172102
  • Danee
    én csak a repcsis pályákon szeretem lelassitva legépfegyverezni, vagy miután kidobta a flairt, akko 4-5 rakétával telibelőni a heliket :9
  • Zs0lt1
    schrank,
    melyik bf kieg volt ingyen?
  • CaviaR
    Valaki segítsen plíz! Felraktam a játékot, már napok óta ezt nyomom, ma meg nem hajlandó elindulni arra hivatkova, h nincs bent a CD. Eddig mini imaggel nyomtam, ami most is be van mountolva, de hiába.. Kivettem, újra betöltöttem, beraktam a nagy iso-t, de nem megy. Ilyenkor mi van?
  • alberto 15
    húú, hát ez jó kérdés. valaki csak tudja
  • rohadt alma
    A commander hogyan tud parancsot törölni?
    Pl.:a parancsnok kijelöl egy pontot ahol javítást kér,de valaki megjavítja.Új parancsot nem akar kiadni a squadnak,csak eltüntetni a térképről a parancsot (ne legyen ott a franciakulcs).Mintha a squadnak nem is lett volna parancsa.
  • alberto 15
    jók az ingame képek
    nekem tetszenek :)
  • atwe
    Igazad van
  • schrank
    BMP;RPG;kvad;targonca a-a-a-a-a-a micsoda kieg és ráadásul nem is ingyen elmennek ezek a jóku...va annyukba
  • uHs Gerzson
    Én helivadászatot MAsturbiti cityonál szeretem ;)
  • leveskocka
    a Songhua Stalemate az egy kiraly palya,szeretek rajta tankkal helit vadaszni
  • Zs0lt1
    Battlefield.hu hírek:
    - Battlefield 2 Stats Retriever 1.5
    - BF2: Special Forces ingame képek és renderek
  • Polemius
    Mi a bajod velük?
  • Crokin
    Nekem mindegyik pálya tetszik
  • haxoror
    Szerintem nem merték Waterlandsnak hívni mert akkor rögtön azt kérdezték volna a fanok hogy hol vannak a rombolók meg a tengeralattjárók :D
  • 0Fritz0
    Igen, már rájöttem. :)
  • haxoror
    Wetlands :)
  • haxoror
    Én zatart utálom nagyon, ha csak az egyik oldalnak vannak jó pilótái hatalmas szopás
  • 0Fritz0
    Az utolsó pálya nem inkább a Zatar Waterlands?
    (Meg Daquing Oilfields?)
  • haxoror
    Kíváncsi lennék ezekre a mappokra 64-esen is lehet hogy ott jönnének ki igazán
  • Cobra.
    Én a Songhua Stalemate-et, meg a Clean Sweepet utálom, egyiken se lehet semmit látni.
  • Landor
    Nekem pl Dragon Valley tetszik. Dalian Plant és Fushe Pass bizonyos pályarészein is szoktak izgalmas csaták kialakulni. Ha valamit választanom kellene hogy kihagyják a játékból, akkor az a Daqing Oilfileds és az Operation Clean Sweep lenne..
  • haxoror
    A felső sort törölni kéne minden szerverről :/
  • uHs Gerzson
  • Landor
  • uHs Gerzson
  • Landor
    Nah, elkészítettem a BFV után a BF2höz is a mappokat a nevükkel.

Remélem tudtam segíteni ezzal azoknak, akik mindig keverik a mappok nevét :)
    Üdv
  • Danee
    ja, a frissen spawnolt repülő, nem szokott fél élettel születni legjobb tudásom szerint :D
  • Danee
    várlak, most minnyá megyek edzésre, asszem este majd leszek :)
  • alma2
    mivel egy raketaval egy repulot nem lehet leloni, tehat minimum pont 2 eltevedt raketa szall beled...felteve ha mar nem serult felig.
    Danee a magyarokon szoktal lenni nem ? na mostmar megkereslek :)
  • Danee
    egyszerre eltalál 2 eltévedt rakéta?? érdekes....
    pont ott pont akkor két rakéta eltévedni nem szokott....
    Nem szégyellem amit csináltam, megtenném még1x, mert utálom azokat a lámákat akik nem tudnak kiszednia repülővel csak uyg ha lebombáznak a földön, vagy felszállás közben.. Na meg azt is amikor megvárja h 1 méterre felemelkedjek, és akkor lő le mondva hogy "mar a levegobe voltam vaze"..
  • cyberbob29
    Jaja, ezért lehet frankón TK-zni a a saját repcsiket, mert frankón berepülnek a látómezőbe mikor ellövöd a rakétát, addig meg persze nem látod őket (Murphy alap)
  • Running
    Ja mondjuk ez is jó, de mind1.
  • koschwarz
    még low-ra állítva is tök sok növényzet van szerintem, simán el lehet "bújni", kár hogy semmit nem ér az egész, mert ha lefekszel te sem látsz semmit, ha meg kikúszol a növényzet szélére, simán észrevesznek, mert kiírja a nicket a fejed fölé pirossal :)
  • koschwarz
    az télleg gázos, hogy a legtöbb légvédelmi rakéta látóterének legalább a fele el van takarva
  • Me0w
    Van nemi novenyzet de nem szamottevo. Ha gondolod keszitek neked par ss-t low-ban a kedvenc buvohelyeidrol :)
  • Borg
    Ennyit a fairplayről :)
    A falakat nem lehet kikapcsolni? Elvégre az is lassít :D
  • Me0w
    Le kene allni a tudatmodosito szerekkel... :P
  • Running
    Tök jó!

Kiegbe be tudom ásni majd magam a homokba?
    Tábori konyha lesz?
  • alberto 15
    akkor csak nagyonk kicsi gaz látszik, azért jó ha leveszed.
    nekem le van véve az egész game lowra, és nem tudnak elbbújni.
  • Running
    Ha alacsonyra van állítva a grafika akkor füvek meg ilyesmik se látszanak? Azért kérdem mert nekem max-on megy és mindig elbújok iszonyat gazok közé, hogy lófüttyöt se látok, mások meg szintén fekve lelőnek. Hogy a picsába vesz észre? Persze előtte nem látott, hogy oda bújtam meg ilyesmi....
    Hö?