172102
  • FlatlineHun
    BH-ban nincs másodpilóta....
  • rohadt alma
    Predator?Ezt nem tudom azonosítani a BH2-ben fegyverrel.
  • FlatlineHun
    Ez már az alap verzióban benne volt, csak gondolom nem úgy állították be a szervereket, de szerintem ez csak félmegoldás...
  • Me0w
    Elobb lovom ki a helit minthogy ok leszedjenek, mivel akkor nincs engineer javitasra. (pilota + masodpilota + 2 gunner + 2 szabad ugye a legenyseg)
  • uHs Gerzson
    Predatoral? én mar láttam :D
  • rohadt alma
    És volt olyan,hogy a BH-ból LAW-al lőttek?
  • Guer
    már hogy lenne fölösleges?
    nekem régebben volt egy olyan flessem ezen a pályán hogy volt gy faxa squad
    volt benne egy jo helis, medic, engiiner support szoval volt minden
    kiugráltunk a zászlonál elfoglaltuk és mentünk tovább
    elég hatékony volt
    ja és MEC oldalon
  • Pharaoh
    Ezt a pont farmlást elég hülye módon akarják megakadályozni, egyszerüne maximalizálják a megszerezhető ammo és healt pontokat?
  • rohadt alma
    Az nagyon szubjektív mi jó és mi nem.Azt nem lehet csak így kijelenteni ez jobb mint az.Úgy tudom MI-8 vagy MI-17 például több embert vagy nehezebb terhet tud szállítani.Ebben nem kevéssel jobb.
  • Me0w
    Nem kell olyan nagyon kozel lennie :) Elso lovesre meghalt a hatso szekcio, nem tudtak repairelni, a masodikra pedig lezuhant :)
  • Pharaoh
    Mondjuk nagyon béna pilóta az olyan, aki a tank közelében elkezd lebegni ahelyett hogy elhuúzná a csíkot.
  • Pharaoh
    Mastuur City-n 2 ember jól összejátszik simán ellopja a mec a BH-t és elfoglalja a zászlót.
  • Me0w
    Mustar szitin egyetlenegy t90 loves kell csak, tegnap is 2x5 perc volt a map MEC oldalrol, mert lerohantunk a tankig, onnantol meg lebeges kozben siman szetloheto a BH. Befoglaltuk szepen a pontokat es viszlat ;)
  • FlatlineHun
    Ha ez igaz lenne, akkor 50%-50% lenne a két APC összecsapásának az eredménye, de sajna nem így van...
  • Cobra.
    A kínai APC-nek elvileg erősebb a lövedéke, bár az amerikai meg sokkal többet lő ki. Viszont a MEC/kínai buggy sokkal jobb, mint az amerikai.
  • Cobra.
    Én inkább arra szavaznék, hogy több AA állást rakjanak Mashtuurra.
  • FlatlineHun
    Azért kíváncsi vagyok, hogy a kínai APC mivel van balanszírozva az amcsihoz képest, lévén hogy tűzgyorsaság, gyorsulás és sebesség tekintetében sokkal rosszabb, páncélzatban meg kb egyenlő.
  • FlatlineHun
    Szerintem az lenne a legjobb.

"No transport helicopter on Mastuur City" mozgalmat kellene indítani. :)
    Mellesleg, ha a BH-t kiveszed, még akkor is nagyon az amcsiknak kedvez az a pálya...
  • petersz
    Nem, de az tudott dolog, hogy a BH-széria nagyon jó, technológiailag és hadiszatilag is igen sikeres konstrukció.
  • petersz
    Gondolom sok már járműnél gond volt ez a kiegyenlítősdi. Ti. a nyilvánvalóan rosszabb cuccokat valamivel, pl. menettulajdonságban, páncélzatban, fegyverben, etc. balanszírozzák. Más kérdés, hogy szvsz Kína pár év múlva készít olyan fegyvereket, amitől majd pisloghatnak a nato agytrösztjei.
  • rohadt alma
    Csak azt nem mondd,hogy tapasztalatbol beszélsz.
  • Running
    És ezt nem lehet azzal megoldani, hogy tesznek a pályára védelmet, cobrát, vagy eltakarítják a légi járműveket? Hm? Nem sokkal egyszerűbb? Egyébként azon a pályán tényleg tök felesleges a heli.
  • uHs Gerzson
    Most így belegondolva a helikbe szerintem a Bh helyet az MH-53-t lehetet volna barakni így nem lett volna gond azzal hogy ez erösebb mint a másik.
  • petersz
    Ja igen, az Mi-17 HIP meg a (Z)B transport heli. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezeknél a valóságban is sokkal jobb a BH.
  • FlatlineHun
    "Köcsögségnek tartom, mert ahhoz hogy sok pontot szerezzen egy bh-s csapat sok mindennek össze kell jönnie. Jó pilóta, jó csapat, jó összeállítás, gyenge ellenfél, ellenségnél szar pilóták."

Oh, nem. Mastuur cityn szinte egyik sem kell....
  • uHs Gerzson
    3 van csak ez biztos :)

-SH-60 seahawk
    -MI-17 HIP
    -Z-8
  • petersz
    Nem három van a BH mellett? Kétféle kínai meg egy orosz, arab használatban.
  • uHs Gerzson
    Én azt mondom hogy így egyre jobban ki lett egyenlitve a BH vs. másik két szálitó heli.
  • petersz
    Azért, mert nem csak sima hibajavításokat tartalmaz, hanem játékmenet-optimalizálást is, aminek a teszteléséhez, a finomításokhoz elég sok idő kell gondolom.
  • Running
    Köcsögségnek tartom, mert ahhoz hogy sok pontot szerezzen egy bh-s csapat sok mindennek össze kell jönnie. Jó pilóta, jó csapat, jó összeállítás, gyenge ellenfél, ellenségnél szar pilóták.
    Ha ezek nem jönnek össze képtelenség sok pontot gyűjteni helivel. Ha van egy jó cobrás az ellenfélnél már vége a dolognak, mert ha nem is tud lelőni, akkor is kergetőzés van és az nuku pont.

Szóval basszák meg.
  • Rafia
    Javít akkor is, ha a bug miatt nem jelzi ki.

Kicsit eltérő beharangozás olvasható itt
  • uHs Gerzson
    :DDDD
  • Mr Manson
    Októberig huzzák ... ez vicc ... ehh ... eladó BF2 nem érdekel valakit?
  • Ibron
    Igen,de merre?már egy csomót kitöröltem:((((.
  • uHs Gerzson
    CSak egy kis lehervasztás neked :P

*The transport helicopter is adapted. The Black Hawk get something less powerful onboard miniguns. Also it will be no longer possible the helicopter in air continue repair.
  • petersz
    Tuti volt, hogy meggyengítik a helisszcénát, vicc is, hogy seperc alatt megjavít három szerelő egy majdnem szétlőtt gépet.
  • FlatlineHun
    Én nagyon remélem, hogy TK-punish vonalon is javítanak....
  • Running
    Na ez egy jónagy faszság. Persze majd mindenki ugrabugrál ki a járművekből a foglalásért, bazz....inkább azt javítanák ki, hogy ha hátul ülök a helibe az enginerrel akkor tudjam javítani azt a szart és ne kelljen félórát hadakozni a szerszámmal hogy megjelenjen a javítás jel. :(
  • petersz
    "Nem kell skill."
    Nekem igenis van skillem, mégpedig unikális :) Ti. az esetek nagy részében kapkodva játszom, nincs rendes koncepcióm, vagyis azt sem tudom, mit akarok. Első hallásra így semmirekellő vagyok, de meglepődve tapasztaltam, hogy ideges mozgásom, logikátlan reakcióim tökéletesen alkalmasak az ellen megzavarására. Én vagyok a modern harcmezők bátorhős Sir Robinja :)
  • uHs Gerzson
    Hát Wake islandról rebesgeték hogy benne lesz, alig várom hogy nyomuljunk rajta :) a többi változtatásra meg azt tudom mondani hogy ideje volt már.