172102
  • Boxer HUN
    Ja-ja!! A direkt hátasra, amit még a bázison produkáltál közkívánatra..
  • FlatlineHun
  • haxoror
    :DDDDDDDDD
  • FlatlineHun
    Már csak 17 nap, ha minden igaz....
  • vsly
    Adjátok már ki a PATCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!

• alma2
    szerintem is minden jel arra utalt, a savszellel van a baj, semmi massal.
  • FlatlineHun
    Ahogy gondolod... szerintem meg igen :)
    Csak úgy tűnik, hogy a részvevők számától függően a sávszélesség-igény nem egyenes arányban nő.
  • TDC Geronimo
    PoE a zisten :)
  • Borg
    Az a proci aligha elég ahhoz, hogy nem dedikált szerver esetén 8 embert kiszolgáljon, és akkor mellette még nálad a játékot is futtassa, meg a hangkommunikációt is egyengesse...
  • FlatlineHun
    3000+ AMD, 2G ram, 2*120 SATA RAID 0?
    És mivel a beszédemet folyamatosan szakadozva hallották (kivéve serverpause alatt) ezért gyanítom, hogy igenis sávszél probléma lesz ez.....
    Boxer: a lezuhanós, vagy a nem lezuhanós hátasra gondolsz, ami oldalas volt? :)
  • Borg
    Az szvsz nem bandwidth probléma lesz, hanem egyszerűen a géped nem bírja, amin hostolsz.

Kérjétek meg LBandit, a kis milliomoscsemete ősbfesnek jó gépet vett apuci :PP
  • Boxer HUN
    Hehe...
    Azért megnézném Flat-et, ahogy halomra mészárolná egy tömegjelenet résztvevőit, hogy kusshadjanak már végre el. (Márminthogy el tudja mondani az instrukciókat). Egyuttal szeretném megköszönni neki azt a gyönyörű hátast, amit a Cobra-val produkált.. Zs0lt1-nak meg, hogy alig bírtam célon tartani a légvédelmit a röhögéstől, amikor a síri csendben egyszercsak megszólalt mellettem "kínaiul"!!!

A kezdeti nehézségek ellenére viszont nagyon hasznos volt a tegnapi "forgatás"!!! Megtanultam, hogy Zs0lt1 mellé csak füldugóban, sísapkával leszorítva lehet hasravágódani, ha el is szeretném találni az ellent...
  • FlatlineHun
    Sajna ezek alapján:
    Battlerecorder
    valóban csak teljes kört lehet rögzíteni dedikált szerveren :(
  • FlatlineHun
    DC-n töltöttek már tőlem le összesen 50K/sec-cel is.... de csinálhatnánk egy sávszélesség próbát is valamikor.
    Egyébiránt azért fura, hogy 6 emberrel kisebb lagok, 9 emberrel játszhatatlan...
  • FlatlineHun
    Hehe, köszi. Igen, sajna ez lehetséges, hogy azt jelenti, hogy a Priceless jelenleg nem lesz leforgatva a tömegjelenetek miatt, akkor viszont az Operation Clean Sweep-et kellene folytatni, annak viszont még nincs kész a forgatókönyve.
    Alternatív megoldás lenne, ha tudnánk szerezni egy "operatőrt" nagy sávszélességgel, aki a saját gépén hostolna és csinálná a felvételeket, amiket aztán elküldene nekem. (sajna dedicated szerverrel azt hiszem nem megy a dolog, de még utánanézek ennek is)
  • ACE
    PLáne hogyha az az ADSL nem is 3Mb/512, hanem csak 384, de inkább kevesebb...
  • Amon Serrano
    Hol tudok olvasgatni a Bettleredorderről? Honnan lehet letölteni, hol működik! Láma is vagyok!
  • Beers
    DC mellett leteszteljük ezt is!
  • Borg
    A szerver nevébe én is bele irhatnám, hogy ranked :DD
  • koschwarz
    :) sőt túl sokan voltunk, mert lagzottunk mint állat, többször ledobott a szerver és egyéb nyalánkságok
  • koschwarz
    nem azért, de tegnap láttam egy olyan szervert, amin éppen Wake Island ment, és a szerver nevében benne volt a ranked. most akkor mégis van custom mapokra is ranked?

flatline!! látod, ez van, ha sikeres rendező vagy, mindenki veled akar dolgozni, de ennyi embernek már nincs hely :) mindenesetre úgy tűnik, kevesebb emberrel leszel kénytelen beérni, mert így nem lehetett forgatni, ahogy tegnap laggolt. az APC-vel egyik pillanatban még a bázison voltam, a másikban már előztem... :)
  • Running
    Nem gond, tegnap leszedtem, feltettem és hallgattam miket beszéltek.:) Elég vicces volt. Csak mire eljutottam odáig már nem volt szó arról mi a szerver címe és portja. :)
    De gondolom túléltétek a hiányomat.
  • koschwarz
    1 hete én se tuttam, keress rá a TeamSpeak -re, amit találsz, tőcsd le, telepíccsed, aztán...de minek, hisz nincs is mikrofonod
  • Running
    FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 16) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

• uHs Gerzson
    Megjött a heti PoE2 Csemege:
    M-240d 7.62 Machine Gun

Su-25 Frogfoot

AAVP7A1

M1A2 Main Battle Tank

A többi képet meg itt lehet megszemlélni ;)
  • 0Fritz0
    Na igen, akkor kéne admin jog is... :)
    Lassan látjuk az alagút végén a fényt, de miért dudál? :)
  • FlatlineHun
    KHM. azon nem tudunk felvenni....
  • 0Fritz0
    Talán kölcsönkérhetnénk pár órára a public szerverek egyikét.
  • alma2
    Ha legkozelebb sikerulne a csaladod elkuldeni valahova pl moziba, nyernenk rajta
    egy-ket kilobitet :)
  • FlatlineHun
    Elnézést kérem minden kedves résztvevőtől a felmerült technikai nehézségekért!
    Sajnos a forgatás nem volt éppen a legsikeresebb, úgy tűnik a 3mb/512 ADSL ennyi játékost nem bír el :(
  • Me0w
    Ez jo kor volt :D
  • Running
    Jó hagyjuk.
  • Running
    mi a szerver ip-je ahova csatlakozzak?
  • uHs Gerzson
    Hát akkor azért nem tudsz a teamspeakre(ts) jönni LOL
  • Running
    Nincs ts telepítve. asse tom mi az.
  • koschwarz
    én már vágom: ha telepítve van a TS, akkor megnyitod, quickconnect, oda beírod ts.muhaha.hu, majd a fülön megkeresed azt a szervert (ex uhs), aztán kattintasz (jelszó uhs01)
  • leveskocka
    Kosz!

akkor jol ertettem...erdekes...miert nem a minuszgyarto kocsogoket vagja ki?ehhh
  • Danee
    Utolsó előtti szoba Papa ts-en
  • Danee
    Flat, megvan a ts szoba, most ellenőriztem
  • uHs Gerzson
    KIrugot az admin hogy a helyedre be tudjon jönni a szervere :D