172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Yamee #40845 Izé, hülye vagyok. De a bf2s.com másnak is régebbi adatokat mutat nálam. -
tök jo:) -
valhonnan kesve megjonnek a plecsnik is, a pont altalaban egybol.
bar a magyar ranked servereknel jellemzobb a soha plecsni valtozat :)
-
De az nem jelenti azt, hogy elvesztek azok az adatok? -
van -
megtalallak meeeeg:)ugyis megtalallak:)ha megtalallak,elkaplak:)ha elkaplak megb....ooooo....ize....
-
Yamee #40839 Honnan szeditek a html kódokat? Nekem a bf2s.com beállt egy 1hónappal ezelőtti állapotban. -
Van olyan, hogy egy ideig nem frissítik az adataimat a központi szerveren?
Mert egy napja ugyanannyi pontom van, pedig azóta már játszottam néhány csatát, és szereztem jópár pontot, sőt, egy kitüntetést is, de még mindig nem jelent meg változás a BFHQ-n. Miért van ez? (Ranked szerveren játszottam) -
valahogy az a sejtelyem ez a mod se lesz tobb 0.1 betanal sosem, se uj jarmu, se map nem lesz soha :)
de hat tevedjek es legyen igazuk... hajra. -
Battlefield 2: Australian Forces mod -
én montam hogy . . .
-
cyberbob29 #40834 csak nem megfenyegetett?
-
FlatlineHun #40833 Crem6-ot egyelőre hagyjuk. Nem vagyok benne biztos, hogy tetszene neki, amit írnék... és dolgoznom is kell valamikor :) -
trnszportkirájt mindenki tuggya 
pájákközt nem válogatok
zászlótfoglalni és bevédeni imádok
BH-ni asszaultozni csak a
-k szoktak
ha sznájper vagyok nincs az az ember aki megtalálna
páncélossal egyenesen veszélyes vagyok
és végül nincs olyan pálya ahol ne tudnék első lenni AT-val
-
FlatlineHun #40831 De azért legalább elmondhatnád, hogy mennyire találtam el, he! -
jolelvanaz ott,ha kell,hazahozod.addig se baszlat,hogy mer ulsz mar megint a hulye,gyerekes jatekod elott:) -
Na, mostmár tényleg menjünk játszani, mert tegnap is ott felejtettem az asszonyt melóban!:(( -
:DD -
Verzoo #40827 :) -
éééén be se linkelem az enyémet elég ha elolvassátok megegyszer 
Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos járművek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos járművek, illetve légijárművek elleni harcban is, (ezt megerősíti az MPK lelet is) feltételezhetően komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójárműveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberű gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, időarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos járművek ellen.
Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzők analízise is megerősíti a fenti hipotézist.
Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tűnik nem gyakran választja a harc ezen formáját
thx fletlájn kiváncsi vagyok a bombázós BC-zős Crem6 - ra
-
Verzoo #40825 -
FlatlineHun #40824 Vajon ez megy?
-
kosz...affene gondolta ezt kis/nagykep figurat... -
-
Neked is:
http://www.sg.hu/galeria/11207438291128086465.JPG
ezt kell linkeleni...
Te a kis képet linkelted!:DDD
Ui: a kis képre kattincs rá!!!:D -
petersz #40819 Direkt van, hogy hagyjátok abba a dicsekvést :) -
a szerver rankedként jelent meg ha arra keresett a user, de valójában nem volt az. gondolom emiatt szóltak. nekem is fura volt.
nem tudom mi lehetett elállítva nálatok, ha ezt kiküszübölitek kétlem bárkit zavartok vele. -
off:
rossz volt az útvonal és az Id.
Legközelebb mikor feltöltesz egy képet, kilikkelj rá, hogy teljes méretben mutassa! Majd: Tulajdonságok és az ott mutatott elérési utat másold be a [kép]
sorba... ennyi... -
ez reges oldal ahonnan ezt be lehet szerezni mert én nem találtam nikknév beírási lehetőséget csak logint
-
FlatlineHun #40815 Fasza, az azonosítót nem cseréltem ki. És nincs edit... GRRRRRRR.
Persze schrank[HUN] koma analízise :) -
petersz #40814 Emiatt sikítoztam én is itt egy pár hete.
Vedd meg a játékot, fizessél, de szerver csak úgy és annyi, amiért éppen első körre nem kaszálja el őket a fogyasztóvédelem, ha netán valami őrült venné a fáradtságot. De persze nem veszi senki, csak magunkban fortyogunk azért, hogy emberi időben a két játszható kicsi 32-es szerver mindig fullon van, aztán persze bemegyünk jól egy másikra. De ugye ott egy pillanatra sem lehet elfelejteni, hogy miért is nincs fullon... -
b@sszameg a kutya!miert ily csekely meretu ez? -
-
cyberbob29 #40811 schrank ez a családi albumból került elő?
-
FlatlineHun #40810 Azonosító:[HUN]Running[SG?]
Laboreredmény:
K: 13659
D: 7991
KDR: 1.71
SPM: 2.04
----MPK----
MPK: AT (131h)
K: 6688
D: 3899
KDR: 1.72
KDR(ATROCK): 0.67
----MPK2----
MPK: Medic (50h)
KK: 2265
KD: 1341
KKDR: 1.69
K(ass): 809
D(ass): 673
KDR(ass): 1.20
D(defib): 55
REV: 403
HEA: 187
----MPV 1-----
MPV: Armor
K(arm): 4612
D(arm): 1059
MPVKDR: 4.36
----MPV 2----
MPV: Tran
K(arm): 2569
D(arm): 897
MPVKDR: 2.86
DRVSPEC: 226
ROADK: 1010
-------------
W:562
L:495
WLR: 1.13
CPCAP: 2470
CPCAP-A: 1235
CPDEF: 1041
Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos járművek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos járművek, illetve légijárművek elleni harcban is, (ezt megerősíti az MPK lelet is) feltételezhetően komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójárműveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberű gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, időarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos járművek ellen.
Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzők analízise is megerősíti a fenti hipotézist.
Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tűnik nem gyakran választja a harc ezen formáját.
DG: Observatio mellett további játékra buzdítva.
-
Verzoo #40809 Én mit csináltam rosszul? -
mi olyan nehéz ezen
-
Verzoo #40807 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
cyberbob29 #40806 Mondtam, hogy rossz a kép ID amit megadtál..... -
Verzoo #40805