172102
  • geri15
    75 vagyok, és 80-ból csinálok szériákat. De nemhiszem hogy te kitudnál nyomni 130+ kilót...
  • Verzoo
    Kisbarátom.Nem tudom ki verte magát és mire de ha visszaolvasol egy picit ki fog derülni,hogy te kezdtél el kötekedni.
    Pharolas beírta a top 20-at erre jöttél te vagyis gurultál,és elkezdtél kötekedni hogy ki milyen kocka.
    Így történt a dolog de most már tényleg abba kellene hagyni mert kezd ez már egy kicsit unalmas lenni.
    Szerintem olvasd át amiket írtál és gondolkozz el rajta mert itt rajtad kívül mint már elhangzott egy párszor senki nem verte magát semmire.
  • Yan
    te az érkezési vagy indulási oldaladon nyomod a saját súlyodat? :)
  • LBandi
    35 kilót? :D
  • geri15
    szerintem 18 évesen nem oviba járnak az emberek, de téged már biztosan visszatanácsoltak
    Jah és ha már erről van szó akkor elárulom mivel sportlövész vagyok, ezért muszály a jó kondi, a testsúlyom felett nyomok ki. Ennyit erről, kusspicsába pofádat befogod.
  • alma2
    Jozan paraszti esszel te, hogy oldanad meg, ha repulo ele all egy csapattars
    ezert te tk-zol, ne tudjon punisholni.
    en igy :
    mivel kevesebb azok perverz hulyegyerekek szama, aki a foldon gurulva repcsivel, jarnak zaszlorol zaszlora, netan csak a sajat bazison forognak, hogy minel tobb sajat embert ussenek el en ezt epitenem be a jatekba... talan erre meg a dice is kepes, netan jobb otletuk is lehet :)
    if kiskocsog standing on the beach more than x sec and he just killed from a friendly airplane by foot, than fu*k off :)
    persze ez ellen meg az is jo, hogy mellette all, es berohan ele.
    Akkor nem is kell igy bonyolitani, egyszeruen nem jar semmifele retorzio, a kifuton elkovetett teamkillert ami elutesbol szarmazik. Bar igy hirtelen nem is tudom a kis perverzek milyen kiutat talalnak ezek utan is... segitsetek please :)

• LBandi
    na akor ha meritek tegyetek be ti is fotót!!!!.... (biztos nem mertek)
    amuyg azóta monjuk úgy nem kicsit változtam
  • LBandi
    engem ütnél? aham hhhahahahah jó vicc volt kishuszár, majd ha kinyomod a saját testsúlyodat akkor magyarázzál szerintem egy kis pöcs vagy aki itt most kemény de az életbe olyan mint akiket reggelire fenyiteka védelmi pénzel...... amugy tanulmányban is biztosan jobb avygok nállad.... csak nem oviba jársz még mindig?
  • LBandi
    valami makk verte itt magát a 450 órs kocka maraton-jára.....
    nem én kezdtem és mellesleg azért ne egy olyan magyarázzon nekem hoyg sokat ülök aki napi 3 órát tola gammel.....
  • Verzoo
    Ja szerintem is pontot tehetünk a dolog végére,miután mindenki kifejtette mi is a véleménye LSzandi vagy Bandi vagy tudomisén hogy hívjákról.
    Highernek meg köszönjük a fényképet.
  • geri15
    ott a pont...
    az ilyet bazmeg addig ütném amíg benne van a szikrája is az életnek....
    de most komolyan egész nap a gép előtt ül, nem csinál semmi mást mint csak játszik, és flémel a fórumokon, az iskolában meg valószínűleg 2es tanuló, és 20 éves korára 200 kiló lesz :||| hát az ilyenhez csak gratulálni tudok
  • Verzoo
    Ebben az egészben az az érdekes,hogy a kisbarátunkon kívül senki nem veri magát semmire,mindenki jól elvan,játszunk fórumozunk erre jön egy ilyen kissebbségi komplexusokkal küzdő,túltáplált,pattanásosarcú mamakedvence és csinálja itt a feszültséget.
  • geri15
    ebből látszik mekkora egy tenyérbemászó kis faszkalap vagy...
    hány éves is vagy? először egy kicsit mozogj fogyj le, és állj fel a gép elől! Jót fog tenni elhiheted.
  • alma2
    Egy reszben igaza van lbandinak, ez bena a statban, hogy nincs elosztva a pont a raforditott idovel, ergo semmit nem er.Bar arra tenlyeg jo megtutod, kinek mennyi szabad ideje van :)
    De ha te meg vered a melled a K/D ratiora, akkor csinalok egy uj accot, ahol csak repulozok, csinalok egy 20:1 ratiot, es akkor az egesz vilag magasrol le van tojva.ergo ennek sincs semmi ertelme.
    annyira osszetett stat, hogy barki barmit ki tud hozni belole, ergo tenyleg nincs azon kivul mas ertelme, hogy bezarkozol a szobadba, es izgalomra jossz a sajat szamaidtol :)
    de meg sokan mindig nem jottek ra... koztuk te sem lbandi...
  • Verzoo
    A fényképed alapján inkább egy zabálóversenyben vezethetnél..
    És jó lenne ha nem fenyegetőznél mert a végén még te leszel felhasítva kisfiam...
  • 0Fritz0

:)
  • LBandi
    na de a bann listát tuti vezetném :D
    1 végleges és 3 1 hetes :D
  • Kandurex
    A legtöbb büntetőpontott begyüjtő fórumozók toplistája:

1. paynes (28 pont)
    2. Felfedező (24 pont)
    3. DBoy (23 pont)
    4. directorius (23 pont)
    5. maozedong (20 pont)
    6. motorolanokia (18 pont)
    7. LBandi (17 pont)
    8. kiskenus (16 pont)
    9. ChevyG (15 pont)
    10. csetneki14 (15 pont)
  • LBandi
    Jó majd pont egy sg-s maki fog kioktatni aki azt sem tudja mi az a bf.......
    Gondolom te neked is max 0.5 lehet és ezért féja pici szivednek. mindenki nem lehet pro...... de legalább ne reklámozd a hülyeséged....
  • LBandi
    mer mi lesz?
    felhasitalak tüzifának télire kisfiam!
  • Running
    K\D - ezt minek nézegetni???? Bandi gyerek ha lenne egy kis sütnivalód akkor tudnád, hogy a BF2 statokat fölösleges bármilyen érték szerint is lerendezni, ugyanis mindenki máshogy játszik. Van aki medic éleszget és nem lő, értelemszerűen 20x annnyit hal meg, mint ellenfelet lelő. Van aki főleg pilóta (BH) annak szintén valszeg egy idő után több lesz a halála, mint a lelőtt ellenfelek száma...stb...

A TOP20-al sincs semmi gond, attól hogy téged zavar, nem kell kinyilvánítani a véleményed, mert lehet hogy itt senki nem vevő rá, érted ugye...

Az értelmesebb emberek akik ide írnak, mindig próbálnak valami olyan hozzászólást alkotni, ami talán érdekes, felkelti mások érdeklődését, és lehet róla eszmét cserélni.

Köszönöm a figyelmet.

(Ezt most Bandinak szántam, de másra is vonatkozhat...)
  • uHs Gerzson
    Akkor kö kövön nem marad ezt ugye nem akkarhatod :D
  • geri15
    vegyél magadból vissza plz
  • mesor
    [IMG][/IMG]
  • erdos
    mindjárt jön gs is aztán haddszóljon :D
  • mesor
    Már rég hiányzott valaki aki csinálja itt a feszkót megint! (Úgy is már csak 8. a topic)
  • LBandi
    [URL=http://bf2s.com/player/43339930/][s^FB[-<<L--Bandi>>-[/URL]
  • LBandi
    Nekem egy ilyen 0 nem beszél.
    Lanon sem láttalak vagy te voltál az a kertitörpe a román vendégmunkás fejjel aki odajött egyszer de mégcsak be sem mutatkozott? Láccik te sok szenet rakodtála vagonokba az ukrán határon, EZAZ TAPSOLJUK MEG HIGAGY ŐRNAGY ÚJABB ELMÉS MEGNYILVÁNULÁSÁT:!!!!!!!
  • uHs Gerzson

Prepare to be baseraped :ÐÐÐÐ
  • alberto 15
    hogy repült ekkorát a tank? :Ð
  • alberto 15
    gondoltam van a neve előtt klán előtag
    de LBandi nevű usert nem talál a bf2s.com
  • Me0w
    Es a klannak mi koze a nevehez?
  • alberto 15
    azt hittem klánba van ;)
  • schrank
    lehet hogy nem lehet őket single-be jáccani csak on-line de azért kérdezd meg a többieket is 368-szor elvégre vasárnap van ki vannak pihenve
  • Me0w
    Alberto bazmeg, szerinted mi lehet megis.. Lbandi
  • atwe
    Valaki tudna segiteni mert a custom mapokat fel tetem és egyikbe se tudok be mindig mert a végén mindig kidob az asztalra

• Danee
    Ghost hogy nézi a kaját :)
    Neki is adhatna egy falatot :)
  • 0Fritz0
    Thx MTV for pimping my Su-34!
  • alberto 15
    mi nicked a játékba?
  • alberto 15