172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #40400 Anno amikor néztük m24-ből emlékeim szerint is elég volt kettő;
ugyanabból a távból egymás mellkasára lőttönk - ő m24el én m95el - ugyan annyi csík maradt.. -
ja elfelejtettem írni hogy úgy nem megy :D -
HTSMarci #40398 [HTS]TomMan vagyok! Marci nevével.
Elöszöris szeretnék bocsánatot kérni szadomozsi.
Tudom ,hogy elég fiatalak vagyunk de azért nekünk is kijár a tisztelet,nemcsak a felnötteknek.És most a clanunk az öszeomlás szélén áll ezért is irok nagyobb részt mégegyszer mindenkitöl bocsánat minden clantag nevében is! -
Polemius #40397 Na igen. Rendesen ráver a többire használhatóságban.
Pont azért szívok az specops alapfegyverekkel, mert más játékokban belémrögzült, hogy rövid sorozatokat eregessek. Az alap megymagköpködőkkel meg sokszor bedarálnak mire leszedném az ellenfeleket.
De a G36-tal nincs ilyen gond. Hiába fogy ki hamar a tár (a kisebb kapacitás és a nagyobb tűzgyorsaság miatt), mégis sokkal hatékonyabban tudom használni. (Vagy legalábbis úgy érzem.)
G36C rulz! -
sebzés erőssége az csak 1 dolog mert nem sokan szaladgálnak 100%-os hp-vala lényeg a könnyű célzás a távcsövesekkel(ak74;m4;medicnek az a távcsöves) szar sokkal könnyebb pontosan célozni ezekkel a fegyverekkel sznájpereket lehet írtani nagy távolságból a hagyományos célzókával messzira szar célozni -
haxoror #40395 szerintem szarabb a zoomja mert csak sima ironsight ami egy csomót kitakar -
én ezt fogom a következő unlocknak választani, azt már tudom. de azért írtam, hogy van hátránya is, pl. a kissebb tár (asszem 20-as a G36-é). -
Es lon hatalmas csend a tabortuz kozeleben, ertelmes valasz hijan.
sajna itt csak bolondok vannak, tobbek kozott en is :)
Igy remelem elnezed nekem is, hogy nem ertelmes a valaszom.
de szerintem siman a multiplayer create local game segit a problemadon :)
-
Off:
Na! Ma olyan dolog történt velem, ami eddig még soha!
L85-ből kifogyott a lőszer!:DDDDD -
Biztos vagy te ebben ?
azt irtak az m95-bol eleg ketto testre, a masikbol meg harom loves kell, sot a tablazatban is joval tobb volt a sebzese az elobbinek.
Bar amennyit en sniperkedem akar igaz is lehet mindketto :)
-
FlatlineHun #40390 Hát nemtom, nekem a G36C mindenben jobb, mint bármelyik másik specops fegyver: (M4, AK-74U, QBZ) pontosabb, kisebb visszarúgás, jobb zoom, nagyobb sebzés. -
haxoror #40389 Omaron már a sinektől sem lehet a parton álló embereket fejbelőni még m24-el sem csak ha mázlis a lövés ködhatárra lövöldözni meg mindegyikkel esélytelen, a sniperek közepes távolságra jók de akkor már inkább AK azzal legalább meg tudja magát védeni az ember és foglalni is tud, a pontosságról meg annyit hogy aki sniperrel a futó embert fejbe tudja lőni (és egy jó snipertől ez a minimum) az inkább assaultal menjen ha már ilyen jól céloz :D -
a szipázásnak 3 jellemzője van 1. kurva messziről 2. kurvapontosan 3.rejtőzve
namost az 1. kritériumnak miszerint nagyonmesszire és pontosan lőni az m24-el lehet a kilövöm a pilótát legendák csak egyszer sikerült kiviteleznem akkor csak úgy hogy még a földön volt és nem voltam kurvamessze csak amolyan "közepes távról pedig egy pályát rászántam sarkipeninszulát és nem sikerült a lebegő heliből kiszedni a ...cit
-
haxoror #40387 Nekem úgy tűnt hogy az m24 messzire pontosabb, persze extrém távolságra mindegyik pontatlan ami az egész sniperkedést értelmetlenné teszi -
Landor #40386 Az m95 emberre ugyanannyit sebez mint az m24, plusz az m95 átviszi a pilótafülke üvegét is. Pontosságban sincs különbség, sőt nekem az m95 jobban bejött e szempontból is, de csak szokás kérdése. -
Hello !
hogy lehetne nem eredeti játékal neten servert csinálni és csatlakozni?
értelmes válaszokat várnék köszönöm -
"nem jobbak, csak mások"
az unlockoltnak van olyan jellemzője, amiben jobb, de egy másik tulajdonságában rosszabb (pl. kissebb tárkapacitás-nagyobb pontosság, nagyobb tűzerő-kissebb pontoság, ilyesmik) így tulajonképpen mindenki az ízlésének és képességeinek megfelelően tud választani a fegyverek közül -
az svd meg az a kínai szar nem csak a m95-nél gyengébb hanem az m24-nél is gyengébb az m95 erősebb az m24-nél de nem olyan pontos ha komolyan akarsz sznipázni akkor vagy m24 vagy m95 ha nagyonkomolyan akarsz sznipázni akkor m24 és buksira célzol elrejtőzve a bozótba nem a torony tetején ahonnan a vak is lát és m4-gyel kiszed és csak biztos lövésre mész
-
haxoror #40382 pl az svd kisebbet sebez de nagyobb a tűzgyorsasága mint az m95-nek
vannak előnyök és hátrányok de összességében egyik unlock se über csak más, kinek mi jön be az egyetlen kivétel talán az enginer mert a jackhammer minden szempontból jobb mint az usa vagy kína alapfegyver -
rohadt alma #40381 Azért nem olvasom végig a forumot.Még a 10%-a is sok lenne.A FAQ írja:A megszerezhető fegyverek nem erősebbek az eleve elérhető társaiknál, csak másabbak. Ergó nem lesz előnyük.
Mi a különbség az unlockolt fegyverek és az alap között? -
persze, hogy nem igaz, ehhez eleg lenne ezt a forumot is olvasni :)
-
rohadt alma #40379 Az igaz,hogy az unlockolt fegyverek nem erősebbek az azonos kategoriáju alapfegyvereknél?Pl. az M95 és az SVD egyforma erős?Semmi különbség köztük (kivéve,hogy az SVD félautomata)? -
Nem is beszélve a "Big Noob Unit Ribbonról"
*0 kills , no assists in same round.
*nothing is same round just teamkill :D -
netrunner #40377 Oké köszi, megpróbálom. -
viccesek ezek a medálok :)
lehetne egy ilyen is:
Camping Medal (monnyuk egy sátorral és gázfőzővel ékesített medálocska)
-25.000 global hours camping at the non captureable base of the enemy team and not doing anything else for own team
-
haxoror #40375 Én hajtok a Rambora!
-
valami ilyesmi. de konktran nem tudom az osszefuggest, csak ez segit annyit tudok. -
netrunner #40373 Köszi
Vagyis ha ez a hibajelenég van akkor a monitorfrissítéssel lehet valami gubanc? -
Rambo Combat Medal
* 25 kills in the same round
* 3,000h as a Lonewolf
* 10,000 Global kills as Lonewolf
The Sniper Impotent Medal
Awarded to those compentent snipers who run out of ammo and can't get resupplied.
* Use up all your ammo with no kills in the same round
* 500 Global hours with no ammo
Air Non-Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while waiting to participating in aerial combat.
* 0 kills in a Plane or Helicopter in the same round
* 15 minutes on a helipad or runway in the same round
* 3000h Global hours waiting on a helipad or runway
-
tedd vissza a deafult monitort vagy szorakozz egy kicsit a hertzekkel es jo lesz. -
FlatlineHun #40370 Grrrrr... -
Egy igazi Mupett Show. :) -
netrunner #40368 Sziasztok!
Egy haveromnál probléma van a bf2 indításával. Ugyan úgy raktuk fel ahogy nálam (vagyis a "teljes FAQ" -ban leírtak szerint), nálam teljesen jól megy, a haveromnál viszont a játék indítása után kilép a játékból. A két gép közt annyi a különbség, hogy neki ATI kártyája van (azthiszem 9600xt).
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
(legutóbb a legújabb (5.9) catalyst diverrel is megpróbáltuk de azzal is ugyan ez a hiba) -
Desokbeka :) -
Verzoo #40366 Tisztelt Doktor úr.
Felhívnám szives figyelmét az alábbiakban leírt "gyüttök" szóra melyen az igen tisztelt Rekettyés úr elhelyezett ékezeteket.
Akkor ezek szerint a jösztök szót "josztoknak" írjuk,a gyüttök szót pedig gyüttöknek.
-
FlatlineHun #40365 Rambo Combat Medal
* 25 kills in the same round
* 3,000h as a Lonewolf
* 10,000 Global kills as Lonewolf
The Sniper Impotent Metal
Awarded to those compentent snipers who run out of ammo and can't get resupplied.
* Use up all your ammo with no kills in the same round
* 500 Global hours with no ammo
Air Non-Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while waiting to participating in aerial combat.
* 0 kills in a Plane or Helicopter in the same round
* 15 minutes on a helipad or runway in the same round
* 3000h Global hours waiting on a helipad or runway -
Landor #40364 Szívesen. Máskor is.
De ha megfigyeled rekettyes úr hozzászólását, feltünhet hogy nem használ ekezeteket. A mai vilagban meg mar ne jelentsen problemet ekezet nelkul olvasni, meg a ritka szavakat se.
Üdvözlettel
Dr. Grétsy Landor
-
Verzoo #40363 Köszönöm tanár úr de ez "josztok" volt meg gyüttök. -
Landor #40362 A jösztök az régiesen a jöttök szó Magyarul. -
Hat nem is az a baj vele, hogy egy tul nehez ellenfel lenne :)