172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #37354 nm
A lost village mapot viszont külön kell leszedned, a lentebb irt linkről. Ez még nincs benne a packokban. -
szeretem azokat az oldalakat ahol nincs limit a letöltésen
-
ehh kösz. a kis kék betük voltak a ludasak a dologban -
FlatlineHun #37351 Gondolom te sem láttál még olyan meccset ahol első lépésként az ellenfél főbázisa kerül elfoglalásra........ ..... .... nos én már igen.
A commander meg hősködik, vagy nem, ilyen feltételek mellet top priority lenne az ő kiiktatása.
Vízió: Dragon valley. BH csapat berohamozza az ellen főbázisát, commander uav-olja, vagy scanneli ellenséges commandert, csapat likvidálja. Ha sikerül: PÁFF oda az egész pálya! Mindeközben a kínai oldalnak ugye erre esélye sincs, lévén amcsi főbéz nem elfoglalható. Comprende? -
először utáltam azokat a mapokat, ahol nincs el nem foglalható bázis, mert ha az ellenfél mindent elfoglal, akkor onnantól meg van pecsételve a másik csapat sorsa, de már megszoktam -
sg team topic ---> bannerben sg team holnap link ---> ott megtalálod a serverre jo mappackot (+update) -
Borg #37348 És ott 3 centivel feljebb nem látsz még valamit?:) -
all seeing eye... meg ugye itt 3 centivel feljebb -
Borg #37346 Amúgy fut a lost village map a szerveren :)
Menjetek tesztelni. -
Borg #37345 figy, az sg szervert hol láttad? -
az öreg amugy nagy ms flight simulator meg pool fan. a F Sim-et ugy tolja hogy fika angolt sem tud de lazán végigtolja a gammát. én meg csak néztem mint a hülye ki a fejemből -
itt ugyanezt a linket találtam csak.... -
ez nagyon jó, teccik...
erről eszembe jut, hogy sokan fikázzák a játékokat, holott nemhogy ki se próbálják, de még csak nem is láttak ilyet. persze ha egyszer véletlenül elkezdenek játszani valamivel, lehet, hogy le se lehet szakítani róla. azt meg pláne nem értem, amikor olyan szólja le a játékosokat, aki meg a munkahelyén egész nap passziánszozik. -
Borg #37341 Ha egy kicsit is körülnéznél mielőtt írsz... -
az sg szerveren futó mapokat honnan lehet szerválni? mert fent van a totalbf2 mappakk de az sg szerveren kiirja hogy ez éppen nincs meg ugyhogy csá -
olyan mapot kellene csinálni, ami tulajdonképpen nem conquer mód lenne, hanem egyfajta capture the flag. kisméretű, CSAK gyalogosoknak való pálya (maximum terepjárókkal és csónakokkal), a térkép közepén egy darab elfoglalható zászlóval, ami az elején persze semleges lenne, és a két végén egy-egy el nem foglalható főbázissal. a cél a zászló megszerzése és tartása. tulajdonképpen egy frontvonal lenne mindig, a védők és a támadók között. eléggé kellemes ostromhangulat alakulhatna ki 

.
mint egy paintball-meccs. -
Polemius #37338 Commander ne hősködjön, nem azért van. Keressen valami biztonságos helyet, aztán ott nézze a térképét.
A többiek meg vigyázzanak a squad leaderjükre.
Talán kicsit óvatosabban is játszanának a népek.
Az elfoglalható főbázisról meg: ha elfoglalták az összes bázisukat, akkor úgysem tud senki spawnolni. -
Off: amikor gyakorlaton voltam jan-tól juniusig, ha nem volt semmi melo a cégnél mindig a bf-et toltam. egyszer a fönököm észrevette, és odaállt a hátam mögé és figyelt hogy mi a rákkal szorakozok, én meg nem vettem észre :))
egyszer csak megkérdezte hogy nem akarom-e kiirni neki mert otthon ő is kiprobálná....
olyan 60 körül van a manus
-
milyen vason High minden ssdd?? -
vazz, nem is tom, mit akarok itt a helikopterezéssel, én még mindig billentyűzetről nyomom, de így esélyem sincs felvenni a harcot, ha valakinek ilyen jó joy-ja van 

support a kedvenc kasztom, megnéztem tegnap, a light machine gun-nal a 16534. vagyok (vagy valami ilyesmi)

de igyekszem
-
Még nem láttam még ilyen jó grafikájú játékot! És a gépigénye se sok! Minden high-on van és egyáltalán nem akad! A fear-nak kicsit jobb ugyan a grafija, de a gépigénye nagyon durva!!
-
Borg #37333 Majd lehet kiteszem mappackba, letölthetőnek. Ha a köv 1-2 napban jön még hozzá valami. -
FlatlineHun #37332 Dettó. -
FlatlineHun #37331 Még nem, de nem hallottam túl sok jót róla.... -
FlatlineHun #37330 Mindenesetre leszürkítené a pályákat a foglalható főbázisok miatt. Nincs főbázis - commander meghal = SL-ek nem spawnolnak, SL-ek meghalnak = senki nem spawnol. Rossz ötlet, szerintem! Inkább olyan kellene, hogy aki nincs squadban az 20 mp után elkezd sebződni folyamatosan. :))) -
Király a játék!!
-
hmm. az nem is rossz. egyik havernak hasonlo a konfigja, és nem is hajlando kiprobálni a bf-et mert biztos nem megy rajta. na majd a körmére nézek. -
1280x1024 minden low
igy tökéletesen megy lagg nélkül -
Gabe18 #37326 Nekem a 5.8-al a 9800 Se olyanokat csinált néha hogy a tereptárgyak (épület,domb,stb...) egyszerüen eltünt,vagy átlátszóvá vált.Ez minden féle előzmény nélkül bekövetkezett,aztán elmúlt.Nem mondom cheat-nek sem rossz,de azért nem az igazi...
Nálam az 5.6-os driver a nyerő. -
guer! ha aktuális az a konfig ami ott alul van neked azon hogyan megy a bf2? -
Sg serveren van jopár custom map.
Kicsit késöbb felmegyek ha vkinek van kedve jöjjön.
-
ja és van olyan szerver ahol mennek ezek a totalbf2 map-ok? most szedem... -
Flat 5.8-as driverrel nézted már? -
multkor elmentünk öcsémmel lan-partira és mindenki Age of Mythology-t tolt. az első két orában még jo volt de utána kicsit ellaposodott
ugyhogy tesommal nekiálltunk légicsatázni vlaamelyik pályán bf2-vel
. a többinek a gépén meg nem ment és alig tudtam levakarni őket a mi gépeinkről....
-
Polemius #37320 Valaki aki ért hozzá: mennyire bonyolult olyan modot készíteni, ahol:
1. A Commander csak egy helyen (a fő bázison) spawnolhatna.
2. A Squad Leaderek a fő bázison vagy a Commanderen spawnolhatnának.
3. A Squad memberek a fő bázison, vagy a saját Leaderükön spawnolhatnának.
4. Mindenki más csak a fő bázison spawnolhatna.
Kérdés, ez mennyire kényszerítené squadokba a rambókat.
-
ICEQ-2? Akkor az HIS Excalibur ugye? én is néztem csak a böszme nem férne be a helyére... -
jefferson83 #37318 Újraktiválható, de csak ha szerencsés vagy és nem hibás a kártya. Én is a 9800-as SE-ből csináltam prot, de játék közben kicsit kockás lett a kép :( -
van ilyenkor valaki ezen az sg szerveren? kicsit unom hogy a rankedokon mindenki mindent kőkeményen komolyan vesz. a multkor éjjel 3-4 környékén olyan jót szorakoztunk 4-5-en az egyik nem hivataloson... 
-
Polemius #37316 Én is köszi. :) -
FlatlineHun #37315 Vazze, egyszer már ráfizettem :))) 105 rugó volt még tavaly :) VIVO, ICEQ-2 kiadás, 12 pipeline (3 letiltva, de újraaktiválható, akkor gyakorlatilag X800 XT lenne belőle)