172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
Lattatok mar 5 labu szamarat? 
5 labu szamar
Haveromek fotoztak torokben
Bocs, off -
tu sei inteligente.
ha nem érted, akkor maradj csöndbe -
különösen ez a szöveg tetszett meg ebben az oldalban:
"Ciao.
mindennek lehet topikot nyitni ami Battlefield 2-vel kapcsolatos
pl modok, pályák, fegyverek, stb.
ami nem ahhoz a témához kapcsolódik, azt rögtön törüljük" -
Mindegy hogy Freedy vagy Alberto, egy a lényeg hogy LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
megmondom őszintén: kinai piacon :) -
Thanatos #39070 hátő én ezt igy nem mondanám... :P -
CéZé #39069 megmutatja, hogy tud fórumot csinálni :) -
Thanatos #39068 rotfl v2..., muszály ezt? :) -
Borg #39067 Ez a maplistánk.
Minden custom mapot le tudsz tölteni az sgteam oldalról.
A nan_hai_beta_4 új, ennek kb 25 perc múlva teszem ki a linkjét a BF2 letöltésekhez.
-
kicsit égetem magam
battlefield 2 csevegő
regeljetek, és ott is cseveghetünk
sőt... -
én sehonnan
az meg mi? -
kate #39064 honnét töltöted le a bf2 coop-mod-ot
-
valaki tud nekem adni egy pálya listát? -
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
-
Sziasztok!
Tudtok valamit errel a bf2 combat-rol?? mert reggeltem magam de semmi kedvem a semmiert 10 dodot perkalni negyedevre...
-
Ugyan már bandi mit a fenét dolgozol te 17 éves létedre?! Szüleid a segged alá tolják a gépet, mert ők is tudják hogy enyhén hendikeppelt vagy. Vagy netán perverzeknek árulod a tested, ebből jött össze a több százezres gép?! -
Tudok hozni én is 2 embert, csak mondjátok meg hánytól megy a harc :) Akkor megyünk és gyakunk [önbizalmas] -
Igen. Jó szoros meccs volt. Köszi a tengapi játékot. Ma estére már gyűjtöm az embereket...hátha összejön valami jó kis harc. -
Borg #39057 Akkor mégis bugról van szó. -
De. -
Borg #39055 De attól még nem különbözik abba, hogy MEC vagy USMC foglalja. Mindkettőnek ugyanannyira sok idő kell. Nem? -
Bizonyos zászlók foglalásához az alap játékban is dupla annyi idő kell. -
Borg #39053 Nem.
1vs1-ben is nyomtuk az elején, akkor is így volt, masthuuron.
Én odaálltam a zászló mellé, és nagyjából egyszerre kezdtünk el foglalni (más más pontot). Az amcsi már elfoglalta a pontot, mire én a fehérítésig jutottam.
Akkor azt mondta, hogy biztos azért, mert ő járművel állt mellé. De ezt is kipróbáltam és nem lett gyorsabb.
Az ok, hogyha több ember van, akkor gyorasbban foglal. De szerintem ha alapból 1-1 ember foglal, akkor az USMC-nek gyorsabb.
A kérdésem csak arra irányult, hogy ez map specifikus dolog-e, vagy foglalható pont válogatja, vagy vagy valami bug. Elvégre direkt is lehet így, ha asszimetrikus mapról van szó.
Hozzáteszem, MEC-ként így is hoztuk Kharkandot kb 4vs4-ben :) Az egy órás timelimit lejártakor asszem 155/144-re nyertünk kb. Igen szoros meccs volt :) -
LOOOOOL
nem hinném,h az amcsik gyorsabban foglalnának. -
Ja tegnap vezető voltam, de szárazföldön nem vagyok egy ász, szóval remélem azért nem volt túl nagy gond...:) -
Ja, akkor ezért irtad azt a szép mondatot zászlófoglaláskor...:-)
Mondjuk, mi ketten foglaltuk egyszerre a zászlót majdnem mindig, ahogy elnéztem.
Lehet, hogy ezért volt gyorsabb???? -
lol -
hol vetted? 
-
Vettem egy corporalos felvarrót a táskámra, elég komolyan néz ki :) Csak az a baj h 25000 pontnál venni kell ujat :)
-
Azért mert valamelyik zászlónál tényleg így van. De hozzáteszem nem mindnél. Ahol ez a hiba jelentkezett 2x-3x olyan gyorsan húztuk le... Máshol ezt nem tapasztaltam.
Viszont nálam van új hiba. A zászlót mindig megjelenik a térkép alatt akkor is ha közelébe se vagyok, és többször volt olyan rankedon is, hogy nem mutatta hol jár a foglalás... -
Borg #39045 Az mitől lehet, hogy az amerikaiak sokkal gyorsabban foglalnak zászlót mint a MEC-ek pl?
Ez direkt van így, vagy igazából nem is, csak én érzem úgy folyton? Bár már többen is mondták ezt.
Tegnap is, a gyakon pl egyszerre odaálltunk a zászlókhoz, és míg én MECként épp csak kifehérítettem, addig az amcsinak már meg is volt a pont... -
Deqwator #39044 hehe(ez xar ügy!)
-
Verzoo #39043 Köszi
-
nem -
Miért kellett új nick az sg-n? Bannoltak? -

-
... -
énmeg mostanában sötétbarnát sz*rok folyamatosan
nemtom mi történt velem... -
berakod az oldaladra az én statomat is?
ez a nickem: .::DS::.freddy