172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bocsi, elba**tam a dátumot.
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 16) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
-
Borg #38552 ..is lehetnek, ja. -
na mindegy nem gondolkodunk egyforman, forditott esetben tuti nem haltam, volna meg a sajat tankosombol, mert moge allok szerelni az egyetlen iranyba amerre mozogni tud, ennyi.es ugye csak is abbol az iranybol lohettek volna le a szerelot is.
-
Alap mapok is lesznek?
Mert akkor benevezek. -
TÉNY hogy senki ne álljon a tank mögé, mert ha meggurul elütik. Tök egyszerű dolgok ezek. Olyan mint a való életbe: körbenézel mielőtt átmész az úton, nem állsz be brummogó jármű mögé, mert elgázolhat, nem lopod el más járművét, stb... -
Az a baj, olyan gyorsan kivagott, nem lattam hogy ki szerelt, de mivel 4 v 5 en voltunk az egesz palyan feltetelezem, hogy a commander, ha odaallok a commander ele aki odajon elem szerelni, feltetelezem nem roham mogem szerelni, minek is tenne, mert ebben semmi logika nincs. -
Borg #38547 A tankosnak pont olyan gyakran kell tolatnia, mint oldalra fordulnia esetleg.
Szal az eningeer szempontjából halálmind1, hogy hol áll meg szerelni. Ha megmozdul a jármű akkor halott. Ez a BF2. Nem kell belemagyarázni mást, a seggeden kell maradni amig megszerelt :)
(Persze ha elkezdenek lőni, akkor már az egyéni szoc problémája fedezékbe vonulni a tankodtól. De téged nem kezdtek el.) -
persze, hogy neha hatulrol kell, de alap, ha sehol senki mindig oldalrol, nem tudhatod mikor kell hirtelen tolatni a tankosnak. -
Pénteken gyere te is sg-re 19:00-től. -
Borg #38544 Tulmagyarázod a dolgokat.
Ha megálltál, hogy szereljenek, akkor nem mész semmerre, és kész. Főleg ha nemtod hol áll az engineer. -
Borg #38543 Egyelőre gyér, mert nem elég populáris. A társaságok máshova szoktak már.
Azonkívül meg olvass vissza :) Pár ember minden nap van rajta, max pont akkor nem volt, amikor te. És hetente tartunk szervezett összejöveteleket is.
Hiába, a még több embert csak a sok ember vonzza :) -
felrebeszelsz meow szokas szerint...
persze hatulrol szereled , ha elotted az ellen, de nem forditva es nem akkor, ha csak arra tudok megmozdulni. -
bazz az SG server -t senki nem hasznalja? par napja 1orat tokoltem egyedul, egy ember jott be es el is huzott. Csabeee vagy ilyesmi nick -el volt a csoka-csoka :) -
mashuur city palya volt az viszont lemaradt. elorol a nagy puszta volt meg a mi zaszlonk, csak hatulrol johetett az ellen...
igen elore allitom a pancelt, ha nem allok a kerites melle, hogy meg elerje a zaszlot, plusz ugye nincs elottem a commander.de mindegy mivel nem voltatok ott, ugyse erzitek at a problemam :) tok mindegy visszamentem, szerelem a sajat tankom, persze okosan oldalrol, de ugye beszall pistike, es elviszi. irtam neki, hogy figyeljen mar, de szerintem meg olvasni se tudott a gyerek olyan fiatal volt.delutan ongyilkossag jatszani az agyatlan emberekteol meg jo, hogy sose szoktam itthon lenni ilyenkor :)
-
Enis hatulrol szoktam... :) -
Szerintem a sajat lamasagodat kar magyarazni. Mikozben szerelnek es nem er tamadas tok folosleges forgolodni. pont. -
most ebbol mit nem ertesz ?
1 elore nem tudok toltani, max menni.
2. elore nem is tudtam volna menni mert ott volt a dzsip
3. tok egyenesen hatra fele tolattam, ha netan oldalrol szerelnenek,
de pistekenek csak hatulrol volt jo... persze az az igazi. -
haxoror #38536 Ja még annyi ha én leállok vmiért a tankkal akkor a frontpáncélt abba az irányba fordítom ahonnan legvalószínűbb egy támadás és ha mást javítok gyalog akkor ugyan ezt feltételezem róla és pont ezért állok mögé hogy ha esetleg betámadják a tankot akkor én a fedezékben folyamatosan javíthassam, persze lehet hogy csak én komplikálom túl az életet :) -
haxoror #38535 "erre elkezd szerelodni a tank, gondolom odaallt elenk gyalogosan "
Gondolod hogy eléd állt? Ezt komolyan nem értem ha eléd áll akkor látnod kéne, nem? :D
Tankot azok a vadbarmok szerelnek hátulról akik nem akarják lelövetni magukat szerelés közben, sztem ha már veszi a fáradságot hogy megjavítson akkor neked a tankosnak kéne arra figyelned hogy hol van és neked is kéne mindeközben őt fedezned :) -
Borg #38534
-
Igen egyertelmu hogyha szerelnek az elso hogy elore majd hatratolatsz, majd ki oldalra hatha elutod megis szerencsetlent... -
ahhh, eletemben eloszor jatszottam pont most az f2k-n
ulok a tankban van egy lovom is.elottunk a commander aki engineer.
kiirtjuk az ellent, odamegyek a commander dzsipjehez, hogy szereljen,
de o nem szall be, erre elkezd szerelodni a tank, gondolom odaallt elenk gyalogosan es szereli, oszesen a mi oldalunkon van 4 v 5 player.
erre elkezdek tolatni, hallom atmegyek valakin, mondom sorry, hogy lehet ilyen vadbarom, hogy hatulrol szerel valaki folg, hoyg elotunk allt a dzsipjevel ??? amikor sehol senki. erre egybol kick az elso teamkillre...bar lehet, hogy egy rejtes 4 player is ott volt, de akkor se hatulrol kellene szerelni mr engineerek. -
Borg #38531 sg.. -
f2k, rdha, mondjam meg? -
kr1sz #38529 tört szerver nincs is már??????????? -
Na pont ilyen hazakkal tudom elkepzelni a lost villaget, mint ahogy regen volt, nem ezekkel a felhokarcolokkal. -
csabito #38527 köszi -
haxoror #38526 
-
bővebben fenn a logo alatt kattint a |Teljes FAQ| linkre -
haxoror #38524 Valamelyik szerveren láttam olyat hogy no landmine penalty, be lehetne állítani mindenhol én se nagyon merek aknázni mert mindig rámennek a sajátok :( -
nevezd át a mozifájlogak, vagy töröld ki.
A "..\Battlefield 2\mods\bf2\Movies" könyvtárban -
csabito #38522 ki lehet valahogy szedni a videókat (ea, dice) a játék elejéről? -
oké
állítólag a múltkori válaszomtól is megállt a szervezete a fejlődésben -
Borg #38520 Psszt. -
mivan albertka vagy bencécske vagy hogy a ...szomba hívnak nem bírsz magaddal fejedbeszállt a napközis kaja 
-
dorell #38518 tegnap kaptam egy kickban-t az egyik magyar szerveren, mert az idióta csapattársak állandóan rámentek az aknákra. Hozzáteszem, én nem láncban rakom le őket mint páran, hogy aztán nehogy ki lehessen kerülni...
Nem értem néha az embereket, ha látja miért megy rá... -
#38493 -
Hisztéria! 
Csak keményen.
-
Borg #38515 A kerekei kicsit furcsák :) Ez a csillogós vazskerék eléggé csúszhat :D -
CSak egy pár kép ;)