Team oldalon.
  • Pharaoh
    carier mod max az NFS-ben van.
    Itt multi van, csak ott lehet fejlődni.
  • dronkZero
    Multiban, neten, ranked szerveren.
  • dronkZero
    És akkor mi van? Ki kell jönni, zászlót kell foglalni.
  • uhu
    Hogy kell a jatékkal carier módót menni???Mert ha single playerre megyek akkor csak egy pályat ad.Mit kell csinálni hogy tovább lehessen jutni??Valaki segítsen légyszi!!
  • fr3ddy14
    és nem a zászlóhoz álltatok, hanem a kerítésnél, és lőttetek minket
  • fr3ddy14
    ahha
    majd csinálok képet hogy hol álltatok
    1szer még sikerült eljutnom mellétek antitankal.

úgy nem kempeltél mint a strike at karkandon a tankal, mi?:D
    beáltál, és lőtted aki megmozdult
    ott voltam veled
  • SigS
    Hehe, te vagy Sugraberci? :))
  • SigS
    Nem, ez a soti celkeresztje, alap.
  • Borg
    Többit is. 15 perc és fentvan a mappack, és a leirás. Majd adok linket.
    A packból a wake island, attack at taiming, és a smyrna kerül fel (illetve a packba). A többi map már fentvan a szerveren, illetve a pack v1-ben.
  • Platypus16
    Nem tudja valaki véletlenul, hogy a bf2 szerverkeresőjével lehet-e játékost keresni valamilyen úton-módon? Megköszönném.
  • Landor
    teee.. nagyfiú.. okosanmár..
    Az utolsó elfoglalható zászlótokhoz beálltunk, míg jött a squad többi tagja.
    Aztán mivel befehérítettetek egy zászlót, megfordultunk és oda mentünk. Csak te ezt már nem láthattad a disconnected miatt, gondolom mert nem szavazták meg az általad indított votekicket ellenem.. szánalmas..
    És befejezhetnéd az állandó rinyálást itt a fórumon, ez nem az ovónénid topicja.
    Ha valami nem tetszik akkor gyere voip és mondd el szóba, úgyis mindig a squadomba joinolsz.
  • uHs Gerzson
    Nekem ebben a wake island átültetésben az a gondom hogy zsufolt a szigen joval kisseb mint az eredeti pályán lévö.
  • alma2
    Ha jol nezem ezt a wake islandot, belepakoltak egy mappackba, a tobbit is felrakod ? azt irtak teszteltek megneztek oket, remeljuk nem olyan sz*arok mint a sivatagos palyak voltak.
  • 0Fritz0
    Elment a raktárba rakétákat vételezni...
  • alma2
    elsonek nem rossz soot !!!
    bar erdekelt volna mi lett a sorsa a mec katonanak, aki meglotte a csapatszallito helit es fustolni kezdett, de majd a legkozelebbinel remelem megtudjuk :)
    Gratula !
  • fr3ddy14
    a shotgunnak alapból olyan a célkeresztje!!
  • fr3ddy14
    nekem is tetszik!!!
    nagyon cool!
  • alma2
    na.. nemi erofeszites aran sikerult feltenni a kepet, kosz borg.
    a kommentje talan az lenne promipapa uzenete utan szabadon helis + gunner a taplalek lanc aljan, ha beulok a repulobe :), csak ugye jo idoben kell csinalni a fotokat :) /ki van jobb alul a kepen :)/
    persze a tortenethez hozzatartozik, gondolom picit felporogtel, hogy leszedtelek haromszor atultel a repcsibe, a meglepetes heveben egyszer le is szedtel nemi makkal, aztan utana radszalltam, leszedtelek, aztan tobbet mar nem nagyon lattalak repulni a palyan :)
    Te a repcsit is egerrel vezeted ?

bemeeigites :)
  • Robert5
    Köszi
  • Borg
    Felinstallod 1 verzióval, majd az egész könyvtárat kimásolod valahova.
    Aztán patcheled. És azt a könyvtárat is elteszed valahova.
    Ezután csak mindig vissza kell másolnod azt a verziót, amivel játszani akarsz.
  • Robert5
    Sziasztok!

Hogyan lehet, úgy feltenni a gamet, hogy két példányban legyen fennt? (a különböző szerverek miatt) Nekem sehogy se sikerül.

Köszi
  • FlatlineHun
    Hát talán majd egy hónap múlva kezdjük el, jelenleg rengeteg a melóm, kevés az időm...

A stáb nevében is köszi :)
  • schrank
    nem vagy ősbéefes mert csak az onlájnosok tuggyák bizonyítani hogy ők télleg jáccottak egymással a szinglipléjerek a legnagyobb de megbocsájtunk mert alacsonyak az internet árak és te beköttetted és ezzel nyú dzsenörésönös batlefild2tős lettél de attól még szeretünkmajd minnyá megnézem a filmeteket aszt mondom mivan
  • Borg
    Ez a célkereszt valamu custom cucc?
  • Crem
    Qrva JÓ!!!!

mikor jön a következő rész?