172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabor970 #38154 Sziasztok!
Légyszi segítsetek! :-)
Szeretném mással irányítani a harcost, mint egérrel, de nem találom a fordulás beállítási helyét. Minden járműnek megvan, hogy miként fordul, de a katonámét nem találom. Meg tudok véltoztatni minden egyebet, csak a fordulást nem. Van lehetőség nem egérrel séttálni? -
nó reklám plz -

-
ja és regisztráljatok :))) -
sziasztok inditottunk haverokkal egy forumot :)))) ( milye meglepo)
akinek van ideje plz probalgassa ha talal vmi hibat akko szoljon nekem es persze nyugodtan joghet oda is forumozni
lehet rangokat kapni minnel tobb hozzaszolas annal nagyobb rang stb.. :)
tehat az oldal: ITT
ui.: egyelore csak teszt jeleggel fut a forum :)
üdv.:hys -
petersz #38149 A nem gyári pályákon nem tudsz single játszani. -
Polemius #38148 Ezt a Lost Village-t single-ben ki lehet próbálni? -
Megneztem ezt az uj lost villaget, de inkabb illene ra a lost city :)
nem tudom miert ilyen nagy emeletes hazakat pakolt bele, amikor vannak kis foldszintes haz modellek is.
Meg valahogy megint kisebbnek tunt mint az eredeti, de ezen felbuzdulva megneztem mennyi ido atjutni bh-val a to felett, kb 1 seccel tobb idot vett igenybe az uj mapon.Bar ugye nem egyforma sebesseggel repulnek.
Amiert sokkal kisebbnek tunhetnek a mapok, hogy itt joval nagyobb a latotavolsag.Kb dc-ben a max latotavolsag megegyezik az ujban a kodos palyakkal szerintem... -
szerintem fentvan neki, csak a pályacsomag hiányzik (szerintem) -
én tudom mi a baj!
neked nincs meg az a pálya ami éppen a szerveren fut
az sg team weboldalán ott a mappack, ha azt letöltöd akkor már feltudsz menni a szerverre -
Tgabbar #38144 Valószínűleg nincs patch-elve a játékod ,így neked az alap 1.00-ás van míg a szerver már az 1.02-es patch-et használja.
Töltsd le az 1.02-es client patch-et (ami asszem fent van a faq-ban is ,nem kell keresgélned(remélem)) aztán instaláld fel és kész:). -
az szép!!
-
ezen nem voltam ott, mert amíg ott voltam addig csak mi nyertünk :P (persze ez nem azt jelenti hogy miattam...) -
Polemius #38141 Ezt például az utolsó pillanatban fordítottuk meg:
-
mégse sikerült, az ellennél voltál :P -
Hogyan? Nyomsz rá egy mirrort?:) -
Kharkand, Sarki es Mustar a 3 palya f2k-n. -
A vesztes csatakat en szoktam megforditani :PP -
arra nem vagyok büszke, akkor egy pontom sem volt.... az amiről én beszélek az a Mashtuur City előtti pályán volt, nem tudom a nevét sajnos -
azért ez nem teljesen így van, mert amit én ölök meg, akár artival, akár a bázisom védelmével az alapból hozzám jön, de köszönöm szépen! :) -
tudom, ennyire azért értek hozzá, nem kell lenézni plshtxvm -
Szerintem azért mondta mert a pontjaid nagy része a csapatok pontjainak átlagából kerül ki ha nem tévedek. Szóval ha egy töketlen csapat áll az oldaladon és csak fekvőrendőrt játszanak valamelyik bozótban akkor két pontod se lenne. De egyébként gratula, több ilyen eredményt kívánok. -
Polemius #38132 Alapból megkapod a csapat átlagának kétszeresét, ehhez jönnek még az egyéb pontok. -
mondjuk az is igaz, hogy jó csapat nélkül a commander sem ér semmit, viszont ha egy ütőképes csapatot vezet egy hasonlóan skilles commander akkor még egy vesztett csata sorsát is megfordíthatja -
hogyha semmit nem csináltam volna, akkor nem is kaptam volna pontokat, szerinted azt a 110 pontot a két szép szememért kaptam? Szerintem nem. Hanem mert mindig segítettem nekik, UAV-el, artival, és a segítő parancsok osztogatásával. De ezt miért kell egy ilyen öreg rókának magyaráznom, ezt te is tudod nem? -
Polemius #38129 Azért párszor kemény diónak bizonyultunk. 
Remélem arra már nem vagy annyira büszke, mikor Mashtuur Cityn helivel körberepülve elfoglaltátok az összes zászlót, még mielőtt a jáképosok 95%-a egyáltalán belépett volna. Erre gondolok:
-
ACE #38128 Azért ne nézzük annyira le, valamit biztos segített, lehet hogy sokat is, így látatlanban megmondani botorság... -
szemes #38127 Helló Mindenkinek!
Megpróbáltam bemenni az sg.battlefield2 szerverére és a következőket írta ki:
"You have on older version that the server". Hogyan lehet verziót firssíteni. A FAQ-ban nem találtam ilyesmit.
Segítsetek !!
Szemes -
Inkább a csapatnak köszönd -
Borg #38125 Lenyomtam lokálba ezt a mapot, ha érdekel valakit:
Lost Village 57.7MB
A szerverünkön ez is fentvan. -
Tudom hogy ez nektek semmit sem jelent, de tegnap volt életem első olyan commanderes győzelme BF2-ben, amikor az abszolút első is én lettem
[gratulál önmagának :D]
[center] -
FlatlineHun #38123 A hibát a szerver kiválasztásával követted el... -
Operation Peacekeeper 2 Update:
MI-24 (Az isten):D :
MIG-21:
-
Platypus16 #38121 Kínai boltban olcsóbban meg lehet venni 
-
Platypus16 #38120 Jéééééééééé én is benne vagyok a képben, amikor kinyírnak. 
-
Polemius #38119 Nem lehetne a kettő közti méretben betenni?
-
na remélem igy má jo -
minden esetre több ember kíváncsi rám, mint rád :P -
bocs. magyar -
a kép magáért beszél. kivételesen nem meagyr szerver volt!