172102
  • FlatlineHun
    Jaja, télleg. Csak bezizzentem, bocs.

HK G36c
    Colt M4A1
    AK-47
    HK G3SG1
  • Pharaoh
    Tud van egy ilyen sor a hozzászólás ablak alatt:

[szmájlik] [makrók] [url] [kép]
  • FlatlineHun
    ÁÁÁÁÁ!

http://wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/product.asp?page=product&id=41SMGTMHKG36C

http://wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/product.asp?page=product&id=32RTMM4A1

http://wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/product.asp?page=product&id=32RTMAK47FS
  • Pharaoh
    Multkor megyek BH-val és az ellenséges kommander rámdobja a levegőben a supplit, alig maradt valami hp-je a BH-nak.
  • Gabe18
    Egy 4-6 fős heli mennyi idő alatt szerez meg egy zászlót a levegőből?10 másodperc?Még annyi se.Utanna már megy is a másikhoz.Ha van egy elfogadható pilóta 3 perc alatt az összes zászlóig elérnek és megszerzik.
    Ezért szemétség a helivel levegőből foglalás.
    Egy jól szervezett klán talán ki tudja védeni,megfelően hátrahagyott védő emberekkel,stb...De egy átlagos szerveren ez szerintem döntő hátrény lehet,ha az egyik oldalon van egy jó pilóta,akivel sorba befoglalnak mindent,a másikon meg nincs ilyen.
    Én elhiszem hogy élmény egy jó pilótával ledarálni minden gyalogost,pontról-pontra szálva és zászlókat felhúzni pillanatok alatt,ezt az ellenkező oldalon megszenvedni már kevésbé.
  • FlatlineHun
    Én a C4-a-zászlórúdon megoldást kedvelem :)
    Vagy a C4-a-vastehén-mec-helin-majd-bh-fölé-repülve-átülök-a-hatos-ülésre-és-robbantok megoldást, bár ez körülményesebb....
  • 0Fritz0
    Még a "Short Range Antibaby Weapon" is versenyben van a maga 24 találatával. :)
  • schrank
    bh-val csak mustár szitin tudnak érvényesülni mert kicsi pálya és nem lehet elbújni a bozótba mert nincs de még így is két vodnyíkkal le lehet szedni őket ha ügyesen összejátszunk 1-gyel meg akkor ha szemfülesek vagyunk
  • erdos
    jah és ne lebegjetek alacsonyan, a múltkor kiaknáztam egy bh-t :D
  • FlatlineHun
    A fene tudja... (Google)
    predator "Short Range Antitank Weapon" 57 találat
    predator "Short Range Assault Weapon" 468 találat

Lehet, hogy már ők sem tudják :)
  • erdos
    mondjuk nem a tér közepén kell grasszálni... :D
    hat ember az két 3 fős ütőképes csapat amelyik két zászlóhoz mehet plusszban. ezt a játékot zászlóra játszák nem freggelésre sztem.
  • Me0w
    Egy baratom megvenne 9ert :))
  • FlatlineHun
    És szerintem a BH gyorsabb még a buggynál is, tehát a nagyobb mozgékonyságot ki lehet használni.
  • gergod
    Azért a bh elég rendesen megszórja az ellen gyalogosait is. Sokkal nagyobb arányban, mintha a 6 ember a földön lenne
  • erdos
    ez mind szép és jó de ha a két csapat azonos létszámú akkor a csapattársaid a földön 6-tal kevesebben vannak, ami rettentő nagy hátrány. Amíg egy pontot befogtok a földön az ellen befog 2-őt, előbb utóbb elfogytok. persze két hasonló képességű csapatnál. szerintem.
  • erdos
    nem semmi :D
  • rohadt alma
  • rohadt alma
    Hát ezt elba52tam.Én eddig ebben a hitben voltam.Meg abban,hogy az SRAW a Short Range Antitank Weapon.Eddig így találkoztam ezzel a szóval,mint mondjuk itt:

Mindenki tanuljon meg angolul.Sajnos én nem tanultam meg.
  • Me0w
    Okes, ritkan ulok benne :) Koszi :)
  • Danee
    Me0w a blackhawk 6 személyes, de a sofőr mellet nem ül senki!
    1 sofőr
    2 gunner
    egyik oldalt 2 ember hátul, másik oldalt 1
    szvsz

1+2+3=6 :)
  • FlatlineHun
    Hehe: Hogy hívják azokat az embereket akik misztikus módon kilőnek a pálya másik végéről a vállról indítható rakétával?
    SRAW RATS

...ami visszafelé olvasva...
  • FlatlineHun
    Nah, ezt viszont én sem tudtam!

Eryx

Nem elég, hogy francia gyártmányú, de a leírás alapján ez tényleg tankok ellen készült...
    "(Eryx has also been ordered by an undisclosed member of the Gulf Co-operation Council (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia and United Arab Emirates). Deliveries began in April 1999.)"
  • FlatlineHun
    Nem egészen értek egyet, mert én az Eryx-re nem mondanám, hogy SRAW.

Pontosítva:
    http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/sraw.htm

The Multipurpose Individual Munition / Short Range Assault Weapon (MPIM/SRAW) is the future answer for effectively defeating personnel in three different environments: behind masonry/brick walls, within earth and timber bunkers and in light armored vehicles. Ideally suited for MOUT environments, MPIM/SRAW will replace the LAW, AT-4, and other light shoulder fired weapons.

Szóval NEM egy kategóriát jelölnek meg, ez két külön kategória! De valóban mind a kettő kategória-megjelölés. Jelenleg az amerikai hadsereg által használt SRAW neve Predator.
  • rohadt alma
    Ja lehet.Meg kell nézni a játékban.De azt hiszem kis félreértés volt a korábbi hozzászólásokban mert az SRAW és LAW mozaikszavak egy kategoriát jelölnek meg.Egy halmazt amibe azonos funkcióju/feladatu és azonos felépítésű fegyverek tartoznak,egy személy által használható páncéloselhárító fegyverek.Ezek a szavak (SRAW;LAW) nem egy konkrét gyártó termékére vonatkoznak.Olyan ez mint a személyképkocsi meg a Toyota Avensis.Minden Toyota Avensis személygépkocsi de nem minden személygépkocsi Toyota Avensis.
  • gergod
    hát jah.... :(
  • Polemius
    Dragon lesz az leginkább.
  • FlatlineHun
    Persze, akinek van rá egy szabad féléve....

4:36 mp-et ... nem is tudom, több, mint két hét volt megcsinálni....
  • FlatlineHun
    Igen, 6 személyes, de hátul 3 hely van, nem kettő.
  • gergod
    Főfilmrendező úr!
    Valamikor meg lehetne csinálni a blackhawk down nagysikerű film bf2 verzióját. Akár az eredeti film forgatókönyve szerint. Biztos nagyon ütős lenne. Persze lehet, hogy más már megcsinálta.
  • rohadt alma
    Már csak ilyen HMMWV kellene.

• Pharaoh
    Jó neked, én midig abból indulok ki hogy olyan ember ül benne, mint én. :)
  • rohadt alma
    Ha én vagyok a tankban akkor nem biztos.
    De szerintem nem lehet olyan könnyű egy takkal leszedni azt aki ravasz.Előbb gyorsan átrepül a zászló felett vagy elég magassan halad.Az tank lövedéke ugye nem egyenessen repül hanem ívessen?Én azért nem félek annyira a tanktól.
  • rohadt alma
    Leesett.A fegyverek között olyan sok a mozaikszó,hogy azt se tudom melyiket használjam.A Short Range Antitank Weapon (SRAW) meg a Light Antitank Weapon (LAW) azt hiszem ugyanazt jelöli de aztán lehet tévedek.
  • Pharaoh
    De hogy pont felette lebegjen előtte oda kell mennie miközben lelövi a tank.

Ha én meglátok egy tankot azonnak elhúzom a csíkot.
  • rohadt alma
    A tank nem tudhat meredeken fel lőni.Ha nagyjából felette lebeg a helikopter akkor nem árthat neki.Úgy szeretném ha összejönne egy olyan helikopter amiben van mondjuk a pilota aki support vagy medic,a két géppuskás medic vagy support,hátul meg engineer meg anti tank.A pontos arányokat nem tudom,de legyen medic,support,anti tank (akinek szabad a keze,nem géppuskás vagy pilota),engineer (akinek szabad a keze,nem géppuskás vagy pilota).Arra nagyon kíváncsi vagyok mit művelnének.Én nem mernék fogadni se a tankkra se a helikopterre.Az modjuk valószínű,a BH Gatling géppuskája nagyobb rombolóerő mint a MI-8 géppuskája.A Gatling gyorsan szétszedi az autókat.A MI-8 kiszolgáltatottabb a HMMWV géppuskájával szemben.Én mondjuk így tapasztaltam a játék során.
  • Me0w
    Sztem 6 szemelyes a BH nem 5, de eleg ritkan ulok benne, szal nem biztos.
  • FlatlineHun
    Szerintem nem ül senki a vezető mellett.... bár most, hogy mondod, hely lenne....
  • Me0w
    Akkor aki a vezeto mellett ul, az mit csinal? :)
  • Gabe18
    "Vége a helikopteres-röpködős-foglalásnak. :)"
    Erre csak annyit tudok mondani,nagyon helyes.
  • FlatlineHun
    Pedig ez a neve: Predator játékban: SRAW