172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A legutobbi filmforgatásnál nem voltunk mindig elegen így csak az adot ember létszámra megfelelő jeleneteket vettük fel, de ha mostanság többel leszünk akkor ugy 1-2 órát biztosa forgatunk de ez mondom a létszámtól függ inkább. -
még jobb, mert még haza is érhetek, ha mégis megyünk bizgentyűket vásárolni :) -
Én a játék elején elég sokat mediceztem de mostanság assaultozok és sniperezek utóbit csak ha meguntam hogy állandoan lelönek :DDD -
Meddig tart a forgatás? 10-ig érnék rá max. -
lehet, hogy igazad van, én magamból indultam ki, medic-ként csak a first aid-del meg a defibrivel a kezemben rohangálok, hogy segíjjek, ritkán lövöldözök az ellenfélre, engem viszont annál szívesebben lőnek le :) -
FlatlineHun #38831 Nekem a medic k/d arányt alaposan lerontotta, hogy azzal próbáltam veteran pistolt megszerezni.... -
FlatlineHun #38830 Akkor elnézést mindenkitől!
MAI FORGATÁS INKÁBB 19:00-tól
lesz esedékes.
Akik eddig visszajeleztek:
Gerzson, Koschwarz, GCR, Running(mikrofon nélkül) -
Ez hulyeseg. A mediccel lehet a legjobb k/d aranyt elerni. Gyere fel f2k-ra, megmutatom hogy kell, altalaban 2,5-3 a k/d-m. ;) -
TÖKÉLETES 
-
FlatlineHun #38827 Ezek a nők mindig kitalálnak valamit... :) -
FlatlineHun #38826 Ejj, két fontos ember máris kiesett? :(
Gerzson, ha 19:00-kor kezdünk, az már jó neked? -
én eddig megyek a forgatásra, remélem a nőm nem talál ki semmit, hogy menjünk el járólapot nézni, vagy függönykarnist venni... :)
nemrég költöztünk. -
megnéztem jobban, most már vágom, miről van szó.
egyébként a K/D arány szerintem sem teljesen mérvadó, mert pl. egy medic keveset öl, tulajdonképpen nagyobb veszélyben van, de sok pontot tud szerezni
azért jobb az SPM, vagy ahogy én számítottam, a pont/játékóra
a TK/KILL arányt meg azért számítottam ki, mert érdekelt, hogy én vagyok béna, vagy más is hasonló arányokkal öldököl :) -
Én sem leszek forgatáson mivel este 6-kor végzek suliban, de lehet hogy elöbb otthon leszek ;) -
Sajnos ma nem tudok jönni.
Aztán csak kecsesen tessék felrobbanni, kibeleződni és megdegleni.
-
akkor majd bólogatsz, hogy megértetted-e vagy sem, mit kell csinálni :D -
Bazzzz nincs mikrofonom. -
FlatlineHun #38819 Mielőtt elfelejtenétek...
Ma 18:00-kor kezdődne a forgatás
Jelentkezett emberek:
gerzson, zsolt, koschwarz, gergod, alma2, boxer, GCR, ACE, mNzJean, Running, Kari, mood, norboss
A forgatást legkevesebb 10 emberrel tudjuk elkezdeni!
Installált TS, mikrofon, eredeti játék szükséges. -
VGEZ!! ez milyen lista???
én leggyakrabban support vagyok, de egyébként meg ahogy a szükség hozza, ha nincs a squadban medic, akkor úgy jövök vissza, ha egy páncélos zaklatja a társakat, akkor antitankosként, lehet, hogy télleg teljesen spacializálódni kellene? -
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 16) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
-
Polemius #38816 Néztem is, hova tűnt mindenki. 
Alig maradtak, úgyhogy én is kiléptem. -
Joejt Rol, kidobott a szerver es nincs erom visszamaszni ;) -
(oldalra azért tegyétek ki, hogy kell hozzá flashplayer, mert a jelek szerint a 21dik szazadban is leteznek olyan barbarok, akiknel nincs fennt :)) -
gl&hf
-
Csak en latom ugy hogy nincs semmi az oldalon? :) -
Na igen, így is lehet...
-
tiz-negy ;D -

-
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán NEM hírdet felvételt a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban nem olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban (persze ezt se fogjátok megtudni soha).
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor habozz, de ne jelentkezz azonnal.
Különös feltételek vannak: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nem lehet nállam, emailben ([email protected]), ha ezt mégis megteszed nem fogom elolvasni.
A kép meg nincs.
Remélem ez igényesebb lett, de ha nem az se baj.
-
Polemius #38807 Egy kis szabotázs, egy kis rohamozás?
-
meglesz akkor is, ne aggódj ;) -
FAQ -
szeretném ha végre vki elkuldené má nekem e-mailba ([email protected]) hogyan lehet a bf2-be tort szerverre felmenni s hogyan lehet felrakni a patchot ugy hogy a játék menjen is
elore is nagyon kosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zs0lt1 tartogasd a beszolásaidat péntekre :P -
Miért nem csináljátok már meg egy kicsit igényesebbre ezt a qrva hirdetést?
[jóindulatból írtam]
-
petersz #38801 Szevasz Keni, vissza lehet, asszem a közösség beállításokban van ilyen opció. -
Verzoo #38797 De jó én meg saját magamnak válaszolok
-
Verzoo #38796 Nincs dzsákudzi se bömös???????
ÁÁÁ akkor inkább nem megyek
-
Hi all!
A játékot lehet 1.02-ről visszapatchelni? :))))
Mert 1db magyar szerver van ahova fel tudok menni és nem üres, de ott csak városos pályák vannak. A SLY.hu-n mindig vannak, de annak más verziószáma van. Szóval? :SS -
Verzoo #38794 Elgondolkodtató ez a klántagság