172102
  • Hysteria
    zsolt1 és honnanveszed h te érdekelsz vkit a magyar bf2 kozoségbol? :)
  • Hysteria
    en csak elmondtam a velemenynem mindenrol ha akartok adjatok 5 bunetotpontot én azt se bánom de a tizenéveseknek is van joguk létezni..
  • Hysteria
    nem én Bence vagyok

és azé nem nézek ki annyira bénán mint ezek

csak mutatta vki ezt az oldalt és mérges lettem
  • Zs0lt1
    egyébként csak nem te vagy az az albertka? :P
  • Pharaoh
    Hogy találtad meg az oldalt, ismered? Te vag az?
  • Zs0lt1
    és miért gondolod, hogy ez a magyar bf2 közösséget érdekli?
  • Hysteria
    http://albertka.uw.hu/

lol

jajj de eltörnném annak a kezét akinek van pofája ien oldalt csinálni..
  • Hysteria
    ja utallom ha a kiseebeket bántják pl en is 13 eves waok meg is klanom van meg tudok programozni meg stb

shrank csak annyit mondok te is voltal ekkora
    meg mindenki más

szóval én szépen kérek mindenkit ,hogy hagyja békén a nála fiiatalabbakat...

az idosebb legyen tapasztaltabb és bölcsebbb..

na kb ennyi

Üdv.:Hys
  • Crem
    Hát a bíborszíven kívül nekem se sok!:DDD
  • koschwarz
    most miért bántjátok szegényt?
  • schrank
    ezt mikor álmodtad gyerek 14és 3/4 évesen örülhetsz ha nem alszol el közvetlenül a barátoköszt után
  • Pharaoh
    lol
  • fr3ddy14
    az szívás
    nekem a legtöbb amit játszottam a bf2vel, az 2 és fél nap volt
    folyamatosan
    akkor jött össze 10000 pont kb
  • Pharaoh
    Ja, szívroham, agyvérzés meg ilyenek.
  • gergod
    igazából a spm ami számít, lehet éjjel nappal valakik egy accounttal nyomják.
  • fr3ddy14
    belehalt?
  • fr3ddy14
    tuti!!
    nekem 200 a napi pontom amióta suli van
  • Pharaoh
    Vannak ilyenek, volt több hír is már eféléről hogy egy hét folymatos játék után hagyta csak abban mikor belehalt.
  • schrank
    az első gyerek ÁTLAG 8 órát játszik BF 2 buzi-e vagy ? mármint ő
  • schrank
    megnézném hogy hogyan jutottak ennyi ponthoz ha egy kicsit tud valaki számolni napi 1333pontot "élvezetes" játékkal átlagos szabadidővel és illegális vagy " félig " illegális (ami a peccs után valamelyest gyengül)segítség nélkül ép eszű ember nem csinál vagy ha igen akkor ő aztán télleg BF2buzi
  • Pharaoh
    Akik most vanak a topon azok 3 hónap alatt szedtek össze 120.000t. Még nekik is több mint egy év megszerezni az egy millát. És eddig nem is volt suli.
  • FlatlineHun
    Engem is ki akartak szavazni, amikor megszereztem a veteran explosivest :))
  • schrank
    "csúcsidő aaaaaz keeeeeell"->ponttrendszer az keeeel
  • Pharaoh
    Ez jó, mert így egy medálom, se lenne.
  • CéZé
    Nekem még egy sincs és nem is hiányoznak...nélkülük is egész jókat lehet JÁTSZANI :)
  • schrank
    már a 100ezret se nagyon fogjuk elérne ha addig kijönnek a mod-ok és mindenki megy a neki tetsző mod-dal tólni ami ugye nem lesz lesz ranked vagy lehet hogy a legnépszerűbbek azok lesznek hamár azt igérték hogy csak eredetin fognak menni
  • Hatt
    szerintem már az 1 millát is körűlményes...
  • Crem
    - Újra értékelik a rangokat és medálokat, mellyel felbátorítják az új játékosokat, ezzel fel gyorsul a rangok és extra fegyverek megszerzési ideje. Minden játékos rangja valószínű minimum eggyel megnövekszik.

hát jah... 2.5milla pontot kicsit körülményes elérni.
  • schrank
    tetszenek a pontszerzési javítások a BH-osok meg a peccs után nem lesznek BH-sok az bizti valószínűleg megszűnnek a rejtélyes körülmények közt bekövetkezett TK-kígy hogy már nem fogják használni a BH-kat leszarom hogy 4AT-t kellene rálőni mert a peccs után már nemleszrá szükség röviden ennyi
  • Hatt
    Forza Hungarian Ranked

Azt hiszem a következő 1 hétben se fogom tulzásba vinni a játékot, 5 perc tökéletessen elég ebből a rakás szarból
  • Crem
    na ezt ma 3x megcsináltam !:)) Az lett a vége, hogy egy komplett klán kilépett!:DDD Persze, volt elötte anyázás,noob,szavazás, de végülis ők adták fel!:)

Persze félreértés elkerülése végett, nem büszkeségből írom, hanem mert amikor beléptem 163-nál már nem volt zászló...
  • Zs0lt1
    Ehhez én csak annyit tudnék hozzátenni, hogy az egész sztori nem meglepő de mulatságos.
    EA SUXX, és mióta a dice csúnyán kibaszott a traumával: DICE SUXX!
    Mindnyájan bekaphatják.
    Nem hiszem el, hogy miután kiszivárogtak az infók, csak utánna tudatták, hogy igen ez létezik. Miért nem lehet a rajongókat beavatni a dolgokba?
    Ugyanezt csinálták, még mikor vártuk a megjelenést, nem mondtak semmit, csak azt lehetett tudni, amit kiloptak.
    szánalmas banda.
  • Zs0lt1
    nnah, akkor információk a közelgő bf2 patchról, magyarul itt.
  • Danee
    az tetszik még, amikor dogfight-ban kergetek egy repülőt, amit reptében telibetalál az artillery (persze csak akkor ha engem nem) :D mindkettőre volt példa :D
  • Danee
    én időnként bombázóval szoktam hergelni a commandert :)
    szarul eshet amikor megnyugszol, huhh itt a supply, erre reptében szétlövi a repülő
  • rohadt alma
    Egyszer ledobtam egy dobozt és a mi vadászgépünk pont eltalálta röptében.Meg is büntetett teamkillért.
  • Me0w
    Azert nem veszelytelen sport amikor egy 4-6 mm-es csapagygolyoval lovoldoznek rad :)
  • FlatlineHun
    Bazzeg, asszem el fogok kezdeni airsoftozni. De télleg. A paintball nem vonzott soha az ormótlan fegyverek miatt.. de ez.. :) Wow:) Vajon van airsoft claymore? :)
  • uHs Gerzson
    Na ebböl az összes jöhet :D
  • FlatlineHun
    Hoppá! Kimaradt!

Colt M16A1
    Colt M16A2
    SVD Dragunov
    M249