172102
  • koschwarz
    ja, mi ez az autóbefogó a TV-guided-ban? én úgy tudtam, hogy kilövöm, aztán ha van még időm, akkor tudom egy kicsit irányítani.
  • koschwarz
    de akkor is nagyobb az esély a heliket lelőni. én speciel tök sok helit kilőttem már stingerrel és AT-vel is. persze amikor lebeg, főleg foglalás közben, sokkal könnyebb, de mozgás közben is megoldható, a lényeg, hogy jóval elé kell célozni, és úgy ráirányítani a helire. sokan elkövetik azt a hibát, hogy közvetlenül a gépre céloznak, és úgy próbálják a helikopter után irányítani a rakétát. de egy jet-et sehogy nem lehet kilőni, csak egy másik géppel (de én úgy vettem észre, kevesen vannak, akik tényleg tuják vezetni) vagy a légvédelmi ágyúval az anyahajóról, bár azzal sem egyszerű. nekem csak akkor sikerül, amikor teljesen szembejön a gép és még időben érzékeli az ágyú.akkor kilövöm a két rakétát és adagolom neki a gépágyút, és akkor talán már nem ér oda, hogy lebombázzon.

szóval a vadászgépek szerintem túl erősek lettek.
  • Me0w
    Ez van :D En egyet talalok csak pottyet tulzonak, az a gunner tv guided szarja, auto-befogoval, siman ulsz es neha lenyomod a gombot mikor ugyerzed es csinalsz 30 killt egy korben :)

A masik kicsit huzos a helikopterek chaff/flare kidoboja tul gyorsan tolt ujra, 20 masodperc aktiv ratartas utan TALAN van eselyed 1 lovesre ha ertelmes a pilota.
  • FlatlineHun
    Agh! Ez sokkal hasznosabb, mint amit én találtam! Nagyon jó, köszi!
  • koschwarz
    ja, még 1 dolog. olyat már láttam, hogy csapattárs pirossal van jelölve, de olyat még nem, hogy az ellenfél kékkel. asszem francia hivatalos EA szerveren volt ez: állok egy zászlónk közelében, jön egy jármű, látom kék név van a tetején, nem foglalkozom vele, elüt. ok, konstatálom, hogy nem kérdezi meg, hogy akarom-e büntetni. még vissza tudok spawnolni arra a zászlóra, ugyanaz a jármű, kék névvel lelő. ok, megint nem kérdezi a büntetést. megnézem a listát, tényleg az ellenfélnél van. később a játék közben találkozom ugyanazzal a fazonnal gyalogosan, na mondom, lelövöm, meglátjuk mi lesz. rendben kiírja: you killed xy-t. elkezdem írogatni (angolul), hogy néhány ellenséget kéknek látok. legközelebb megint találkozom a fazonnal lelövöm, erre kirúgnak excessive TK-ért.

na erről ennyit, csak tudjátok, lehet ilyen is.
  • koschwarz
    rosszul vagyok a vadászgépektől! szerintem teljesen fel tudják borítani az egyensúlyt. ha az egyik oldalon van egy jobb vadászpilóta, akkor egyszerűen nincs esély helikopterezni, tankozni, és ráadásul állandóan lebombázza a gyalogosokat is. és ebben az az idegesítő, hogy egyszerűen nem lehet leszedni, se stingerrel, se AA járművel, semmivel, csak legfeljebb egy másik pilóta tudná, de ha az éppen nincs, vagy nem elég ügyes, akkor egy vadászgép azt csinál, amit akar.

egy helikoptert simán le lehet lőni az égről, az teljesen ok. de ez....
  • koschwarz
    ilyenkor van az, hogy a spawn képernyőn látod mozogni a leadert, de egy kis piros kör van körülötte, ekkor nem tudsz mellé spawnolni. mint amikor egy fullra teli járműben ül. na ezt utálom.
  • fr3ddy14
    az régen volt
    akkor még nem is tudtam vele nagyon játszani
    mostmár komolyan játszom vele
    de mi közöd hozzá? :P
  • Fenrir
    a klánosdihoz vagyok már öreg :)
  • 0Fritz0
    Hogyan tudtál foglalni, ha ők voltak többen a zászló mellett? :)
  • Me0w
    Joejt Rol! Holnap?
  • leveskocka
    sztori:fogom a zaszlot egy tankkal,jon 2 szerelogyerek,rutinbol korbeaknaznak.aztan neztuk egymast egy darabig...en nem tudtam elindulni,ok meg nem tudtak felallni a tank mellol:)vegulis a pontot sikerult elfoglalnom,elindultam,es megdoglottunk mindharman,az egyiknek meg TK-is lett:)
  • leveskocka
    A tank az jobb:)
  • Guer
    nem
    még az alap bf2 teamböl a folyamatos dtk-i miatt (meg amugyis :)
  • Promi #37580
    Jaja meg a css -bol nem?
  • Guer
    de rövid idön belül ki is lett dobva....
  • Pharaoh
    Nem voltál már te SG tag?
  • Promi #37577
    Meg ott a csonak, csak avval sose jutnak at.:)
  • Pharaoh
    Ha az amcsik be vannak szorítva a tengerre, nem is tudnak máshogy jönni, mint helivel.
  • Promi #37575
    Nekem ojan sztorim volt, hogy 1 sniper fekudt a hazteton mellettem (csapattars) a tetoszelen voltam, es elkezdett tologatni, meg beallt a latoszogembe.
    Meguntam es letoltam a tetorol, o meg elfelejtett ernyot nyitni.
    Meg most is rohogok rajta ha ra gondolok.:))
  • Promi #37574
    Ma is ossze akadtam 2 idiotaval, lenyultam a "helijuket", es ra fekudtek a helire mind 2 oldalrol.
  • Me0w
    A mai Darwin dij checkerboy-e :DD Ralovom az Eryxet egy ures Vodnikra, elkezd egni, erre a hulye beugrik es elindul vele, majd a sarkon blam :DDD Easy frag! :))) Itt rohogunk 5 perce :D
  • geri15
    jó aza heli, csak vannak buzik akik nem tudnak belőle kiszállni, ennyi.
  • Kandurex
    Unalmunkba azt játszottuk ki tudd messzebbre a vízbe ugarni...nagyon lol team volt!
  • Duddits
    Régebben is azt mondtad, azt nyomtad a teamkilleket...
  • Promi #37569
    Legalabb horgasztatok volna a vizparton.
  • Kandurex
    Egyébként infranty -ként most már igazán utálom a heliket. Nem, mintha különösebben leszednének, vagy én nem tudnám őket nyugdíjazni, csak egyszerűen totálisan tönkre vágják a játékot. Most jöttem egy szerverről, ahol tök jól ment a móka, míg be nem érkeztünk egy kínai pályára (atom erőműs) ahol az amcsiknak hajóról kell támadnia. Mást se láttam csak felszálló heliket meg égi parádét. Minden helyet elfogaltunk lent és unatkozva - rágózva ki ültünk a stégekre pár spec - Ops meg RGP -s arc... 10 perc után mindannyian kiléptünk az unalomtól... bravo szarrágó helisek...!
  • Promi #37567
    Nana elpaskolom a segged.
  • Kandurex
    Ja, ja! Nicsak ki beszél. A nagy öreg :)
  • Promi #37565
    Te vagy oreg ehhez?
  • Fenrir
    jah és ez a játék klánszinten tök nemérdekel, mostmár semmilyen játék sem, öreg vagyok én már ehhez :)

mostmár csak swg és bf2 és ds2 levezetésképpen

jah és ez a prioritási sorrend is :)
  • 0Fritz0
    Ez jobban hangzik, mint az első verzió...
  • Fenrir
    figyi nekem van klánom, az egyik divízió vezetője is voltam 2 évig amiben szinte mindent egyedül csináltam: tagfelvétel, warszervezés, diplomácia magyar és külföldi klánokkal

rohadtul meguntam már hogy nekem kelljen akármi után futnom, nekem ez a játék fun, nem baj ha van az sg-ben kötelezettség mert így a helyes

csupán ennyit szerettem volna kérdezni, köszöntem
  • Borg
    Ez a te dolgod. Ha a csapat elvei, és működése tetszik, jelentkezel.
    Ha csak klánozni akarsz, akkor meg... nem nálunk a helyed.
  • Borg
    Ennek most miköze ahhoz amit irtam?
  • Fenrir
    normálisan kérdeztem, de ha te nem tudsz normálisan válaszolni akkor hagyjuk az egészet

edit: látom javítottál a hozzászóláson, így kicsit jobb

nekem tökmind1 lenne hogy ott van-e a nevem előtt az sg vagy nem csak jó lenne egy megszokott csapattal vagy ismerősökkel játszani egy oldalon, egymást segítve

ezt nyújthatná ez az egész a számomra
  • fr3ddy14
    az nembaj
    de a csapatmunka jó
    én nem az a medic vagyok, hogy ha valakit meglátok holtan, gyorsan futok és felélesztem, hanem ha ember nyírta ki a kuncsaftot akkor kinyírom azt az ellenséget, aztán élesztek. ha tank vagy valami jármű van, akkor megvárom míg nem figyel aztán élesztek
    egy jó medicre mindíg szükség van
    szal?
  • Borg
    Ki mondta, hogy felveszünk mindenkit aki jelentkezik?
    És minek kukacoskodsz?
    Nem veszünk be minden vér istvánkát, aki csak oda akarja biggyeszteni a neve elé hogy SG, meg admin jogot akar a szerverre, utána meg szarik a csapat dolgaira. Azt vesszük be, aki konstruktív tagja akar lenni a csapatnak.
  • Fenrir
    végülis

tegyük fel most jelentkezik 30 ember...30 embernek milyen melót tudsz adni?
  • Borg
    Ha csak játszol, akkor minek jelentkezel a csapatba? Azt anélkül is tudsz.