172102
  • Borg
    Gyere ki Ausztriába, állítólag az éjjel már esett valahol a hegyekben :)
  • Verzoo
    Még szerencse hogy én hómunkás vagyok és még nincs hó úgyhogy ráérek játszani
  • Crem
    kajálok valamit aztán megyek én is! (bár elég kapós server, remélem lesz hely)
  • Crem
    na ja, de nekem még csak most lett 400 órám!:PPP
  • alberto 15
    na felmegyek a szerverre
  • Crem
    Hát... Ez jó kérdés!:)

Leginkább hétvégén (ha az asszony dolgozik) akkor kisebb-nagyobb megszakításokkal egész nap. (max. este 8-ig)
    Hétközben 1-2 órát ha a meló olyan.
  • Verzoo
    Mikor szoktál játszani?Kb hánytól hányig?
  • Verzoo
    Bibibí nekem megvan
  • Crem
    ja! Jó lenne, ha néha összejönne egy magyar Squad mert "süketen" halgatom és próbálom kitalálni mit akarnak a többiek!:(((
  • Crem
    Azok már megvannak!:)

Most ez a cél: [b]Legion of Merit Ribbon
  • Verzoo
    Felírom aztán majd megnézem de részemről én nem nagyon szeretem ha túl sokan vannak.Szerintem a 64-es pályán max 32 ember az ideális.Én pl olyan szerveren játszok ahol 64-es map 24 ember.
  • alberto 15
    én helibe egyáltalán nem űlök még másod pilótának sem
    szal ilyen nem lesz
  • alberto 15
    án majd bemegyek ;)
  • Crem
    Flatline & all!

Viszonylag jó csapat ezen a serveren: TheGamersClan.com Ranked #1|47ms|81.3.59.178:29320 szokott összejönni. Csak városi mappák, 1 kör! Admin van!!!! és direkt nem tudnak megölni. Azaz nem kell attól tartanod, hogy mész a tankért és lelőnek mielött beűlnél.
    40 fős, és a squadok tényleg úgy mozognak ahogy a commander mondja! nem ritka, ha te vagy a leader egy orvos mindig melleted szalad!
    Összegezve ezen a serveren találkoztam legtöbbet azzal az érzéssel, hogy nem elsősorban pontokat akarnak gyűjteni, de még nem is a csata végeredménye a fontos, hanem mintha arra menne a játék, hogy melyik squad volt a legeredményesebb!:))
    Remélem páran benéztek erre a serverre is.

• Verzoo
    Az sem jó ha nem értesz a helivezetéshez legalább alapfokon mert ha pl:ülsz a heliben és kilövik a pilótát akkor mi van te is lezuhansz vagy F1 és mész tovább.
  • alberto 15
    amúgy 1.1es patch lesz ;)
  • alberto 15
    hehhe
    persze aki valamilyen járműhöz ért csak, akkor földön egy nagy nulla
  • Me0w
    Wolfguyon is rohogni fogok mikor kijon az 1.03. Remelem akkor mar nem fog tudni 2 masodpercenkent chaff es flare csomagot kibaszni a helikopterebol, mert roppant mod idegesito :)
  • Danee
    Nekem egyszer WOlfguy-jal sikerült 130 pont kubra dam-on helivel, csak 10-en voltunk, kilépett valaki, persze vége lett a játéknak emrt kevesen voltunk...és a pontot se adta meg..
  • FlatlineHun
    Jaa, én nemrég tényleg kaptam 3-at, Mid-east, Far east, és good conduct ribbon (amint elhagytam a 250 órát)
  • Verzoo
    Tényleg jól megelőztelek
  • Crem
    alap kitüntetéseket megint megkaptam.:)
  • Verzoo
  • Verzoo
    Amúgy ahol én szoktam játszani nem ritkák a két órás körök sem
  • Verzoo
    Szia Flatine :)
    Megmondom őszintén nem tudom,hogy jönnek össze a pontok csak megyek és lövök meg foglalok :)
    A 359-es pont egy bh-val foglalgatós játszma volt de ezt nem sűrűn szoktam csinálni.
    Például tegnap este én is meglepődtem magamon,a Strike at Karkandon 87-et killeltem, 14-szer haltam,plusz a zászlófoglalások,úgyhogy 220 körüli pontom volt.
    Ez van.
    Amúgy a csalással kapcsolatban csak annyit,hogy még azokat is utálom akik egymásnak adogatják a lőszert a másik meg direkt eldobálja stb stb.Találkoztam már ilyenekkel azon a szervereken ahol szoktam játszani de addig tékáztam őket amíg el nem mentek.
    Hát ennyi :)
  • FlatlineHun
    És mi volt az a kitüntetés?
  • FlatlineHun
    Aham, akkor ez majd el fog múlni a köv. patch után, ahol a ticketszám nem a pályamérettől, hanem a játékosszámtól fog függeni.
    Egyszer én is játszottam egy Dragon valley 64-es térképen, ahol 32 player volt, és hát persze én is sok pontot foglaltam....
  • Pharolas
    Azt elfelejtettem ideírni, hogy a Mashturon van egy nagyon ügyes taktika, hogyha sok pontot akarsz elérni, és számos külföldi jó pilóta alkalmazza is. Attól, hogy megvan a blackhawkod, ami ugye szinte kiszedhetetlen, nem jelenti azt, hogy azonnal foglalj el minden zászlót.

Azon a pályán úgy kell harcolni, hogy minél tovább hagyod, hogy a másik csapatnak maradjon 2 zászlója. Ez nem csalás, csak taktikai hadviselés. Egyszer próbáljátok ki, hogy nem foglaltok el minden zászlót, csak módszeresen, és még meg is előzheted Verzoo értékeit.
  • Crem
    egyébként nem volt gond, végre 2 hónap után megint kaptam kitüntetést!:D
  • Pharolas
    FlatlineHUN

Engedd meg, hogy a Verzoonak feltett kérdésedre én válaszoljak, ugyanis én is ott voltam, amikor ezt az eredményt összeszedte.
    Éppenséggel egy olyan szerveren történt, ahol 64es mapon 16 játékos szaladgál, és a mi kis verzoonk beült gunnernak egy kivételesen jó pilóta mellé (VietSoulja).
    Én az ellenfél csapatában voltam, tehát mi bosszankodtunk a legtöbbet, mert mire kínkeservesen leharcoltunk egy zászlót, ők ketten 3 másikat elfoglaltak, közben szépen írtva a népet. Tehát biztosíthatlak, hogy nem csalt, csak éppen egy olyan kör volt, ahol mindkét csapat jó volt, és nem hagytuk nyerni a másikat, így jó sok pont született.
    Csak mellékesen jegyezném meg, hogy a pilótának 499-e volt.
  • Crem
    Vannak szerverek, ahol nem "pörög" le. 1 órás az időlimit. Ha jó a csapat akkor az utolsó zászlót nem elfoglalni akarják, hanem csak simán nem engedik ki az ellenséget.:) Persze ez qrva ritka!!!! :DDD

Amúgy meg egy rohadt csíter!!!!! Pláne, hogy 2 héttel még mögöttem volt 3000 pontal!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[apro]GYK:ezt poénból írtam...
  • Pharolas
    Egy haladó helikopter pilóta értekezése...

Idő kell ahhoz, hogy valakiből jó pilóta váljék. Még több idő, hogy ezt érvényhez is tudja juttatni.
    Eleinte úgy kell rohanni kedvenc járművünk felé, mint az éhes hiéna a sebzett vadhoz. Ilyenkor a tapasztalatlan vadászt sok csalódás éri, hisz amint a rotoros vad megjelenik, még a bokor mögül is fajtársak bukkannak fel, jogot követelve a mi kis kedvencünkre. Nem marad más, lekókasztott fejjel imádkozunk, hogy egy kicsikocsi jelenjen meg valamiféle pontszerző csatamező elérése céljából...

Mikor már a vadász rutinos, s több órát gyakorolt O playeres szervereken, már ügyesebben cserkészi be a helikoptert. A kitartást siker koronázza. Ott ül, benne abba a fémből készült repülő bungalóba, s mámoros érzése egészen addig tart, míg felemelkedve azt nem látja kiírva a képernyőre, hogy "fuckin asshole, it is mine" és hasonló finomságokat. A jobbik eset az, hogyha beül gunnernak az előbb melegebb éghajlatra elküldő úriember. Ugyanis ilyenkor jön a birkaeffektus. Egy killdús kört követő Respawn után szépen megáll a helifelszálló szélén, testmimikájával jelezve, hogy vezess nyugodtan.

Na szuper, a hírnév megvan, örül mindenki, a pilóta is, a gunner is. Most jöhet az ellenfél...

Én személy szerint nem szoktam ellenfél bázisára menni, hogy felszállás előtt ártalmatlanná tegyem az ellent, de azt megszoktam, hogy gyalogpatkányok, és repülő keselyűk ezt rendszeresen és mitöbb élvezettel cselekszik. Oda se neki, harcban nincsenek szabályok.
    Ha rutinosan megtanulok felemelni a rotorok csapkodásától berregő gépecskédet, akkor jöhet az igazán élvezetes móka. Úgy kell megküzdened egy ellenséges helikopterrel, hogy közben két igla, és egy jet is a te fejed után járó pontot követeli. Hidd el, jobb, mint az adrenalinbomba, de vigyázz, mert ha nem te kerülsz ki a "kiegyenlített" légi harcból, akkor hideget, meleget kapsz az ellenséges helivezetőtől, hogy menj inkább kapálni.

Eljön az az időszak, mikor azt veszed észre, hogy a már téged ismerő, másik oldali pilóta sunnyog előled. Mért lehet ez? Talán mert a lelámázás után egy kicsit begorombultál, és úgymond kispécizve magadnak rendszeresen földre kényszerítteted növelve ezzel a kis halálfej alatt lévő pontjainak számát?

Végül jöhet a valamennyire már jól vezető pilóták halála, a kamikaze vezetők. Elég 4x egymás után kiszedned őt a légből - ha jó gunnerod van, aki tud bánni a jobb gombos rakétával, még többször – előidézed benne az „úgyis kinyírlak” érzést. Ilyenkor türelmesen lesben áll, hogy mikor foglalsz zászlót, mert ugye azt is kell, és szépen hátulról beléd vezeti a gépet, megajándékozva téged egy érthetetlen teamkillel is, hiszen mégiscsak te lehetsz a hülye, hogy szegény gunnerod életét figyelmetlenséged kioltsa.

Jól gondold hát meg, hogy akarsz e Helikoptert vezetni, s megfosztani ilyen élményektől a bajtársaidat, mikor kezdő kvalitásokkal úgy gondolod, hogy a helikopter vezetés legjobb gyakorlótere egy tömött ranked szerver.
  • FlatlineHun
    Verzoo, valamit azért elárulhatnál nekem: hogyan vannak neked ilyen köreredményeid? Tudod, csak úgy összevetettem a sajátommal, és nem értem ezeket a max. köröket.
    Tied:
    Kubra_Dam________19__15__150__20h_26m_06s
    Mashtuur_City____52__50__359__34h_06m_44s
    Operation_Clean__23__27__123__25h_04m_35s
    Zatar_Wetlands___22__22__98__16h_14m_40s
    Strike_at_Karkand_59__36__231__53h_14m_18s
    Sharqi_Peninsula_62__41__233__69h_02m_20s
    Gulf_of_Oman_____59__46__169__47h_10m_08s
    Daqing_Oilfields_46__47__121__37h_40m_15s
    Dalian_Plant_____40__35__129__33h_18m_20s
    Dragon_Valley____58__36__223__74h_08m_15s
    FuShe_Pass_______60__39__160__45h_40m_30s
    Songhua_Stalemate_27__21__267__18h_30m_18s
    Enyém:
    Kubra_Dam________87__49__133__49h_06m_57s
    Mashtuur_City____77__51__128__26h_49m_18s
    Operation_Clean__26__23__86__15h_58m_14s
    Zatar_Wetlands___34__18__67__14h_17m_26s
    Strike_at_Karkand_80__64__86__35h_42m_52s
    Sharqi_Peninsula_85__46__85__32h_29m_46s
    Gulf_of_Oman_____42__22__69__15h_33m_45s
    Daqing_Oilfields_40__23__84__15h_22m_28s
    Dalian_Plant_____46__28__63__16h_37m_06s
    Dragon_Valley____92__57__138__48h_57m_36s
    FuShe_Pass_______46__20__77__16h_37m_09s
    Songhua_Stalemate_79__47__94__29h_24m_19s

Tehát pld a kubra dam, ami az egyik kedvenc pályám (87 nyert játék, 133 max pont) nálad 19 nyert játékkal 150 pont.
    Amióta játszom, én csak stat paddereket láttam 200 pont fölé menni (Múltkor songhuan JCSR-ék csináltak 150 körül és máris csíterezték őket, pedig BH-ztak)
    Mondd már el, plz, hogy csinálsz te 359 pontot? Mert killekkel biztos nem.....
  • Platypus16
    Hallottam már erről, asszem a központi bf2 szervernek a hibája. Sőt nemrég velem is történt ilyen: nem volt unlockolt fegyverem, a legalacsonyabb rangon voltam, stb, stb, stb.
  • Tgabbar
    Bezzeg Lock-on -ban....:).
  • Gabor970
    A helikkel kapcsolatban nekem alap, hogy bármivel lövöm, ami a kezemügyébe akad. Mióta legéppuskáztam egyet, azóta meg pláne! :-)
  • Gabor970
    Sziasztok!

Hát továbbra is nagyon tetszik a játék, bár mostanában már többet magányosfarkaskodom. Valahogy ez is bejön, biztos önfejü vagyok. Bevallom néha én is kerestem 5-6 fős heliket, hogy lekamikazizzam :-) Legjobban a tank jön be városi pályákon. Néha sikerül összeverődni 2-en 3-an mérnökként, az tetszik, hogy egymás járgányát javitjuk igy. Sajna nem mindenkinek jut eszébe, hogy ha harckocsizik, akkor mérnök legyen. Monjuk azt nagyon rühellem, mikor valaki azért viszi a harckocsit, hogy viszonylag biztonságban elkocsizzon vele valahová, osz otthagyja az ellenség martalékának. Amit még kimondottan szeretek elbujni az ellenség bázisánál, és ellopni az értékes eszközöket, ez olyan jó kis móka nekem :-))))
  • Borg
    Hát ja.
    Mondjuk egykét repcsi sem ártana, csak hely nemnagyon van nekik már a helikopterektől az anyahajókon :)
  • 0Fritz0
    Igen, egész jópofa.
    Bár még néhány gémert el tudtam volna viselni. :)
  • erdos
    A másik nagy helivel kiválóan rá lehet zuhanni a bh-ra :D
    Bár a pilótája nem fog szeretni a sok tk miatt de hatásos védekezés.... :-)