172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tegnap VI-en, mustar sziti, 16 v 8 usa javara, mire betoltottem volt 1 zaszlonk. Egyszer lelottuk a Bht, de masodikra mar eselyunk sem volt. Jon a kov kor, oldalcsere, erre a sok buzi atjon USAba akik ott voltak elobb, igy megint 16 v 8 USA, megint BH.
Ja 1 nev, akik kozelebe nem megyek tobbe: NaytmaN. Persze o volt aki allandoan oldaltvaltott hogy USA lehessen. -
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI :) [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
MINDENKI JÖJJÖN JÁTSZANI NE LEGYETEK LÁMÁK!!! -
Ehm. Ez azért is van, mert teambalance nélkül alapból amcsiként csatlakozik mindenki. Csak a lámák nem nézik meg, hogy hogyan is állnak a csapatok. -
haxoror #39513 Ez így leírva tényleg veszélyesnek hangzik mégse láttam még olyat hogy a BH bedominálta volna a mappot
-
Na, akkor ezt jól megbeszéltük.
Az egyik rankedet kölcsönadnátok pár órányi farmo... forgatáshoz?
-
haxoror #39511 f2k-n vagyok a többi mappot már szinte teljesen elfelejtettem de (mappfüggő) ultimét cucc lehet a MEC-nek a szuhoj, kínának a tunguska plusz a dzsipjeik sokkal jobbak, a ruhájuk tényleg terepszínű a fegyvereik használhatóbbak (M16 sux:P) sztem ráfér az amcsikra a BH mivel a kezdők is általában mániásan az amcsi oldalra tömörülnek stb. az amcsi oldal általában szívás -
nem beleolvasnak, hanem beleolvadnak a félreértések elkerülése végett :) -
A bőrszínük, beleolvasnak a homokba.
-
ezé mondom, h egyeztessenek egy szerver gazdájával, belövik rajta h no hud, meg no names, meg nemtom ami kell, kapnak egy admint ozt hajrá. nem ez az első eset a bf történelmünkben, h vki ilyen célra kölcsönkért egy szervert :))) -
Ja, egyébként szerintem sem akkora probléma, nagyon szépen meg lehet szivatni, meg én egyébként sem repülök. Nekem csak az a bajom, hogy kicsit áltimét vepon jellege van. Tehát hogy van belőle az amcsiknak, azt kész. Egyetlen másik fegyver sem ennyivel durvább a saját kategóriájában a többi oldal cuccainál. OK, MECeknél a harci heli a durvább, de akkor a kínaiaknak mi a csodafegyverük? -
Az a 200 ember is inkább WOW-ozott szerintem... -
Borg #39505 Hát azért minimum két jól irányzott lövés kell AT-ből egy helinek is.
És ez még mindig azt feltételezi, hogy a heliben nem ül 2 engineer, aki folyamatosan javítja.
Ha nincs benne javító, akkor 1 AT-s is elüldözi a helit, mert már egy találattal is lehet annyit sebezni, hogy elijeszd. -
Mikor jön az új patch? -
Volt valami olyan hír, hogy BF2höz a BFV teszterlétszámának a kétszeresét alkalmazták. Ami mondjuk így magában semmit nem jelent, mert a nullát szorozgathatjuk bármennyivel... :) De úgy rémlik, hogy a hír említette, hogy olyan 200an vannak. -
haxoror #39502 "Jellemzően minden láma amcsinak állt. Most ugyanez van a BHval."
FLÉÉÉÉÉM!!!! :D
Én mondjuk nem játszom rankeden és 2k-n vagy min ahol csak városi mappok mennek soha nem éreztem Mashtuuron hogy hűha a BH de kemény, napok óta olvasom a BH-s problémát de én soha nem találkoztam még vele (lucky me) az ATsek pillanat alatt letakarítják az égről
-
FlatlineHun #39501 Öööö.. miből gondolod, hogy vannak tesztereik egyáltalán? -
t0nhal #39500 zero :) ott a pont ;) -
lool!! Nem ártana !! :))) -
Kéne hozzá admin jog is, mert sima gémerként nem tudunk demot rögzíteni.
(Asszem
)
-
Hát szerintem annyira nem ártott, hogy kicsit legyengítették a vérpistikék kedvenc szuperfegyverét anno. Jellemzően minden láma amcsinak állt. Most ugyanez van a BHval. Ha ezeket az elég súlyos kiegyensúlyozatlanságokat javítják, talán még játék is lehet belőle. Egyébként én komolyan nem tudom, hogy mit csinálnak a DICE teszterei. Még egyik BF 1.0-ás verziója sem volt olyan, hogy 3 nap játék alatt ne találjon bugot az ember. De ezeket ők hogy a pékbe nem veszik észre kiadás előtt?! El kéne menni teszternek EA-hez. Hónapokkal hamarabb lehet játszani a játékokkal, csinálni meg nem kell semmit... :P -
hm. miért nem? nem nagyon értem :) -
zpeti #39495 Honnan tudom letölteni a patchet? (Én még csak 1.0.2 -es verziót találtam) És hol találhatom a miniimaget?
-
haxoror #39494 minimi-mage :DD
(innom kell egy kávét :P) -
haxoror #39493 Nem, azt mégse használd. A miniimage-t használd
-
haxoror #39492 Használd a minimimage-t -
t0nhal #39491 zpeti toltsd le a patchet ;) -
t0nhal #39490 elvileg at lehet masolni a masolasvedelem ellenere, megfelelo progi kell hozza. clone dvd esetleg? amugy ez jo kerdes, sztem ilyen lemezeket nem cserelnek ki a boltokba ... -
zpeti #39489 Nagyon fontos lenne légyszíves segítsetek! -
t0nhal #39488 Csak nehogy a megoldasbol az legyen ami vietnamban az m60-al, hogy utana meg szinte hasznalhatatlan lett, csak fekvo helyzetbol lehetett celozni vele valahogy... Amugy transportok varialasaval egyetertek enis. A masik idegesito az usa assault geppuska 3-as sorozata ... (m16) -
Huhh!! Most vettem észre, hogy a dvd közepén (a luknál) :)) Megjelent egy Repedés!!!!! Ha teljesen megadja magát akkor mit tuok csinálni? -
zpeti #39486 Meg tudja nekem vki mondani hogy hogyan lehet megoldani hogy 1.1.2484.0 -s verziószámra emelhessem a játékot? Eddig csak az 1.0.2442.0 amin éppen van alap install után a game. -
Üdv!
Igen megkaptam. Már rajta vagyok az ügyön! :) Hamarosan küldöm -
Majd a DICE megoldja, hidd csak el. -
FlatlineHun #39483 Szerintem a vadászheliknél nincs akkora aránytalanság, mint a transzportoknál.... -
FlatlineHun #39482 Jaja, el tudnék viselni a kínai és mec transporton olyan gépágyúkat, mint ami a mec vadászhelin van :) 30mm bummantós rulez :) Egyből megoldódna a BH kérdés.... -
yes, benéztm, tehát kép kellene. hova kűggyem? -
Hát tudnék mesélni néhány esetről. :) Az egyik srác 4 géppel írta a dvd-t és valami 3000dvd-t foglaltak le, ebbe nincs benne a sima cd, meg a többi...
Majd minden hónapban buknak le illegális írással, legalábbis egyre több ilyen eset van. Mást nem tudok erről, meg nem is érdekel, csak a behozott cuccokat látom. :) -
Például...de így legalább már két alkalmatlan helikopter lesz. A köv patch-ban majd előveszik a vadászheliket, mert azokat is gyengíteni kell, sokat sebeznek..stb..aztán így tovább!!!!
HAJRÁ DICE!!!!

-
Ja egen azon nincs, viszont azokon a pályákon az ellenfél szinte teljes erőbedobással megy elfoglalni a helis támaszpontokat, amit meg is tartanak. Alig láttam olyat hogy az USA képes lett volna megtartani azokat a pontokat az elő 10 percig.
Másik az mikor elviszik a bh-t és leteszik a francba messze és akkor levan a gond róla. Ahol jó a csapatjáték ott simán megoldják a bh, nem bh kérdést.
Általában az első bh-t mindig sikerül megszereznem, de mostanában a szitakötő is a gépet lövi....szóval hullottunk rendesen.:) -
Az 1.1 -ben elveszik a BH jó tulajdonságait. Én a Dice helyében megtartottam volna és a tehénen lecseréltem volna a két géppuskát a gránátlövősre. Gyengébb páncél ugyan de ütős fegyver...