172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azt se tudom mi az oldalad címe :( -
atwe #40079 mert nem jon be a sg topik -
De legyetek jó szívüek és mondjatok egy jó clant -
nem
nézzd a szabályzatot
ezt még én írtam a régi klánomnak, és ő kilopta ;) -
Mivan?
Egyenlőre nincs teljesen kész a clán!
-
Polemius #40075 Te csak a cikkeket lopkodod? -
Polemius #40074
-
Polemius #40073 Azért te csak ne szólj egy szót se!
Mintha egy klánban lettetek volna vagy rosszul emlékszem?
Mondjuk az az oldal nem volt tele összelopkodott cikkekkel.
De azért neked is vannak pofátlan húzásaid...
-
A Sog clánnak nem tudja valaki a címét? -
De ez nem az én clánom.
Az az félig.
-
ACE #40070 Ráadásul akár első is lehetsz a körben úgy, hogy közben ilyen medált is szerzel... Ez lámaság? -
Polemius #40069 itt van egy neked való. -
ACE #40068 Háát, nem feltétlen, mivel attól még nem vagy láma, hogy pl. egy körön keresztül csak medic-el rohansz, és élesztgetsz, meg heal point-okat szerzel. Ilyenkor keveset ölsz, de sokszor meghalsz, mégis jó szolgálatot teszel a csapatodnak, és annyira lámának sem vagy mondható... comprende? -
Na pls.
Meg melyik rangnál lehet új fegyvereket venni?(kapni?) -
lol
persze: trs, jcsr :) -
Valaki tud egy jó clánt? -
Ez a statos dologhoz annyit fűznék, hogy láttam már sok rangjeles lámát is, és címer nélküli profit is. Szinte semmit nem jelent, annyira egyszerűen ki lehet kerülni vagy csalni benne. Ezért se sokat számít már a ranked szerver, mindig oda próbálok bejutni ahol nincs azaz ocsmány lag, ami a Mo. szerverek 95% -ra jellemző.
Jah igen, szal harc közbe, vísitok, izzadok, anyázok (mértékkel), üvöltök és nyafogok, elégedetlenkedek :D, szal akit megbántottam attól elnézést kérek.
-
szánalmas...
az ilyewn miért játszik... -
Polemius #40062 Klán??? Milyen klán???
Egy 12 éves hülyegyerek.
Szabad vadászatot kéne hírdetni az ilyenre.
Mindenki lelőhetné szabadon, és ne járjon érte büntipont se, ha a saját csapatban van. -
ja :) -
lol, neked a hírhez nem az kéne írnod hogy "[írta balint_k .:SK:.balint_k]" hanem hogy: [copy+paste-t használta: balint_k .:SK:.balint_k]
Nem tudom minek 1 klán oldalára hírek hogy ha képtelen saját ötleteket híreket szerkeszteni... -
Az más az más, WoWozni akkor is fogok ha már rendszeressen bf2zök.
Nem gátolja az egyik a másikat -
Polemius #40058 Esetleg annyira láma vagy, hogy nem tudtad megszerezni? 
Bocs, de nem lehetet kihagyni. -
Verzoo #40057 Pl.: 5-öt ölsz és 20-szor halsz. Azt hiszem a halálodnak 4-szerese kell, hogy legyen mint az ölés. De nem biztos. -
ja, akkor nem vagyok láma :) -
Örűlj neki, ez a lámák medálja. De van aki direkt megszerzi, bár nem tom miért. -
ezt hogy szerezted meg?
mert nekem ilyenem még nincs -
ACE #40053 Nem tudom mit kell ezt ennyire forszírozni, Danee is, de akár én is voltam már olyan ranked serveren -amig még létezett- hogy csak kést, pisztolyt, meg felélesztést lehetett használni, semmi mást. Itt elég sok revive pontot össze lehetett gyűjteni... Nekem is van 249, azokat nagyjából ott szereztem. Nem pont miatt mentem oda, hanem a fun miatt, nagyon élvezetes tud lenni, hiddel. Ja és a veteran pistol, és veteran knife combat-ot is ott szereztem... ahogy szerintem Danee is... Meg lehet nézni ezekhez a killekhez képest mennyi az AA/AT ill. Shotgun killem... stat -
Nagyszerű, megint ennyit ér a PB. :( -
hogyispersze:) -
:)))) -
lassan nem merik majd betenni a statokat, ha igy kielemzed öket :)))
-
még szerencse, hogy megvolt eredetiben, mertugye csak biztonsági másolathoz kellett :)) -
pfffff...oreg,az volt regen:)meg mikor 72 db floppyval maszkaltunk egymashoz jatekert,es az uccso floppy szar volt:) -
Jah én meg hiába jelezgettem a jónépnek, hogy merre mennek a kínaiak a mi BHnkkal, rá sem hederítettek. Ilyenkor szeretem, hogy rá se kakálnak a parancsra. Félúton már nem is küldözgettem a squadokat :P -
FlatlineHun #40045 Double Data Rate, Singe Density ..... ja, nem :)
Vajon hányan emlékeznek még a SS-DS floppykra? :) -
Hát ez a 43 Top Victim igencsak gyanús. Elképzelem, hogy fogod és bekempelsz egy helyre, és van olyan láma, aki 43x ugyanoda jelenik meg, hogy aztán szépen leszedd.
Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, hogy ez egy tipikus példája a statpaddernek, amikor 4 emberke elvonul -ketten ketten egy csapatból - és halomra lövik egymást, majd felélesztgetik. Ezen teóriámat alátámasztaná, hogy míg az engineer kaszt a legkedveltebb a számodra, addig csupán 85 repairs és e mellé 462 újraélesztés van. Hmmm
De nem vagyok pesszimista és feltételezem, hogy te ilyet sose csinálnál :-) Ugye?? -
jo otlet a magyar VI.-on ez a csapatcserebere,csak nemnagyon lehet atmenni egyik csapatbol a masikba,meg akkor sem,ha azok feleannyian vannak... a kocka el van cseszve -
az ofisöl elnevezés az elvileg ddr-sd ram...ha jól tudom...
-
Elég egy paradox helyzet volt. Kínaiak BH-val, amicsik meg a földön.
Nagyon kira volt az utolsó emberbe belelőni az AT-t és azzal nyerni.