172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Eddig nem ereztem ennyire a kulonbseget, de hogy tegnap feltevedtem a f2k serverre, eg es fold ilyen jo pinggel jatszani, fura modon meg is halt az akire lottem stb. erdemes kiprobalni ! bar ugye kevesen voltak fent, ez is kozre jatszhatott. -
Akinek tudtam a nevét már megnéztem. Meg aztán hátha érdekel itt másokat is. :) -
kuldenel egy csunya szo listat, amire haragszik a server ? koszi :)
ha penteken netan feltevednek, ne csak egy percig jatszhassak :)
-
Verzoo #38670 Köszike
-
Szép eredmények: gratula! -
Borg #38668 Nem lehetne, hanem van. Ott ahol megcsinálták ugye. Pl az SG szerveren :) -
én télleg nem játszom sokat... -
Verzoo #38666 Jah néha beülök azon a pályán gunnernak valami jó helishez
-
Polemius #38665 Miért nem nézed meg magad? A neveket játék közben láthatod, utána megnézed akire kíváncsi vagy.
De pl az enyémre nem is sokra mennél, mivel rankeden összesen 12óra 26percet játszottam. Most néztem meg. :) -
soot, Mashtuur City 359 pont. lassan ezzel is szemet fogsz szurni az EA-nak :) -
Verzoo #38663
-
Én többször is felajánlottam már néhány emberkének fogyasztásra a bránert, de szerencsére ott nem volt ilyesmi.:) -
Te is egy raeros srac lehetsz :) -
tegnap elott az egyik angol serveren eppen elkezdtem szidni egy lurkot, talan asshole vagy valami erosebb szot hasznalva, egybol kivagott a szerver, csunya beszed miatt :)
aztan visszamentem gondoltam, szepen is lehet szidni valakit erre beirtam a noob szot, erre bannolt is a szerver, watch your language soldiers :)
de ilyet lehetne a magyarokon is, egy ket erosebb szora, bar ugye aki anyanyelvi szinten beszeli, nem lenne nehez kikerulni ezt, de megis... -
Verzoo #38659 Enyém
-
Bazzeg most nézem néhány külföldi társam már 50.000 pont fölött járnak, és 400 óra fölött játszottak, ez valami hihetetlen.
-
enyém
Azért ilyen sok a tk, mert sokat commanderkedek és a villogó piros artillery ikon vonzza a saját csapattagokat is
-
Légyszi tegyétek be ti is a statotokat, kíváncsi vagyok ki hogyan szerepel az Úr színe előtt. 
Statom. -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
petersz #38654 Stalker-szindróma :) -
Következő kérdés:
Ha kijöb a bf2 kiegje, az hogy fog működni? Külön stat és medálok, vagy egybe lesz a bf2 alappal? A szervereket arra hogy alakítják át, vagy csak plussz mapokat fog hozzáadni? Hogy lesz ez az egész megoldva, van valami hír erről? -
Borg #38652 Ez nem nagy ügy. Egy egyszerű ASPX script, ami egy webszerver alatt fut. Kérdés persze a terhelhetősége, hogy X DC játékoshoz hány és milyen ilyen account szerver kell...
De ha kicsit leegyszerűsítik a BF2-höz képest, tehát nem számolja még a fűrelépéseket is külön, akkor szerintem nem nagy ügy.
-
Pótmegoldásként ezt is el tudnám fogadni.
A kérdés már csak az, hogy a mod készítői miből tartanának fent egy ilyen rendszert +felügyeletet.
Anno a DC milyen támogatásokat kapott? -
Borg #38650 De egész más rendszert kell kialakítaniuk hozzá.
Én sokkal inkább járható útnak tartom azt, hogy a DC-s fejlesztők csinálnak majd saját ranked accountszervereket. Úgy, ahogy az AllUnlock szerverek most is működnek.
Az account lekérést át lehet irányítani a modban más címre (nem a gamespyra), és ott egy egész más rendszer üzemelne.
A helyükben sokat nem adnék arra, hogy az EA áldására várjanak... Az egyéni rankrendszer is megoldható, és DC-hez amúgy sem jó teljesen, ami alap BF2-ben van. -
haxoror #38649 Elég komplikált lenne mert pl lehet hogy a modban könnyebb pontokat szerezni ezért ott hamarabb szerezhetne rangot vki aztán megy vanilla szerverre commanderkedni, a profilban szét kéne választani hogy hol mennyi pontot/rangot/unlockot szerzett az ember és ahogy az EA supportot eddig láttam ez elég esélytelen :/
Bár sztem tökmindegy mert a ranked egyetlen értelmének az unlockot tartom az meg a modokban úgy se lesz (legalábbis eddig sehol sem hallottam róla hogy bárki ilyet tervezne) -
Idővel, talán...
Elképzelhető, hogy egy igazán jól sikerült mod-ra rábólintsanak. (Sztem)
-
Gondolom ha egy mod eler egy olyan allapotot, hogy eleg popularissa valik (fel-egy ev) akkor ESETLEG lehet rola szo hogy az EA megtekinti es engedelyt adhat ra... bar lehet ez sosem fog megtortenni :) -
haxoror #38646 Rankeden csak módosítatlan BF2 mehet, egyelőre ez az EA álláspontja -
Borg #38645 Szerintem aligha lesz rankeden BÁRMILYEN mod. -
Borg #38644 Ez szép és jó, de én nem erről beszéltem... -
Felteszek egy ostoba kérdést.
Ha kijön pl a DC mod, az ugye nem mehet majd ranked szerveren?! Azokon mindig csak az alap bf2 fog menni? -
haxoror #38642
MP40
-
Rafia #38641 Nézd meg, hová fejlesztették a sehonnai modderek az alap bf1942-t. Egy full conversion modhoz rengeteg munka kell, még legalább 1 évet kell várni rá. A modding toolok meg doksik is kezdetleges (inkább semmilyen) állapotban vannak. Nyilván azért tolnak ki heti 1 updatet, hogy az érdeklődést fenntartsák, sokan erre sem képesek. A moddereket inkább szeresd, mert ők fognak élvezhető(bb) játékot csinálni az alap bf2-ből, amiért nem vagy odáig, ha jól tudom... -
Én valahogy nem ezt olvasom a forumokon. -
Borg #38639 Nem a sürgetésről van szó, csak arról, hogy tök felesleges naponta 1-1 ilyen képet elereszteniük. Semmi értelme.
Ezzel csak azt sejtetik, hogy be vannak szarva a megjelenési dátum miatt. Azért dobálnak minden nap valami csillivilli vagy félkész képet vagy tökmindegy mit, hogy ne merüljenek feledésbe. De pont az ellenkezőjét érik el, mert ráunnak az emberek. -
ez az állás :D
-
Az első menetben végére 1-1 az állás, a csapatok igen kiegyenlítettek, a közönség feszülten figyel...) :) -
Na jó, de az sem megoldás, hogy kiadnak egy 0.1-et, amiben harcolhatsz Fockewulffal F15 ellen, vagy Tigrissel M1A1 ellen, esetleg az új fegyverekkel animáció nélkül... Gondolom nem 5 perc egy ilyen modelt összerakni, és egy TChez nem 1-2 kell belőle. -
csak 3-4 hete van kint a moding tool nem lehet olyan gyorsan dolgozni ahogy itt azt egyesek elvárják nagyon sok mindent meg kell csinálni ahoz hogy egy rendes alphát vagy bétát ki lehesen adni bármelyik modból és arra is gondoljuk hogy ezek a fejlesztök a szabadidejükben csinálják a dolgukat. -
Abból a 15-20 modból kb 2-3 értelmes ha kijön majd.:) Egyébként se értem mi értelme van egy ilyen képet betenni. Na mind1, nem az én dolgom. Inkább megeszem a pizzámat.