172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabor970 #38234 Sziasztok!
Lenne ismét pár kérdésem:
A repülő rakétázatát valahogy fel lehet tölteni? Vagy ellövöm amit lehet, azt legjobb kiugrani? Látok a repcsi alján bombákat is, azt miként lehet kioldani?
Előre is köszi a válaszokat!
Gabor -
mar csak a bakancsod maradt hatra a fegyverkeszeletedbol amit hasznalhattal volna ? Ne sajnald vagd hozzajuk azt is :)
-
behalok a billentyuzeten akadtok ki ?
De, ha azaz ezres pont a jatek megvetelebol hianyzik, akkor mar gaz van.
amugy semmi baja a billentyunek, nagyjabol vakon is gepelek, csak ekezet nelkul tanultam meg es mar oreg vagyok ujratanulni irni :p
-
rohadt alma #38231 Á kösz!
-
:)))) -
privát üzenet :D
-
rohadt alma #38228 Mi a PÜ? -
Verzoo #38227 Megyek inkább a Hysteria fórumjára
-
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezető, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdő vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkező bevételéről.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
petersz #38225 eltévedtél -
Verzoo #38224 Nem is köszönök többet
-
Verzoo #38223 HI
-
Verzoo #38222 Hi -
Magyar ranked 4-5-6 már nem lesz soha? -
FlatlineHun #38220 Fritz :))) -
rutinosabb gépező nem a billentyűzetet nézi írás közben :) -
voltam RDHA-n is, az is ugyanaz szvsz mint a f2K, csak több pályával... minden arc akit láttam f2K-n az ott is megvan.. -
ACE #38217 Vazzeg nincs egy ezresed egy új billre? inkább ez a lol :D -
Hazárd megye lordjai.
Jííííhhááá!
-
RDHA... f2kn azert szinvonalasabb a helyzet, csak tegnap este ota all a szerver -
bascet #38214 Kösszike :-) -
Első az hogy tanulj meg helyesen írni pls, második az, hogy használd a topikkeresőt, és ha ott találsz egy FrontPage-s oldalat (megsúgom, fogsz) akkor ott kérdezd meg. GoAway plsthxvm -
bascet #38212 Hali valaki tudja hogy hogyan lehet forumot betenni front page-vel. -
f2K? általában ott tényleg ez megy :| mondjuk azért nem mindig -
Elszeded mások elől a fraget és még te panaszkodsz (nem komoly)
-
Ez nem arrol szol, hogy en hogy jatszom. Sajnos arrol hogy a tobbiek hogy nem... sehogy sem. -
jól játszol!
gratz!
-
loool, ez mekkora bazz :ÐÐ -
Gabor970 #38206 nem jött be a joy :-) -
A magyar ugaron... azaz publicon... es csodalkoznak hogy ideges lettem a vegere hogy mindent nekem kell csinalnom :(
-
Ezt a gyongyszemet nem olvastatok ?
a klan honlapjan az admin beszolasa. nagyon jo :)
"21:07 Jony: Történt egykis
problem,
elfelejtettem az
admin jelszóm,
szóval ujj honlap
lessz ez már ATW-s
de a legszőrnyűbb az
hogy nem tom kiírni
a főoldalra" -
A sok link amit betettetek... en a X-Technology Clan oldalara gondoltam, ha nem a te agyszulemenyed Hys, akkor targytalan az elozo levelem :)
Osszekombinaltam, ha az emlekeim nem csalnak, nem te vagy ki a bf2-bol akar megelni szponzorok segitsegevel ? :)
-
Figyu Hysteria 13 evesen, ha jok az emlekeim, mar vegigvettuk az abc-t, ha keptelen vagy leirni helyesen a szavakat, legalabb egy helyesiras ellenorzot engedj ra az oldaladra, ha masert nem, akkor ezert nem fogja senki komolyan venni a "klanodat" :)
"Olyan cégek személyek jelentkezését várjuk akik bármilyen formában tudnának minket támogatni, minden lehetőség érdekel minket."
Ha megkeresel, akkor en is megkeresem a regi "hogyan irjunk helyesen" konyvemet, es a klannak adom, cserebe nem kell rairnotok a gatyatokra a nevem :)
Mielott belekotsz miert nem irok ekezettel, sajna lekoptak a felfestesek a billentyun es nem talalom oket...
-
Ez igy messze nem igaz, ez a keves jatetkok koze tartozik, aki high texturan megtolti siman a 128 megat, aztan kezdodik az akadas... szoval en mindenkepp olyat vennek, marmint 256-megas, ha nem akarod low texturan jatszani az elkovetkezendo jatekokat :)
Az mas kerdes, hogy lassu kartyan sok memoria, meg mas miatt fog akadni :)
DE aki joyyal jatszik hat... ilyet meg a ludasban sem olvastam :)
-
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)
-
na, ez kivilágosított néhány sötét foltot! köszönök! -
Deqwator #38198
-
1.) Nem
2.) Oké
3.) Miért ne?
-
hivatalos=ranked :D -
1.) direkt megy minden magyar szerveren állandoan ugyan az a map?
2.) nem, hivatalosra nemmegyek (több okból ;) )
3.) sly.hu miért 1.0 még mindig ?