172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #38713 Real Madrid Fan Club 
-
Inkabb tenyleg azzal csinalnanak valamit, hogy a kinai jarmuvek tobbet erjenek a transzport funkcional, mert igy nem sokra jok :)
a kinai vadaszheli a gepagyujaval, nem tudtuk szetloni a foldi aa gunt,/barmennyit lottunk ra/ a masik kettovel par lovesbol kipusztul.
nem hiszem, hogy egyedi eset volt, de ma csak azert is kiprobalom, vajon tenyleg ekkora -e a kulonbseg a gunok kozott. -
haxoror #38711 Legnépszerűbb témák
1. Battlefield 2
2. Real Madrid Fan Club
3. Football Manager 2005
4. Football Manager 2006
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. Makettezés
9. Ki van fent legtovább?
10. Utolsó mondatok
-
Verzoo #38710 Köszönöm
-
Verzoo #38709 Ha úgy néz ki akkor az is
-
Repülés közben nincs javítás,
heliből csak egy ember foglal zászlót,
a többi csak akkor ha kiszáll,
gyengébb páncél, gyengébb gun -
bigface #38707 Bocs, kicsit előnytelen ez a logó, úgy néz ki, mintha szegény darth maul erősen kancsal lenne. -
Verzoo #38706 Elmeséli valaki,hogy mi lesz ez a változtatás a helis zászlófoglalással kapcsolatban? -
Verzoo #38705
-
Én csak bh-zok, cobrával is tudok, de jóval szarabbul, mivel ahhoz nehéz hozzájutni, nagy a közelharc érte.:) -
Nálam 34,1 killre jut 1 TK.
Kb. 120 pont óránként.
Ez most yo? :) -
Mond egyenesen Borg mit szeretnel hallani, ne hatulrol tamadj :) -
Running te csak csapatszallitokkal repulsz, ha jol ertem ?
milyen perverz pilota vagy te :)
-
hát...
nem irigykedek
nálam ez a game nem a pontfarmingrol szol... -
FlatlineHun #38699 Én meg válaszoltam egy kérdésre.... -
Guer csak irigykedik, ne hallgassatok rá. 
Running nem tagadja hogy pilótaként szerez sok pontot, sőt azt is elárulja hogy gyalogosként kb 100 pontot szerzett óránként ha ügyi volt. Azt a néhány hetet meg még kihasználom ami a bh-nak még hátra van.
-
én speciel nem gizdulok, csak szerettem volna tudni,hogy a népekhez képest én mennyire haladok. hát ezek szerint nem túlságosan gyorsan :) meg az is érdekelt, hogy sokat TK-zok vagy sem. -
m3200gt #38696 Egy kicsit OFF-nak tűnhet, de az AA következő verziójában a featuresek között feltünt: "A „bunny hopping”-nak is sikerül gátat szabni – nem lehet újratölteni ugrás közben és egymás utáni ugrálást is szabályozzák."
Ez de jó lenne a BF2-ben is, halálra idegesítenek a pattogós "katonák" -
en is tudok gyartani teoriat a sok teamkillemhez :)
jofej repulopilotakent, probalom oda dobalni a bombakat, ahol a barataink, jelzik hogy enemy ... spotted, hogy elosegitsem a lelki udvosseguket, cserebe nem mennek el a celpont kozelebol.Bar neha jol hallani fentrol is a thanks .. dumat amikor megmentettem a segguket.
Ezert kellene egy olyan menu ahol tudnak legi segitseget kerni a foldi egysegek.
persze jarhatnek az enemy basere is dobalni jo sok pontert, 0 teamkillert cserebe, de ugy sose vagna ki a server, es folyton jatszanek :)
Sot tegnap ulok a MEC csapatszallito heliben hatul mint szerelo.A bena pilota lezuhan hatrafele en az utolso pillanatban ki is ugrottam kb 5 centrie a foldtol erre a tele heli teamkilljet a nyakamba varta a jatek. -
jaja, 2 napja én is kaptam egy olyan TK-t, amit nem tudom hogy követtem el, ugyanis spawnolás után rögtön elgázolt egy ellenséges tank, erre kiírja, hogy ÉN teamkills xy-t, aki meg is büntetett :( ezúton is szeretném megköszönni neki, bár nem emléxem, ki volt az -
na megy itt is a pontgizdulás.... -
Verzoo #38692 Én meg gyalogpatkány vagyok vagy tankos -
Verzoo #38691 Ez a ponszerzős dolog nem mérvadó mert helivel könnyebb pontot szerezni pl zászlófoglalás -
FlatlineHun #38690 Ám legyen...
Flatline_hunű
Kicsivel 30.000 felett. -
Verzoo már lemosott mindenkit! -
verzoo
31 killre 1 TK!!!
110 pont óránként
úgy látszik running elég jól nyomja a pontszerzést, eddig neki a legjobb -
FlatlineHun #38687 396! :) Oje! :) -
Borg #38686 Na ki dönti meg almát? [homokosszűrés] -
A magas pontszámarány a heli miatt van, a TK meg abból, hogy ki tudja mikor dönt a szerver az én javamra hogy tékáztam. Volt olyan, felszálltam volna, de belejött egy c4 buggy a helibe (saját csapattárs, gondolom sietett beszállni :) )és kaptam érte 6 TK-t, plussz kicket egyből. Véletlen ütközések során is sokszor kaptam. Ebből max 5-10 olyan amiért tényleg járt, véletlen gázolás, lelövés ilyesmiből fakadóan... -
a tiédet is kiszámoltam, ACE
20 killre egy TK
110 pont óránként -
ügyes vagy
-
Verzoo #38682 BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍ nekem 461
-
Ok, te vagy a főnök! :) -
nekem 359 TeamKillem van. aki megtud donteni szoljon :)
-
pl azert is, mert neked 40 a pilotadnak 120.
Bar a serverek utjai kifurkeszhetetlenek... -
Miért lehet az, hogy külföldi szerveren ha 40-es a pingem kb és grafika is ok, akkor miért szaggat be, mikor a helibe gunnerként munkálkodnék? -
multkor amikor nezegettuk ki hanyadik a listan, szobajott a helisek tabora, most neztem haveromet aki loni szokott nekem, otod annyi jatekidovel majdnem annyi pontja van mint nekem heliskent.Feltetelezem a ranglistan is az elen a gunnerek vannak messze nem a pilotak. -
ha nem haragszol, Running, összehasonlítottam a te statodat, az enyémmel, két olyan szempontból, ami engem érdekel
Running: 1 TK jut 15 killre én: 1 TK jut 18 killre, viszont
Running: 140 pont óránként én: 70 pont óránként
csak mert nem tudtam, hogy hogy kellene haladni pont/játékóra szempontjából, illetve hogy sokat TK-zok-e vagy sem
-
Elküldtem priviben, jól. -
ACE #38674 Enyim
De azért nézzétek meg a Last played szekciót. Mostanában nem nagyon volt időm...