172102
  • alberto 15
  • SigS
    Lattatok mar 5 labu szamarat?

5 labu szamar

Haveromek fotoztak torokben

Bocs, off
  • alberto 15
    tu sei inteligente.
    ha nem érted, akkor maradj csöndbe
  • Danee
    különösen ez a szöveg tetszett meg ebben az oldalban:
    "Ciao.
    mindennek lehet topikot nyitni ami Battlefield 2-vel kapcsolatos
    pl modok, pályák, fegyverek, stb.
    ami nem ahhoz a témához kapcsolódik, azt rögtön törüljük"
  • Danee
    Mindegy hogy Freedy vagy Alberto, egy a lényeg hogy LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Danee
    megmondom őszintén: kinai piacon :)
  • Thanatos
    hátő én ezt igy nem mondanám... :P
  • CéZé
    megmutatja, hogy tud fórumot csinálni :)
  • Thanatos
    rotfl v2..., muszály ezt? :)
  • Borg
    Ez a maplistánk.
    Minden custom mapot le tudsz tölteni az sgteam oldalról.
    A nan_hai_beta_4 új, ennek kb 25 perc múlva teszem ki a linkjét a BF2 letöltésekhez.

• alberto 15
    kicsit égetem magam
    battlefield 2 csevegő
    regeljetek, és ott is cseveghetünk
    sőt...
  • alberto 15
    én sehonnan
    az meg mi?
  • kate
    honnét töltöted le a bf2 coop-mod-ot
  • alberto 15
    valaki tud nekem adni egy pálya listát?
  • Running
    FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

• Drachomir
    Sziasztok!

Tudtok valamit errel a bf2 combat-rol?? mert reggeltem magam de semmi kedvem a semmiert 10 dodot perkalni negyedevre...

• Higher
    Ugyan már bandi mit a fenét dolgozol te 17 éves létedre?! Szüleid a segged alá tolják a gépet, mert ők is tudják hogy enyhén hendikeppelt vagy. Vagy netán perverzeknek árulod a tested, ebből jött össze a több százezres gép?!
  • geri15
    Tudok hozni én is 2 embert, csak mondjátok meg hánytól megy a harc :) Akkor megyünk és gyakunk [önbizalmas]
  • Piedon
    Igen. Jó szoros meccs volt. Köszi a tengapi játékot. Ma estére már gyűjtöm az embereket...hátha összejön valami jó kis harc.
  • Borg
    Akkor mégis bugról van szó.
  • 0Fritz0
    De.
  • Borg
    De attól még nem különbözik abba, hogy MEC vagy USMC foglalja. Mindkettőnek ugyanannyira sok idő kell. Nem?
  • 0Fritz0
    Bizonyos zászlók foglalásához az alap játékban is dupla annyi idő kell.
  • Borg
    Nem.

1vs1-ben is nyomtuk az elején, akkor is így volt, masthuuron.

Én odaálltam a zászló mellé, és nagyjából egyszerre kezdtünk el foglalni (más más pontot). Az amcsi már elfoglalta a pontot, mire én a fehérítésig jutottam.
    Akkor azt mondta, hogy biztos azért, mert ő járművel állt mellé. De ezt is kipróbáltam és nem lett gyorsabb.
    Az ok, hogyha több ember van, akkor gyorasbban foglal. De szerintem ha alapból 1-1 ember foglal, akkor az USMC-nek gyorsabb.

A kérdésem csak arra irányult, hogy ez map specifikus dolog-e, vagy foglalható pont válogatja, vagy vagy valami bug. Elvégre direkt is lehet így, ha asszimetrikus mapról van szó.

Hozzáteszem, MEC-ként így is hoztuk Kharkandot kb 4vs4-ben :) Az egy órás timelimit lejártakor asszem 155/144-re nyertünk kb. Igen szoros meccs volt :)
  • Zs0lt1
    LOOOOOL
    nem hinném,h az amcsik gyorsabban foglalnának.
  • Running
    Ja tegnap vezető voltam, de szárazföldön nem vagyok egy ász, szóval remélem azért nem volt túl nagy gond...:)
  • Piedon
    Ja, akkor ezért irtad azt a szép mondatot zászlófoglaláskor...:-)
    Mondjuk, mi ketten foglaltuk egyszerre a zászlót majdnem mindig, ahogy elnéztem.
    Lehet, hogy ezért volt gyorsabb????
  • PocoK Bf2
    lol
  • geri15
    hol vetted?
  • Danee
    Vettem egy corporalos felvarrót a táskámra, elég komolyan néz ki :) Csak az a baj h 25000 pontnál venni kell ujat :)

• Running
    Azért mert valamelyik zászlónál tényleg így van. De hozzáteszem nem mindnél. Ahol ez a hiba jelentkezett 2x-3x olyan gyorsan húztuk le... Máshol ezt nem tapasztaltam.

Viszont nálam van új hiba. A zászlót mindig megjelenik a térkép alatt akkor is ha közelébe se vagyok, és többször volt olyan rankedon is, hogy nem mutatta hol jár a foglalás...
  • Borg
    Az mitől lehet, hogy az amerikaiak sokkal gyorsabban foglalnak zászlót mint a MEC-ek pl?
    Ez direkt van így, vagy igazából nem is, csak én érzem úgy folyton? Bár már többen is mondták ezt.
    Tegnap is, a gyakon pl egyszerre odaálltunk a zászlókhoz, és míg én MECként épp csak kifehérítettem, addig az amcsinak már meg is volt a pont...
  • Deqwator
    hehe(ez xar ügy!)
  • Verzoo
    Köszi
  • alberto 15
    nem
  • Pharaoh
    Miért kellett új nick az sg-n? Bannoltak?
  • uk74
  • alberto 15
    ...
  • joebacsi
    énmeg mostanában sötétbarnát sz*rok folyamatosan
    nemtom mi történt velem...
  • alberto 15
    berakod az oldaladra az én statomat is?
    ez a nickem: .::DS::.freddy