172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez nem spam
ez közhasznu informácio :) -
Pol! Jossz valamerre vagy megint elvitt a fekete auto? :))) -
Ilyen gepe van, apja tuti bankigazgato :D Vagy Aba Botond :P -
Polemius #38470 Azt hiszem, ez esetmen találó a névválasztás. Ritkán látni ilyen hisztériás mitugrászt. -
LBandi, neked tényleg ilyen géped van ami az aláírásodban van? vagy csak odaírtad? és ha olyan, akkor menyi volt összesen? -
ahh ra is jottem ez az sg terrorcselekmenye, a rankedok ellen, legyen jatekos
nalatok :)
Borg, ha nem tudod meg kellene kerdezni at f2k-sokat, mint billentettek at, hogy rankednak latszodjon a serveruk tuti, ha megtenned, az sg servere is fullra lenne, az mar a tobbsegnek ugyse jut el a tudataig, hogy szamolja vagy sem a pontokat :)
-
LBandi #38467 no spam
-
Nem arrol van szo, hogy nalam o a favorit, de mondjuk ezt a kis buzit ha eltunteti, akkor kap nalam 1 jopontot ;) -
LBandi #38465 borg téjnleg a sg alja, csakm büntipontot ad ha valakivel vitában alulmarad, mellesleg nem pártatlan, magánk nem adna büntipontot sohasem de másnak a szálkáért is szvsz. -
valaki illetkes vilagositson mar fel legyen oly kedves hova a fenebe tuntek a magyar ranked serverek ? az oke, hogy nem kell 5 darab de, hogy egy sincs az se jo :) -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
8 adikos vagyok de tokmind1.. -
Amikor mar tilos, ha jol tudom mar masodikban is megbuktatni barkit is, nem nehez kituno tanulonak lenni :)
ez mar mas vilag :)
-
Soha ne is gyere vissza. Arcoskodjal az idiota forumodon. Koszbye. -
najo nekem eleg mentem innen byez -
1 kituno tanulo vagyok
2 semmi közöd az életemhez meh ahoz h mit csinalok -
Hysteria szerintem akkor gyere vissza ide osztani az eszt ha megkerested az elso kurva 1000 forintodat MAGADNAK. Apuci meg anyuci nehezn megkerestt penzebol nem nehez vaganykodni.
Masreszrol Borgnak veletlenul igaza van. Budos pelenkas letedre idejossz osztani az eszt, mikozben annyi a veilagkeped mint egy meszes csigahaze. A helyedben a forumozas helyett tanulnek, mert kulonben egy szardarab maradsz. -
egy nagy kaka akinek arra sincs penze h megvagye eredetibe a bf2t hanem inkabb tört szervert uzemeltet egy nagy illegalis szartömeg -
borg EGY NAGY SZAR
egy nagy láma nem is tud bf2zni olyan szarul jatszik,hogy az fáj.
-
Na megjöttem a nyaralásbol és ugyan ott tartunk mint 2 hete
Borg még mindig a nagyfiút játsza a büntető pontjaival
Hát NEVETSéGES vagy HEHE
-
:) -
Tolerancia, na jó, inkább iszok kávét még.- -
"Nem inge" csak má sík ideg vagyok. 
-
Red Devil és F2K admin -nak, -ok , üzenet:
"...kinek inge"
Nyald meg nyugodtan a jobb herémet. Attól szerencsétlenke, hogy valaki jobban játszik ő szarlámaságától még nem kellene kirúgni a szerveren. Tudod takonypóc, ezt nem tolárálom túl jól. Pucut kellene még tartani, hogy ne vizeld össze magad a WC -n, nem pedig a kisírt admin joggal szórakozni, húzd meg a faszt.
"....ne vegye magára"
NC. -
ja és ha még tobb buntetopontot osztogatsz azt jelenti,hogy félsz tolem.. :)
a nagy borg na persze.. :)
BORG SUXX -
huh borg nagyon félek toled :)))
azthiszed tevagy az Isten közben egy nagy szar vagy akit mindenki utál...
szaros büntetőpontokat osztogatsz ezerel
ha becsületes lennél magadnal adnál ugy 6 millio buntetopontot... -
SA-ELITE Hungary|59ms|193.202.83.172:16567 és ha ez nem rankedos, akkor elvileg a törttet is fel kéne endednie nem? -
hallottam egy olyant, vagyis olvastam(meg akartam keresni a fórumot, de nem találtam meg),hogy későn este beengedik a tört játékokat a rankedos szerverek. ha megtalálom, akkor megadom a címet. lehet, hogy nem igaz, de tényleg ezt olvastam. -
petersz #38445 Egyik sem "ranked-os". -
egyébként használj ase-t s egyből megtudod egy szerverről, hogy ranked-e vagy sem. A jobb alsó sarokban a sorok közt lesz egy olyan, h bf2_ranked. Ha 1 van mellette, az ranked. -
el kell, hogy szomoritsalak, ez sem ranked :-)
jelenleg magyarországon csak az EA Hungary - battlefield.hu-s szerverek rankedek és csak ezek számolják a pontokat. -
SA-ELITE Hungary|59ms|193.202.83.172:16567 <--de ez már ranked, igaz? mert mikor fel akartam lépni rá, akkor azt írta, hogy semmilyen változtatást nem enged a játékban és gondolom a crack az az. -
petersz #38441 Félreértesz. Nem vagyok nagy szakértő :) szal nem azért dobtam fel a témát, mert én tudatmódosultan szeretek játszani. De lehetnek ezzel kapcsolatos érdekes sztorik. -
ment privi -
FlatlineHun #38439 Ritkán. 4 sör után vicces helit vezetni: olyanokat lehet csattani, mint
koromban. Olyankor az 1:1 K/D jó eredménynek számít.
-
rohadt alma #38438 Na de most möveli a játék élményét?Á miattam lehet inni és játszani. -
figyelj!
Próbáld meg megerőltetni az agyadat!
Ha beenged törttel, az lehet ranked?
Nem. Sőt, ha custom map meg mod van rajta pláne nem lehet ranked, szal legközelebb gondolkozz, mielőtt hülyeségeket kérdezel. :P -
petersz #38436 Látom szeretsz. Munka közben nem iszom soha, úgyhogy nem az fog megölni. -
[SG.HU][BF2][RealWeapon][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! IP: 193.6.2.125 ez a szerver ranked-os? -
rohadt alma #38434 Neked a malévnél kell pilótának lenni vagy a mávnál mozdonyvezető.