172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na erről beszéltem, amiket írtok, hogy nem lövik a bh-t, akkor meg? mashur city-n ahol nagy az erőfölénye, ott is basznak rá, a járművek, tankok gépfegyverével simán le lehet szedni, vagy legalábbis kipotyogtatni belőle néhány embert. -
FlatlineHun #38393 Shonghua-n is az van. Mindkét félnek 2 heli,egy-egy tank + rengeteg APC. A BH 6 mp alatt szedi le a kínai APCt. Kínai heli nem is tudja sebezni az amcsi APCt. Amcsi APC úgy szedi le a kínai APC-t, hogy kb 1/3 élete megmarad. És ez a kiegyensúlyozott pálya? LOÁL! -
Én egyedül is leszedem vodnikkal a blackhawk-ot.... előbb a gunnert, utánna az oldalsókat, akik javitanák....onnantól végük van -
rohadt alma #38391 És már hivatalos mi lesz a patch-ben vagy a mesén rágódtok? -
Pályamódosítással megoldható a dolog. Én is ellentmondok, egyébként igazad van, tényleg visszajavítanák, ha nagyrészt az első sorozat után ki nem halnának a gépből. Vagyis te ott vagy, töltened kell, a bh meg szerelők nélkül. 1:1.
Néha még arra sincs idő hogy lebegj a zászló felett, nemhogy még ki-beszállásra is odafigyelj.
Természetesen több lesz aki örül majd ennek, hiszen kevesebben bh-nak, mint gyalogosan harcolnak.
Én se azt mondom hogy nem kell változás, csak azt máshogy is megoldhatták volna a problémát. -
2 vodnyik siman kiszedi a szerelt BHt is, csak nem a placc kozepere kell kiallni veluk... -
Pontosan... Amig fel tud kelni, teszi azt az idiota - szamara idilli - kaszttal, lasd ott all 2 tank, akkor is mediccel kel, hatha! Es ha lelovik 3x akkor harmadszorra is medik! Nem fogja fel, hogy ha csak 3 ember kelne ATvel, akkor a tank 2 masodpercig elne, neeeeeeem! Medic kell! Sot a tank altal lelott embereket meg KELL probalni feleleszteni hogy a tank ujra leloje oket, akik szinten medicek! Neha nem tudom hogy egyesek miert jatszanak evvel a szarral ha annyi erzekuk van hozza mint 1 piritosnak :( -
petersz #38387 Olyat én is ritkán, hogy dzsippes lő helit. de olyat már át is éltem sokszor sajna, hogy heli lő dzsippest. 0,8 másodperc alatt, szarrá :) -
Egyedul a mashur city-n van ez a BH erofoleny, az teny oda kellene egy ket stinger.. de igazabol ket dzsippes leszedi ha akarja, bar magamon kivul nem nagyon szoktam latni loni a helit dzsipbol, de csak biztos rosszul latom...
Egyszeruen amit latok, hogy az emberek 90 %-a teljesen letojja mennyi zaszlo van sajatkezben amig meg tud jelenni, megy lo elore aztan kesz, neki ennyi orom is eleg :) -
egy iromanyodon belul ellent mondasz magadnak :)
Akkor a Dice is mondhatja, hogy a 2. esetben is a jatekosok problemaja, ha ezen kezdenek el gorcsolni ki hova ul. Persze en is helizek, de szerintem jo dolog ez ha ki kell ugralni a pilota arreb leszall netan, hogy ne reggelizzen c4-et aztan mindenki vissza a gepbe. nekem ez az egy otlet tetszik.
mondjuk termeszetesen a gunnerek bent maradnanak vedeni a kiugralokat meg a helit.Szerintem tobb ember lesz aki az uj megoldassal szimpatizal, mivel kevesebb a pilota, mint a jarokelo.
megpedig :
1. "A BH akkor eredményes ha senki le se szarja, az meg a játékosok problémája."
2."Meg azt is mikor mindenki dobbant ki gépből a zászlófoglalás miatt, aztán megy a veszekedés ki ült rossz helyre és 5 perces kavarás visszaszállásnál. Közbe az ellenfél aki ott volt, meg aki közbe spawnolt majd nézni mi ez az egész bolhacirkusz." -
FlatlineHun #38384 Bocs, de ellentmondok. Nem tudja leszedni, csak TV rakétával. Tudom, kellett már BH-ra lőnöm 3 tár (3*14) rakétát... Ugyanis a tárazás ideje alatt MAXRA tudja javítani 2 engi.
És pls vedd figyelembe, hogy ahol a BH probléma (Mastuur, Songhua) ott se kobra, se túl sok igla. (Songhua-n kettő összesen, ezt vesd össze a Dragon valley 6-jával) -
Erről van szó! A BH-s foglalásokat egyetlen egy ügyes cobra is meg tudja akadályozni. Három szerelő ha javítja a gépet folyamatosan egy cobra akkor is le tudja szedni, főleg ha egyszerre eltalálja sok rakétával. Ennyi. És akkor a stingereket a földi járműveket nem is raktam mellé. A BH akkor eredményes ha senki le se szarja, az meg a játékosok problémája.
El tudom majd képzelni, milyen lesz felszállni 6 emberrel majd az első találat után valahova elmenekülni, leszállni a szerelőknek kiszállni, megjavítani, vissza és így tovább. Főleg ha a cobra követi a sérült bh-t és lelövi 10 m után, vagy megvárja amíg földet ér a szerelés miatt. (Agyaggalamblövészet)
Meg azt is mikor mindenki dobbant ki gépből a zászlófoglalás miatt, aztán megy a veszekedés ki ült rossz helyre és 5 perces kavarás visszaszállásnál. Közbe az ellenfél aki ott volt, meg aki közbe spawnolt majd nézni mi ez az egész bolhacirkusz.
Vajon az DICE ezt tényleg komolyan gondolta, beleképzelték magukat a szituba? Ennél sokkal egyszerűbb lenne, ha több légvédelmet tennének a pályákra, ennyi, vagy lenne katonánál légvédelmi stuki, ennyi.
Na mind1. -
LBandi #38382 Nem a toppon mi vagyunk velük a szerencse van
-
FlatlineHun #38381 Abban a verzióban, amit én olvastam nem az volt, hogy ki kell szállni, hanem hogy egy jármű = egyszeres foglalás. Tehát ha a tankban 2-en ülnek, úgy foglal, mintha egy ember lenne a zászló mellett, de ha kiszáll a géppityus, akkor kétszeresen. -
Nem, vegre vannak 100+ fos szerverek ahogy igertek, a kerdojeleket szamolgatva :)
-
FlatlineHun #38379 Nemnem! Én láttam jobbat is! Tankhoz (én) odarohan az engineer, és..... elkezdi sörétessel lőni! Azt hittem, rosszul látok.... Gondolom azt hitte, hogy az a nagy kerek izé a hátán viking pajzs, vagy mittomén.... -
na igen, egyrészt reálisabb lesz a játék a BH-t érő módosítások miatt, de mivel egyébként az egész játék nem reális, ezért ez egy faxság. az egész a csapatjátékra van kihegyezve, erre elrontanak egy tök jó lehetőséget, hogy egy squad együtt mozogjon és mindenki tegye a dolgát. meg egyébként is, egy kicsit is normálisabban játszó ellenfél szerintem simán meg tudja akadályozni az ilyen BH-s foglalásokat. engem az a változtatás idegesít nagyon, hogy ki kell szállni a földi járművekből, mert csak akkor számol pontot. na ennek aztán végképp nincs értelme. -
Szerintem nagy fesztivál lesz a peccs után, sokkal jobban elbassznak mindent, mint eddig. A BH miatt meg FUCK YOU DICE!!!
Ugye az ismert okok miatt senki nem fog BH-ba ülni. A köv peccsbe remélem a többi járművet is alkalmatlanná teszik a játékra... -
ha már lusta megnyomni a suicide gombot... -
lol :D -
Peace of korsz :) Csak neha erdemes kicsit olvasgatni mielott ide irunk. -
petersz #38373 nem tudok németül, de annyit látok, hogy ebbe semmi új nincs a pár nappal korábbi kiszivárgáshoz képest.
viszont áltisk harmadik osztály: ujj az ez
, a nem régi meg új.
-
1. igen, valóban nem régóta játszom online, úgyhogy elismerem, nem ismerem az összes toppon lévő klánt.
2.azért ettől függetlenül -mivel nem vagyok azért annyira hülyegyerek- pár órányi játék után rájöttem ezekre a dolgokra, amit felsoroltál, és érzékeltem, hogy nem egy offline FPS botjai ellen kell harcolni.
3. peace! -
Ez megvan már angolul és magyarul is, szerintem keresgélj tovább. -
Ne zavarjon hogy 3 napja mar beirta valaki az angol patchdoksit es ki is veseztuk, magyarul is... -
petersz #38369 ennél már csak az jobb, amikor a magányos farkas a puszta közepén elkezdi AK-val lőni a tankot vagy apc-t egy szikla mögül... -
nem értelek, nem rosszindulatból írtam, mondtam, hogy elfogadom, hogy bug (vagy lag, nekem mind1) volt az, hogy bár én úgy érzékeltem, hogy a gépfegyverrel is, meg a rakétával is eltaláltam, mégis ő tudott lelőni. de HA mégis kapna valamikor egy global bant, akkor elszállna minden jóindulatom. egyébként minek kéne utánanézni és hol?
-
Sicher enthalten:
- 160 Bugfixes
- neuer Serverbrowser mit beispielsweise Favoriten
- Squadbeitrittsmitteilung an Leader
- Punkte für Zerstören von Radar, Artillerie usw.
- Support, Medic usw. bekommt Punktelimit für Hilfepunkte bezogen auf einen Spieler
- Vehikelinsasse sieht Namen und Klasse der Mitfahrer
- Verbesserung der Zommfunktion auf der Karte
- Teamkills werden auf neue Weise aufgezeichnet
- Transportheli wird angepasst -> schwächere Guns + irreparabel in der Luft
- Ticketmenge auf Ranked-Servern abhängig von Spieleranzahl
- Bessere Teambalance, Squadleader und Commander können nicht mehr einfach versetzt werden
Vielleicht enthalten:
- Reservierungsfunktion auf Servern
- Feintuning des Rankingsystem damit neue Spieler schneller aufsteigen können
*Update*
- Serverfavoriten + Serverhistory
- Einführung eines Nicknamenprefix, der die Position des bisherigen Nicknames einnimmt und jederzeit änderbar ist
- Vergleichsfunktion der eigenen Stats mit Stats anderer Spieler
- Reperaturpotential von Ingeneuren innerhalb von Helikoptern wird reduziert
- nur ein Spieler kann in einem Vehikel eine Flagge einnehmen, die anderen müssen dieses, um Punkte zu bekommen und das Erobern zu beschleunigen, das Fahrzeug verlassen
- die Kollisionsabfrage von Spielern und Vehikeln wurde überarbeitet, eine Berührung bedeutet nicht gleich Tod
- Versorgungskisten werden auf der Minimap angezeigt
ujj hirek a patchrol :) aki tud nemetul plz forditsa mar le az also sorokat -
Ja ertem, akkor tobbet nem irok :DD -
Azert elarulom hogy az emberek nagyreszet, akiket lelovok, olyan elvek vezerlik hogy:
- Fekszem a foldon, lovom a labat, jo lesz
- Allok egyhelyben, ez a hulye mit lepdel oldalra meg korulottem
- Nini, ott van valaki a tavolban, zoomoljunk ra...
- Nezdmar tank... hatha nem vesz eszre
- Na ide befutok, ugysem lathat meg
Teccikerteni? :)
-
CéZé #38364 "amíg nem kap egy global bant"
Szerintem kicsit nézz utána a dolgoknak... -
miért, a PT klán toppon van? -
hát nem tudom, az utóbbi időben nagyon sokat antitankoztam, és ha azt láttam, hogy valakit az eryx-szel eltaláltam úgy rendesen ("csillagos" célkereszt), akkor az kinyiffant, és nem lőtt vissza, de mind1. a lényeg, hogy elfogadom, hogy bug volt és kész (amíg nem kap egy global bant), szóval részemről lezárva. csak ott, akkor, abban a játékban (ahogy le is írtam) nagyon gyanús volt. mivel én nem szoktam a mikrofonba kiabálni, vagy beírogatni, ha ugyanaz az ellenfél öl meg 7x-re (tegnap is volt rá példa, egy fazonnal akárhányszor találkoztam, mindig ő győzött), csak a többiek is annyira fel voltak háborodva, hogy éppen ezért gondoltam, hogy gáz van.
-
Barmok ligája?? -
Rafia #38360 Egyébként f2k-n - ha ez az incidens azon volt - van nagyon szép replay feature. Filet le lehet tölteni, és lassított felvételen kielemezni a történteket. Ugyanitt a "gyanús" embereket is érdemes nézegetni. -
Rafia #38359 Nah, épp ezt akartam beírni. Milyen jó, hogy végigolvastam. -
Eloitelet igen. De azert valljuk be, egyszerubb elkepzelni egy 4 eve toppon levo klan embererol hogy bug miatt nem leloheto, minthogy most hirtelen csitelesre adja a fejet. Ezen felul meg nem is olvastam ilyen golyoelterito csitrol :) -
FlatlineHun #38357 Az eryxnek ugyanúgy van területi sebzése, mint a gránátnak, de ha épp csak egy kicsit sebzi, a találatjelző már jelez, de ez nem feltétlenül jelent közvetlen találatot. -
Mibol? Nem vagyok beszologatos... ;p -
Borg #38355 Ahogy irtam, 80-90 szazalekban szerverbug, netkod bug stb. Csak amikor nem, akkor nem.
Ezt senki nem fogja tudni magatol bizonyitani, eldonteni.
Ezert eloitelet az, ha valaki cheatert kiabal, meg az is, ha valaki valami nevre fel kijelenti, hogy nem lehet cheater. Ugyanaz.