172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem biztos, hogy szerencsés lenne. (Leaderek önnálló életre kelnének) -
Polemius #37393 Én néha azt hiányolom, hogy a leaderek nem hallhatják egymást. Pedig a parancsnoki csatorna még elbírna ennyit szerintem. -
Gabor970 #37392 Én már annak örülök, ha a commander normálisan használja a radart a zűrösebb gócokban, és normálisan szórja az áldást a tüzérséggel. Ha okosan jelöli ki a támadni és védenivalót az már hab a tortán. Kommunikáció a csapatgórékkal.... ne legyünk telhetetlenek :-) -
Ha eljönnének a DELPHI-be dolgozni, könnyen megtanulhatnák, hogy mit jelent csapatmunkában tevékenykedni!!!
-
Ugyanmár arra élvez, ha másokat b@szogathat, értelmesen úgyse akar hozzászólni ehhez a témához, tehát nem valószínű, hogy elkezd álnevezni. -
sir, i need artillery on MeOw immediatelly!!!
-
Rafia #37388 A push mapeken a legnagyobb a harc mindig, azokat szokták szeretni. Sajnos a csapatmunkával nem lehet mit kezdeni, az emberek 95%-át nem érdekli, ill. nem ugyanazt értik alatta. Egy mód van: jól megjegyzed azok nevét, akikkel tudsz csapatban jáccani, és mindig hozzájuk állsz be.
Már indulnak BF2-es tournament site-ok is, azokon van erős teamwork, gyakorlásokkal, előre tervezett stratégiákkal. De magyarul ilyen nem lesz. -
koschwarz... te nekem gyanus lettel... Requesting UAV Sir! -
szerintem thanatos az, csak meghasadt a személyisége (a lá Fight Club, és ő sem tudja

-
Inkabb Gerzson... olyan fikazos az avatarja...
-
Borg #37384 Ha nem tudnám simán ssdd-re mutogatnék #37334 :DDDD -
Thanatos #37383 szeritnem emg nem és ezt te is tudod szerintem csak nem akarod látni, de nézőpont kérdése... :) -
Siman...:))) De akkor Uraim es Holgyeim (ugye haxororra is gondoljunk :))) kezdodjon a nagy lac-coo vadaszat :D Ki lehet az ismeretlen? -
Borg #37381 Aha... de ha a régi nevén irná ide amit eddig, akkor már rég flame lenne itt. Mert... -
öhöm, tulajdonképpen én is ezt próbáltam mondani, de te nyersebben fogalmaztad meg 

egyébként akárhányszor voltam squad leader, azért nem sok parancsot kaptam a commandertől, vagy ha kaptam, akkor az is "negative" volt, mert éppen a térkép másik oldalára rendelt zászlót foglalni. a lényeg, hogy ha a commandernek sincs elképzelése, akkor már ott megette a fene az egészet. ez után kell az, hogy a squadleaderek végre is hajtsák a parancsot (vagy adjanak parancsot egyáltalán), majd ezt követi, hogy a squad memberek azt végre próbálják hajtani.
ez a "baj" ezzel a játékkal, nagyon jó rendszert találtak ki, de annyira sokszereplős lett, hogy biztos hogy mindig lesznek olyan balfékek a csapatban, akik lesz*rnak mindent -
Thanatos #37379 de legalább nem kötözködik direktbe hogy kiharcolja hogy intézkedhess... :P már ez is elég maugy semmi baj nicns vele ha valaki normális is tud lenni... :) -
Thanatos #37378 hát időbe telt amire ez megtörtént de megtörtént az a lényeg :) -
Borg #37377 Már rég más néven irogat :P -
Thanatos #37376 kéne egy oylan mod hogy amit a commander dumál ne csak a squadleaderek hallják hanem midnen squadnélküli is... (esetleg ugy hogy válaszolni ne tudjanak a káosz elkerülése végett de legalább lehessen hozzájuk is szólni...) -
Most ahogy nezegetem az alairasod, rajottem hogy vegre nem dugja ide magat az a kis pocs :) -
Thanatos #37374 tudod itt sok rosszindulatú ember van aki mgé félre akarná magyarázni :D -
Nem ertitek. NEM fognak csapatban jatszani, mert NEM ertik hogy mi az. Nem torodnek a kommanderrel, nem ismerik a jatekot. Kell nekik 1 puska, es lovik aki jon - jobb esetben az ellent. -
igen, kellett ez a kiegészítés 
-
az már egy lépés a csapatmunka felé, hogy a szerverszabályok szerint ha valaki nincs squadban, akkor kirúgják, ekkor belépnek, bár ettől még nem feltétlenül csinálják azt, amit kellene -
Thanatos #37370 legalábbis a fogadó odlalról és csak nőnemü egyedekkel :D -
Poggyász #37369 Igy használom én is. A joy jobbra-balra irányára tettem a pedálokat csavarásra meg billenti jobbra-balra a helit. A normál kiosztást nem tudtam megszokni több órás gyakorlás után sem. -
Thanatos #37368 a csapatmunkázás oylan mint a kézimunkázás? mert akkor én szeretem :D -
Nem varhatsz el csapatmunkat olyan emberektol akik nem azert mennek a szerverre hogy csapatmunkazzanak... -
Polemius #37366 Nekem semmi bajom a mostani zászlófoglalási rendszerrel, én a csapatmunkát hiányolom.
-
Polemius #37365 Jó' van na. Csak egy ötlet volt arra, hogyan lehetne csapatba terelgetni az embereket.
-
Kilepett
-
Ezekkel csak az a baj, hogy az emberek ilyen szerverre nagy szamban nem jonnek, ergo sosem lesz popularis... emlekszem DCben 1 push-up map volt, ha az toltodott be, mindig 10-12 ember kieleptt. -
Rafia #37362 Szerintem ezt nem lehet megcsinálni a BF2-ben. Vannak viszont push-mapek, amikben csak megadott sorrendben lehet pontokat foglalni. Van egy olyan mod is, ahol a zaszlofoglalasok sorrendje csak félig kötött, tehát átmenet a push mapek meg a mostani "flaghopping" játékmenet közt. -
hehe, én sem adtam még játékért ennyi pénzt, de a demo engem is annyira megyőzött, egyébként is régóta vártam már egy ilyen "konfliktusban" játszódó multis FPS-t, ahol nem nyúlfarknyi pályákon rohangálnak az ellenfelek
MEC rulez!!! szakada hadöbizső!!! -
FlatlineHun #37360 Jaja. Én is azt próbáltam, amit te másodiknak említettél, de akárhányszor billenteni akartam, fordultam vele együtt + a csavarás kifelé irányban nagyon rossz volt a csuklómnak (sajna elég merev, bár 16 évvel ezelőtt a thaibox-edzőm örült ennek
)
-
Gabor970 #37359 ne is mond, kb 5-7 éve nem játszom, erre nem kipróbáltam ezt a játékot kb egy hónapja. NNo azóta már 12e ftom bánta az eredeti megvétele miatt, hamarosan a következő hasonló kiadás vár rám +512mb memcsi miatt, az, hogy a videokártyám cseréjén is gondolkodom már, egyenesen kétségbeejtő :-)))))
Tényleg, a gyári könyvecske nem is irja az NV 5600-as kártáykat, mint lehetséges tipust, de teljesen jól szalad nekem rajt. Kb 1,5-2,5 óránkint szokott kidobálni az asztalra. -
petersz #37358 De ugye azért a joy jobbra-balra fordításra a gép vízszintes, hosszanti tengelyén való mozgást bindelted? Mert láttam már olyat is, aki a csavarással mozgatta ezt, és a jobbra-balra fordítással meg a függ. tengelyen mozdított. És jól ment úgy is. Tényleg csak megszokás kérdése. -
amugy tudja valaki hogy a magyar ranked szerverek miért olyan halottak mostanában 9999 pinggel? döglött az egész cucc... -
mármint az update-ben van ugye -
oks