172102
  • Danee
    Szeretem az ilyen lama-kat... kellett neki a heli
  • FlatlineHun
    :)) Köszi, ez kedves tőled, de egyelőre úgy néz ki, hogy sok a melóm, és még beteg is vagyok, szóval ezen a héten szinte biztos, hogy nem lesz forgatás....
  • alma2
    jaj mar, mi sem gondoltuk komolyan, csak nagyon leult a topik azert irtam :p
  • alma2
    Flatlinenak szervezunk egy kis tamogatast az elkovetkezendo, talan soha meg nem valosulo filmjehez.
    nagy uploddal-, gyors pcvel rendelkezo bf2 tulajdonosok, akik nelkuloznek kedvenc szobajukat, karosszekuket, egy hires rendezo szamara par orara jelentkezeseteket varjuk ide !
    feltetlenul, meg lesznek emlitve a credit reszben, mint fo tamogato ceges logoval egyutt :)
  • Running
    Hé lámák ájjon meg a fogaskerék! Én csak próbálok minden emberkét összehozni egy adott időre, hogy jácchassunk egy tök kúúúlt.

Ne haragudjatok a hirdetésekért, csak akartam egy jót játszani az ide látogatókkal...hüpp...hüpp...
  • alma2
    Bátraké a szerencse :)
  • Danee
    ezt én nem mertem beirni :)
  • Borg
    Nincs rálátásod a dolgokra, maradjunk ennyiben ;)
  • alma2
    Guer es running azzal tamogatja az sg csapatot, /ugye ez az uj szabalyzat, mindenkire jut egy kis feladat/ hogy ontjak a spamet ide ? :)

• Danee
  • Running
    FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

• uHs Gerzson
    Ja olyan meghiten tudtam 1 görditésel nem figyelni rá :DDD
  • uHs Gerzson
    Tudom hogy HL2 csak még az AVP játékokban röhögtem a legjobban amikor felszögeztem az alieneket volt hogy azegyiket a farkán keresztül :DDDD
  • erdos
    Jaja, hirdessen már tovább valaki... :D
    Kellenek a csapatok, zúzzuk le európát :D
  • Guer
    hehe

mér annyira szép volt? :DD
  • Borg
    HL2 :)
  • uHs Gerzson
    Pedig már kezdtem megszokni a reklámot :D
  • Guer
    A tagfelvétel az SG teambe befejezödött.

A jelentkezöknek további informáciok az SG Teams topicban.
  • uHs Gerzson
    LOL én amugy elöször az Aliens vs predatora gondoltam :DDD
  • Borg
    A felszögezés az én szakterületem :P
  • uHs Gerzson
    Én meg azon gondolkozom hogy fogom felszögezni az emberekt a speargunal :DDDD
  • FlatlineHun
    Már szinte látom magam, hogy c4-es ATV-vel ugratok rá a tankra a domb tetejéről....
  • FlatlineHun
    Jetski bejön, crossbow, flashbang, ATW szintén.
  • alberto 15
    :00
    ez qrva király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Running
    Hát ami a videóban volt az alapján hát...eddig egy kalap szar az egész.
  • geri15
    Jól néznek ki, de a Desert Conflict jobb lesz :)
  • Danee
    én 20 férőhelyes 32-es cleansweepen imádok bombázni :) persze amcsiban :)
  • Crem
    Félre ne értsd, de ha nem voltál bent a squadban, nem ismernek a serveren, akkor hiába vagy akármilyen jó játékos rádszólnak.
    Szerintem ez fordítva is így lenne...

Azért remélem találkozunk ott.:) Egyébként CSAK TGC adminok vannak. Bárki más szól ,az hazudik.
    Jómultkor volt egy ilyen eset a magyar serveren, mikor egyik buta magyar írkált, hogy "jó spanja az admin és bannoltat, ha nem adod át a gépet!":)) Jókat röhögtem ezen!:D
  • alma2
    persze, hogy probaltam ideg bajt is kaptam a sivar palyatol :)
    a kocsikazas alatt helizest ide-oda is ertettem termeszetesen.
    amugy altalaban en is 64-es mapon 4x jatekos servereken jatszok.
    ott meg nem akadozik veletlenszeruen, es altalaban talalok jarmuvet is amivel menni lehet.
    kulfoldon tenyleg idiotak vannak, bar ott ugy erzi az ember milyen allatul nyomja, kubra dam, a ma esti termes. de keptelen vagyok sok pontot csinalni itt, mindig lejar az ido, kikapcsolhatnak ezt a 20 v 30 perces limitet.
    en balga a palya vegen elfelejtettem screenshotot nyomni, bar ezt se tudom miert csinaltam :) ja tudom a csavo 1023-as pingel nyomta alapbol/bal alul/
    nem lehetett egyszeru leloni ennyi volt standardan neki, meg jo hogy velunk volt...
    1023 ping
  • Me0w
    Na jo, asszem elegem van ebbol a szajbakurt buzi jatekbol. A hulye tarsam atgordul az aknakon persze punishol, kilovom a btrt tankkal az felrobban es visz magaval 2 tarsat, persze 2 teamkill. Ah, aki ezt a faszsagot kitalalta, megbasznam egy korbaccsal.
  • Kandurex
    Tegnap láttam egy pofát magyar szerveren, ahogy claymore helyett jármű aknát rakosgatot emeleti házak lépcsőire. Asszitem leTKzom az idegtől, az ilyenek miatt nem jegyzik meg az emberek, hogy nem viccből van a 3. -k emeleten egy halálfejes akna.
  • uHs Gerzson
    Új BF2:SF renderek
  • Polemius
    No igen. Az ellen nem véd. :)
    Jobban is szeretem a C4-et. Azon ugrálhatnak is a többiek, rakhatom akárhová.
    Az aknát ha már kénytelen vagyok erre hagyatkozni, akkor azért általában - a képen láthatóval ellentétben - lehetőleg nem olyan helyre teszem, ahol a közeledő járműből már messziről látszik. Meg azért általában van ott másvalaki is, és az elég ha kénytelen lelassítani, forgolódni az ellen.
    Lehet egyébként kicsit máshogyan is rakni az aknákat, akkor a bejövőnek többet kell forogni, az a módszer talán kicsit hatékonyabb. :) De csak ez a kép volt.

(Megjegyzem, az aknamezők igazából nem az ellenfél harcezközeinek megsemmisítésére szolgálnak, hanem az egységek lelassítására, a kívánt irányba terelésére.)
  • Verzoo
    Szerintem azért nem egészen így működik ahogy ezt leírtad."Csak kocsikázni kell ide oda".Ha meg van egy két jó helis meg vadászgépes akkor nem nagyon kocsikázol te sehova szerintem.
    Egyébként voltál már ilyen szerveren?
    Ha nem akkor próbáld ki,kiváncsi vagyok hogy tetszik.
  • haxoror
    Egy srác kegyetlenül megszopatott ezzel, nagyjából így voltak az aknák én meg gondolom mázli hogy kiszúrtam, elkezdem kerülni őket erre robban az egész velem együtt mert nem is akna volt hanem C4 csak ravaszul rakta le :D
  • haxoror
    Aki figyel az kiszlalomozza vagy ha teljesen le van zárva anyázik és másik utat keres de a többség simán belehajt akárhogyan is rakod le, ez van aknázni csak olyan szerveren éri meg ahol nem jár aknatékáért punish :)
  • leveskocka
    nos,igen,ez egy csinos aknamezo:)bar,ha ellen vagy,valszeg akkor is eszreveszem(80%),es akkor is megkerulom:)
  • Verzoo
    Grat:)
    Képzeld eddig nem volt meg nekem a pisztoly alap.Na mondom most megcsinálom,mi az nekem hét kill pisztollyal egy körben...
    Kicsit nehezen indult be le is lőttek egy párszor de sikerült :) Erre adja a kitüntetést,nagy dobpergés meg minden és egyből megkaptam az alapot is meg a veteránt is.
    Utána néztem meg hogy már 91 killem volt pisztollyal.
  • Polemius
    Remélem így megfelel az aknamező őtanksofőrségének:

Ha igen, kéretik terjeszteni mint szolgálati utasítást. :)
    Járművel meg kéretik a meghagyott folyosón közlekedni értelemszerűen.
    (Nem neked szólt, hanem annak aki észnélkül száguldozik.)
  • Running
    Én olyan szerveren játszom ahol 64-es map van és 64 ember van bent. Így nem tudok 200-300 pontot össze pointfarmolni a BH-val csak 120 körül, de cserébe hatalmas mészárlások szoktak lenni.