172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én csak a repcsis pályákon szeretem lelassitva legépfegyverezni, vagy miután kidobta a flairt, akko 4-5 rakétával telibelőni a heliket :9 -
schrank,
melyik bf kieg volt ingyen? -
Valaki segítsen plíz! Felraktam a játékot, már napok óta ezt nyomom, ma meg nem hajlandó elindulni arra hivatkova, h nincs bent a CD. Eddig mini imaggel nyomtam, ami most is be van mountolva, de hiába.. Kivettem, újra betöltöttem, beraktam a nagy iso-t, de nem megy. Ilyenkor mi van? -
húú, hát ez jó kérdés. valaki csak tudja -
rohadt alma #40516 A commander hogyan tud parancsot törölni?
Pl.:a parancsnok kijelöl egy pontot ahol javítást kér,de valaki megjavítja.Új parancsot nem akar kiadni a squadnak,csak eltüntetni a térképről a parancsot (ne legyen ott a franciakulcs).Mintha a squadnak nem is lett volna parancsa. -
jók az ingame képek
nekem tetszenek :) -
atwe #40514 Igazad van 
-
BMP;RPG;kvad;targonca a-a-a-a-a-a micsoda kieg és ráadásul nem is ingyen
elmennek ezek a jóku...va annyukba
-
Én helivadászatot MAsturbiti cityonál szeretem ;) -
a Songhua Stalemate az egy kiraly palya,szeretek rajta tankkal helit vadaszni -
Battlefield.hu hírek:
- Battlefield 2 Stats Retriever 1.5
- BF2: Special Forces ingame képek és renderek -
Polemius #40509 Mi a bajod velük?
-
Nekem mindegyik pálya tetszik
-
haxoror #40507 Szerintem nem merték Waterlandsnak hívni mert akkor rögtön azt kérdezték volna a fanok hogy hol vannak a rombolók meg a tengeralattjárók :D -
Igen, már rájöttem. :) -
haxoror #40505 Wetlands :) -
haxoror #40504 Én zatart utálom nagyon, ha csak az egyik oldalnak vannak jó pilótái hatalmas szopás -
Az utolsó pálya nem inkább a Zatar Waterlands? 
(Meg Daquing Oilfields?) -
haxoror #40502 Kíváncsi lennék ezekre a mappokra 64-esen is lehet hogy ott jönnének ki igazán
-
Én a Songhua Stalemate-et, meg a Clean Sweepet utálom, egyiken se lehet semmit látni. -
Landor #40500 Nekem pl Dragon Valley tetszik. Dalian Plant és Fushe Pass bizonyos pályarészein is szoktak izgalmas csaták kialakulni. Ha valamit választanom kellene hogy kihagyják a játékból, akkor az a Daqing Oilfileds és az Operation Clean Sweep lenne.. -
haxoror #40499 A felső sort törölni kéne minden szerverről :/ -
-
Landor #40497 -
-
Landor #40495 Nah, elkészítettem a BFV után a BF2höz is a mappokat a nevükkel.
Remélem tudtam segíteni ezzal azoknak, akik mindig keverik a mappok nevét :)
Üdv -
ja, a frissen spawnolt repülő, nem szokott fél élettel születni legjobb tudásom szerint :D -
várlak, most minnyá megyek edzésre, asszem este majd leszek :) -
mivel egy raketaval egy repulot nem lehet leloni, tehat minimum pont 2 eltevedt raketa szall beled...felteve ha mar nem serult felig.
Danee a magyarokon szoktal lenni nem ? na mostmar megkereslek :)
-
egyszerre eltalál 2 eltévedt rakéta?? érdekes....
pont ott pont akkor két rakéta eltévedni nem szokott....
Nem szégyellem amit csináltam, megtenném még1x, mert utálom azokat a lámákat akik nem tudnak kiszednia repülővel csak uyg ha lebombáznak a földön, vagy felszállás közben.. Na meg azt is amikor megvárja h 1 méterre felemelkedjek, és akkor lő le mondva hogy "mar a levegobe voltam vaze".. -
cyberbob29 #40490 Jaja, ezért lehet frankón TK-zni a a saját repcsiket, mert frankón berepülnek a látómezőbe mikor ellövöd a rakétát, addig meg persze nem látod őket (Murphy alap) -
Ja mondjuk ez is jó, de mind1. -
még low-ra állítva is tök sok növényzet van szerintem, simán el lehet "bújni", kár hogy semmit nem ér az egész, mert ha lefekszel te sem látsz semmit, ha meg kikúszol a növényzet szélére, simán észrevesznek, mert kiírja a nicket a fejed fölé pirossal :) -
az télleg gázos, hogy a legtöbb légvédelmi rakéta látóterének legalább a fele el van takarva -
Van nemi novenyzet de nem szamottevo. Ha gondolod keszitek neked par ss-t low-ban a kedvenc buvohelyeidrol :) -
Borg #40485 Ennyit a fairplayről :)
A falakat nem lehet kikapcsolni? Elvégre az is lassít :D -
Le kene allni a tudatmodosito szerekkel... :P -
Tök jó!
Kiegbe be tudom ásni majd magam a homokba?
Tábori konyha lesz?
-
akkor csak nagyonk kicsi gaz látszik, azért jó ha leveszed.
nekem le van véve az egész game lowra, és nem tudnak elbbújni. -
Ha alacsonyra van állítva a grafika akkor füvek meg ilyesmik se látszanak? Azért kérdem mert nekem max-on megy és mindig elbújok iszonyat gazok közé, hogy lófüttyöt se látok, mások meg szintén fekve lelőnek. Hogy a picsába vesz észre? Persze előtte nem látott, hogy oda bújtam meg ilyesmi....
Hö?