172102
  • Yamee
    Izé, hülye vagyok. De a bf2s.com másnak is régebbi adatokat mutat nálam.
  • FCH kari
    tök jo:)
  • alma2
    valhonnan kesve megjonnek a plecsnik is, a pont altalaban egybol.
    bar a magyar ranked servereknel jellemzobb a soha plecsni valtozat :)
  • reménytelen
    De az nem jelenti azt, hogy elvesztek azok az adatok?
  • leveskocka
    van
  • leveskocka
    megtalallak meeeeg:)ugyis megtalallak:)ha megtalallak,elkaplak:)ha elkaplak megb....ooooo....ize....
  • Yamee
    Honnan szeditek a html kódokat? Nekem a bf2s.com beállt egy 1hónappal ezelőtti állapotban.
  • reménytelen
    Van olyan, hogy egy ideig nem frissítik az adataimat a központi szerveren?
    Mert egy napja ugyanannyi pontom van, pedig azóta már játszottam néhány csatát, és szereztem jópár pontot, sőt, egy kitüntetést is, de még mindig nem jelent meg változás a BFHQ-n. Miért van ez? (Ranked szerveren játszottam)
  • alma2
    valahogy az a sejtelyem ez a mod se lesz tobb 0.1 betanal sosem, se uj jarmu, se map nem lesz soha :)
    de hat tevedjek es legyen igazuk... hajra.
  • Zs0lt1
    Battlefield 2: Australian Forces mod
  • schrank
    én montam hogy . . .
  • cyberbob29
    csak nem megfenyegetett?
  • FlatlineHun
    Crem6-ot egyelőre hagyjuk. Nem vagyok benne biztos, hogy tetszene neki, amit írnék... és dolgoznom is kell valamikor :)
  • schrank
    trnszportkirájt mindenki tuggya
    pájákközt nem válogatok
    zászlótfoglalni és bevédeni imádok
    BH-ni asszaultozni csak a -k szoktak
    ha sznájper vagyok nincs az az ember aki megtalálna
    páncélossal egyenesen veszélyes vagyok
    és végül nincs olyan pálya ahol ne tudnék első lenni AT-val
  • FlatlineHun
    De azért legalább elmondhatnád, hogy mennyire találtam el, he!
  • leveskocka
    jolelvanaz ott,ha kell,hazahozod.addig se baszlat,hogy mer ulsz mar megint a hulye,gyerekes jatekod elott:)
  • Crem
    Na, mostmár tényleg menjünk játszani, mert tegnap is ott felejtettem az asszonyt melóban!:((
  • Crem
    :DD
  • Verzoo
    :)
  • schrank
    éééén be se linkelem az enyémet elég ha elolvassátok megegyszer
    Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos járművek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
    Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos járművek, illetve légijárművek elleni harcban is, (ezt megerősíti az MPK lelet is) feltételezhetően komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójárműveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberű gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
    MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, időarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos járművek ellen.
    Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzők analízise is megerősíti a fenti hipotézist.
    Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tűnik nem gyakran választja a harc ezen formáját
    thx fletlájn kiváncsi vagyok a bombázós BC-zős Crem6 - ra
  • Verzoo
  • FlatlineHun
    Vajon ez megy?

• leveskocka
    kosz...affene gondolta ezt kis/nagykep figurat...
  • leveskocka
  • Crem
    Neked is:
    http://www.sg.hu/galeria/11207438291128086465.JPG

ezt kell linkeleni...

Te a kis képet linkelted!:DDD

Ui: a kis képre kattincs rá!!!:D
  • petersz
    Direkt van, hogy hagyjátok abba a dicsekvést :)
  • BurnBaby
    a szerver rankedként jelent meg ha arra keresett a user, de valójában nem volt az. gondolom emiatt szóltak. nekem is fura volt.
    nem tudom mi lehetett elállítva nálatok, ha ezt kiküszübölitek kétlem bárkit zavartok vele.
  • Crem
    off:

rossz volt az útvonal és az Id.

Legközelebb mikor feltöltesz egy képet, kilikkelj rá, hogy teljes méretben mutassa! Majd: Tulajdonságok és az ott mutatott elérési utat másold be a [kép]
    sorba... ennyi...
  • schrank
    ez reges oldal ahonnan ezt be lehet szerezni mert én nem találtam nikknév beírási lehetőséget csak logint
  • FlatlineHun
    Fasza, az azonosítót nem cseréltem ki. És nincs edit... GRRRRRRR.
    Persze schrank[HUN] koma analízise :)
  • petersz
    Emiatt sikítoztam én is itt egy pár hete.
    Vedd meg a játékot, fizessél, de szerver csak úgy és annyi, amiért éppen első körre nem kaszálja el őket a fogyasztóvédelem, ha netán valami őrült venné a fáradtságot. De persze nem veszi senki, csak magunkban fortyogunk azért, hogy emberi időben a két játszható kicsi 32-es szerver mindig fullon van, aztán persze bemegyünk jól egy másikra. De ugye ott egy pillanatra sem lehet elfelejteni, hogy miért is nincs fullon...
  • leveskocka
    b@sszameg a kutya!miert ily csekely meretu ez?
  • leveskocka
  • cyberbob29
    schrank ez a családi albumból került elő?
  • FlatlineHun
    Azonosító:[HUN]Running[SG?]

Laboreredmény:
    K: 13659
    D: 7991
    KDR: 1.71
    SPM: 2.04
    ----MPK----
    MPK: AT (131h)
    K: 6688
    D: 3899
    KDR: 1.72
    KDR(ATROCK): 0.67
    ----MPK2----
    MPK: Medic (50h)
    KK: 2265
    KD: 1341
    KKDR: 1.69
    K(ass): 809
    D(ass): 673
    KDR(ass): 1.20
    D(defib): 55
    REV: 403
    HEA: 187
    ----MPV 1-----
    MPV: Armor
    K(arm): 4612
    D(arm): 1059
    MPVKDR: 4.36
    ----MPV 2----
    MPV: Tran
    K(arm): 2569
    D(arm): 897
    MPVKDR: 2.86
    DRVSPEC: 226
    ROADK: 1010
    -------------
    W:562
    L:495
    WLR: 1.13
    CPCAP: 2470
    CPCAP-A: 1235
    CPDEF: 1041

Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos járművek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
    Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos járművek, illetve légijárművek elleni harcban is, (ezt megerősíti az MPK lelet is) feltételezhetően komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójárműveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberű gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
    MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, időarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos járművek ellen.
    Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzők analízise is megerősíti a fenti hipotézist.
    Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tűnik nem gyakran választja a harc ezen formáját.

DG: Observatio mellett további játékra buzdítva.

• Verzoo
    Én mit csináltam rosszul?
  • schrank

mi olyan nehéz ezen
  • Verzoo
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • cyberbob29
    Mondtam, hogy rossz a kép ID amit megadtál.....
  • Verzoo