172102
  • Verzoo
    Real Madrid Fan Club
  • alma2
    Inkabb tenyleg azzal csinalnanak valamit, hogy a kinai jarmuvek tobbet erjenek a transzport funkcional, mert igy nem sokra jok :)
    a kinai vadaszheli a gepagyujaval, nem tudtuk szetloni a foldi aa gunt,/barmennyit lottunk ra/ a masik kettovel par lovesbol kipusztul.
    nem hiszem, hogy egyedi eset volt, de ma csak azert is kiprobalom, vajon tenyleg ekkora -e a kulonbseg a gunok kozott.
  • haxoror
    Legnépszerűbb témák

1. Battlefield 2
    2. Real Madrid Fan Club
    3. Football Manager 2005
    4. Football Manager 2006
    5. World of Warcraft
    6. Humoros és aranyos képek
    7. A Pc-s játékoknak leáldozott
    8. Makettezés
    9. Ki van fent legtovább?
    10. Utolsó mondatok

• Verzoo
    Köszönöm
  • Verzoo
    Ha úgy néz ki akkor az is
  • Running
    Repülés közben nincs javítás,
    heliből csak egy ember foglal zászlót,
    a többi csak akkor ha kiszáll,
    gyengébb páncél, gyengébb gun
  • bigface
    Bocs, kicsit előnytelen ez a logó, úgy néz ki, mintha szegény darth maul erősen kancsal lenne.
  • Verzoo
    Elmeséli valaki,hogy mi lesz ez a változtatás a helis zászlófoglalással kapcsolatban?
  • Verzoo
  • Running
    Én csak bh-zok, cobrával is tudok, de jóval szarabbul, mivel ahhoz nehéz hozzájutni, nagy a közelharc érte.:)
  • 0Fritz0
    Nálam 34,1 killre jut 1 TK.
    Kb. 120 pont óránként.
    Ez most yo? :)
  • alma2
    Mond egyenesen Borg mit szeretnel hallani, ne hatulrol tamadj :)
  • alma2
    Running te csak csapatszallitokkal repulsz, ha jol ertem ?
    milyen perverz pilota vagy te :)
  • Guer
    hát...
    nem irigykedek
    nálam ez a game nem a pontfarmingrol szol...
  • FlatlineHun
    Én meg válaszoltam egy kérdésre....
  • Running
    Guer csak irigykedik, ne hallgassatok rá.

Running nem tagadja hogy pilótaként szerez sok pontot, sőt azt is elárulja hogy gyalogosként kb 100 pontot szerzett óránként ha ügyi volt. Azt a néhány hetet meg még kihasználom ami a bh-nak még hátra van.
  • koschwarz
    én speciel nem gizdulok, csak szerettem volna tudni,hogy a népekhez képest én mennyire haladok. hát ezek szerint nem túlságosan gyorsan :) meg az is érdekelt, hogy sokat TK-zok vagy sem.
  • m3200gt
    Egy kicsit OFF-nak tűnhet, de az AA következő verziójában a featuresek között feltünt: "A „bunny hopping”-nak is sikerül gátat szabni – nem lehet újratölteni ugrás közben és egymás utáni ugrálást is szabályozzák."
    Ez de jó lenne a BF2-ben is, halálra idegesítenek a pattogós "katonák"
  • alma2
    en is tudok gyartani teoriat a sok teamkillemhez :)
    jofej repulopilotakent, probalom oda dobalni a bombakat, ahol a barataink, jelzik hogy enemy ... spotted, hogy elosegitsem a lelki udvosseguket, cserebe nem mennek el a celpont kozelebol.Bar neha jol hallani fentrol is a thanks .. dumat amikor megmentettem a segguket.
    Ezert kellene egy olyan menu ahol tudnak legi segitseget kerni a foldi egysegek.
    persze jarhatnek az enemy basere is dobalni jo sok pontert, 0 teamkillert cserebe, de ugy sose vagna ki a server, es folyton jatszanek :)
    Sot tegnap ulok a MEC csapatszallito heliben hatul mint szerelo.A bena pilota lezuhan hatrafele en az utolso pillanatban ki is ugrottam kb 5 centrie a foldtol erre a tele heli teamkilljet a nyakamba varta a jatek.
  • koschwarz
    jaja, 2 napja én is kaptam egy olyan TK-t, amit nem tudom hogy követtem el, ugyanis spawnolás után rögtön elgázolt egy ellenséges tank, erre kiírja, hogy ÉN teamkills xy-t, aki meg is büntetett :( ezúton is szeretném megköszönni neki, bár nem emléxem, ki volt az
  • Guer
    na megy itt is a pontgizdulás....
  • Verzoo
    Én meg gyalogpatkány vagyok vagy tankos
  • Verzoo
    Ez a ponszerzős dolog nem mérvadó mert helivel könnyebb pontot szerezni pl zászlófoglalás
  • FlatlineHun
    Ám legyen...
    Flatline_hunű
    Kicsivel 30.000 felett.
  • Running
    Verzoo már lemosott mindenkit!
  • koschwarz
    verzoo

31 killre 1 TK!!!
    110 pont óránként

úgy látszik running elég jól nyomja a pontszerzést, eddig neki a legjobb
  • FlatlineHun
    396! :) Oje! :)
  • Borg
    Na ki dönti meg almát? [homokosszűrés]
  • Running
    A magas pontszámarány a heli miatt van, a TK meg abból, hogy ki tudja mikor dönt a szerver az én javamra hogy tékáztam. Volt olyan, felszálltam volna, de belejött egy c4 buggy a helibe (saját csapattárs, gondolom sietett beszállni :) )és kaptam érte 6 TK-t, plussz kicket egyből. Véletlen ütközések során is sokszor kaptam. Ebből max 5-10 olyan amiért tényleg járt, véletlen gázolás, lelövés ilyesmiből fakadóan...
  • koschwarz
    a tiédet is kiszámoltam, ACE

20 killre egy TK

110 pont óránként
  • Guer
    ügyes vagy
  • Verzoo
    BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍ nekem 461
  • 0Fritz0
    Ok, te vagy a főnök! :)
  • alma2
    nekem 359 TeamKillem van. aki megtud donteni szoljon :)

• alma2
    pl azert is, mert neked 40 a pilotadnak 120.
    Bar a serverek utjai kifurkeszhetetlenek...
  • Running
    Miért lehet az, hogy külföldi szerveren ha 40-es a pingem kb és grafika is ok, akkor miért szaggat be, mikor a helibe gunnerként munkálkodnék?
  • alma2
    multkor amikor nezegettuk ki hanyadik a listan, szobajott a helisek tabora, most neztem haveromet aki loni szokott nekem, otod annyi jatekidovel majdnem annyi pontja van mint nekem heliskent.Feltetelezem a ranglistan is az elen a gunnerek vannak messze nem a pilotak.
  • koschwarz
    ha nem haragszol, Running, összehasonlítottam a te statodat, az enyémmel, két olyan szempontból, ami engem érdekel

Running: 1 TK jut 15 killre én: 1 TK jut 18 killre, viszont
    Running: 140 pont óránként én: 70 pont óránként

csak mert nem tudtam, hogy hogy kellene haladni pont/játékóra szempontjából, illetve hogy sokat TK-zok-e vagy sem

• 0Fritz0
    Elküldtem priviben, jól.
  • ACE
    Enyim

De azért nézzétek meg a Last played szekciót. Mostanában nem nagyon volt időm...