172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ezúton is szeretnénk a csapat nevében gratulálni az egyik kiváló kommanderünknek, Neo-nak és párjának, akikhez BEKÖSZÖNT A GÓLYA EGY CSODASZÉP 3 KILÓ 60 DEKÁS AJÁNDÉKKAL!!! :-)))
Gondolom ennek semmi köze a kilenc hónappal ezelőtti országos áramkimaradáshoz... :D
NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! -
"FIGYELEM, FIGYELEM!
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
KEZDŐ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
5.mustár"
by running
sorry, SG szerver
-
Borg #39758 mert mi lesz ma az f2k-n 19kor? -
saját bh volt? ,)) -
tegnap írtam, hogy száraggyon le a tököm, ha ma este nem vagyok az f2k-n...lehet, hogy nem 19.00-kor, de megpróbálok ott lenni. tegnap meghozták a bútort, amit nem sikerült összerakni délután, úgyhogy ma folytatni kell... -
látod, ezért nem szabad túl jónak lenni :) én is vigyázok, hogy ne legyek az :D -
jó van na, de nem igaz, hogy mikor beugrott a gépbe, nem látta, hogy ott vagyok. egyszerre futottunk arra, csak ő ért a géphez előbb, szerintem azért is hitte azt, hogy nekem is kell a gép. (holott ezek után már a másik gép kellett :) ) -
Persze az a lámaság aki ilyenkor büntet, vagy szavazást indít. Ez egy baleset...:D -
ez jó!:)
napi 2-3 tk-t szedek így össze:D Szerinted mennyi idő alatt lassít le a repcsi?
Mivel nincs rajta ABS, ezért mire észreveszem, hogy szaladsz és leveszem a tolóerőt, már csak akkor állok meg, mikor az utánégető melegíti a hasadat!:DDD -
én 1x a magyar ranked valamelyikén véletlenül befutottam a saját felszálló vadászgépünk elé még a kör elején, erre 3x egymás után indítottak ellenem kick vote-ot, merthogy direkt tk-ztattam a pilótát...ami persze nem volt igaz, mert nem vagyok az a típus, alig bírtam lenyugtatni a népet, hogy hagyják abba a szavazást :)
megjegyzem, ha vár a pilóta kb. 2 mp-et, akkor átérek előtte... -
csak azért írtam, hogy kezdőként medic-kel voltam, mert általában az első szárnypróbálgatásokat ezzel teszik meg...én szeretem a medic-et :) -
rankedokon nem fog, mert ott csak alap bf2-es cuccok mehetnek
-
én akkor szedem majd le a custom mapokat ha megy rankedokon vagy waron :) -
Verzoo #39747 Melyik szerver volt mert oda nem megyek
-
Hát ez a kick/bann tényleg érdekesen megyeget a nagyvilágban. Verzooval a kubra damon nyomultunk helivel, én a pilóta - és persze ő a gunner -, nagy szerencsétlenségünkre ott volt két exieges úriember, akik - gondolom - a klánjuk helisei voltak. Miután sikeresen 5x kiszedtem őket a légből, és verzoo is irtogatta őket, úgy gondolták 200-10 körüli állásnál, hogy ne kapjuk meg a pontot, és kaptunk egy admin kicket.
Másik kedves élményem pont az előbb történt meg velem. A Wolves Den szerveren a Dragon Valley-en heliztem. Nem is ment annyira jól, főleg mivel a mi csapatunkba csak én nyomtam, az ellennél volt két helis, meg az a tömérdek iglás, de volt egy srác, aki mindig az utamba tévedt. Ő világosított fel költői hangnemben, hogy én egy hacker vagyok.
Tehát uraim, ez van
-

-
FlatlineHun #39744 Megsérült a lelkivilágom. Kibannoltak STAT PADDING miatt. Ugyanis egyfolytában felrobbantgattam az ellenfél BH-ját. Mondogattam is magamban, de tápos módja ez a statpaddingolásnak. Hiszen csak annyit kell tennem, hogy ölöm az ellenfelemet és nő a statom. (van ennek így értelme, hogy "nő a statom"?)
Pffff. 3 teli BH után úgy döntöttek, hogy nem kellek. -
nem tudjatok mi lehet a hiba jatekinditasnal ha csak bevillan egy fekete kep es nem tortenik semmi?
ennek a jateknak is lennenek olyan hibai mint a GTA sanandreasnak? -
ha megnyomod a "url" gombocskát akkor elég nekünk rákattintani és nem kell másolgatni a cimet...erre találták ki :) -
Thanatos #39741 el alamein rulez :) -
2005. november 18. -
Platypus16 #39739 Valaki nem tudja, hogy pontosan mikor jelenik meg a BF2: Special Forces? Megköszönném. -
Köszi -
atwe #39737 http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874.jpg -
atwe #39736 http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874tn.jpg -
petersz #39735 De azért nem egy Grétsy László ;) -
petersz #39734 Najó, csak kettő. -
haxoror #39733 ravasz :D -
atwe #39732 http://www.sg.hu/galeria/11025356091127413081.JPG
NÉZÉTEK -
petersz #39731 Innen ni -
Thanatos #39730
-
Szevesztok honnan tom letöltenia costum mapokat?Lenne még egy kérdésem hogyan tok tört szervert csinálni max 4-5 fös szervert szeretnék csinálni elöre is köszi a segitséget -
petersz #39728 vaoo mennyi bébi :) csajok titeket melyik szerveren és mikor lehet újraéleszteni jól? :) -
pedig meg kéne nézni, pasim 64MB ati mobility radeonján elfut a játék. uh tessék megnézni milyen az a kártya és újra jelentkezni :) -
64mb úgysem elég minimum 128 sajna ez van. -
Asztal jobb klikk => tulajdonságok => beállítások => speciális => adapter:
itt kiirja mi van benne. -
Azt is szét lehet szedni. -
Everestet szedd le, az kiolvassa. -
crybaby #39718 Bocs:) -
laptop :)