172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem nem nyert, persze lehet, hogy jobb otlet mint az enyem, de hat ugye azt kell kitalalni ami az en elmemet nyomja :)
vagy akar azzal is kiegeszithetnem, hogy a helibe nem tehetsz kart.
es a vegeredmenynel kell ugyanott allnod, vegrehajtas alatt azert van egy kis kilenges :) -
figyu, beleptem ahogy tudtam, mert fullra tele van, de nagyon allat, meztelen csajok rohangalnak a katonak helyett !!! :)
-
jefferson83 #37232 Nem kell megkérni ezt csinálják :) Jujj... Egyébként sztem nyertél
-
el is felejtettem, hétvégén találtam még olyan nem magyar hivatalos EA szervert, ahol szintén állva maradnak a hullák. sőt az egyik olyan pózban merevedett meg,mintha térdelve lőne egy helikoptert. belelőttem egy tárat, mire rájöttem, hogy már halott :) -
Erre gondoltam én is. -
Kérj meg egy csapattársat aki SpecOps, hogy beszállás előtt pakolja teli a helit C4 -el, majd jelzésre robbantsa...
-
Verzoo #37228
-
jefferson83 #37227 Áffene :( -
Jo jol hangzik, de a heliben kell maradni, bocs azt elfelejtettem... meg mindig van egymillio forintom, telefonalj ujra, mas otlettel :) -
Borg #37225 Majd nemsokára Guer kihirdeti. -
Verzoo #37224 A káromkodás nem zavar inkább az hogy tk-zik ha nem az övé a heli vagy a tank.
Ha meg odamegyek és lekéselem a kis pöcsöt még ő akar kiszavazni
-
jó kis szerver lehet -
Hat ha Borg tagja az sg teamnek /bar nem tudom/ akkor ha belole indulunk ki, es igaz amit mondott, 'legalabb 3 honapja ne jatszal a jatekkal' :)
En az sg team adminja szeretnek lenni, az adminok adminja, ha lehet :)
-
jefferson83 #37221 Ha a hali nem fontos ugorj ki :D -
Verzoo #37220 És mi ez az SGteam?
És milyen feltételek vannak? -
oreg hiba, tudhatnad, a magyar nyelven lehet a legszinesebben, legsokretubben megfogalmazni, hogy menj a fenebe te tk-s ba*om.
ha masert nem neha jol esik ezt leerini a jatekban is, ahol ertik is :)
-
Borg #37218 Tévedés :) Hogy csapatból ki kap, az már eldőlt kb.
Itt ma max a tagfelvétel indul be az SGteambe, akikből persze pár hét múlva újabb emberek kaphatnak admint majd a szerverre :) -
a nyertesek kozott majd en is ki fogok sorsolni valamit :)
a kerdes, hogyan lehet a leggyorsabban a harci helikkel a magassagbol vesziteni ugy, hogy a helyzeted szinte csak fuggolegesen iranyban valtozzon,/nem varosi palyan/
telefonalj most irj irj.. van egymillio forintom oda szeretnem mar adni, nyomja a zsebem :)
a kerdes cselesen van megfogalmazva talan.
-
én szeretek helizni, akár pilótaként, akár gunnerként. még a demoban jó pár órát eltöltöttem helikopterek összetörésével ( értsd: tanultam vezetni:) ), de láttam, hogy mások mennyivel jobbak, úgyhogy mostanában csak akkor viszem el a gépet, ha a ktyának se kell (van ilyen)
sőt, jó pilóta mellett öröm gunnernek lenni, egyszer az op. clean sweep mapon gunnerként szedtem össze életem legtöbb pontját egy mapon (valami 102), amihez egyaránt kelltt a jó pilóta, és merem hinni, hogy a jó gunner is ( azaz én:) )
szerintem nem lehet megmondani, hogy melyik a fontosabb, egy kétszemélyes jármű akkor 100 %-os, ha mind a két személy benne ül. ez evidens. -
Verzoo #37215 Esélyem sincs.
Nem játszok magyar szerveren
-
Verzoo #37214
-
persze mert borg a mai irogatok nevet dobja bele egy nagy kalapba, majd ebbol huzza ki, hogy ki lehet madj az admin a sg szerveren.
de psszt ez nem publikus info :)
-
Verzoo #37212 A mai fórum egész jó (nem a dicsekvések miatt).
A játékról szól és nincs veszekedés
-
hat az ugy eleg soknak tunik, shrank ugy erzed elutottel mar 2000 embert ? :)
-
Verzoo #37210
-
Hat akkor ne dicsekedj, menjel jatszani, mert mire megneztem mar a 45. helyre csusztal :)
-
Borg #37208 Az mounted weapon, és külön regisztrálja a játék mindet. Legalábbis a szerver.
Autós killnek csak az elütések számítanak. -
Verzoo #37207 Hali
Úgy látom ma mindenki dicsekszik

Képzeljétek én vagyok légelhárításban a 41-dik,tankelhárításban meg a 137-dik
-
soot az apc-t hova soroli a jatek ? transport vagy armour ? -
na de felmerul a kerdes itt biztos nem csak azt szamolja, akiket pl elutottel, hanem akiket lelottel a tetejen levo gepagyuvalis.Ugye ez is kill alapjan rangsorol, az hogy a dzsippel nem tudsz atmenni egy hidon se mert leesel, arra nem derul feny :)
-
pontosan és ott kiválasztod hogy transport és ott a 39. helyen található szerény személyem mint hazánk elsőrangú autós killer képviselője
-
hat en is ugyanezt mondtam :)
de a mashuuron, ez nem tisztan igy van ugy tunik...
bar miert is lenne ott maskepp. -
megnyitod a játékot aztán a bal fölső sarok BFHQ gomb aztán azon belül leaderboards aztán baloldalt szemmagasságban select category lehúzod a nyilat és kiválasztod vehicles aztán meg alatta kiválasztod hogy melyik vehicles a bal alsó sarokban jump to player és odaugrik ahol a te helyezésed van ;ez csak a járműves keresés volt de még vagy egy tucatnyi kategóri és annak aza lkategóriája van úgyhogy ne várd hogy elmagyarázzuk
-
hat te adtad a linket cyberbob :)
pl
BF2 Toplists
» Toplist - Scores
» Toplist - Weapons
» Toplist - Vehicles
» Toplist - Kits
list vehicles, aztan bejon a lista, es ott tudsz valasztani pontosabban melyik is. -
Borg #37200 Göngyszem :D -
talán megkezdődött a tanítási "szezon"? ? ?
-
lacoo #37198 sziasztok!
Hogy-hogy a %hun-on szinte senki sincs mostanság ?
-
cyberbob29 #37197 Alma hol nézed meg, hogy hanyadik vagy egy járművel? -
Borg #37196 Ebben van valami.
A csapattal megszavazzuk majd a kérdést. -
FlatlineHun #37195 Addig nem állj féllábon, amíg ez rendszeres lesz... Tegnap is volt olyan, hogy mentünk egy 10 perces kört, jónéhány killel, Leszedtek, a volt gunner lett a pilóta (én nem ellenkeztem, mert szeretek gunner is lenni) hát kb 30 mp múlva nekiment egy épületnek, és láttam a repülési stílusából hogy igencsak hagy maga után kívánnivalót.