172102
  • Gabor970
    jahh, akkor kérdezek tovább is :-) a kétszemélyes heliknek mi a neve?
  • Gabor970
    hát köszönöm! Nehezen esett volna le nekem magától. Gyakorlatilag foggallmam sincs milyen járműnek mi a neve.
  • BurnBaby
    egy nagy probléma van vele - 6 emberrel 1 perc alatt 2-3 zászlót is befoglal. ne tegye! :) amúgy én nagyon kedvelem a bh-kat!
    legalábbis tankkal leszedni foglalás közben --> sok frag + flag defend ,)
  • alma2
    Szegeny Bh tok esetlen a jatekban, ezert erositeni kellen rajta, hogy legalabb igy nezzen ki :)
    Tenyleg nem tul erosek, egyre jobban erzem azaz igaz aki azt mondta, egyszeruen letojjak az emberek, hogy repked-e vagy sem.
    BH
  • BurnBaby
    ill a black hawk-é is ,)
  • alma2
    De szerintem a szovegkornyezetbol annyira egyertelmu, ha olvasod a forumot, hogy csak na. ha mas nem leglabb annyi valami nagy repulo dolog amiben 6 ember is elfer, sok ilyen meg nincs a jatekban :)
  • alma2
    :)

hat ez tenlyeg nem egyszeru kerdes :)
    Black Hawk...
  • Running
    A Béna Here rövidítése!
  • Gabor970
    nno megkérdezem a fórum leglámább kérdését. Mi az a BH?
  • alma2
    vilagjaro turank tegnapi helyszine egy norveg server volt.
    1.nagyon benan jatszanak.
    2.nem tudjak mi az a teambalance 19-31 aranyban nyomtuk.
    3. teamkill nem volt
    3. de nagyon jol neveltek, mert szidtuk oket rendesen, de senki nem szolt vissza soha :)
  • alma2
    Nem tudhatod melyik oldal benazik, itt kivetelesen az atire tippelek :)
  • PocoK Bf2
    hmm! Mondassz valamit. Te nagy guru lehetsz!! :)
  • Borg
    Több mint valószínű, hogy amint kiadták.
  • PocoK Bf2
    mikor jön az 1.1 -es javítás?
  • PocoK Bf2
    persze, gránátvető helyett kézigránátot kapsz. Az egyik legerősebb fegyver a G3 vagy miaszösz. :))
  • koschwarz
    hallelujah!!!! kár, hogy a dice erre nem volt képes...
  • alma2
    na egy ket ongyilkos jeloltnek ez hatha segit

Issues Resolved in Catalyst™ Software Suite 5.9
    The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst™. These include:
    Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed
  • uHs Gerzson
    Hát ezt beszoptad jim ahogy stifler mondaná ;)
  • koschwarz
    ugye? :D izzadva és üvöltve ébredek ilyenkor...
  • Kandurex
    Sniper kaszt meg abszolúte megdöglött ilyen szervereknél. Míg 2 hete azért eléggé jól lehetett vele írtani, ma már, csak tötltelékként funkcionál, érdembeli munkát nem lehet vele végezni :/ (egyedül a claymore ami pöpec nála, szakasztársak nagy örömére :)))
  • Borg
    Na ez már beteg :)
  • koschwarz
    az én hüje álmomban Salma Hayek akar egy maratonit szeretkezni valem, de én elutasítom, mert javítanom kell a BF2-es statomon, és ezért még nyomok egy kört a strike at karkandon...

ááááááááááááááááááááááááááááááááá, wake up, neo!!!
  • haxoror
    Ja és a DAO egyik legnagyobb előnye (az összes többi shotgunnal együtt) hogy mozgás közben is ugyanakkora a szórása mintha hasalna az ember szal futás közben és oldalazva is hatékonyan lehet használni :)
  • Borg
    A modban sincs lejjebb butítva, sőt, inkább feljebb.
    De még így sem ér semmit középtávra. Lőheted vele az ellent, meg be is jelzi, hogy eltaláltad, csak alig sebez rajta.
  • Kandurex
    Utálatos fegyver. Csak nézek ki a fejemből, amikor BANGG!!!!, és már fekszem is :(.

Egyébként mi lett a szerverekkel? Mindenhol táncoló hullák, akadozó egér mozgás, lagocskák tömegei, széttörő supplies, lehőlehetetlen emberek 1 m -ről.

(ezt direkt kipróbáltam állt előttem 10cm -re, én meg nyomtam bele az olmot, végül lekéseltem)

szal valami gubanc van :(
  • haxoror
    Én most a vanilla BF2-ről beszélek (semmi weapon mod) ott kb 30m-ig hatékony csak nem kell spórolni a lőszerrel szerencsére a tűzsebessége hatalmas, az egyetlen bajom vele hogy a tárazást végig kell várni és nem lehet megszakítani, egy csomószor akkor lőnek le amikor éppen tárazok :/
  • koschwarz
    azt álmodtad, hogy véletlenül mégis saját BH-ra tetted a c4-eket, és a full heliket robantgattad, emiatt annyit tk-znak, hogy global bant kaptál ip-címre, plusz kiégették a gépeidből a procit meg a videokártyát, a BF2 dvd pedig megsemmisítette önmagát, valamint az összes játékboltban 2 méteres plakátokon volt kirakva az arcod "ennek ne adjatok el se BF2-t, se másmilyen játékot, csak a "Sarki Kisközért Tycoon-t"

:)
  • alma2
    mond el az almot, en is hulyet almondtam, pl cifra noeminak kukija volt, de ez annyira nem tartozik ide :)
  • haxoror
    Ezt viszont nem néztem de az assi unlockon mivel nincs gránátvető van hozzá legalább kézigránát?
  • Borg
    A DAO egy állat, csak sajnos KIZÁRÓLAG közelharcban jó :) De ott tényleg verhetetlen.
    Karkandon azzal vettem be egyszer a középső épület melletti pontot. 4 amcsi volt ott, mind a négyet leshotgunoztam vele :)

De aztán ha már középtávról kell valakit lelőni vele, akkor semmit nem ér.
    Szal összeségében szvsz jobb az alap MP5-je az AT-nek.
  • haxoror
    Az antitank unlockja a streetsweeper (DAO akármi :P) 12-es tár félautomata shotgun közelharcban verhetetlen sztem a legjobb unlock az egész játékban, az assault unlockja 20-as tár nagy sebzés és vmivel pontosabb DE NINCS RAJTA GRÁNÁTVETŐ!
  • koschwarz
    na, azt akartam még tegnap kérdezni, mikor erről volt szó, hogy mi az antitiankos unlockolható fegyvere, és milyen?

és az assaultté miben különbözik az m16/ak-tól (az a G akármi)
  • FlatlineHun
    Nem, ellenséges. Úgy látszik, tényleg a lelkemre vettem a dolgot, mert ezzel álmodtam, bazze. Inkább el sem mesélem, annyira hülye álom volt....
  • alma2
    megneztem az el alamein palyat, tenyleg eleg aprora sikerult.
    pedig a teljes map ki van toltve, csak gondolom ez relativ kitoltest jelent, mintha az elejen az editorba a max mapmeret helyett csak a kozepeset vagy a kicsit valsztotta volna :) valaki hozzaerto megmondhatna... vagy majd megnezem,
    De viszont ami nagyon nagyon csunya benne, hogy hianyzonak a jarmuveknek az arnyekolasa, minden jarmu egyszinuen virit a "sivatagi homokban" mar mas custom mapnal is lattam ezt a hibat.
  • uHs Gerzson
    lol
  • Borg
    Akkor ez nem go... Ilyet nem várhatunk el sehogyse a játékosoktól.
    "bocsi most bugos map jön, terrain settinget mediumra!" :D
  • uHs Gerzson
    Hát valamiért ha nem teszed médiumra a terrain setting akkor kidob a desktopra :(
  • Borg
    Mármint bugos, úgyérted? Vagy csak túl gépigényes?
  • uHs Gerzson
    Találtam egy olyan pályát amit sokan hiányoltak bf2-ben. Ez Darfur. Ez a pálya a BFV-s PoE egyik legjobb tankozo pályája volt és most átimportálták bf2-be. Én azt mondom érdemes a mai összeröfenésen berakni, csak egy bibi van. Mivel Custom map le kell venni a terrain setting médumra mert összeomlik a játék alata :)
  • BurnBaby
    wow
    nagyon szaporodik a pt-6 klán... vigyázni kell velük, mert túlnépesítik a mezőnyt ,)

gratula neo, sok boldogságot (kár h nem olvas fórumot :))