172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #38876 Nem az, én még ugyan nem lőttem ki tankot egy lövésből eryxel de engem már párszor kinyírtak egy lövésből pedig fullos volt a tankom és biztos hogy csak azt az egy találatot kaptam. -
küldj egy PÜ-t flatline-nak!!! -
Verzoo #38874 Már kezdem nagyon unni ezt a sok sírást-rívást.Én megértem ,hogy ha valakinek nincs pénze eredetire,de hogy,még követelőznek állandóan ezzel már a tököm tele van 

-
nem egészen értem a kérdést: multis pályán nem tudsz botok ellen játszani, ott csak a többi humán ellen.de ha rányomsz a singleplayer-fülre, ott választhatsz pályát, aztán hajrá. akkor botok ellen fogsz harcolni. -
bigface #38872 Ne is figyelj a BORGra! :) Küldj egy PŰŰŰ-t, én segítek neked. -
Verzoo #38871 Vegyél eredetit,ha meg nincs rá pénzed akkor játsz a pöcsöddel és most már kusss!! -
Xian #38870 A forgatásra lehet még jelentkezni?
Mikrofon + Eredeti BF2 van.
-
oké oké de akko bár azt mondjátok meg hogyan lehet multy pályán botokkal jáccani -
Borg #38868 Törttel nem lehet rankeden játszani.
És mostmár észrevehetnéd, hogy a warezzal kapcsolatos sirámjaidra nemigen akar senki érdemben reagálni, szal ha lehet ne tedd fel többször ezeket a kérdéseket. -
akko vmit nem értek:
pontokat szeretnék szerezni h felkeruljek netre
azt a bfhq-ba kee nem? -
Amúgy meg nézd a jó oldalát a dolognak:
Nem játszol multiban, esetleges TK-k miatt nem fog senki kivágni a szerverről, mint macskát fosni...
-
Ha botok ellen játszol, minek a multi?? -
a FAQ-ba irja hogy tort szerverre kee feemenni de azt nem hogyan!!!
amugy ha mégsem tudja senki vagy nem szeretné elmondani akko legalább azt mondjátok meg hogyan lehet botokkal jáccani multiplayer pályákon!!
-
Valószínű, ha a fejlesztők a realizmusra adtak volna hangsúlyt:
1.) Még mindíg nem nyomulhatnánk vele
2.) A játék 5 DVD díszdobozban
3.) Olyan gépigénye lenne, amit sokan nem tudnánk összeállítani ($$$)
Az is tény, hogy léteznek olyan szimulátorok, amiben a páncélzaton elszenvedett sérüléseket és a lövedékek dinamikáját modellezik, azt viszont avatatlan szemek soha nem fogják látni. -
FlatlineHun #38862 Voltmár?
http://warmonsters.uw.hu/ -
van benne valami!pl ha aknárafut a tank nembiztos hogy azonnal megsemisül lehet csak a lánctalpa szakadszét meg ilyenek.ha már szo volt az életszerüségröl néhány oldallal visszább.nem az az életszerü hogy a pszh-t át lövöm különbözö kézifegyverekkel holott tény hogy pár fegyverrel átlehet kenni pl AK pkm géppuska m95 stb -
katonai pályafutásom alatt láttam olyan hatásbemutatot ahol kiherélt tankot pszh-t stb rpg-vel egylövéssel kiszedték,és elég csunya munkát végzett -
Yamee #38859 Akkor ez urbánus legenda volt csak :( Én lőttem már így ki tankot, de nem tudhatom mennyit kapott előtte.
Beindult a fantáziám, hogy lehet e úgy moddolni a játékot, hogy különböző sérüléseknél elvesztene valami funkciót a járgány. Szerintem sokat dobna a realisztikusság élményén, ha mondjuk a helikopter egy faroktalálat után elkezdene pörögni. Persze az is kérdés, hogy megérné e, és nem csökkenne a játékélmány, valamit nem zabálna e sok memóriát, esetleg lenne e rá programozói kapacitás. :sóhaj -
FlatlineHun #38858 Nekem egyetlen egyszer sikerült szétlőnöm egy (gyanúm szerint sértetlen) tankot, de azt a alsó páncéllemezének az elülső részén találtam el, miközben jött át egy bukkanón. -
Szerintem a játékban nincsenek gyenge pontok, csak találatok száma és kategóriája. Ezért lehet antitankkal 3 köpettel, és ezért nem lehet M95-el. -
én anti-tankos vagyok legtöbbször!gyakoroltam probálgattam különbözö helyeken meglölni a tankot de egy lövésböl sosem sikerült.probáltam ugy is ahogy az introban van de ugy sem ment 1 lövéssel. -
Hehe...
Megmutathatnád, hogy a játékban hogyan kell egy, a törzs és a torony közé lőtt rakétával szétlőni bármelyik HK-t. Tankelhárítóztam egy keveset, de valamiért soha nem sikerült egylövésböl hazavágnom. (Még 1600 DPI-s egérrel sem)!!! -
Borg #38854 Egyszerű szórzók vannak, oldalanként.
Hátulról sebez rajta a legtöbbet, oldalról kicsit kevesebbet, és szemből a legkevesebbet. Ennyi.
Az hogy a torony és a test közé belőve egy rakéta is lepusztítja néha, az egyszerű mesh hiba. -
jaja, hát ha a csapattárs sem látja a nagy piros halálfejeket, ami ráadásul jó messziről már meg is jelenik külön ikonként is a fegyveradatok mellett is... -
Úgy hogy te is benne vagy a forgatásban vagy a karosszékböl diktálsz a kihangositon? :DDD így vagyunk 7-en és nem 6-an ;) -
rohadt alma #38851 Csodálkoznék,ha a játék ennyire életszerű lenne. -
Yamee #38850 Lehet, hogy sokat akarok, de van esetleg valahol leírás a járművek páncélzatának gyenge, ill. erős pontjairól? Mondjuk képekkel mutatva, hogy hova kell lőni a raksikat. Vagy tanulmányozzak harcászati leírásokat, mert esetleg azok alapján csinálták a játékot? Azt tudom, hogy a tankot ki lehet végezni egy raksiból, ha a torony és a test közé pont betalálok, valamint a segge némileg gyengébb. De ez se mindre vonatkozik szerintem. Szóval kéne valami részletes összefoglaló erről! -
rohadt alma #38849 Ezek a számok (és általában a statisztikák) könnyen megtévesztőek.Én sok tk-t csinálok aknával.Pl. azon a pályán ahol a tv station van.Sniper vagyok és claymore aknával védem a teraszt (amin a zászlo van) a létra tetején és a helyiség bejáratát aztán lefekszek a helyiség valamelyik sarkában és csak várom az ellenséget.Beírom többször is,hova teszem az aknát,látni is lehet.Még is belemennek és felrobbannak. -
FlatlineHun #38848 Nemtom, majd otthonról bepostolom a fórumba! -
FlatlineHun #38847 Öööö.. most, hogy mondod... :) -
hello a ts ip az ami volt?!? -
(+te) Vagy már csak a kényelmes székből rendezel?
-
úgy értem, sokan ezt választják elsőnek, meg az assaultot
ja, meg a spec.ops-ot -
beard27 #38843 Egyjátékos modban lehet valahogy teljes pályákon játszani? -
FlatlineHun #38842 Jelenleg:
Gerzson, Koschwarz, GCR, Running(mikrofon nélkül), Alma2, Kari: ez már 6 ember. -
Nekem nincs okom a panaszra, a medic/commander/páncélos kombóval a ranked K/D arányom: 3.20
Azért az SPM sem egy szentírás, mivel pl. még egy jó commandernek is alacsony lehet ez az értéke. (Az okokat mindenki tudja). :) -
Már javitotam rajta
-
Kezdo-kaszt? :) -
ha a légyszámtól is függ, akkor a gép mellé teszek egy kis rohadt húst :) -
a medic jó kezdő-kaszt, mert magát is tudja gyógyítani, elég jó fegyvere van, és sok pontot lehet szerezni