172102
  • schrank
    nem csíter hanem bug user kihasználja a játék hibáiból adódó lehetőségeket
  • Borg
    Aki ilyen topikot nyit, az inkább maradjon csendben :D
  • ddt500
    Na ma találkoztam egy csitterrel. 6X ölt meg mire rájöttem, hogy benne van egy betonhengerbe, amibe nem lehet bemenni (elvileg még a tetejére sem kehet felmászni). Csak annyit láttam, hogy a betonfalból jönnek a lövések. Beszáltam egy apc-be és rálőttem a fél tárat (200 lövedék) de nem ért semmit.
  • Yan
    most délben? ;)
  • koschwarz
    tegnap a karkandon egy okoska befutott a géppuskaállvány elé akkor, amikor az arabok nagyon sokan támadták a kis dombot, amin az amik az egyik kezdőpontja van. de neki a nagy irtás közben be kellett futnia a géppuska elé, eleve faxság volt kirohannia oda, ráadásul láthatta, hogy mi van, hiszen együtt spawnoltunk. és meg is büntetett. írtam is cifrákat...

csak azért írom ezt le, mert az ilyen ostobaságoktól el tud durrani az agyam, pedig alapvetően nyugodt vagyok. ráadásul én nagyon ritkán punisholok, csak ha valami abszolút balfaxságból lőnek le vagy ütnek el...

de a lényeg, hogy jó sokáig megvan a lehetőség a pagedown megnyomására, ha valaki büntetni akar, úgyhogy gondolja már át mindenki ilyenkor, hogy mi történt, és hogy saját maga mennyiben felelős abban, hogy kinyírták. nem kell automatikusan rögtön nyomkodni azt a kurva gombot.
  • atwe
    Valaki mondjon egy jo tört szervert amin sokan vanak KÖszi elöre
  • koschwarz
    van x-valahány-nagyon sok külföldi szerver, amin jártam már, és én a legtöbbjén (értsd 85 %-án) nem tapasztaltam semmilyen lagot, a csapategyensúly mindig korrekt, és nem dob át játék közben (tegnap III-as szerverbeli negatív élményeim). én tényleg tisztelem a magyar hivatalos szerverek üzemeltetőit, akik ingyen csinálják állítólag, de NEM HISZEM EL HOGY EZEKET A PROBLÉMÁKAT NEM LEHET MEGOLDANI. EZ MÁR NEM A DICE MeG AZ EA HIBÁJA. HA MÁSHOL JÓL TUD MŰKÖDNI, ITT MIÉRT NEM????

na, kiidegeskedtem magam. az a bajom, hogy állítólag mostanában oldották meg ezeket a problémákat. lehet, hogy alaptalan, mert a III. szerveren nincs beállítva ping-kick, de tegnap volt egy játékos, akinek játék közben több mint 1000-re (ezerre) is felugrott a pingje, miközben mi diavetítést néztünk.
  • joebacsi
    még te is túl fiatal vagy ehhez a játékhoz...szal ne ítélj, hogy ne itéltess...
  • koschwarz
    igen, egyedül vitte el a kétszemélyest :) (csak piszkálódok, én is elviszem ezt gépet egyedül, ha senki nem akar jönni)
  • FlatlineHun
    Simán lehetnék a commanderük, elvégre a korom a duplája a csapatátlagnak... vagy mi...
  • Rafia
    Mi ezen a szánnivaló?
  • alberto 15
    bakkerm de szánalmas....
    nézzétek meg a tagok menüpontot, van 9 éves tagjuk is
    és bf2-s klán :)
  • Rafia
    nálunk is detto...erős vas kell, ami csak a BF2-nek van szentelve, meg gyakori restart. És akkor 0 lag.
  • Looserke
    Thx...
  • schrank
    ja gyökérségből jár is nekik a 2*-es szorzó
    néztem az egyik szerveren egy hétvégi dátummal megjelenő operation flashpointot ez igaz vagy hamis megnézném mit tud a "konkurencia"
  • haxoror
    Mindenesetre elég félreérthető és egy csomó ember azért áll át az utolsó percekben a győztesnek tűnő oldalra hogy megkaphassa a 2 szorzót
  • schrank
    csak a kommandernek dupláz mert a kommander alá írja a 2*-es szorzót nem a csapat alá de neked ezt tudnod kéne akármijen loozerke is vagy
  • gergod
    Csak a kommanderre
  • Looserke
    Ha vége egy körnek, a game odaírja a győztes csapat alá, hogy 2X-es bónusz a nyerésért. Ez akkor azt jelenti, hogy a nyertes csapat pontjait duplázza a game és úgy írja hozzá a többi ponthoz, vagy ez csak a commanderre vonatkozik???
  • SigS
    KILL
  • SigS
    Talan nem ok nelkul tortent a punishod...
    Mellesleg, latom szeretsz kepeket betenni masokrol, amit serelmedre kovettek el ki tudja milyen indokbol, hat en is teszek fel egyet a kulturalt megnyilvanulasodrol.
    Reakciodra a valaszom, mint azt a jatek kozben is megirtam: nem a felszallo repulodet lottem, hanem egy mar a levegoben levot, es a celt tevesztett raketak talaltak el teged a felszallopalyan...
    A keprol csak annyit hogy tizenakarhany eves letedre probalj ilyet mondani egy lanon, ha akit anyazol eppen par geppel melletted ul!
    Bye

• schrank
    hááát ha ezek azok a klippek mik múltkor már beletek linkelve csak ott az egész arzenál akkor ja
    jó lenne ha abban a kurva peccsben csinálnának már valami használható légvédelmet mert helik ellen még ott vannak az autók de azokat a kurva repülőket kurvanehéz kiszedni ezekkel a lófasz rakétákkal arról nem is beszélve hogy ki az a hülye aki a sztingert olyan helyre telepíti ahonnan nem is látni a légteret pl.: kadzsifi oilfild,meg mi a faszért van zatarvetlandon az a kurva hőcsapda torony az egyetlen pályán ahol még használható lehetne a "légvédelem"
  • Crem
    A tunguska korrekt! Van egy tűzereje...
    Ha a játékban törekedtek volna a valóságra, akkor a tunguska által lelött ellenfélért nem újrélesztési pontot kell adni, hanem ki mennyi darabot talál meg a csapattársából!:)
  • Boxer HUN
    Három video, ami egy kicsit másképp fest, mint a játékban.
    1.) T-90
    2.) Mi-28
    3.) Tunguska
  • Danee
    amikor repülök, akkor nyitok egy uj squado és nem engedek be senkit :)
    Ez a rossz szokásom :) Közbe zenét hallgatok vagy vmi, és nem dumál bele senki :D

Freddy, DDany, elismerem, megkérek vkit mindig hogy egy fotó ellenében ugorjon a gépem alá és nyomjon punish-t........
  • Boxer HUN
    A Humvee-nél valamivel nagyobbra sikeredett Ford F-350 katonai tervezete.
  • joebacsi
    majd valamelyik nap sort kerítünk rá, csak most épp a fejemet kéne megtalálnom valahol :)
  • 0Fritz0
    Ahogy itt elnéztem, nem túl nagyok a demok, de tény hogy lagol a szerver.

Ez az egész biztos valami hazai netellenes összeesküvés, mert a 125-ös pingü külföldi szervereken sokkal simábban fut a játék. :)
  • gergod
    A battlerecordert kéne letesztelni mester hány játékost bír el :)
  • joebacsi
    nekünk tegnap reccenés nélkül bírta a 22 embert 4*20 perces gyakwaron, voippel együtt...32 emberrel sincs gond...ezis bf2 :)
    (bár nálunk nincs más játékszerver, csak ts, meg webszerver)
  • Kandurex
    És, ha épp mély csönd van? Az F2K szerveren 6 vs 4 volt, egy csapatban, mindeki kussolt és ment a lag :( Aztán átléptem a másikba, hogy 5 vs 5 legyen, meg amúgy se bírom a csöndet, pofázni kell alapon na!! :D, szal, és ott is kuss volt, a lag azért megmaradt.
  • Borg
    Elképzelhető.
  • Crokin
    Pl. a nemrég belinkelt rulez server 64-fős és nincs semmi lag rajta. Igaz VOIP sincs, lehet az eszi?
  • Borg
    A mi szerverünk is kb 15 playertől kezd el lagolni egyes mapokon.
    Nemtom miért. Ez a BF2.
  • Kandurex
    Ma fent voltam minden "ismertebb" szerveren és iszonyat ami lag és rángás uralkodott. Kétségbeesetten kerestem míg találtam egy abszolute lagmentest (most is vannak bent vagy 9 -en) a cím:

LSSAH BF2 ClanServer|47ms|193.138.125.6:16567

Szal amiért írok, hogy elképesztő mennyire ocsmány a játékélmény és mégis bent szenvednek az emberek. Nem értem, hogy hagyhatja ezt az EA, vagy a Dice.
  • DDany
    lehet..
  • alberto 15
    te ezeket tuti kiprovokálod :)
  • Hatt
    Egy kis teamkill, simán belefér, úgyse döntöd meg a rekordom:) másfél perc játék alatt -45 pont mind ez anélkül hogy bármi szándékosság lett volna benne:)
    Hozzáteszem amint megláttam alt+F4 szolgálatait vettem igénybe:)
  • 0Fritz0
    A kép túl nagy, szkvadlíderként repülsz, TK-ztál.
    Kimaradt valami? :)
  • Danee