172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
így jártál!

-
pls irjon vki, mennék jáccani :) -
Srácok, sry hogy nem voltam forgatáson, több mint 1 hete nincs netem, ma csináltam meg nyomorult t-com.
Felmennék egy szerverre, erre kibasz a pb:
WTF? -
FlatlineHun #37511 Ezen nevettem én is, pedig odaírtad, hogy hungary :))) -
Holland? nem Hungary? :DDD
-
FlatlineHun #37509 Vélemény a movie-nkról egy külföldi site-on:
"Now that is sweet.
Great editing, good music, no HUD or nametags and fun to watch a mini story-line. I like the quick changes to slow motion and back. This is what people should be leaning towards, not boring 'stunts' movies that do the same thing over and over and is weak at best. You bastards from Holland have done a fine job." -
ez nem ték, az ezresek a tékek :Ð -
Senki nincs az SG.hu-s szerveren....Tört verzióm van és jó lenne ha vki megmondaná h melyik szerverekre mehetek rá vagy hol látom azt h melyik szerverekre mehetek.Van Allseeing eye a gépen -
Ibron #37506 Bocs,dvd-n van 
.
-
Ibron #37505 Valami olyasmi,ja....de nekem cd-n van...kerestem keresőbe is össze-vissza,de nem találja sehol:(. -
nekem kéne az a progi
a címem:[email protected]
-
ha dvd-ről elindítot a sima install-t, akkor nem indítja el az uninstall-t, mert érzékeli a játékot? -
Ibron #37502 Váhh....egyszer leszedtem a Battlefield 2-t és egy időre töröltem a géprő.Most elő akartam venni és feltenni,erre nem tudom,mert még az előzőnek a cucca bent van a Programok telepítése és törlése listán és hiába távolítom el,csak felkészül a játék leszdésére és utána rögtön kilép,nem ír ki semmit.Tudtok segíteni? -
de azon a szerveren elvileg játszanak kb 30-an. ezt mutatja a the all seeing eye -
ték :D -
hm
-
jefferson83 #37498 Nem kell átírni semmit van egy jó kis progi 600 kilo ha kell elküldöm mailbe. A szervert meg próbáld meg később. -
valószínűleg a szerverrel lesz valami probléma -
légyszi válaszoljatok erre:#37479
meg van egy olyan kérdésem is, hogy hogyan tudok 64 bot-tal játszani? átírtam azt a három sort abban a ....fájlban, de a játékban hol állítsam be? -
A külsö nézetet nem egyszerübb rákonfigolni a joyra? -
jah még valami a mouse look gombot is folyamatosan nyomni kell mellette. Én azt is átraktam a joyra -
FlatlineHun #37493 Jaja! Ott pld tök jól jöhet! -
főleg helinél van értelme, ha épp lebegsz egy helyben és zászlót foglalsz mondjuk és nem akarsz forogni mint egy hülye :) -
FlatlineHun #37491 Sajna a mouselook-ot így kódolták le. Ha hazaérek én is kipróbálom, mert tök jó lenne néha oldalra elnézni .... -
FlatlineHun #37490 Bocsánat, de....
by [C22] Filet-o-Fist -
Kipróbáltam és működik, kár, hogy közben magát a helit vagy a repülőt nem lehet irányítani.
Amúgy 2 helyre kell ezt beszúrni mind a heliplayer alá mind pedig az airplayer alá.
Nekem át kellett írnom a számokat, mert a joyomon kevesebb gomb volt. -
Thanatos #37488 tudnám miért kell miondig azt a szerencsétlen city mapsot erőltettni..., komolyan már ugy unom azokat a mapokat, hogy ha meglátom hogy csak ott vannak inkább megyek passziánszozni... -
FlatlineHun #37487 -
good charlotte #37486 hi Single Player modban mért nem tok 32-es nagyságú pályán menni??? -
FlatlineHun #37485 Mellé a levegőbe... és aki nem kapcsol elég gyorsan, az megpróbálhatja újra 15 mp múlva :) Gondolom én. -
Thanatos #37484 fogalmazzunk ugy inkább hogy gyk sohasem adott public-on idegeneknél :P vagy ha van is ritka mint a fehér holló... :P -
lol, 6 óra 66 perc -
FlatlineHun #37482 Monjuk helit megtanulni vezetni kicsit tovább tartana, mint joyt konfigolni.... :) -
Nem helizek, es nem repulozok. Armor / infantry. Kurva lusta vagyok bekonfigolni a joyt :) -
Borg #37480 Ha a squad leader épp ejtőernyőzik, akkor hova spawnolnak a többiek? -
fel akaros menni a [dF] HUN jelszo az hogy sly.hu serverre és valaami kapcsolódási hibát ír ki. azt írja hogy nézzem meg a hálózati kapcsolatot. dehát megy a net! és másik serverre fel tudok csatlakozni. mi lehet a baj? -
FlatlineHun #37478 Amúgy vicces lehet pilótaként invite-olgatni, hehe :) Vezettél már helit? Mert én valahogy nem szeretek vele leszállni, miután felszálltam. -
Ezen a kepen mi 104k? -
Borg #37476 -
FlatlineHun #37475 WOW!
Ha érdekel valakit, hogy hogyan lehet joy-on bekonfigolni a mouselook-ot a POV-hat re:
a controls.con állományban:
Find:
ControlMap.addKeyToTriggerMapping c_PIMouseLook IDFKeyboard IDKey_LeftCtrl 0 0
and replace with:
ControlMap.addKeyToTriggerMapping c_PIMouseLook IDFKeyboard IDKey_LeftCtrl 0 0
ControlMap.addButtonsToAxisMapping c_PIMouseLookX IDFGameController_0 IDButton_13 IDButton_15 0
ControlMap.addButtonsToAxisMapping c_PIMouseLookY IDFGameController_0 IDButton_12 IDButton_14 0
Notice here I have mapped 2 joystick buttons to an axis. The two buttons are the up/down and left/right of the HAT on my joystick.
IDFGameController_0 is my system's 1st joystick controller.
IDButton_12 is UP on my joystick's HAT (maybe different for your controller)
IDButton_14 is DOWN on my joystick's HAT (maybe different for you controller)...etc...