172102
  • Borg
    Nem vagy még 16 úgyemlékszem...
  • arty
    imádom, hogy 5 szerveren ugyan az a k. map fut, a többi 1.0 vagy ranked :D
  • Fenrir
    kicsit riasztó lehet a sok feltétel :)

mi van ha jelentkeznék de én csak játszani szeretnék, másra nem lenne nagyon időm a meló mellett

ez kizáró ok lenne?
  • fr3ddy14
    jelentkezhetek???
  • Borg
    Ehh. Tudod, ha bemész a szerverre, máris lesznek rajta. És ha látják hogy bentvagy, akkor majd mennek többen is.
    Imádom amikor valaki arra vár, hogy a szájába repüljön a sültgalamb...
  • Guer
    egy picit átalakitottam
    vkinek nehéz megérteni a jelentkezés menete részt :)
  • Ibron
    ezer örömmel jelentkeznék,de amíg nem tudom leszedni a cuccot,hogy feltegyem ismét(pedig elvilleg már semmi se maradt belőle a gépen,de a programok telepítsée és törlése listája azt jelzi,hogy rajta van),addig jelentkezni se tudok:(...szóval akinek van ötlete,az segítsen légyszi.
  • alma2
    ez valami javitott verzio vagy ugyanaz mint ami tegnap volt ? :)
  • Guer
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen irj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.29-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Gabe18
    Jól néznek ki,mint a műanyag katonák...Fantasztikus élmény lehet igy a játék.
  • alma2
    mar csak az a kerdes, az enemy milyen szinu ? mert itt kilottek a sargat meg a pirosat is egybol :)
  • LBandi
    átküldjem? :D
  • alma2
    multiplay -> creaate local -> es valaszthatsz mapot is izlesed szerint :)

• vsly
    hehe,jó kis cheat:

Xopjanak le
  • Rusid
    A dolog csak annyiból ált hogy rootként voltam bejelentkezve viszon nem voltak meg hozzá a jogok :).
  • alma2
    hh Flatline es minden helis, en balga, mar juni 12-en tudtak a megoldast, ez a negy sor aranyat er egy helisnek. de itt meg nincs vege... mindent be lehet allitani egy kis irkalassal ezt kiprobaltam, es rajottem, "ma is erdemes volt elni" :)
    Aki nem erti ezt alabb ez kiteszi a joy buttonra az enemey spottedet, pontosabban a bal mouse clikket a menuben rateszi a joystick gombjara.
    hmmm nagyon jo.

"ControlMap.addButtonToTriggerMapping c_GIOk IDFMouse IDButton_0 0 0
    ControlMap.addButtonToTriggerMapping c_GIOk IDFGameController_0 IDButton_0 0 1
    ControlMap.addButtonToTriggerMapping c_GIAltOk IDFMouse IDButton_1 0 0
    ControlMap.addButtonToTriggerMapping c_GIAltOk IDFGameController_0 IDButton_3 0 1"

Am i right in assuming that this binds the joystick button 1 and 2 to the mouses button 1 and 2 which is used for selecting menu options in the communicate dialog menu?

If so this is all i need because i can work it from there!
  • Me0w
    Jolvan. Nezd meg a galeriamban :D
  • Me0w
    Szoval msconfig megeccer...

• Me0w
    Elinditod az msconfigot (start -> run... -> msconfig) ott latod miket tolt be az elejen az oprendszer.

Az enyem kb ilyen:

Megnezed mi az aminek hulye neve van, azt kiikszeled, majd apply es ujrainditas. Egyebkent ha nem tunik el az uninstallbol, akkor a reg bejegyzeset manualisan is torolheted.

Start -> run... -> regedit, majd:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2
    Ha ezt letorlod, nem fogja megtalalni hogy installva volt. Mielott torolsz, backupold ki a keyt. (jobbklikk, exportalas).
  • Me0w
    Ha ennyire idiota vagy hogy nem olvasol vissza akkor igy jartal. Jobb is ha nem jossz jatszani, csak elbasznad azt is.
  • Danee
    ugy vagyok bejelentkezve
  • Zs0lt1
    BF2 Nights minimod
  • FlatlineHun
    Danee: milyen userként vagy bejelentkezve? Jelentkezz be rencergizgaként, és prób úgy.
  • Danee
    de srácok, én meg tom nyitni a taskmanagert, valyon melyik lehet az????

Task manager
  • rudanjoe
    bocsesz, de astílusod kissé zaklatott:)
    válasz: allseeingeye, ott filternek hungary
  • Danee
    akkor asszem hétvégi progi win reinstall. Akkor is kivág, amikor rendszergazdaként mennék be...
    schrank le is baszott, hogy mit hazudozok, h nem tok jáccani, aztán nem tom mit irt mert kivagott a pb ... :D
  • Checkerboy
    Basszátokmeg válaszoljatok már!!Akkor mittomén mondjátok meg h hogyan tudok tört szervereket találni!!!
  • petersz
    thx. máris megnézem.
  • Checkerboy
    Tudtok tört szervereket mondani?Akármilyen ország :D csak jáccani akarok!!!!
  • Thanatos
    azért ált ügyes progiknak sokkal egyszerübb taskmanager tiltogatás helyett ugy megoldaniuk magukat hogy nem jelennek ott meg és innéttől kedzve a mezei lúzer kétvállra van vele szembe fektetve... :P (amig nem javasolja neki valaki a viruskergetőt vagy spyware irtot... :P) a rendszergazda jogok megvonása már neccesebb főleg ha meg tudja változtatni a rendes rendszergizda jelszavát is... :P
  • alma2
    itt is van egy kis guide hozza, marmint a controlshoz
    control guide
  • alma2
    ja igen vannak olyan ugyes progik, amik letiltjak pl a taskmanagert, aztan nem tudod elohivni, hogy kilodd az illetektelen progit.de siman regeditben vissza lehet allitani... most meg nem mondom melyiket kell fejbol...de a jelek szerint megy a bongeszod, keress ra :)
  • alma2
    Honnan szedted ezt az iranyitast, esetleg nincs ott tobb is ? netan megirta valaki, hogy joyon lehessen mozgatni a 'Q' -s menut stb.
    ra is keresek.
  • alma2
    Jaj mar... fogod a jatekot aztan amelyik gombra raakarod ezt tenni, a jatekon belul megnezed melyik gombod melyik szamot kepviselni, mondjuk rateszel egy iranyitasi funkciot maris latod, majd arra atirod a config fileban.
    ennyi
  • Rusid
    Nem akarlak elkeseríteni, de nekem anno még bfv alatt volt ez és sajna benyaltam valami spyware-t amit utána nem bírtam leszedni mivel megvonta a rendszergazda jogokat. Szal nekem a win reinstall segített, de próbálkozni lehet hátha neked több szerencséd lesz.
  • petersz
    Ez nagyon jó, de mondja már meg nekem valaki okos, hogy miként változnak a számok a cyborg 3D-re. Lord_Gergo, te tudod?
  • FlatlineHun
    Nah, akkor még valakinek sikerült szebbé tennem a napját :)))
  • FlatlineHun
    Danee: az a probléma, hogy a PB miatt (Xp/2000) rendszergazdai jogosultságokkal kell futtatnod a játékot!
    Amennyiben nem rendszergazdaként installáltad a pb nem rendelkezik elég jogosultsággal (oprendszer szinten) hogy ellenőrizze, hogy nem fut-e csúnyaság.
    Ha a parancsikonra jobb gombbal kattintasz van egy "run as../futtatás mint.." ahol ki kell választanod a rendszergazda/adminisztrátot, és utána menni fog!
    Én az RTCW-nél találkoztam ugyanezzel a problémával.
  • alma2
    Na ki is probaltam mukszik rendesen, a left controlt meg at lehet, nyomni valamelyik joy gombra, ugye akinek sok vanes maris lehet nezelodni :)
    azert jobb talan neha mint a kulso nezet, mert balra jobbra a latohatarig ellatsz igy egy pillanat alatt es nem kell iranyt valtoztatni.
  • Ibron
    Majd azért picit agyaljatok az én problémámon is légyszi,mert szívesen játszanék már:D.