172102
  • alberto 15
    hehe, lol
    nemkell kösz, épp eleget kaptam a gyóccertárban :)
  • GCR
    Adjak 1 jó vírusírtót ?
  • alberto 15
    most beteg vagyok, valami vírust elkaptam
    a héten itthon leszek
  • Deqwator
    Neked nem kéne suliba lenned?
  • alberto 15
    az nem lenne jó...
  • koschwarz
    még több láma jön BF2 jáccani, és hagyja a "34-es szintű ork-varázslólány" karakterét a francba...
  • alberto 15
    itt nem, de játékban igen ;)
  • alberto 15
    a külföldiek télleg bénák. valamelyik nap bent ülők eg tankba a gunnernél, és mellettünk van az ellen. tankja. persze észre sem vették egymást, és ott álltak egymásmellett. lol
    és kiszáltam azt jó le c4eztem a tankot.
    jól ki lehet használni az ilyen helyzeteket
  • Borg
    ... és ezt többször bizonyítottad is
  • alberto 15
    bármilyen furcsa is ,én a normáűlis 14 éves kategóriába tartozom :)
  • cyberbob29
    Ááááá, én a WOW-os kollégáktól már reggel meghallgattam a hireket, köztük ezt is, mondtam is neki, hogy sebaj játszanak inkább BF2-őt, itt nincs átok max elméletben szoktam némelyiket egy-egy szebb megmozdulás után (pl DTK)
  • Verzoo
    Úr Isten, most mi lesz
  • koschwarz
    elnézést, csak az utolsó bekezdés az érdekes számunkra, nem tudom, hogy az egész oldalt miért másolta be, még1x sorry.

de az első hír is érdekes, a World of Warcraftra vonatkozik, hogy valami új főellenség legyőzésekor a főellenség még utoljára megátkozza a játékos karakterét a "rossz vér" átokkal, de ez a járvány elterjedt jó néhány szerveren és a karakterek hullanak mint a legyek. és ha jól értem, nem is programhibáról van szó. :D
  • Verzoo
  • cyberbob29
    koschwarz vazz' épp elég lett volna az utolsó mondatod is
  • Verzoo
  • koschwarz
    Warcraft Plague Runs Amok
    In a bizarre case of art imitating life, players of the Blizzard Entertainment game World of Warcraft suddenly found themselves dying from a mysteriously rampant plague that ravaged their virtual world.

The plague began innocently enough. Blizzard introduced a new dungeon area in the world, intended to give high-level players a bit of a challenge. But when players reached the boss at the end of the dungeon, they got more than they bargained for — and unknowingly took a little something back to town to share with their friends. The dungeon boss, called Hakkar the Soulflayer, cast a spell called Corrupted Blood. The powerful spell caused about 280 damage points to anyone it hit, and spread to other members of the attacking party as well. Such powerful spell attacks aren’t unusual in the World of Warcraft game world. But what happened next was just plain weird.

When infected adventurers returned to town at the end of their quest, they inadvertently passed along the Corrupted Blood infection to those nearby. In short order, the plague ravaged the population. Soon entire cities fell victim to the artificial disease. And while 280 damage points may be easy for a level-58 Night Elf warrior to contend with, it’s enough to kill a lower-level player in seconds.

Game administrators were baffled. As they scrambled to quarantine areas of the game world, the disease quickly spread beyond their control. Partially to blame was the game’s “hearthstone” feature, which allows players to essentially teleport from one area to another, and which made it possible for the plague to reach the most distant regions of the map in just minutes.

Eventually the game’s administrators came up with a “spell” to cure the plague and managed to distribute it to the players en masse. But the legacy of Corrupted Blood remains. While software viruses are nothing new, Corrupted Blood is unique in that it’s the first such infection ever to spread through a virtual environment without being deployed by malicious intent. It was, in a certain sense, naturally occuring in its environment. You might even say it evolved and sought self-propagation, just as any lifeform would do.

In the days since Blizzard eradicated the plague, the company has remained surprisingly quiet about what happened. But you can still find plenty of players willing to talk about it. One 14-year-old Orc told me openly of the incident: “Humans were dying left and right. We just laughed and laughed.”

Source

Sunday, September 25th, 2005 at 10:25 pm

World of Warcraft Guild
    Well me and some friends made a guild in WoW on the Blackhand server, so if your interested and or need some people to party with or talk with let me know and we can hooks your up with an invite.

Saturday, September 24th, 2005 at 11:43 pm

µTorrent v1.1
    µTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.

With BitTorrent, you can download files faster and contribute by sharing files and bandwidth.

* Multiple simultaneous downloads
    * Smart bandwidth usage
    * File level priorities
    * Configurable bandwidth scheduling
    * Global and per-torrent speed limiting
    * Quickly resumes interrupted transfers
    * UPnP support (WinXP only)
    * Supports popular protocol extensions
    * Typical memory usage less than 4 MB
    * Incredibly small: 82 KB

Get it here!

Wednesday, September 21st, 2005 at 8:57 pm

Done with stats
    Yes its true, the stats are down, down for good. Why? Well I havent had much time to work on them, and with EA rolling out their new stat server I would have to take them down ne ways to redo them, which im not doing, so im just taking them down for good. Sorry for this but it was gonna happen sooner or later. BF2s.com is still up and running since they are the ones who are testing the new Stat server and is doing very well, their style is updated and now looks better with more features. I wish I was able to continue this project but Ive had other things to take care of.

Got3n™

ha valaki nem vágná: nincs többé a got3n-en bf2 statisztika, mert nincs rá idejük. ajánlják a bf2s.com-ot helyette, ami szerintem is jó, kicsit több adattal.
  • cyberbob29
    Hát nézz szét itt a fórumon, több hasonló hátulgombolósról is olvastam aki simán teljesiti a feltételeidet
  • Verzoo
    Jaja
    De most felvételt hírdetek a klánomba.
    Felvételi feltételek: a DTK gyakori használata, ha el akarják vinni előled a repülőt állj elé, ez az igazi bátorság, ha elüt punish. Ha elviszik a helit előled robbantsd fel,ha a tankot viszik lődd ki stb stb.Életkor 9-12 ig
  • cyberbob29
    Na ez az amire szerintem még a fejlesztőknek sem sikerült választ találni
  • cyberbob29
    Hát annak is megvan az előnye, pl nem tart sokáig összeállitani a squad-ot, és a megfelelő csapatstartégia kidolgozása sem vesz el hosszú órákat az idődből
  • koschwarz
    szerintetek mitől függ az, hogy ha ütközöm pl. vadászgéppel egy ellenséges gépnek, akkor kinek számol killt és kinek halált ( ha mindenki meghal :) )? vagy helikopterrel ugyanez.
  • Verzoo
    Én a Verzoo egyszemélyes klán tagja vagyok
  • haxoror
    A külföldiek BÉNÁK!
    Hunpowa! :)
  • cyberbob29
    értsd csapatjáték.....
  • cyberbob29
    Ezek szerint Te nem sűrűn játszol olyanokon, vagy csak az ONLY NOOBS utótagúakon jártál Nekem megvannak a bejáratott klánszervereim és hidd el ott sokan elcsodálkoznának, hogy jéééé ezt igy is lehet
  • haxoror
    Külföldön is ugyanannyi fasz van csak ők még bénák is :P
  • alma2
    Dandee egyertelmuen pointfarmer csalo, nem tudom miert nem meritek a szemebe mondani :)
  • cyberbob29
    Ja vazz' azt hiszik, hogy ez valami ki*aszott DOOM4
  • BurnBaby
    jah danee erre gerjed :) ami azért mókás, mert így lehetetlenség ráspawnolni :))
  • cyberbob29
    Na ezért nem játszok vérpistákkal boritott ungarische szervereken, hanem keresek egy angol vagy francia klánszervert ahol ismert fogalom a csapatjáték
  • koschwarz
    egyébként azért lehet megverni az ilyen kis pöcsöket, amikor 20 (amcsi)-10 (arab)a csapatok egyensúlya, mert hiába vannak 2x túlerőben, nem tudnak összejátszani, mert a kiscsávóknak semmi érzékük valami stratégiához, vagy ehhez hasonló misztikus dolgokhoz, csak mennek és lőnek, akit látnak.
  • cyberbob29
    VerZoo Te melyik pelusos klánban vagy?
  • alma2
    haverom meg en is megkaptuk a mid-east... ribbont, pedig o meg 50 ora alatt volt akkor. bar az teny mindkettonknek a legtobbet jatszott oldal a mec.
  • cyberbob29
    BORG most mé' mondod spawn oszt' jump rögtön megvan a paracute ribbon
  • Borg
    Melyik is a nyomorék? Amelyik squad leaderként repülget, vagy amelyik eléállt? ;)
  • Verzoo
    Könyörgöm,akasszuk fel mindet
  • cyberbob29
    Mi, 12-13 évesek, tudtommal 16-os logo ott figyel a játék boritóján, ja bocs hogy nekik nincs meg eredetiben ráadásul klánt alakitanak, hová jutott a világ.....
  • Pharolas
    Te itt ne szólogass be arab terrorista, al-kaida barát, menj a ...

De most komolyan, az ilyeneken néha könnyezek a nevetéstől. Csak azt tudnám, hogy én is ilyen degenerált voltam e 14 évesen - asszem nem :-).
  • Yan
    Ti kapattátok el ezeket a repcsi elé álló gyerekeket, mert sajnáltátok a statpontokat.
    A szerver adminjának kellene ilyen képek után banolni az illetöt, talán leszoknának róla. Vagy gázold el, egy nappal késöbb kapod meg a köv. rangot.