172102
  • ACE
    Újat mondok azzal, hogy megjelent a Battlefield 2 Nights v0.9 mod?
  • Crem
    250 global game
  • Thanatos
    nem, azkéne még nekem... :P
  • ACE
    Remélem alap, hogy én is mennék forgatásra :D
  • Danee
    bazz, vmiért elment a kép: a Far East Srvice ribbon és a Middle East Service ribbon az
  • Danee
    Flatline?? Mi kell ezekhez:
  • Ibron
    Bazzeg,megnéztem és nincs ott nekem a Battlefield 2,csak a Sims 2 és a University...ilyenkor mi van?
  • wander01
    hoppá bocsesz..
  • wander01
    thanatos nem vagy gárdonyi véletlenül???
  • wander01
    thanatos nem vagy gárdonyi véletlenül???
  • Thanatos
    ping meg ár engem is idegesit de az upload is eléggé, anno nem kellet volna hozzászokni kábelhez :P
  • gergod
    jah jók lesznek :)
  • Borg
    wake + alkafjidocks + smyrna
    szerintem kb ezek lesznek
  • gergod
    custom mapot!
  • Ibron
    Ha végre feltudom pakolni,ott elszek,ha nem,akkor majd máskor...mert legközelebb is lesz ugye?
  • Borg
    Az SG Team egy kisebb gyakorlást szervez ma este 20:00-ra az SG szerveren, akinek van kedve jöhet, nem zárt körű lesz.
    Elosszuk egymást kétfelé, squadokba meg commander, aztán játszunk pár mapot.
  • Borg
    Pl mert van aki desktopon meg játékban más frekin használja. Meg van opengl-es játék is.
  • Pharaoh
    Mert régen nem lehetet és lusta egy uninstallra.
  • FlatlineHun
    Naná, hogy kellesz, szóltunk, küldjél PM-et! :)
  • Zs0lt1
    Engem továbbra is érdekel a forgatás, ha kellek, szóljatok :-)
  • alma2
    pl azt nem ertem miert hasznal mindenki refresh lockot es mindenfele hulye segedprogramot. siman beallitom akar a gyari driverban is mennyi legyen a refresh d3d alatt, aztan minden jatekban annyi es kesz.
  • Me0w
    Kapcsold ki a vpu recoveryt
  • Borg
    Támogatott, mivel tudja a DX8.1-et.
    Az más kérdés, hogy extrém lassú hozzá, + driver gondok is lehetnek.
  • Gabor970
    félek, hogy a 9200-est lecserélni :-(((
    ha hazaértem megnézem, hogy a gyári papir szerint az támogatott-e egyáltalán.
  • Intimrush
    F.A.Q
  • crazyclone
    nekem ati radeon 9200-as 128 mb-s videokártyám van 512 ramom 2500+-os procim helyem is van elég a legujabb drivereket is letotottem mégis a játékban csak a reklámok jelennek meg néha eljut odáig hogy a nő mond vmit sőt néha még ki lehet választani hogy single player vagy multy player de tovább már nem láccik semmi csak a kurzor, kozben magától váltogatja a felbontásokat hogy megkeresse az ideálisat de nem találja és amikko befejezi akkor ki ir vmi ati-s hibát!!!!!
    mi lehet a baj? mit lehet ez ellen csinálni?
    vki segitsen plíííííííííz!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Me0w
    Inkabb mint a Sznajperpuskaval hogy ko zuuuumolniiiii?????1111
  • Borg
    Jogos.
    De azért nem mindegy, hogy 15-es, vagy 40-es pingem van a szerverünkre... ami ottvan a bixnél. Számít az, hidd el. BF2-ben lehet nem, mert nem olyan pörgős, de css-ben igen.
    Na ping téma off.
  • alma2
    Borg moderald magad az ilyen jellegu hozzaszolasok nem ide tartoznak,ez a BF2 topik :)
    A pinghez visszaterbe amugy meg a szolgaltatonal reklamalhatsz, es ha nem a matav akkor biztosan beallitjak neked egyenre szabottan amennyit meg elbir a halozat illetve a ketyerejuk. nekem is megcsinaltak egybol, mert jart a szam :)
    es valami 12 pingem volt 768-nal...
    De kar erre fogni barkinek is azt, ha bena es nem talalja el az ellent :)
    12, 24 oly mindegy
  • Borg
    Nincs routerem.
  • Me0w
    Esetleg nezd meg, hatha a dsl routered baszakszik... a mostani dlink elott egy 3com-om volt, azt ha nem inditottam ujra 3 naponta, akkor lassan de biztosan emelkedett a latencym :(
  • Borg
    Nekem meg telindus.
  • Me0w
    Nekem ~17-es pingem van 1024-es adsl-el, 4 evvel ezelotti modemem van, a nagy feher siemens :)
  • Borg
    Engme csak a pingem meg az ár idegesít a mostani tonlineosban.

31ms a pingem a bix.hu-ra, holott a szomszéd chello 12ms, de még innen a céges szar 256-os bérelt vonalról is csak 20ms.

Lehet veszek egy új adsl modemet, vagy nemtom. Hátha az segít...
  • Thanatos
    aham
    jöhetnének már dsl-ek mert engem ez a ultragagyi upload iszonyian idegesit :/
  • Borg
    Valszeg mediacenteres adsl, 1mbit, havi ~9750ft brutto, 1év.
    Bár, a hwsw most az 512-es szereldmagad adsl-t adja br 6990-ért úgy, hogy ez az év már ingyenes... szal még az is elgondolkodtató.
  • Thanatos
    aham, szal majd 2006..., éljen az axelero... :P
    amugy te melyik szolgáltatóhoz fogsz átmenni?
  • Borg
    Nekem kb 2 hete 3-4 hetet igértek.
  • gergod
    nagyszerű :)
  • Thanatos
    és a netet közbe leállitották mi? hát érdekes..., én mongyuk ugy képzeltem hogy szépen bebatyogok központba és adjanak midnent kézbe, ne psotázzanak... :P de hát tuti abba is belekötnének szal nemtom mi elsz majd :P