172102
  • mohus
    várjá mingyá írok egyet:)

• rushman
    nem értelek benneteket. hívd fel a 70/385 1111-es telszámot, ez az EAHU technikai tanácsadás száma, krva késségesek...

vagy nem eredeti?
  • petersz
    Jobb :) Egy olyan programra gondoltam amúgy, amivel lehet szerkeszteni a bf2 fájljait.
  • mohus
    én így csinálnám,

vagy egy hdd-s asztali dvd íróra tolnám rá

aztán a studio 9 el levágnám csak a képet...megmarad a hang

amit átgrabbelek mp3-á
  • mohus
    nem, nincs az mp3 playeredhez bf2 plugin..sajnálom...

így jobb?:)
  • joebacsi
    elvégre azis egy megoldás :)
  • petersz
    Minek jössz ilyen trágya bitlisz poennal, ha nem tudod a választ?
  • mohus
    igen
    megnetofonnal...
  • mohus
    "Ba7zzeg ma reggelr e az fogadott hoyga bf 48%-nál desktopra dob azt szevasz..... Valaki valami ötlet? game reinstall volt kb 5X driver-t is próbáltam...."

nemá
    a konzolos topicba meg osztod az észt, hogy a te konfigoddal nincs gond és alázza konzolokat:)
    én megtanultam ,hogy a pcs játék ilyen....
    pl rendszeres: a videovágó szoftverem meg a digiző fullra nyomja a hardveres gyorsítását a DX hangnak....naná hog ymindig vissza kell állítanom ha bf2zni karok mikrofonnal:)

• Me0w
    Lesson 1. Join a squad what you never do. Kkthx ;))
  • rohadt alma
    Melyik szerveren?
  • petersz
    Szép estét! Tudja valaki, hogy a játékban lévő hangokat ki lehet-e nyerni valamivel? Úgy értem a programfájlokból.
  • haxoror
    Srácok végre eljutottunk odáig hogy általában egyenlő létszám van a két oldalon HURRÁ! :)
    Most jöjjön az hogy ha a körnek 100+ pontszám különbséggel van vége akkor páran átállnak hogy a két csapat (ha nem is létszámban) de tudásban kiegyenlített legyen, meg fogjátok látni hogy ilyenkor jön ki a játék igazi szépsége amikor csak pár ponton múlik a győzelem. :)

(persze mindig lesznek emberek akiket az szórakoztat hogy a náluk gyengébbeket bedarálján aztán arcoskodnak hogy hehe 2 perc alat kicsináltuk a lámákat...)
  • Gabor970
    A biosban átállitottam valami AGP apperature méretet 256 MB-ról 128-ra, azóta nem dobott ki egyszer sem. Persze lehet, hogy semmi köze, de mintha stabilabb lenne. Hátha másnak is bejön.
  • LBandi
    eddig minden oké volt fullon 1600-ban 100 fps de most baszik infulni szal nemhiszem hogy a gépa baj :D
  • Me0w
    Ahoz kepest hogy nekem most az EA games logonal dobal ki amit meg sosem tett, te elorebb jarsz...
  • Pharaoh
    Bazz, tényleg ilyen géped van?
  • vsly
    vedd vissza a túlhajtást a gépeden,sztem;)
  • leveskocka
    ha'ullatom,a csucskonfigok se a regiek:)probald ki az ennyemmel(lasd lent:)
    ezzel nem dob ki 48%-nal:)
  • LBandi
    na máán megint kampec loool
  • LBandi
    nah most megy lehe ttéjnleg a ea viccelődött :D
  • excreator
    Nálam akkor csinált ilyeneket, ha a grafikába próbálgattam néha e-zt azt állítani. Vedd egyszer high-ra, aztán mid-re, stb. Az én gépemhez egyébként is az 1024 mid a jó, de nem is tudom feljebb tenni, mert kidom engem is.
  • LBandi
    gondolom ma gondoltak eggyet na akkor basszunk ki a bandival :D
    NA de valakinek nem van any idea-ja a problemre?
  • Me0w
    Mar az EA sem szeret :P
  • Me0w
    Sajnos az ilyen gyerekes adminokat nem lehet tulelni :(
  • LBandi
    Ba7zzeg ma reggelr e az fogadott hoyga bf 48%-nál desktopra dob azt szevasz..... Valaki valami ötlet? game reinstall volt kb 5X driver-t is próbáltam....
  • FlatlineHun
    Multiplay.co.uk: THE SKYGODS
    Fushee Pass
    Belépek, kínai oldalra tesz. Elkezdek helizni, beszáll egy jó gunner. Ellenséges helit 4-5x kilőjük (benne klántaggal). Kilőjük a támadó alakulatukat (2 tank + APC) (benne 3 klántaggal) erre először a gunnerem, utána én banned.

EZT NEVEZEM! Saját klánszerverükről kibannolnak mindenkit, aki megrúgdossa a seggüket. És akkor még skygods a nevük. Pfffffff. Kár, hogy nem lehet blacklistelni, (kliens oldalon) különben soha többet nem mennék oda....
  • DDany
    sziasztok! én a játékhoz keresnék 100%-os magyarosítást, tuggya valaki hol találok?!
  • Landor
    A rudat.
  • Boxer HUN
    A darut?
  • Me0w
    Lenyeled? :D
  • ACE
    Számból vetted ki
  • geri15
    lol :DD
  • Borg
    Ilyen izgalmas repülésre én is eltom vinni.
    Először úgy csinálok mintha fullba nekirepülnék a darunak... aztán tényleg neki is repülök :D
  • mohus
    "De, ha latvanyos izgalmas repulest is akarsz, akkor viszlek egyik este egy kort :)
    "

reptébe még a legyet is ugye:)
  • Gabor970
    köszi az infókat. Kb 6-8 éve nem játszom, szerintem nem veszitettem vele, hogy megpróbáltam a joyt is. A repcsivezetést köszönöm, ma hajnalig gyakoroltam, elég szépen megy már, csak nem tudtam, amit kérdeztem. NNo azért tényleg kössz.
  • ACE
    Látom arcod az van... :D
  • alma2
    Ha ilyen kerdesid vannak bar a joyos gyalogos iranyitas utan en mar nem lepodok meg :)
    ajanlanam ulj be egy ketszemelyes repulobe masodiknak, par palyan fellelheto es figyeld, hogyan jatszanak.
    De, ha latvanyos izgalmas repulest is akarsz, akkor viszlek egyik este egy kort :)
  • Pharaoh
    Lol, nagyon új lehetsz.
  • Borg
    F-el váltasz a bombák, és rakéták között.
    Ha pedig visszamész a reptérre, ott feltöltheted. Elég ha csak alacsonyan átrepülsz a pálya felett, már akkor is újratölt valamelyest.