172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az új patch-ban benne lesz, hogy ha kevesen vannak kevesebb lesz a tiket is, mert most 64 fős szerveren mindig 300 hiába csak 15-en vannak rajta. -
"Én pl olyan szerveren játszok ahol 64-es map 24 ember."
en ezt is beszuntetnem !!! mukodne ugy ahogy igertek,ha nincs megfelelo mennyisegu ember a palyan igenis tegye kozelebb a hatarokat ! /persze a repcsiket ne vegye el :) Mert az sem megoldas, hogy nem indul el a palya amig nincs x jatekos.
itt a legkonnyebb pointfarmolni.
mondjuk kb 10 zaszlo van egy 64-es palyan ez jut 2 csapatra, 12 ember egy oldalon tehat egy 1,2 ember jut egy zaszlora egy oldalrol. sok ertelme nincs.
ugye azert megis csak van squad ahol mondjuk 3-an vannak igy mindig marad 2 zaszlo ami tok ures.... csak kocsikazni kell ide-oda. -
Nagyon jó kis, szerver, egyszer beszálok a helibe , admin nem fér be, röktön jött, hogy száljak ki vagy banolnak. -
Nem sok olyan van aki Wolfguy-t meg tudja szivatni , ha helizik, de nekem a kedvencem az amikor lelassitom, és a bombázó gépfegyverével lelövöm :). 1 hétig én voltam nála géppel, 1 hétig meg ő nálam a nyáron, volt időm gyaorolni :) -
Nem hazudtolod meg önmagad xD -
nem -
visszapatchelni az alap verzióra a átékot lehet valahogy? -
F2K -
most már nekem is megvan!:PPP -
atwe #39347 nem tudtok olyan tört szervert amelyen sokan vanak elöre is köszi -
a bf2s.com-on kiírja eegy ember mellé hogy játszik-e vagy nem
ha nme játszik akko offlinet írt -
en elegge szeretek tankozni,legjobban heliket szeretek lodozni:)
kis csemege:)
az egyik kis kepen lathato,amint egy Gremmy nevu urge eszlel valamit...na,az a srac egy elegge jo commander
-
Verzoo #39344 Köszönöm mindenkinek a segítséget :) -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
A tagfelvétel ma zárul még éjfélig lehet jelentkezni.
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezető, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdő vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkező bevételéről.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
Borg #39342 Ebben az esetben én 1x ültem tankba, akkor is azért, mert az volt az egyetlen jármű, amikor a MEC főbázist visszafoglaltam :)
Nyomattam is vele vagy 5-6 killt a következő pontok foglalásánál, de aztán kiszedtek :) Nem vagyok valami jó tankos. -
atwe #39341 menyetek jatszani a sg szervere
léci
10percetek van
mert külömben
-
hat,jah,azert nem mindig jon osssze,de asszem pont a karkandon irtottam egyszer 32-ot 1 tankkal:)persze,en azert kozel sem vagyok jo,erosen atlagos....de ha jo a commander,meg a csapatmunka,es tamogatjak a tankot,akkor jokat lehet aratni:) -
Rombolhato... volt egy darab 300 polygonbol allo haz (lehet tietek volt, nagyon istallo jellegu volt) amin atment egy kamion. Es ez egy mostani csucsgepen nem volt tobb 25 fpsnel. Grat! Egy dologt hianyoltam csak a videobol, a kis kertitorpeket meg hamupipoket a kurva realis kornyezetbol. -
Borg #39338 Sunnyogás jó:)
Birom mikor a tankos nagy professzionalitással forgolódik a házak között, én meg mindig máshonnan küldök bele egy eryxet :D -
Borg #39337 Én tipikusan oda raktam mindig, ahol az amcsik speedeltek be a városba :)
Meg egykét spawnpont köré, amit épp elfoglaltam. De inkább AT-vel vagyok, vagy nagyritkán specoppal, assaulttal. -
lehet meglepeteseket okozni,hidd el:)es ki akar sunnyogni?bujjon elo minden ellen,ha halljak,hogy jovok:)aztan golyamodra kelepelek:)
eh,utalok gyalogolni...persze nem a valo eletben...bar ott is tankkal jarnek szivesen,egy szep nagy Tigrisen,es a ket kezemben granat legyen:))) -
jah,az aknakrol meg egyket szo:van egyket buvalbaszott banatoslokepu hitvany aknarako szaporajoszag,akik eloszeretettel pakolnak mindenhova aknat...pl:mennek ki tankkal a bazisrol,a kaproskepu tarkatokaju buzinyul meg lelkesen aknasit...jelkepesen lovom az aknat,szedje man fel.erre elrohan.en meg bele,bumm,aztan punish...
persze volt olyan,aki suru bocsanatkeresek kozott felszedte:) -
Borg #39334 Jaja! És a 2. ugyebár kiirja az SG szervert is rendesen :P -
Borg #39333 Én elég sokszor futkosok gyalog :)
A pénteki gyakon is javarészt gyalog futottam pontról pontra, foglalgatni Kharkandon :) Bár ha volt jármű, akkor azért elkötöttem, de MEC-ek pontjain ez nem jellemző :)
Útközben egykét aknát elveszítek, vagy bebújok az útmenti bokorba AT-vel ha jön valaki :)
Ha járművel vagyok, akkor nem lehet annyira feltűnés nélkül közlekedni, és meglepetéseket okozni :) -
1. a promi_papa helyett beirod a keresendo player nevet, es a bal felso sarokba a kep alatt kiirja, hogy mejik szerveren jatszik.
2. -
jah,marpedig nekem muszaj tankot/apc-t szereznem barmi aron,mert oreg vagyok a gyalogos ugrabugrahoz:)
na azert nem TK-zok erte:) -
Borg #39330 Hát igen, buzgómócsingok szeretik egyből ezt kiabálni, ha valakit meglátnak a bázison :) -
ASE-val lehet asszem... -
ASE-ben könnyű, ha a tag fent van valamelyik szerveren jobb klikk a nevére, majd add to friend list. Ezután a bal a lsó sarokban (ha épp játszik) megjelenik. (Még visszakeresni is lehet, hogy hol mikor mennyit játszott!) -
Verzoo #39327 THX -
Verzoo #39326 Válaszolsz??? -
Borg #39325 Elvileg a game-monitor.com -on van valami ilyesmi szolgáltatás, az ott regisztrált szerverekre, és játékosokra.
De a BF2-ben nincs erre lehetőség ha jóltom. -
en a multkor nemet szerveren,a fushe pass palyan belogtam tankot lopni az el nem foglalhato zaszlohoz,kozben ott kinyirtam ket szaladgalo figurat,(lottek ram persze)aztan a megszerzett tankkal sepertem is kifele.erre kivagott az admin basecamp miatt.hat,nemtom,szerintem ez nem az volt... -
Borg #39323 Lehet :) -
off:
Cry Engine V2
....rombolható , interaktív környezet :DDDD
on:
-
Verzoo #39321 Tényleg Borg nem tudod véletlenül hogy lehet egy játékost megkeresni hogy éppen melyik szerveren játszik??? -
en valamiert szimpatikus lehetek egynemely commandernek,mert:
1.allandoan velem akarjak javittatni a cuccokat,holott specop,vagy antitank vagyok....
2.eloszeretettel kuldenek tankkal,vagy apc-vel olyan zaszlohoz,amihez csak gyalog lehet odajutni,de en tankbol nem maszok ki,vagy beledoglok,vagy eppen meg ki tudok ugrani:)volt,hogy kimasztam,de utana azzal lottek le,ezert errol gyorsan leszoktam:)
3.legjobban az olyan commandert szeretem,amelyik beveti magat a csata surujebe,hosiesen felaldozva magat a csapatert,pontot ezert ugyse kap...persze en meg hiaba kuncsorgok utanpotlasert...nem is tud rolam... -
gyere ki?
te ott laksz? :) -
Verzoo #39318 Inkább megvárom míg itt esik addig is BF2
-
most tele van :(