172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #37954 Nekem ezek tetszenek a legjobban:
Engineer/Helicopter· Modified the rate at which engineer can repair a helicopter while sitting in the helicopter. It now takes longer for the engineer to repair the helicopter.
Vehicle/Control Point Capture· Only one person in a vehicle counts towards a control point capture. If passengers want to increase the rate of the flag change, they must disembark from the vehicle.
Vége a helikopteres-röpködős-foglalásnak. :)
De azért ez is eléggé hiányzott:
Supply Drop· The commander's supply drop now has an icon on the minimap and a 3D-map icon in the world.
-
A regeditben tuti van bejegyzes rola csak nem talalod meg. A bf2 is onnan veszi hogy mar installalva van, nem az ujjabol szopja ki :) -
Ibron #37952 Megnéztem a FAQ-t is,hátha ott van ezzel a problémával kapcsolatban leírás,de nincs...reménytelen:(. -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
FlatlineHun #37950 Állítólag kiszivárgott információ az 1.03-mal kapcsolatban:
EA official 1.03 patch pre-information (leaked)
This is from EA (got a friend there) so I trust it to be 100% accurate as now.
BF2 patch 1.03
Alpha - 2 Sept
· Beta - 19 Sept
· Final - 23 Sept
· CQC/ECG Sub - 28 Sept
· Release - 3 Oct
Wake Island· In a surprise move, forces of the People's Liberation Army have attacked and captured Wake Island in a bid to threaten US lines of supply. USMC forces have been short-stopped from their deployment in Manchuria to respond to this new threat. The airbase on Wake Island is the lynchpin of the Chinese air threat, however it is highly susceptible to ground attack from either the northern
Compare Feature· By clicking the COMPARE button in BFHQ, you can search for another players name and load their current stats into BFHQ. Using the arrow buttons next to the name in the top-left corner of the menu, you can toggle between your stats and their stats. You can also load a player's stats by double-clicking on their name in any leaderboard.
Favorites/History· There is a new tab in the MULTIPLAYER menu that holds a list of the last 20 internet servers you have connected to, plus a list of servers you have selected as favorites.
BF2 Account Tag · You can add a 6-character prefix to your account nickname which will be displayed in-game next to your nametag in the scoresheet, in game messages, and above your player. This prefix does not change your account name or statistic information (e.g. the prefix does not appear next to your name on the leaderboards). You can change this prefix at any time at the account login menu.
Server Reserved Slots· Server admins can define a list of player BF2 account names which will reserve VIP slots on the server.
Engineer/Helicopter· Modified the rate at which engineer can repair a helicopter while sitting in the helicopter. It now takes longer for the engineer to repair the helicopter.
Vehicle/Control Point Capture· Only one person in a vehicle counts towards a control point capture. If passengers want to increase the rate of the flag change, they must disembark from the vehicle.
Vehicle/Soldier interaction· Improved physics of vehicles against soldiers so that soldiers are not as easily killed by moving vehicles. Bring on the wing-walkers!
Auto Balance· Auto team balance no longer moves the commander or squad leaders to the other team.
Point Farming· Limits placed on ability to point farm
Rank/Awards· Criteria for gaining ranks and awards has been changed.
Supply Drop· The commander's supply drop now has an icon on the minimap and a 3D-map icon in the world.
Please do not discuss or communicate externally - this is internal FYI only.
-
FlatlineHun #37949 Amúgy (mint azt a külföldi szerveren egy kommentben olvastam) a második két épp egy késelős padding szerveren történt (nézzétek meg a killeket felül!) -
Csupán használja a fejét. :)
Directed by: Kovi -
Szerintem a másodikon inkább az usát épp erősen szopatják.:) -
Az elsö képnél éppenségel egy kinai zombi láthato amint épp megprobál feltápászkodni :P
A második képen meg szerintem amerikai fociznak :DDD -
Ez halálos gázolás?
Mit csinálnak ezek?
-
wow!!!! vannak ilyen szerverek is?
köszönöm a megnyugtató szavakat
szerencsére mikrofonon rögtön meg is beszéltem a dolgot az áldozattal, csak mégis annyira gáz...
-
Borg #37943 Én a szerdai gyakon mikor már kb fél órája 2vs2 játszottunk, simán leTK-ztam majdnem egy sajátot :)
Tudtam hogy Guer elment másik pontot foglalni, én meg mentem megint másikra. Egyszercsak látom, hogy jön egy APC keresztbe. Full speed belehajtottam buggyval, és már ugrottam ki AT-vel mire észrevettem, hogy valaki belépett, és már 3-an vagyunk a csapatban :D -
-
A hivatalos Battlefield2 ma jó hírekkel szolgált a ranked szerverek szempontjából: bejelentették, hogy partnereiknek ellenőrizniük és figyelniük kell a ranked szerverek szabálysértőit. Ez azt jelenti, hogy nincs több kizárólag pisztolyos/késelős szerver.
Azok a szerverek, melyek a fent említett módon üzemelnek, elvesztik ranked szerver státusukat, a játékosok statisztikáit pedig fölülvizsgálják és akár törölhetik is. A továbbiakban a csapatok összes tagjának statisztikáit felülbírálják.
www.totalbf2.com -
Nem vagy egyedül ezzel a gonddal. Én legtöbbször USA-val megyek és mikor átdob Mec-hez akkor többször volt olyan h rutinból a sajátjaimat löttem mikor megláttam.:) Szerencsére aszem meg is úszták, csak sorry-va rohantam oda gyógyítani őket. :) -
FlatlineHun #37939 Oda se neki! Velem egyszer megtörtént, hogy egyedül voltam squad leader, mentem az ellenfél főbézét foglalni, közben kértem erősítést, egyszercsak ellenfél kirohan épület mögül: lelövöm. Lespawnol valaki mellém: azonnal fejbelövöm. Hja, squadtárs volt aki rám spawnolt, csak a harc miatt nem is vettem észre, hogy valaki belépett a squadomba... miután a teste eltűnt, akkor vettem észre, hogy medic volt, úgyhogy felvehettem volna a kitjét, és feltámaszthattam volna...
-
megvan a tegnapi darwin-díjas: egyszeri katona a szakaszparancsnoka mellé spawnol, majd se szó, se beszéd lelövi. megkapja rögtön a megérdemelt TK punisht. majd mindezt fokozza, hogy medic létére kétszer is megpróbálja kiütni, de nem jön össze.
na, ez a katona én vagyok

, úgyhogy szégyellem magam. mentségemre legyen szólva, hogy a magyar szerveren szokásos egyenyúlyhiány miatt pár perce álltam át kedvenc MEC-team-emből az USÁkokhoz, és sajna ahogy meglátok egy amcsit, megrándul az ujjam az egeren...
-
akkor zsivány lessz :) -
Igen -
durván néz ki...
kérdés hogy a gameben is ilyen lessz? -
PoE2 Update:
A német csapatszálitó helikopter az Nh-90:
A németek egyik hírhedt gépfegyverének az MG-42-nek a NATO kompatibilis változata az MG-3:
És az ukránok csapatszálitó dzsipje a Dozor-B:
-
lehet jelentkezni? :) -
Szpemmer! :) -
Szivesen segitek ha gyakra ember kell -
mail ment^^ -
Nya most jó :) -
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)
-
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10947738161125779000.jpg&x=1024&y=768&galeria=bf2 -
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
-
-
Hát, kábé 50-50%, skill függvényében. Ha még nem tűnt fel, akkor az ilyen pályák úgy vannak összerakva, hogy míg a sokzászlós csapat hadianyaga elszóran és messze van, a támadó(!) csapatnak meg koncentráltan, egy zászlónál. Ha ebből nem tudnak kijönni(pláne publicon), akkor megérdemlik. -
Pedig a BH pilotak szerintem nagyon nem szeretik, ha szepen eltunnek az utasok hatulrol... szereljen dobaljon lojjon javitson, egy teli helivel par masodpercen belul tied a zaszlo :) -
mi teamspeaket hasznalunk, es hogy nyomjam a gombot, ha minden szabad ujjam a joyon van ? persze azt is at lehet oda allitani :)
-
Ebben igazad van, de olyan kihalt volt az a nagy palya, mar lassan lejart a szavatossagi ideje, igy utjara engedtem :)
Na meg ennek nagyobb a lelektani hatasa, hogy par golyo darabokra szed az nem olyan felelmetes, mikor a torkodon probaljak lenyomni a bombat :)
-
haxoror #37920
-
én aszt nem tom hogy kee
én csak a bfhq-ba a play now-ra mentem s annyi de nem tom nem láttam semmit csak hogy mien katonával mennyek top 20 stb. de ien szervereket nem láttam
na mind1 ugyis ma éjjel meek tengerre ugyhogy ne édekel
na csá! -
Nem. Menjel tort szerverre. Csak az eredeti jatekhoz jar olyan cdkey ami beenged a ranked szerverekre. -
Nem ismer valaki DEBRECENI BF2-est? -
mit jelentsen ez?
csinájjak uj felhasználonevet? -
mit jelentsen ez?
csinájjak uj felhasználonevet?