172102
  • BurnBaby
    1-2 nem balanszos, 3 az. szerintem így mindenki eldöntheti, melyik élményre (?) vágyik
  • petersz
    bódottá
  • Danee
    ez nem jutott eszembe, lehet lama vok :)
    Haljátok a far-East servic ribbonhoz kina mapokon vagy kinai oldalon kell játszani??
  • Danee
    én nem tk-ztam le tomman-t, és épp ezért nincs róla fotótd (ja de egyszer amikor áthajtottam rajta repcsivel mer elémállt). Akkor bementem a squadba és elküldtem a jó k***a anyjába, erre DDany ennyit mondott : "Na ebből elég volt".
    Erre kirugott a squad-ból, és következő nap már ő is HTS klántag volt. Na erről ennyit.
  • Hatt
    legközelebb tolass ki és a tuloldalt szállj fel:)
  • Hatt
    LoL:) Kell nektek publikozni:)
  • mNzJean
    sajnos ez igy van de ez köszönhető a 14v éves korosztálynak ,akik ugy gondolják hogy azért kell amerikainak állni mert az olyan franko dolog, sajnos azt nem vágják hogy ez egy játék ,és még senki sem kapott beutazási vizumot amerikába csak mert mindig az amcsikat majmolja.Erre különben konkrét példám is van, a multkor 10 vs 20 volt a felállás ,beirom a közösbe ,hogy jo lenne ha valaki átállna hozzánk erre egy Hungary dani nevü gyerek azt mondja hogy:" hülyék lennénk átállni hülye arab teroristák " gondoltam ,hogy hülyül de sajna nem , véresen komolyan gondolta , hogy mi terorista barátok vagyunk mivel arabnak álltunk ezt ki is fejtette utánna , csak már nem tudom idézni mert elfelejtettem.Szóval ezért van most team balance ami akkor is szar bárki bármit is mond .
  • Kandurex
  • Rusid
    Tényleg frankó társaság lehet 20-an egyoldalon. Nekem herótom van tőle mikor a sok vérpistike átál a végén a nyerő oldalra, mert azt hiszi duplázódnak a pontjai ha a nyerő oldalon van, persze a köv. körben baszik visszaállni és ez így megy több körön keresztül. Szvsz. jó a team balance engem nagyon ritkán dob át a túloldalra azt meg valahogy elviselem, inkább legyen team balance jót tesz az idegeimnek.
  • mNzJean
    Tisztelt magyar ranked szerver adminok !!

Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok ,hogy a ranked 3-mas szerverről vegyétek már le azt a ki....szott team ballance-ot, egyszerüen élvezhetetlen igy a game , amikor egy körben 3x dobál át a másik oldalra, ennél már az is jobb volt amikor 10 vs 22 ben nyomtuk , de legalább én döntöttem el ,hogy melyik oldalra álljak.Arrol nem is beszélve ,hogy ha többen megyünk fel esélyünk nincs egy oldalra állni.Pedig franko társaság szokott összejönni a ranked 3-ason ugyhogy kár érte ha nem tudjátok visszaállitani.
  • mohus
    DP helyett inkább GYP-sek
  • Verzoo
    jaja
  • FlatlineHun
    Vagy agyakat..... :)
  • alberto 15
    :)))))))
  • Peugeot
    mondasz valamit !!! :D:D:D
  • Stotoo
    usereket kene torolni, nem uzeneteket
  • Peugeot
    a régi (szép idők vitái ) BFV :D ezekböl a veszekedésekböl ugy is az lesz hogy kitörölnek több 100 üzenetet ugy hogy ne fáradozzatok !
  • 0Fritz0
    Vazzeg, itten késelés lesz!

• joebacsi
    ez nem mónikasó bazdmeg
  • vsly
    Na menjél szépen alukálni,holnap suli.
  • alberto 15
    szia ddany
    te is beléptél a hts klánba ugye?
    én .::DS::.freddy vagyok, emléxel rám? :)
  • DDany
    ha valamit rosszul irtam be sorry!
  • DDany
    sziasztok tudom,hogy ez emgtörtént ez tény! De ennek előzméynei is voltak,Bizonyos Szado-Mazsi-DaneE felhúzta TomMan-t pl:ők Tk-ták le többször,is sajna képünk nincsen,és szidták TomMAn-t.Ez után állt ő oda DaneE elé...Tom megkérte 3szor hogy csak egyzser vihesse el a gépet,de nem engedték neki utána Tomot tk-zták le!!!!
  • vsly
    Még te mersz "ugatni",amikor elgázolod szegény vérpistiket?

És amúgy ezek nem DTK-sok(DirectTeamKiller),hanem DP-sek(DirektPununisholók)-Asszem megszületett egy új fogalom a BF-ben...
  • alberto 15
    jaj mert te felsőbbrendűnek képzeled magad? :Ð
  • alberto 15
    vagy hátratolatsz, és átrepülsz az ember felett
  • vsly
    És mé nem mész?Pont odavaló vagy...
  • vsly
    Én ilyenkor hátratolatok,és elrepülök másfelé
  • alberto 15
    hts klánt ismerem
    egyfolytába hívogatnak a klánjukba :)
  • Peugeot
    Danee ! erre csak azt tudom mondani mint külső megfigyelö hogy nézd el nekik 12-13 évesek ! a HNS klánba nincs 14-nél idösebb ember , tudom ez nem mentesiti öket fel semmi alol de ........... nem folytatom meg van nekem is a véleményem erröl az életkorrol privátba szivesen elmesélem !
  • Danee
    NYOMORÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
  • Danee
    sry a harmadik az HTS, de azt a srácot utálom a legjobban :)
  • Danee
    Ja, ODEX kérdezted hogy mért ugatok a csapattársaidnak. Hát itt van, tessék:
    HNS DTK N.o. 1
    HNS DTK N.o. 2
    HNS DTK N.o. 3
  • koschwarz
    vgez!!! valamiért nem tudok itthonról privátot küldeni. holnap (hétfőn) küldöm a képet.
  • alberto 15
    :)
  • Danee
    engem is kibasztak ma mert dtk-sok a bombázóm alá szaladtam cleansweepen.
  • petersz
    Fushepass pályán kínai apc-vel állok a szerpentin tetején az út szélén, közvetlenül a híd után, a szakadék fölött. fentről támogatom a gyalogos csoportot, a befoglalókat. félég sérült volt a gépem. egyszercsak hátulról belémszalad egy kínai terepjáró, az ámokfutó felrobban, én pedig persze bezunanok a szakédba, lent én is jól felrobbanok.
    és a poén!!: megbüntet a mókus...
    mentem rögtön backgammonozni.
  • Hatt
    hmm kibannoltak Ranked III-ről:) Túl jó lehettem oda:)
  • D4nsz3r
    Szasztok!
    Az a problémám, hogy nem tudok bemenni az F2K szerverre!Azt írja hogy your connection to the server has been lost!A többi tört szerverre be tudok menni csak ebbe nem. Cseréltem már cd kulcsot 20-szor. Segítsen már valaki!!Valaki válaszoljon légyszi!!!
  • 0Fritz0
    VIRTUALDUB
    Egyszerű, jó, ingyenes.