172102
  • Platypus16
    Egyébként ez egy Goodspeed nevű srác ,,taktikája" szokott lenni. Ilyenkor azt a módszert használjuk amit már valaki beírt a fórumban, mi is beállunk elé!:)
  • geri15
    loál™
  • Zs0lt1
    lol és ez mennyire igaz :Ð
  • matyi08
    64 bottal akarok játszani single playerben. azt a három sort már átírtam nemtom melyik fájlban. de ezután a játékon belül kell valahol állítani?
  • uHs Gerzson
    Milyen igaz
  • mohus
    héát ezért nem töltöm be a BF2-t...avit toljál
  • Landor
    aztakurva
  • FlatlineHun

Megalol!
  • Guer
    eddig ott voltam és vártam :)
    jaja majd biztos csinálunk mapszavazást hogy mi essen ki
  • alma2
    nincs ott senki :p
    mas servereken is megfigyeltem ha a shonghua stalemate palya fut, akkor van ra esely hogy szabad hely van. na most hozzaveszem sg server nem ranked ezzel a palyaval jelenleg, senkit nem fogsz ravenni, hogy odamenejen :)
    pl lehetne egy szavazas melyik palya tunjon el a serverrol... tenyleg jo lenne nyomni az uj mapokat is tobbet.
  • Guer
    vki jöjjön már fel SG serverre plz
  • Promi #37263
    BF2 -on belul, BFHQ / Leaderboards / Neved alatt.
  • Promi #37262
    En akkor helizek, ha harc nelkul hozza jutok.
    Ha elviszik megyek massal, maskepp.
    Ha meg mindeg ram szal a repulo, akkor meg nem eroltetem.:)
  • Borg
    Igen-igen, ahonnan téged éppen ezért, meg a dtk-k miatt kizártak ;)
  • CéZé
    a kisarcú sg nemklán életének megvitatásán kívűl semmi :))
  • fr3ddy14
    hello
    volt valami érdekes? mert 123 új hsz
  • alma2
    nem, nem lattam majd otthon megnezem.
    meg esetleg valaki indit maganak , "multiszervert magának, hogy helikopter-manővereket dolgozzon ki"
    sajnos egyedul vagy ezzel flatline :)

• jefferson83
    Majd csak belenyugszom, csak egy kis idő kell hozzá :)
  • alma2
    oldalbukfencnel, kitersz valamelyik iranyba egy felmasodpercre, de lenyegeben majdnem ugyanott kotsz ki ahol elkezdted csak joval lejebb... persze direkt beleirtam a vegeredmenynel nincs oldal iranyu elteres.. kozben lehet :p
    a vetot nem fogadjuk el :)

• FlatlineHun
    Jut eszembe, linkek:
    heli
    200 seconds in Kubra Dam

bf2demo formátum, instrukciókkal.
  • Borg
    A taglistában láthatod, ki hol aktív (CSS/BF2).
    A BF2 tagok nagy része nem ir ebbe a topikba, csak az sgteam-be. Ráadásul mivel eddig nem volt saját szerverünk, eléggé passzívak is voltak az utóbbi időben.

Mivel BF2-ben jelenleg nem lehetséges (ha jól tudom?) a név átírása új acc nékül, ezért egyelőre nem tesszük kötelezővé BF2-ben a tag hozzáírását. CSS-ben azonban az.
  • FlatlineHun
    Köszönöm. Lám ma sem éltem hiába :)
    Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki néha szabadidejében indít multiszervert magának, hogy helikopter-manővereket dolgozzon ki és gyakoroljon. Amúgy nézted a bepostolt helimanőver-demómat és/vagy a 200 seconds in kubra dam-ot?
  • alma2
    megnezve a sgteam tagok listajat, max 3 nev volt ismeros nekem, aki szokott ide irogatni, merre jar a tobbi ?
    runningot meg mindenki tujda az uk 9 serveren talalhato, ha nem tevedek :)
    mindenkepp bele kell tenni a nickbe az sg szot ? :)

• alma2
    Flatline a nyertes, nagyon jo dolog ez az 'oldalbukfenc' arra gondoltam... es tok egyszeru is. lehet ezt allo helyzetbol is, sot ha kettot csinalsz egymas utan, akar az eg tetejerol a fold tetejeig is sullyehedhetsz egy pillanat alatt.
    hmm nyeremeny.. ez persze ember sepcifikus. az jo ha te rendezheted a kovetkezo forgatokonyved is ? netan szerepelek is benne, ha kell :)
  • Polemius
    Köszi, azt hiszem értem. :)
  • jefferson83
    Én megvétózom :) Oldalirányú mozgás? Igaz nem tudom mi fér bele a szinte függőlegesbe.
  • FlatlineHun
    Alma, a helis kérdésedre válaszolva én egy olyan manővert szoktam használni, hogy minre veszem a gázt, kb 80fokban megdöntöm oldalra a gépet, és húzom a joyt ugyanabba az irányba, és egy forduló után kijövök belőle. Ez egy dugóhúzó-szerű manőver, az oldalra döntés miatt jóval kisebb a felhúzóerő, innen a magasságvesztés. Eredménye, hogy a heli ugyanabba az irányba néz, nagyjából ugyanott van, csak alacsonyabban. Ha nagyonnagyon sokat akarsz süllyedni (pld Sharqui pályán Amcsi torony tetejéről a víz szintjéig, akkor oldalbukfenc. Bár ezt még csak menet közben csináltam, álló helyből soha.
  • Borg
    Mert mezei játékosokból, hétvégi hobbi-gamerekből álló csapat vagyunk.
    Nem visszük profi szintre, warozással, és nagy arccal a dolgot. A csapat erre irányuló elvekkel alapult, amit amennyire lehet meg akarunk tartani.
    Lényegében a csapat nem is a játékot tartja fő tevékenységi körének, hanem a public szerver, és honlap fenntartását, tehát a társaság közhasznú mivoltát. Gyűjtőhelyet, társaságot, baráti kört, és resourceokat nyújtunk a közösségnek. Mindemellett pedig játszunk, ebben a baráti körben :)
    Az sg.hu MO-n _A_ legnagyobb játékos közönséget gyűjtő fórum, és mi ezt egészítjük ki, az SG támogatásával.

/A "klán" megnevezés pedig manapság sokat vesztett a megítéléséből, nem szeretnénk mindössze '1 lenni a sok közül'. Valamivel ki kell emelkedni a többi közül. Mi nem a játékbeli profizmusra való törekvéssel tesszük ezt./
  • Guer
    figy irj te Pü-t ha érdekel a dolog :)
    olvasd el a felvételi cuccos meg nézd meg a team oldalt ott is vannak infok
    innentöl ez már a te döntésed nem az enyém :)
  • alma2
    Ha megkapom azt a lehetoseget, hogy helit es repcsit vezessek, es ezert csak hulyesegeket kell ide irogatnom naponta, akkor bevallalom :)
    De szerintem mindenkepp kell egy kivuallo is aki mindenki felett all, es a fejukre ver a csapattagoknak foleg az adminoknak.
    nalunk is mindenkinek tele a gatyaja a munkahelyen, amikor tok idegenek idejonnek auditalni /minositeni, ellenorizni/ es azon kivul hogy jol, keresztbe tudnak tenni neked,elhiszik a fonokok amit ok mondanak, holott tok hulyek es semmi kozuk az egeszhez :)
    na valami ilyesmit bevallalnek nalatok, ha kell ilyen irj PÜ-t :)

• Polemius
    Szép fokozatosan akár kezdhetitek is magatokat klánnak nevezni.
    Voltaképpen miért ragaszkodtok továbbra is a funplay csapat megnevezéshez?
  • Borg
    A csapat időközben nőtt, jelentősen.
    Szélesítettük a tevékenységek spektrumát is, és ilyen formában túlnőtt azon a fázison, hogy mindent én egyedül szervezzek.
    Éppen ezért kell, hogy minden tag (akármilyen csekény formában) de kivegye a részét a dolgokból. Enélkül mostmár összeomlana a team, mert nem győzöm a feladatokat mind magam. 2 szervert üzemeltetek, adminolok, emelett egy teljes portált csináltam/tartok fent a csapatnak, és a team minden ügyét én intéztem eddig. Pusztán ezen változtatunk, szép fokozatosan.
    Ha pedig nyitunk új játékok felé (ami fokozatosan megtörténik majd), akkor még több feladat lesz.
    Éppen ezért fokozatosan átáll a csapat szekcionált működésre, ahol minden játék teamjén belül minden feladatnak felelősei vannak.
  • Guer
    nehogy azthidd hogy olyan nagy durranás ez az unlok weapons...
  • Guer
    abszolute nem klán csak arrol van szo hogy mindenkinek van és lessz is vmi kis feladata
    nem kell megilyedni semmi bonyolult :)
    bövitjük az oldalt, uj mapokat keresünk és tesztelünk, stb...
  • Borg
    Nem feltétlenül. Mert választhatsz, hogy unlockoltat, vagy az eredetit akarod használni.
  • Polemius
    Nekem ez funplay csapathoz képest túlságosan klánosnak tűnik..
    Még rémlik, hogy eredetileg nem volt szó kötelező jellegű feladatokról, stb.
    De remélem, jelentkeznek majd jópáran hozátok.
  • Fenrir
    érdekes bár az all unlock miatt én kihagyom, akkor szeretném kipróbálni az unlockolt fegyvereket amikor ÉN unlockoltam, ha meg ott lenne a szerveren kinyitva biztos erőt venne rajtam a kísértés
  • Guer
    :D
    a bf2 server most indult ujra jo hogy nincs rajta senki ezért kell megtölteni
    én pl már huzok is felfele :)

a tagok listáját pedig megtalálod az SG Team honlapján (link: SG Team topic)
  • alma2
    Es kuldenel egy listat, kik a bf-es tagok ?, mert szerintem senki sem felel meg annak a pontnak, hogy az sg szerveren jatszon :)
  • Guer
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.29-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.