172102
  • wander01
    SBlive kártyám van az ilyen ACvalamis? ugy emléxem az az integrált cucc...
  • wander01
    oks ACE, de megmondod legalább hogy milyen drivered van? már csak a kötekedés kedvéért is
  • ACE
    ill. ha ACxx-es hangkütyüd van, akkor nem árt szoftveresre állítani a hangot...
  • ACE
    Hát, ez érdekes, mert 2 Giga RAM-al szakítania kéne... Próbáld meg hogy a dynamic light-ot és shadow-t leveszed medium-ra, hogy úgyis csinálja-e...
  • wander01
    mondhatjuk. nem is az a baj, hanem svappol (igy irják??) mint a barom, de két szagattás között viszont gyönyörüen megy full high-ban 1280x1024-en. az elözö 9600xt-vel viszont 1024-ben minden mediumon gyönyörüen ment...
    megoldás valaki?
  • petersz
    nem megy minden fullon?
  • wander01
    Hali mindenki, egy kis help kéne. Arra kérnék valakit akinek X800 vagy leginkább X850XT PE kártyája van, hogy ossza már meg velem milyen driver kell ahhoz hogy a bf jol fusson? mert fent van a legujabb ati driver de rosszabb vele a game mint az 9600 xt-vel volt...

előre is köszi
  • alberto 15
    ez bf2-es kubra dam-os kép?
    nincs is olyan rakétalövőtank vagy hogyishívják :D
  • Peugeot
    hi .HNS.
  • alberto 15
    nekem sem
  • Hysteria
    nektek megy az msn ? nekem nem
  • Yamee
    Általában a tesztoldalak mélyen hallgatnak a feltöltési sebességről. Az ase mércéjét ajánlanám, ha nem tudnám, hogy az is sz@r. Amúgy mi a szolgáltató? Arról lemaradtam.
  • ACE
    Nem mindig mutat ám pontos értéket a DC, próbáltál már tesztoldalt? Esetleg a T-Com tesztoldalát?
    itt
  • ACE
    Ha UPC lenne, akkor vagy 2.5 Mb, vagy 5 Mb lenne a down, nemigaz?
  • FlatlineHun
    Tőlem is szoktak 50K-val letölteni DC-n... szóval...
  • Gabor970
    Ha UPC Chello akkor az megvan 512. Többször töltenek tőlem, még mindig megvolt a teljes sávszélesség.
  • ACE
    Nincs az az UP 512, max 384...
  • FlatlineHun
    Köszi, nekem AMD athlon 3000+, 2G ram, x800 pro, 2*120 SATA RAID, elvileg 3Mb/512K net, 6 emberrel kisebb lagok néha, 10 emberrel meg használhatatlan volt (szerintem a sávszélesség kevés)
    Amúgy a jelenlegi filmhez sajna 10-12 ember kellene.
  • alma2
    Tenyleg Flatline, be kene cipelni a geped a schonhertzbe vagy egy koliba, ott nem lenne akadaly egy tomeges ongyilkos jelenetet leforgatni :)
    ha jol tudom max 10 ember, de mar 6 korul kezdett kifogyni a szuflabol a net.
  • dronkZero
    Jó játék lehetett... Mintha az ellenfél ugyanezt csinálná... :)
  • dronkZero
    Én asszem tudnék segíteni, majd beszélek Flatlinenal...
    A net rendben van, de szerintem a gépen nem fogja bírni.
    2500+ Barton, 512 RAM, 9600XT, full lowon játszok. Szervert is indítottam már, 3-4 embernél egyáltalán nem volt gond. (Vietnámos tapasztalatok szerint előbb nálam kezd el szaggatni a grafika, csak utána kezd laggolni a többieknek) Mekkora tömegjelenetre gondoltatok?
  • alma2
    ezzel csak a korodat teszteltem, de akkor meg a jelek szerint nem vagy 16+ soot. tehat torvenyt sertesz ha jatszol ! :)
  • alberto 15
    ok, remélem sikerül
  • petersz
    Dehogy. Csak valaki "véletlenül" nem felejti el a serialját, vagy eladja másnak is a számot, vagy egyszerűen csak az öccse használja majd, miután átpasszolta neked és ott állsz egy a neten használhatatlan játékkal. Mert ugye akkor, ha valaki fent van az adott kóddal, más nem léphet fel vele. Persze mindez csak akkor érvényes, ha akarsz ranked szervereken is játszani.
  • Bendegoose
    no, de hát én nem tudom, hogy ezt nem lehet...
    veszek vlktől vlmit, hol sértek én itt törvényt,
  • alma2
    Igen, kulon kulonitmeny van ra a rendorsegen,/de ezt running jobban tudja :)/ akik a kez alol vett jatekok tulajdonosat kergetik....
  • Bendegoose
    miért?
    megtalálnak?
  • petersz
    Nem tudom jó ötlet-e key-es multijátékot kéz alól venni. Szerintem dobd még rá valahogy azt a 40-et, az a biztos.
  • petersz
    Néha flém közben raktad be és az olyan jó volt. Ki mit fog most közeben berakni helyette?
  • Bendegoose
    hi,
    nemtudjátok, hol lehet eredeti bf2 venni, 60%-osbolti áron?
    hallottam vlhonnan félfüllel, de már nem találom a forrást,
    thx,
    B.
  • alma2
    Borg, hogy all a real weapon mod fejlesztese?
    Vagy ahhoz kellenenek jatekosok a serverre, hogy az eletben is tesztelve legyen ? :)
    a kerdes komoly !
  • mekszp
    Lécci segítsen vki!!!LAN-ba hogy lehet botokat is berakni???
  • AMDFan2
    1000 kösz! Megpróbálom!
  • alberto 15
    én nem szeretem mondani hogy faq
    itt a válasz:

"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
    1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)
    vagy
    2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
    Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
    Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
    Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
  • Running
    FAQ!
  • AMDFan2
    Hali!Nem tudja véletlenül hogy miért nem megy fel a BF2-höz a patch?Se az 1.01-es sem az 1.02-s!
  • alberto 15
    tökjó a targonca meg a jet ski
  • alberto 15
    aztaa
    és lesz ilyen gunyó a bf secforceba is?
  • mekszp
    LAN-ba hogy lehet berakni botokat?Vietnamba simán lehetett,de itt nem vágom. Valaki ttud segíteni?pls
  • alma2
    Nem eleg hogy teamkillelt a csavo, meg szemelyiseg zavarokkal is kuzd a draga...
    "I was her first" irja a teamkill utan :)