172102
  • Danee
    na még1x :D
  • koschwarz
    akkor feladom :(
  • Polemius
    Hát, pedig nem csak pontot foglalni lenne jó a BH, hanem arra is amire eredetileg kitalálták:
    csapatot szállítani gyorsan, oda ahol szükség van rá.
  • koschwarz
    tehát remélem most...öhöm :)
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/szeretkezz, ne háborúzz.jpg[/img]
  • koschwarz
    bocs, ez nem jött be, pedig jó kép
  • koschwarz
    öhöm :)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Danee
    Borg, miért töröltétek a BF2 Movie Makers szobát?
  • FlatlineHun
    Két pályán kelendő a BH: Mastuur és Shonghua. Itt nincs se attack heli, se repcsi. Dragon Valley-n ritka, ha a pálya feléig eljut a BH, nemhogy pontot foglaljon...
  • Bendihb
    hi
    lenne egy kérdésem a desert combat című játékot gondolom ismeritek hogy kel felrakni hogy fusson is
  • crazyclone
    oké vhol láttam ezt a miniimages-os megoldást de most nem találom lécci kuldjetek egy linket hogyan kee!!!
    amugy már sok pályát letoltottem de nekem csak az a gátas kéne!
  • Polemius
    Nem értem én ezt. Mindenki arra panaszkodik, hogy (főleg) a helikért, repülőkért megy a tologás, tk.
    Ehhez képest, sokszor azt látom, hogy ott áll a heli, és ha odamegyek, hiába várok pilótára. (Én nem jutnék vele messzire. )
    Sőt! Sokszor ott toporgunk többen, de nincs senki aki elvezesse a gépet..
    "-Te tudsz helit vezetni?
    -Nem.
    -És te?
    -Én sem....
    -És ti?
    -Mi sem..
    <...>
    -Ott egy APC! vigyük azt!"

Most a Blackhawk nem kelendő ennyire, vagy csak én fogom ki mindig ezt a helyzetet?
  • koschwarz
    jaja, így van. én még azon is csodálkozom, hogy képes valaki úgy lelőni engem egy pillanat alatt, hogy már akkor lő, amikor még csak hasra vágja magát:). ezelőtt csak a SWAT4 multijával játszottam, de már akkor is "meglepődtem", hogy mennyire más meberek ellen harcolni, botok helyett.

egyébként én nem tudok sokat játszani - legalábbis másokhoz képest -, hetente talán max. 3 alkalommal/max. 2-3 órát. de ez nagyon jó esetben. van összesen 43 global hourom (ebből egyébként 5 óra a lone wolf, ez még főleg az első időkből származik), pedig a megjelenés napjától megvan a gém. szóval ehhez képest én meg vagyok elégedve magammal, mivel ez számomra teljesen fun dolog, de örülök, ha egyszer-egyszer sikerül jól teljesítenem, és hasznos tagja lehetek a squadnak.
  • vsly
    "...es kaptal az arcodba ket frissen sult pogacsat "
    Repcsiböl telepített légvédelemre bün "pogácsát" pazarolni.Azok a pogácsák a páncélosok ellen kellenek,amiket nem fog a golyó.Na meg az egy kupacban rohangálók ellen.
  • petersz
    Nem kötekedni akaorok, de minek új pálya meg fegyver, mikor még az alapokat sem láttad? Úgy eltévedsz az első terepen, ahogy kell. A másik kérdésedre ott a válasz a fejléc alatti linkben.
  • Me0w
    Az 1.02-es patchez nincs crackelt exe, hasznald a miniimages megoldast. Ujabb palyakat letolteni lehet. Ujabb fegyvereket az eredeti megvasarlasa utan ranked szervereken jatszva lehet szerezni.

Termeszetesen a sorrend: bf2 alap telepit, miniimage bemountol, 1.02 patch.
  • Gabor970
    most már én is azt mondom, amitől mérges voltam 2 hete. 12e Ft a megoldás kulcsa. szerintem ez a legjobb módszer.
  • crazyclone
    feetettem az 1.02-es patch-et és nem indul a játék letotottem az eredeti bf2.exe-t de ugy a dvd-t kéri és be van rakva ujra megcrackeltem de nem joo mit tegyek??
    amugy hogy lehet ujabb pályákat és fegyvereket szerezni???
  • petersz
    az tényleg elveheti a kedvét egy életre... emlékszem anno suttyókvéker koromban ;) mikor single játszottam a quakeIII-at és überkirálynak éreztem magam attól hogy minden mapon szétcsaptam minden hardcore botot. Aztán mikor lett netem és felkúsztam egy komolyabb szerverre, ahol levegőt sem kaphattam két frag között :) na, az komoly oskola volt :)
  • Gabor970
    hát asszem a kitartás az nem árt itt. Én is full láma vagyok, de bevettek egy csaptba, és segitséggel, már kezdek nem a legutolsó helyeken végezni. Biztosan lesz jobb is :-) Igaz még legtöbbször futkosok csak a többiek után, igyekszem élesztgetni őket, meg örülök, ha sikerül valakit lelőni ezzel-azzal. Amúgy bejön a doktorosdi, magamat is meg tudom gyógyitani, nekem a fegyver is elég erősnek tűnik -igaz azt a hármas sorozatot elég pontosan kell odaküldeni- meg jólesik segiteni másokon. Már kezdem azt is érteni, hogy csak aztán gyógyitunk, ha az utolsó ellent is kiszedtük ott, mert nem sok értelme van odamászni a hulla fölé, ha közben hárman tüzelnek ránk.
  • FlatlineHun
    Dehogy! Ezt én photoshoppoltam :))
    Egyébként a vicces az az, hogy anno nagyon sokat szívtam a veteran pistol megszerzésével, aztán le is tettem róla. (aanyi halált gyűjtöttem be...) Míg egy játékban (karkand) úgy nem alakult, hogy specopsként a hotel (2.pont) tetején kifogyott a lőszerem az ak-74U-ból, elfogyott a gránátom, és c4 sem volt több már, erre alul bejött egy 4 fős csapat, abból 2 medic. Mire a hangtompítós pisztollyból is kifogyott a skuló, 6 killt szereztem, szerencsére a 2 medicet is sikerült megnyúvasztani. Erre kést rántottam, és leugrottam hogy lekéseljem a maradék embert...... Nem nyílt ki az ernyő. Gondolom nagyon csodálkozhatott az ipse: fekszik, egyszercsak mögött halálsikoly, majd egy hulla a földön :))
    Pedig mekkora rambózás lett volna ha sikerül fölvenni utána valaki kitjét!
  • Me0w
    Ez nem szep dolog am :)
  • alma2
    nem o CODozik, csak ugye azert az eleg egyszeru ehhez kepest, bar szerintem mind a ketto ugyanaz a kategoria.
  • Gabor970
    Mi meg olyant is csináltunk tegnap este a nagy helizésben -bi bi bi-, hogy elloptuk az ellen helijét. Szegény ördögök ott várták a placcon a járgányukat, jól ledaráltuk őket, megjött a helijük, akkor meg leszálltunk, a sajátunkat szétlőttük, s elvittük az övékét. Biztos örültek :-P
  • Ibron
    Hehh...én,amikor játszottam,hagytam a fenébe a repülőt,meg a helikoptert azon egyszerű oknál fogva,hogy mindig lezuhantam.Csak úgy ültem bele max,hogy az egyik fegyvernél csücsültem és lőttem az ellenséget ezerrel.
  • Running
    Türelmetlen. Habár sokan emiatt nem játszanak vele, mert sokszor meghal. Hát ha visszaemlékszem a demós tudományomra kicsit nevetnem kell, mivel engem is százszor megöltek. Volt olyan mikor 10x haltam meg egymás után, lebombáztak, lelőttek, le artyztak, le sniperkedtek, ami kell...Geronimo kb 6x lőtt le, a végén már kerültem mint a tüzet...dehát ezzel jár.
    A teljesben az új pályákon pedig asse tudtam néha hol vagyok, merre kell menni. Nekem volt türelmem nem feladni és a helizésre is a jobbak tanítottak meg, vaderék, meg chopperkill volt a mesterem.:)
  • alma2
    Ha ketten jatszunk es valaki helizni akar ahol pl csak egy heli van, akkor termeszetesen probalunk mi beulni a helibe elobb.Ha netan megse sikerul, akkor se hagyjuk szarba a csavot, legyen o a gunner vagy a pilota. megyunk vele par kort, de ha latszik, hogy nincs kepbe, eloszor finoman aztan kicsit erosebben kerjuk, ne eroltesse a dolgot, ha akkor sem reagal, akkro magara hagyjuk, repkedjen egyedul, uygse lesz hosszu es hasznos elete :)
    De altalaban hamarabb elborul az agya a verpistikenek ha pl ketszer nem jut gephez, es elkezd tk-zni, na akkor eleg hahmar rovidre zarjuk az eletet :)
  • Newyorker
    Itt van egy kis éjszakai kliens, természetesen csak az adott night szervereken műxik:
    http://72.36.152.26/bf2nights_client_v0.9.zip

Aki kipróbálta azoktól véleményeket várok!
  • Gabor970
    az ilyen emberek szerintem már egy új játékkal sem játszanak ez alapján. Marad a tetris, meg a pasziánsz :-P
  • alma2
    egyik kollegam, meg a jatek demojat probalta ki, ami megmaradt neki az egeszbol, , hogy orakig tolt es minden masodpercben lelovik. nem volt turelme megszokni atszokni ezert mielott raszokott volna a bf2-re le is torolte.abszolut nem volt sikerelmenye.HA nekem se lenne, en se jatszanek vele, ha ugyerzem nem tudok fejlodni meg benne, elvegre ki az a hulye aki reszelovel simogatja magat ugye :)
  • koschwarz
    egyébként ez komolyan így van. tegnap is leírtam, de nem nagyon reagáltatok rá: egy f'anszia szerveren az ellenség feje fölött kék volt a név. olyan már volt, hogy a csapattárs piros, de ilyet még nem hallottam.
  • alma2
    Na igen csak az volt a baj forgolodtunk mint a bolondgomba, mert el nem tudtam kepzelni honnan lonek.aztan miutan masodjara vagy harmadjara lottel le a palya tulso vegerol pont feled neztem, lattam honnan jon a raketa.irtam is egybol bar nem biztos hogy lattad, "neked annyi borg" aztan egybol repcsibe be, es kaptal az arcodba ket frissen sult pogacsat :)
    Es itt tenyleg nem olyan kicsi tavolsag mar a ket pont kozott sot, el se latok odaig.szerintem ez akkor sincs rendben igy :)

Mi meg kileptunk a palya vege elott bar csunya szokas, de annyira uncsi volt olyan kevesen.De mint irtam atalltunk vagy haromszor, amikor minden mec zaszlo volt akkor amcsik voltunk es fordiva,/altalaban akkor voltak kevesebben is a masik oldalon/, hogy ne legyen vege hamar mert milyen igazad van nincs meg az osszes custom map, ugyis kivagott volna :)
  • Running
    Hát én a pistolyosért szenvedtem egyszer vagy 5 órát mire megkaptam, erre később nézem nincs meg, ezért újra kellett kezdenem. Szóval valamiért sokszor meg kell küzdeni.:)
  • Poggyász
    Népszerü az biztos, sokszor láttam már hogy valaki beszállt a helibe, átült gunnernek és percekig várt hogy jöjjön egy pilóta.
  • haxoror
    ezért jobbak a nem-ranked szerverek :)
  • koschwarz
    ez komoly? van ilyen ribbon?? most hogy átnézegettem azt a listát, aminek a linkjét betetted, megértettem 1-2 dolgot: miért rohangál valaki csak pisztollyal a kezében (Pistol Badge), miért viszi el a gépet, holott alig tud felszállni vele (Basic Aviator), stb.

én azon csodálkozom, hogy hogy nem kaptam még Basic Re-supply Badge-t, 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy 5 ammunition re-supply pontot már egy csomószor összeszedtem egy kör alatt (a szuppi a kedvenc kasztom, mellesleg, sőt sokkal többet is
  • Guer
    na ja meg amikor összepuszizott a két heli és bummm :DDD
    jo dolog ez a lövészkedés amugy...
  • alma2
    Te nem erted miert irtam igy, o igen. sot nem is neked irtam, szoval nem kene beleszolni, foleg ilyen alpari modon...
    Teged idezve, "a te fajtadtol mentsen meg az eg"
    persze csak az eletdben... a jatekben az ilyeneknek jol elkenik az arcat :)
  • Borg
    De a legjobb akkor is fusi passon volt, amikor duelleztünk helivel 2vs2, és már alig volt energiája mindkét helinek, amikor hirtelen letettem a miénket, kiszálltunk, és amikor gergő visszajött a ráfordulásból AT-vel szedtem le :DD Aztán felszálltunk, el javítani, és minden újra előlről :D
    Nameg amikor átrepültem a hid alatt, és túl korán húztam fel :P
  • Running
    És vannak beépített emberek akik színváltósak, illetve beépülők, akik kék színnel is az ellenséghez tartoznak.
  • FlatlineHun
    zöld = jóbarát
    piros = elsődleges ellenség (mert visszalő)
    kék = másodlagos ellenség (mert elviszi A JÁRMŰVEMET!!!!)

:))