172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyébként ezt soxor én sem értem. valaki fut messzebb, lefekszem, egyes lövéssel adok neki, elvileg többször eltalálom, észrevesz, lefekszik és még a fekvés közben 1 lövéssel lelő, mert gondolom a fejemet találja el. és ilyen egy csomószor előfordul. nyilván tudjuk, hogy nem úgy fekszenek le, ahogy mi látjuk az ellenfelet (gurul meg ilyenek), hanem eccerűen lejjebb ereszkedik a nézőpont, de ezt akkor is gáz. de elmagyarázták 1x, hogy biztos a szerver hibája, meg az adatküldés sebessége, meg nem érzékeli a találatot, amit én annak látok, meg ilyen faxságok. de akkor a másik hogy a tökömbe tud így lelőni? mert ezek szerint akkor tulajdonképpen vannak pillanatok, amit ha kifogsz (mert pont lassul a neted, meg nő a pinged, stb.), akkor nem lehet normálisan játszani, hiába érzékeled azt, hogy minden jól fut.
bocs a sok dumáért. -
Hamár a hibák akkor inkább a gp30/M203 párost irtanám ki gyökerestől, teljesen megöli a játékot. Némelyik még közvetlen közelről is inkább kinyír magával együtt... útálatos. -
nincs abban azért olyan nagy hiba, meg kell szokni a csúzlikat. fekve gyakorlatilag minden oylan pontos lesz mint a halál. persze a söréteseken kívül. -
engem is marhára irritál ez az ugribugri, szerintem is ugyanúgy le lehet őket lőni, nem azon múlik, ha valaki alulmarad. pl. amikor én AT-ként találkozom egy assaulttal, elkezd ugrálni előttem én lövöm, szinte minden lövésem talál, de mivel neki kicsit erősebb a fegyvere és páncél van rajta, ő győz. de szerintem azt hiszi, azért győzött, mert ugrált. dehát egészségére.
messzebbről meg szerintem kiszámíthatóbb is a mozgása, mintha ugrálás helyett teszem azt cikkcakkban futna. -
pl CODban teljesen hatosos az ugribugri, egyertelmu hogy nehezebb eltalalni az ilyen embert, ha ugye oldal iranyba ugral, plusz meg raszamolod a szerver sincs kepben, epp hol vagy, eleg nagy eselyt kapsz igy.
de ebben a bfben valami akkora szorast kap ilyenkor a fegyver, /bar hozzaertok megcafolhatjak, nem no igy szoras stb erteke/ hogy te is keptelen leszel leloni az egyhelyben allo embert, na meg nehezebb is ratartani a csovet.
tegnap tobbszor is megfogadtam amikor en fekvo helyzetbol a medic pontos fegyverevel probalom leloni a futi antitankost a vilag masik vegerol, erre megsebezem o ezt meglatja hasra veti magat bar en lovom tovabb mar a fekvo celpontot, o darabokra lo az ocska fegyerevel pillanatok altt, hogy itt valami nagyon el van szurva.tehat kizarolag jarmuvel kozlkekedek, ha lehet ott nem ilyet szembetunok a hibak, vagyis ritkabban.
-
rohadt alma #39671 Én biztos,hogy nehezebben találom el őket. -
m3200gt #39670 Szegénykéimnek van egy olyan elképzelése, hogy így nem vagy nehezebben lehet őket eltalálni közelharcban. Ilyen esetben imádom az engi unlock fegyvert. :)
Mindenesetre baromira irritál ez a pattogós stílus. -
haxoror #39669 Van sörét, automata fegyverek, gránát, Eryx az ugribugrik csak magukra hívják fel a figyelmet a bunnyhoppal, az nem lövi le őket aki nem akarja tényleg röhejes látvány de idővel majd leszoknak róla sztem -
dehogy mire jó ez az ugribugri azt még mindig nemértem...
Tegnap is mindenki egyfolytában pattogott mintha kötelető lenne... :D
-
hehe, szerintem ide valo, duma,sokakat maga a csaszar itel halalra :)
A japán császár behívja az ország legjobb pilótáját.
- Jó napot, ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülõgépet.
- Értettem!
- Ön lesz az elsõ kamikaze pilótánk.
- Értettem!
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hõsi halált hal.
- Értettem!
- Van kérdése?
- Hát lenne.
- Csak tessék.
- Hülye vagy bazmeg? -
m3200gt #39666 Max. 3 ugrás/30 sec ? Ugrás közben ne lehessen újra tárazni?
A pattogó emberek már a BFI-ben is idegesítettek. -
Azért egy jó engit nem szedsz olyan könnyen le, pláne közelharcban. -
13mp volt az első hegygerinc aztán megegyszer ennyi síkság aztán megint mégegyszer ennyi sík sivatag es akkor ott volt a usa base és még a fő base-kon túl is volt üres placc úgyhogy inkább az eredet 1/16-oda és a régi az sokkal jobban jácható pálya volt nem egy szerveren csak ez ment 24/7 (non-stop) 2000-es tickettel erre az újra felesleges volt 6 repülő meg 4 helikopter de a meów nyelvtantanárúr jobban el tuggya magyarázni mert ő "klános volt"
-
m3200gt #39663 szívemből szóltál. -
Az azert bosszanto lenne, amikor atakarsz ugrani egy keritest mert lovik a segged, aztan epp "lecszuszik" a falrol mert ugy dont a jatek.Leulhetnel pihenni az aljaba, hogy erot gyujtson a kovetkezo ugrasig.
szerintem annyira nem jo megoldas.
-
rohadt alma #39661 Ahogy korláta van annak,meddig lehet teljes erőböl futni ugy korlátozni kéne milyen gyorsan követheti egy ugrás a következőt.Mondjuk 5 másodpercenként egy ugrás. -
Az eredetin mennyi ido kell hozza ? nekem is ketsegeim voltak a lost villagel kapcsolatban, de ott a latotavolsag miatt tunik kisebbnek.Na majd este megnezem, stopperelek meg minden :)
-
m3200gt #39659 bunny hopping
értelmesebb mod az ilyet kivágja mint a taknyot -
Te magyar nyelvtan orakon a farkadat kezelgetted vagy az orrodat turtad, hogy ennyire keptelen vagy leirni 2 mondatot anelkul hogy egy dekodolot kene raengedni hogy ertheto legyen? -
én specoffal szopatom a sznipákat nagy cucc leszedni egy gyökér engájnert
-
kipróbáltam az "új elalamejn"-net ha elárulom hogy helikopterrel 13 mp alatt át lehet repülni az egyik főbázisról a másikra azzal még nem árultam el mindent
nincs szikrázó napsütés egy sivtago pályán az alappályákkal ellentétben!domborzatilag zászló elhelyezkedési szempontból ugyszint köze sincs az eredeti EA-hoz ! nincs bazinagy "sík placc" sorry semilyen sík placc nincs !tök felesleges volt betenni 3-3 repülőt ilyen kurva kicsi pályára szerény véleményem szerint ez az eredeti elalaláma 1/9-ede de lehet hogy inkább az 1/16-da ! köszönnyük a mapot de az eredeti elalamejn az alapból 64 fős map volt és azért ezt a kis torzszülöttet elalamejnek nevezni egyhén szólva túlzás !pláne hogy nem is hasonlít! na mindegy
-
találkoztam külföldi szerveren egy nezzah evű csákóval, aki engeneer-rel tolta végig, nagyon sok killt szedett mindig össze (30-40), és nagyon kevésszer halt meg (7-8). az volt a trükkje, hogy közelharcban folyamatosan ugrálva osztotta az ólmot, mert ugye annak a puskájával egy lövés is elég. a többiek megunták és kick vote-ot indítottak ellene, holott szerintem egyszerűen csak ügyes volt. és nem hiszem, hogy csalt, mert én is 2x lelőttem egy kör alatt, és semmi különöset nem tapasztaltam. de -
Nem, az az engi pukkája, nekem is csak az van. ha más kell akkor felmegyek egy mindentadó szerverre vagy kölcsönveszem mástól :D -
miert utaljak olyan sokan a cutom mapokat, nincs is annal jobb dolog, amikor mar a sz*rra unt palyakat, felvaltja a friss generacio.
persze csak azok amelyek jol vannak megcsinalva.
-
a jackhammer az AT unlockolhatója? jól értettem?
egyébként mikor AT-zek, nekem nincs bajom az MP5-tel, távolra nem érdemes próbálkozni az tuti, arra én is az eryxet használom, már nagyon belejöttem :), de az MP5-tel közelről a folyamatos sorozatlövés miatt tényleg jól lehet tarolni, én eddig csak 2 embert tudtam egymás után egy tárral kiirtani, de igaz, hogy én egyelőre mexokásból mindig testre célzok,
próbálom magam a fejlöveésekr átszoktatni, de ezek az idegesítő ugrálások miatt, amikor az ellennel szembetalálom magam, nehéz...asszem ez is benne lesz a peccsben, hogy ugrálás közben nem lehet tárazni (?) -
mingyárt feltolom azt kipróbálom kérek 15 perc egérutat
-
Borg #39650 Beváltottam nektek El Alameint a szerverre. Aki gondolja másszon fel tesztelni. -
Borg #39649 Próbáltam, nem lehet :) -
Az mp5 remek nem kevlar kasztok ellen, mert ott megall a tudomany, fekvo emberbe hatulrol 1 tar, stb. Kozelre jo 'tunkolni' vele, de kozeptavra mar inkabb eryx. Probalj meg vele 1 snipert kiszedni :) -
hány zászló van az új EA-n?
-
Király
-
Király -
Borg #39644 El Alamein letölthető az SGTEAM oldalról. Illetve fentvan a szerveren. -
Borg #39643 A gyenge, az igaz :)
De marha pontos, és nem nagy a szórása, ha nem tunkolsz. Hidd el. Csak tudni kell használni.
Az egylövéses módját tök felesleges használni, mert ahhoz gyenge. Az egyedül a távolra lövéshez jó, de ahhoz meg felesleges ilyen kaszttal menni :) Akkor inkább eleresztek egy eryxet mindig.
A sorozatlövésnél meg rövid, 2-3 golyós sorozatokat kell leadni. Közép és közeltávra rendkívül jó. Csak kellően magasan kell tartani, és szépen lehet fejre tarolni vele :)
Persze az assault fegyvere még jobb erre, dehát annál meg nincs eryx :) -
Ahogy igazán képzett bazookás klántásam csöves szokta mondani az mp5-ről, kiváló fegyver csak nagy a szórása, pontatlan és gyenge... :D -
Az se rossz!! :D -
Borg #39640 Én tegnap az MP5 rejtelmeiben mélyültem el :) (Az AT-s gépfegyvere)
Al Khafjin volt, hogy 3-an jöttek velem szembe, és mind a hármat leszedtem egy sorozat fejessel :) -
A jackhammer nekem nagyon bejött! egy klikk oszt hullanak mint a legyek! Ha ügyes vagy és egy "sorba" állnak akkor egyszerre hármat is le lehet lőni! Volt rá példa. Igaz csak egyszer -
Borg #39638 Mindig fut. -
Mindig fut vagy csak péntekenként ?