172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #170819 néha napokba is beletellik mire frissül :| -
Strayerke #170818 Nah ez megoldodni látszik. viszont most meg olyn gondom van hogy Ranked szerveren játszom és szerzek is awardot meg pontot is meg kitüntetést és mikor kilépek akkor nincs se pont se semmi mintha nem is jászottam volan. Nah ez mitöl lehet illetvi mi lehet rá a megoldás?
-
Strayerke #170817 Köszi! És azt letudná irni valaki részletesen hogy hogy lehet szervert csinálni és hamachin keresztül használni is azt.
Igazábal hamachival elboldogulok csak de ez a szerver készités nem az eröségem.
Elöre is köszi -
Gyuszopapa #170816 A játékból is lehet indítani dedikated szervert csak az a gond hogy aki a szervert indítja az nem tud játszani.Hamachi egyszerübb és jól is müködik. -
JagFater #170815 X-fire, vagy gamespy mennyivel másabb, mint a hamachi?
Egyébként sztem IP alapján lehet, hogy tudnak rád csatlakozni, ki kell próbálni. -
Strayerke #170814 Szoval ha jol értelmezem akkor nincs lehetöség arra hogy valami programmal vagy bármivel én csináljak szervert? X-fire vagy gamespy vagy akármivel? -
JagFater #170813 Hamachi-val, vagy néztek egy üres coop servert, ha van olyan. -
Strayerke #170812 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy megvettem barátaimmal a Battlefield 2 collection- kiadást és hogy megoldhato e az hogy 3-4 játszunk neten keresztül botok ellen akár? Szval tudunk e magunknak csinálni valahogy olyan szervert amit csak mi látunk? És ha igen akkor leirná valaki hogy ez hogy valositható meg.
Válaszokat elöre is köszönöm.
Üdv: Strayerke -
Bala10 #170811 nátha érdekel itt még valakit. :) -
dcon nincs egy sem, pedig nagyon jó szerintem!
usi sincs, pedig mind a 2 nagyon ígéretes volt! -
"dcon, project reality, point of existence" nincs magyar szerver tudomásom szerint -
mind a kettő -
steweee #170807 ja, a poe-ből melyik kell, a 2-es,vagy külön van első és második rész is ? -
steweee #170806 3 után újratelepíteném a játékot és csatlakoznék online.
felmerültek problémáim
az alapjáték telepítését követően az 1.41-es patch nem telepíthető, mert nem találja a gém installált mappáját, kilép. igaz, nem is az alapban felajánlott c:\documents..... hanem a c:\games mappába raktam.
erre van vmi megoldás, vagy uninstall után az express install által ajánlott mappába telepítsem.
továbbá :
érdemes e telepíteni a dcon, project reality, point of existence modokat, magyar szervereken melyiken van élet.
válaszokat előre is köszönöm -
n003 #170805 Bódog KaTiCa napot :)) 7pöttyöset!! -
JagFater #170804 A lehető legjobb, amit a BF2-ből kihoztak.
Nem egy idegbeteg játék. 1 kör simán eltart 2 óráig is.
Egyedüli rambózás kizárva...
Kicsit bonyolult, ezért a faq-t nyálazd át, mielőtt nekivágsz. -
Halihó!!!! egy olyan kérdésem lenne hogy ez a project reality mennyire komoly mod? és hogy érdemes e kipróbálni? sok szeró van / játékos? ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem :) előre is köszi! béke -
Rc panzer #170802 Armed Assault 2 amit kinéztem csak pénz kell már rá. -
Igen, eredeti. Thx. -
Elvileg igen, ha eredeti akkor a logint nézi -
Hello.
Az lenne a kérdésem, hogy játszhatok-e úgy multit BF2-vel hogy egyszerre 2 gépen van fent vagy az egyikről le kell törölnöm (természetesen nem egy időben játszanék vele)? -
"Hol van a ló, s lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen, vagy, mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá a dombok mögött.. s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?" -
cod ? mu-ha-ha ... -
Rc panzer #170796 Igazán nem aggódok miattuk. Nemrég vettem meg a játékot és csak most ízlelgetem milyen is neten tolni. Ez csak azért is jó nekem mert vannak járművek benne.:)
Meg az új cod az még drága nekem.
Nem is rossz az aix az jó ránéztem. :) -
Ne foglalkozz ezzel az 5 éves szutyokkal még a hitbox is szar, a te játékod az új CoD .Csak lőni kell.
-
eugabesz #170794 AIX a kircsi,neked meg lóizé szekrény... -
ha tényleg a kiegek miatt aggódsz akkor amiatt ne rágódj a kutya sem játszik vele, inkább a mod-okat nyomják legjobb az AiX azzal nyomtam én is csak amióta új gépem van lusta voltam felrakni és az alap bf2-vel nyomom német szervereken, a második nagyjátékos mód az a PoE azzal a gyökerek játszanak róluk töbet megtudhatsz a point of exersice topikban itt az sg-n, de ha jutyubon megnézel videókat mindkét módról bíízton állíthatom az AiX-ot választod
a legnagyobb aixbuzi nálunk sg-n eugebasz ő sokat tud segíteni benne pm-ben is
a másikPoE-ban Londar tud okosságokat írni ő nem tud játszani de viszont egy f*sz
-
Rc panzer #170792 A kép a terminátorból van asszem. De nem is ez a lényeg. Újraraktam elvileg ott írogatta a játék hogy feltelepült aminek fel kell, de akkor hol van? Hogy lehet elérni? Mert én sehol sem látom.
De még próbálkozom.
-
-
kinek nyaltál be a koponyás kamuért?
-
bizony nem.
már kábé egy órája nem iszok ;) -
-
Bala10 #170787 nem?
-
nincs banolva, mint ahogy én sem iszok folyamatosan azért mert van pohár :) -
n003 #170785 

-
megmondom az őszintét,te világ életedben egy kis nyominger p*cs voltál ezt így megmondom a szemedbe ország-világ előtt isten a megmondója ... 
-
Bala10 #170783 olvasd el az elejét. -
Rc panzer #170782 Sziasztok!
Megvettem a Bf 2-őt pár napja és a kiegészítők is rajta vanank, de azokat nem akarta feltelepíteni. És nem tudom mit csináljak. 1.50 javítást leszedtem most nemrég. És ezt írja ki a telepítés után:
Battlefield 2 has been patched since Battlefield 2: armored fury was relased. Please run te full Battlefield 2 patch 1.5 again to ensure Battlefield 2 Armored fury is properly updated.
Mit csináljak ilyenkor, mikor ugyanazt írta ki mikor előző javítás került fel rá amit a játék rakott magától fel.
-
kinyírtátok a schrankot? -
Bala10 #170780 én csak töröltetni akartam a hszét, nem tehetek róla, hogy a hírneve megelőzte