172102
  • uHs Gerzson
    A legutobbi filmforgatásnál nem voltunk mindig elegen így csak az adot ember létszámra megfelelő jeleneteket vettük fel, de ha mostanság többel leszünk akkor ugy 1-2 órát biztosa forgatunk de ez mondom a létszámtól függ inkább.
  • koschwarz
    még jobb, mert még haza is érhetek, ha mégis megyünk bizgentyűket vásárolni :)
  • uHs Gerzson
    Én a játék elején elég sokat mediceztem de mostanság assaultozok és sniperezek utóbit csak ha meguntam hogy állandoan lelönek :DDD
  • Running
    Meddig tart a forgatás? 10-ig érnék rá max.
  • koschwarz
    lehet, hogy igazad van, én magamból indultam ki, medic-ként csak a first aid-del meg a defibrivel a kezemben rohangálok, hogy segíjjek, ritkán lövöldözök az ellenfélre, engem viszont annál szívesebben lőnek le :)
  • FlatlineHun
    Nekem a medic k/d arányt alaposan lerontotta, hogy azzal próbáltam veteran pistolt megszerezni....
  • FlatlineHun
    Akkor elnézést mindenkitől!
    MAI FORGATÁS INKÁBB 19:00-tól
    lesz esedékes.
    Akik eddig visszajeleztek:
    Gerzson, Koschwarz, GCR, Running(mikrofon nélkül)
  • Me0w
    Ez hulyeseg. A mediccel lehet a legjobb k/d aranyt elerni. Gyere fel f2k-ra, megmutatom hogy kell, altalaban 2,5-3 a k/d-m. ;)
  • uHs Gerzson
    TÖKÉLETES
  • FlatlineHun
    Ezek a nők mindig kitalálnak valamit... :)
  • FlatlineHun
    Ejj, két fontos ember máris kiesett? :(
    Gerzson, ha 19:00-kor kezdünk, az már jó neked?
  • koschwarz
    én eddig megyek a forgatásra, remélem a nőm nem talál ki semmit, hogy menjünk el járólapot nézni, vagy függönykarnist venni... :)

nemrég költöztünk.
  • koschwarz
    megnéztem jobban, most már vágom, miről van szó.

egyébként a K/D arány szerintem sem teljesen mérvadó, mert pl. egy medic keveset öl, tulajdonképpen nagyobb veszélyben van, de sok pontot tud szerezni

azért jobb az SPM, vagy ahogy én számítottam, a pont/játékóra

a TK/KILL arányt meg azért számítottam ki, mert érdekelt, hogy én vagyok béna, vagy más is hasonló arányokkal öldököl :)
  • uHs Gerzson
    Én sem leszek forgatáson mivel este 6-kor végzek suliban, de lehet hogy elöbb otthon leszek ;)
  • 0Fritz0
    Sajnos ma nem tudok jönni.
    Aztán csak kecsesen tessék felrobbanni, kibeleződni és megdegleni.
  • koschwarz
    akkor majd bólogatsz, hogy megértetted-e vagy sem, mit kell csinálni :D
  • Running
    Bazzzz nincs mikrofonom.
  • FlatlineHun
    Mielőtt elfelejtenétek...
    Ma 18:00-kor kezdődne a forgatás
    Jelentkezett emberek:
    gerzson, zsolt, koschwarz, gergod, alma2, boxer, GCR, ACE, mNzJean, Running, Kari, mood, norboss
    A forgatást legkevesebb 10 emberrel tudjuk elkezdeni!
    Installált TS, mikrofon, eredeti játék szükséges.
  • koschwarz
    VGEZ!! ez milyen lista???

én leggyakrabban support vagyok, de egyébként meg ahogy a szükség hozza, ha nincs a squadban medic, akkor úgy jövök vissza, ha egy páncélos zaklatja a társakat, akkor antitankosként, lehet, hogy télleg teljesen spacializálódni kellene?
  • Running
    FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 16) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

• Polemius
    Néztem is, hova tűnt mindenki.
    Alig maradtak, úgyhogy én is kiléptem.
  • Me0w
    Joejt Rol, kidobott a szerver es nincs erom visszamaszni ;)
  • joebacsi
    (oldalra azért tegyétek ki, hogy kell hozzá flashplayer, mert a jelek szerint a 21dik szazadban is leteznek olyan barbarok, akiknel nincs fennt :))
  • joebacsi
    gl&hf
  • SigS
    Csak en latom ugy hogy nincs semmi az oldalon? :)
  • 0Fritz0
    Na igen, így is lehet...
  • Me0w
    tiz-negy ;D
  • alberto 15
  • Rusid
    A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán NEM hírdet felvételt a Battlefield 2 játékban.
    Elsősorban nem olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
    mindezt kellemes és baráti hangulatban (persze ezt se fogjátok megtudni soha).
    Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor habozz, de ne jelentkezz azonnal.
    Különös feltételek vannak: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
    TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
    Jelentkezni nem lehet nállam, emailben ([email protected]), ha ezt mégis megteszed nem fogom elolvasni.
    A kép meg nincs.

Remélem ez igényesebb lett, de ha nem az se baj.
  • Polemius
    Egy kis szabotázs, egy kis rohamozás?
  • Zs0lt1
    meglesz akkor is, ne aggódj ;)
  • Me0w
    FAQ
  • crazyclone
    szeretném ha végre vki elkuldené má nekem e-mailba ([email protected]) hogyan lehet a bf2-be tort szerverre felmenni s hogyan lehet felrakni a patchot ugy hogy a játék menjen is
    elore is nagyon kosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • uHs Gerzson
    Zs0lt1 tartogasd a beszolásaidat péntekre :P
  • Crem
    Miért nem csináljátok már meg egy kicsit igényesebbre ezt a qrva hirdetést?

[jóindulatból írtam]

• petersz
    Szevasz Keni, vissza lehet, asszem a közösség beállításokban van ilyen opció.
  • Verzoo
    De jó én meg saját magamnak válaszolok
  • Verzoo
    Nincs dzsákudzi se bömös???????
    ÁÁÁ akkor inkább nem megyek
  • bazza
    Hi all!
    A játékot lehet 1.02-ről visszapatchelni? :))))
    Mert 1db magyar szerver van ahova fel tudok menni és nem üres, de ott csak városos pályák vannak. A SLY.hu-n mindig vannak, de annak más verziószáma van. Szóval? :SS
  • Verzoo
    Elgondolkodtató ez a klántagság