172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mega FH1 és FH2 UPDATE
Végre láthatunk igazi FH2-s képeket a BF2 engine alatt, érdemes megnézni. -
megint nem lehet bejelentkezni
-
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 13) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
TESSÉK ITT A VÉGLEGES REKLÁM!!
-
Oké megtaláltam öket, akkor megnézem mik vannak benne. -
Borg #38509 Nem.
Az sgteam oldalon van 2 mappack + a wake island. Azok kellenek.
A TBF2 mappackban nincs benne minden. -
Oks szolok majd a fiuknak hogy készüljenek és a TotalBF2 map pack 1-kel gondolom a csatákhoz? Ja és pénteken iszunk a ti nevetekben is ;) -
Borg #38507 Akkor töltögessetek, fentvan minden pack az sgteam oldalon :) Ne akkor jusson eszetekbe :) -
bigface #38506 A szándék megvolt, múlt pénteken, csak leszavazták az arcok, mert nagytöbbségnek nem volt fenn a mappack amit használtok és mivel viszonylag ritkán sikerül összehozni egy kis játékot, máshova mentünk játszani. -
Borg #38505 Ugyis rendezünk ilyet minden héten. Akár többet is.
Semmi vérengzésre nem kell számítani, csak valami csapatokat kialakítunk, aztán elökörködünk pár mapon át. -
Persze semmi gond inni jó, jövőhéten pótoljuk, eddig úgyiscsak keveset véreztettelek ki titeket.
-
Borg #38503 De ne ugy gyertek, mint múlthéten :) -
Pont pénteken? Bazz akkor magyünk inni :D na majd legközelebb ;)
Esetleg jövöhéten ráérnénk mi is
-
A tRS fiúk és lányok is jöhetnének, frag is kéne.
-
bigface #38500 Péntek este 19:00, rendben! -
Mocsok-e vagy? 
-
Gonosz-e vagy?!
(
)
-
FlatlineHun #38497 Azért vicces is lehet néha:
-tRs-Gerzson: I need a pickup!
-tRs-Petra: Okay
:) -
Még szerencse, hogy telefonnal fényképeztetek, mert még így homályosan is elég megrázó az élmény... 

-
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!! (193.6.2.125 PORT:16567)
-
petersz #38494 Komolyan elmagyarázod mi az a spam? :D Tudom jól mi az, én úgy értettem, hogy ez szvsz nem az. Hol kéne tudatnia egy klánnak vagy baráti csapatnak, hogy várnak új tagokat, ha nem a játék topikjában? Menjenek ki a körútra plakátolni vagy mi? -
BF2 üzemszünet -
előbb-utóbb meglesz az is :Ð -
Lassan jöhetnének a bögyös macák is... :) -
változott a marketingstratégia? :) -
Ui: Az első két kép a nemrég lezajlott BorFesztiválon készült.
A második kép csak beállított kép, igazán jól éreztük magunkat, de nem ennyire ;-) -
A -tRs- Multigaming klán egy összetartó csapat. Sokszor megyünk eggyütt különféle rendezvényekre, eseményekre (lásd képek), tartjuk a kapcsolatot offline is. A klánban bár néha adódnak összetűzések, de nagyon jó a hangulat.
Ha a képeket is látva úgy gondolod, hogy szivesen csatlakoznál egy ilyen vidám klánba, akkor küldj egy e-mailt a [email protected] címre.
A következő képek, úgy gondolom magukért beszélnek:
-
hátnemtom, sztem egy bf2 support topicban egy "tagfelvétel a bf2csapatomba" nem nagyon tűnik nekem spamnek :) -
Monkis #38486 Miért van kevés ember 1.1-es tört szervereken? És miért az 1.0-át részesítik előnyben?
Nem tud valaki 1.1-es külföldi tört szervert?
-
ha ki is lettél tőlünk vágva, annak tuti megvolt az oka, és nem az hogy "jobb voltál"
meg kicsit kultúráltabb formában is beröföghetted volna a bánatod...ha ilyen értelmesen tudsz megnyilvánulni nem csodálom, hogy kipakoltak -
LBandi #38484 spam:
kéretlen reklámüzenet. -
tudtommal nincs jo verzio kozkezen az ujabbakbol. -
esetleg tudna adni valaki egy regisztralt All-Seeing Eye -t? vagy csak serial/crack -et hozza? (v2.5c -hez)
legyszike! :) -
szerintem ezt elég negativan látod...
bármit kilehet hegyezni a a kevésbé jo oldalára
szerintem eggyáltalán nem lehet olyan jo modnak lenni
pont ezért -
LBandi #38480 NEm akkor egy higgadt/normális admin felszólitja hoyg kúltúráltan vayg bünti jár majd ha megint káromkodik akkormehet 1 db bünti de nem kettö, és a kis bogár kötekedik és keméynkedik egyfolytában lehet ezért svesznek vele az emberek? De persze ö csak provokál mindenkit hoyg büntipontyot adhassobn mert ezen éli ki a életbeni kissebségi komplexumát és azt hoyg mindenki megverte a suliban mert ugynevezett ''pistike'' volt. (aki nem ismerné az a gyerek aki mindenkivel kötekszik azt mindig jól megverik) -
Polemius #38479 f2k? Ott még van is kire lőni. :) -
Szerintem ez a buntipont, csak egy bizonyos kor alatt hatasos, magambol kiiundulva akar atombombat is pakolhatnanak a nevem melle, nem tok mindegy ?
,ha irni akarok ugyis irok :) -
petersz #38477 Palotaforradalom, muhaha.
Bandi, neked ebben mi a spam?
Le a gépjellemzésekkel amúgy. -
nemtom én már vitáztam vele jopárszor és egyszer sem kaptam büntipontot
az más kérdés ha vki elküldi a .......... akkor a helyébe lehet énis pontot adnék... -
sry i'm so sensitive :| -
KUSSPICSÁBA POFÁDAT BEFODOG