172102
  • erdos
    Ezúton is szeretnénk a csapat nevében gratulálni az egyik kiváló kommanderünknek, Neo-nak és párjának, akikhez BEKÖSZÖNT A GÓLYA EGY CSODASZÉP 3 KILÓ 60 DEKÁS AJÁNDÉKKAL!!! :-)))
    Gondolom ennek semmi köze a kilenc hónappal ezelőtti országos áramkimaradáshoz... :D
    NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!
  • koschwarz
    "FIGYELEM, FIGYELEM!

BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?

GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

KEZDŐ TÉRKÉPEK:
    1.El Alamein
    2.Strike
    3.Nan nai
    4.Khafji
    5.mustár"

by running

sorry, SG szerver
  • Borg
    mert mi lesz ma az f2k-n 19kor?
  • BurnBaby
    saját bh volt? ,))
  • koschwarz
    tegnap írtam, hogy száraggyon le a tököm, ha ma este nem vagyok az f2k-n...lehet, hogy nem 19.00-kor, de megpróbálok ott lenni. tegnap meghozták a bútort, amit nem sikerült összerakni délután, úgyhogy ma folytatni kell...
  • koschwarz
    látod, ezért nem szabad túl jónak lenni :) én is vigyázok, hogy ne legyek az :D
  • koschwarz
    jó van na, de nem igaz, hogy mikor beugrott a gépbe, nem látta, hogy ott vagyok. egyszerre futottunk arra, csak ő ért a géphez előbb, szerintem azért is hitte azt, hogy nekem is kell a gép. (holott ezek után már a másik gép kellett :) )
  • Crem
    Persze az a lámaság aki ilyenkor büntet, vagy szavazást indít. Ez egy baleset...:D
  • Crem
    ez jó!:)

napi 2-3 tk-t szedek így össze:D Szerinted mennyi idő alatt lassít le a repcsi?
    Mivel nincs rajta ABS, ezért mire észreveszem, hogy szaladsz és leveszem a tolóerőt, már csak akkor állok meg, mikor az utánégető melegíti a hasadat!:DDD
  • koschwarz
    én 1x a magyar ranked valamelyikén véletlenül befutottam a saját felszálló vadászgépünk elé még a kör elején, erre 3x egymás után indítottak ellenem kick vote-ot, merthogy direkt tk-ztattam a pilótát...ami persze nem volt igaz, mert nem vagyok az a típus, alig bírtam lenyugtatni a népet, hogy hagyják abba a szavazást :)

megjegyzem, ha vár a pilóta kb. 2 mp-et, akkor átérek előtte...
  • koschwarz
    csak azért írtam, hogy kezdőként medic-kel voltam, mert általában az első szárnypróbálgatásokat ezzel teszik meg...én szeretem a medic-et :)
  • alberto 15
    rankedokon nem fog, mert ott csak alap bf2-es cuccok mehetnek
  • Danee
    én akkor szedem majd le a custom mapokat ha megy rankedokon vagy waron :)
  • Verzoo
    Melyik szerver volt mert oda nem megyek
  • Pharolas
    Hát ez a kick/bann tényleg érdekesen megyeget a nagyvilágban. Verzooval a kubra damon nyomultunk helivel, én a pilóta - és persze ő a gunner -, nagy szerencsétlenségünkre ott volt két exieges úriember, akik - gondolom - a klánjuk helisei voltak. Miután sikeresen 5x kiszedtem őket a légből, és verzoo is irtogatta őket, úgy gondolták 200-10 körüli állásnál, hogy ne kapjuk meg a pontot, és kaptunk egy admin kicket.

Másik kedves élményem pont az előbb történt meg velem. A Wolves Den szerveren a Dragon Valley-en heliztem. Nem is ment annyira jól, főleg mivel a mi csapatunkba csak én nyomtam, az ellennél volt két helis, meg az a tömérdek iglás, de volt egy srác, aki mindig az utamba tévedt. Ő világosított fel költői hangnemben, hogy én egy hacker vagyok.
    Tehát uraim, ez van
  • Kandurex

• FlatlineHun
    Megsérült a lelkivilágom. Kibannoltak STAT PADDING miatt. Ugyanis egyfolytában felrobbantgattam az ellenfél BH-ját. Mondogattam is magamban, de tápos módja ez a statpaddingolásnak. Hiszen csak annyit kell tennem, hogy ölöm az ellenfelemet és nő a statom. (van ennek így értelme, hogy "nő a statom"?)
    Pffff. 3 teli BH után úgy döntöttek, hogy nem kellek.
  • rekettyes
    nem tudjatok mi lehet a hiba jatekinditasnal ha csak bevillan egy fekete kep es nem tortenik semmi?
    ennek a jateknak is lennenek olyan hibai mint a GTA sanandreasnak?
  • Guer
    ha megnyomod a "url" gombocskát akkor elég nekünk rákattintani és nem kell másolgatni a cimet...erre találták ki :)
  • Thanatos
    el alamein rulez :)
  • artschi
    2005. november 18.
  • Platypus16
    Valaki nem tudja, hogy pontosan mikor jelenik meg a BF2: Special Forces? Megköszönném.
  • Sarapetike
    Köszi
  • atwe
    http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874.jpg
  • atwe
    http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874tn.jpg
  • petersz
    De azért nem egy Grétsy László ;)
  • petersz
    Najó, csak kettő.
  • haxoror
    ravasz :D
  • atwe
    http://www.sg.hu/galeria/11025356091127413081.JPG
    NÉZÉTEK
  • petersz
    Innen ni
  • Thanatos
  • Sarapetike
    Szevesztok honnan tom letöltenia costum mapokat?Lenne még egy kérdésem hogyan tok tört szervert csinálni max 4-5 fös szervert szeretnék csinálni elöre is köszi a segitséget
  • petersz
    vaoo mennyi bébi :) csajok titeket melyik szerveren és mikor lehet újraéleszteni jól? :)
  • BurnBaby
    pedig meg kéne nézni, pasim 64MB ati mobility radeonján elfut a játék. uh tessék megnézni milyen az a kártya és újra jelentkezni :)
  • gergod
    64mb úgysem elég minimum 128 sajna ez van.
  • Yan
    Asztal jobb klikk => tulajdonságok => beállítások => speciális => adapter:
    itt kiirja mi van benne.
  • Pharaoh
    Azt is szét lehet szedni.
  • Running
    Everestet szedd le, az kiolvassa.
  • crybaby
    Bocs:)
  • Captain Sparrow
    laptop :)