172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Game után ,úgy tűnik mindenki benéz még ide lefekvés előtt. -
Verzoo #41044 Gondoltam szétnézek még itt is és lám kivel találkozok :) -
Verzoo #41043 
-
FlatlineHun #41042 "szerintem az a gyerekes aki citroen c4-el(c4es kocsival) rohangál :)"
Szerintem meg te nem látod át ennek a jelentőségét. Gyorsan oda tudsz érni ellenfél zászlójához, gyalogost látsz, legéppuskázod, páncélost látsz, felrobbantod. Ebbe mi a gyerekes neked? -
Intimrush #41041 Nem kötelező vele játszani. -
Nem vagyok Bf-s és nem is tudom volt e már de ezen valami hatalmasat röhögtem :)
>>>Mine<<< Fun Video -
Hmm... A BF2-ben a helik fizikája egy rakás szar, tudtam még megjelenés előtt is hogy szar lesz, de ennyire szarra nem gondoltam volna egyébként, szóval ez a "rakás szar" egy hatalmas dicsérés már ami azt illeti... A repülők is azok, fos egytől egyig... Nemtom minek kellet a jó öreg DC-t elrontani ezzel, remélem a BF2 alá készülő DC mod visszahozza azt az érzést és játszhatóságot amit a BF2 nem tud megadni... -
sztem ne schrank véleményére építs :) -
Ha szar, akkor nem is akkora baj, hogy eddig nem vettem észre.
-
tudod a bf2-ben repülőben nyomod meg a "futás" gombot(bal shift) akkor bekapcsol az utánégetés de szar az egész
-
Milyen utánégető van benne? -
kiafaszt érdekelnek a repülőszimulátorok a jáchatóság a lényeg a dc-ben még megkellett tanulni repülni helivel és külön repcsvel ebben a szarban meg elengedsz mindent azt egyhelyben lebeg úgyhogy ennyit a fizikáról meg szimulációról desertkombatba mindigis voltak légicsaták itt meg max a gyalogságot tuggyátok bombázni ott baszták el a repülőket hogy betették ezt a buzi utánégető fasságot ezzel akarták kompenzálni a motor hibájából adódó lassúságot de nem jött be
-
gyorsan benyomtam az 1942-t és mentem egy single gamet repcsikkel DC finalba hááááát a bf2 a nyomába nem érhet olyan gyors manővereket lehet csinálni és olyan könnyen mozognak a járművek ahogyan a bf2 -be soha nem fognak ;hiába a szar vietnám motor az szar vietnám motor marad még ha bf2-nek nevezzük akkor is
-
On nagyon jol kovetkeztet uram :)
iszonyat bena, olyan mintha egy jatekrepulovel forgolodnek aminek se sulya, semmi tehetetetlensege. De ha jatszottal egy par repulo szimulatorral, te sem mondhatsz mast felteve, ha azokkal fel sem birtal szallni :)
tenyleg nagyon sokat javitottak a bf2ben. Bar mar a heliket agyon dicsertem anno, most a repcsik is megerdemeltek :)
-
ezzel most azt akarod mondani hogy a DC-ben szarabbak a repülők fizikája ? -
a map editort honnan lehet letölteni? -
El_Alamein_XXL:
na megneztem a merete mar teljesen oke, 14,4 masodperc keresztbe menni a legtavolabbi zaszloert az amcsi bazisrol gyors repcsivel, mig az eredetibem 15,5.ugye a repulok se mennek egyforma gyorsan.de valahogy a bazisok maradtak olyan picik, tulzsofoltak.Lehet, hogy pont ezt utalta a regiben, hogy rohangalni kellett jo sokat a jarmukert ezert lett ilyen. De nagyjabol mar hasonlit a regire. sot a lathatatlan falnak sem lehet mar nekirepulni. erdemes betenni borg !
Sot meg jobban meggyozodtem, a dc-ben olyan a repulot iranyitani, mintha az f1gp utan atulnel need for speedezni.. eleg bena arkad erzes fog el :)
-
sajnos akkor azt kell felteteleznem, meg sose jatszottal mashol :)
de biztos ram alergias a nep, mert a map vegere eltunt mindenki, egyedul maradtal mint ellenfel.
de ez a nan_hai_beta_4 nagyon jo kar, hogy nem volt itt a gunnerem igy nem tudtam megmutatni a fogam feherjet :)
-
volt ott egy ilyen: :DD | szal csak hülyeségből mondtam. én normálisan szeretek játszani. szerintem az a gyerekes aki citroen c4-el(c4es kocsival) rohangál :)
-
Én is élveztem, csak hát más dolgaim voltak így nem tudtam 2 mapnál tovább maradni na majd legközeleb ;) -
hmm...látod ezért 16+ os a játék... -
és mondcsak, nem szokott belilulni a fültöved?
vagy borg nem nyomja olyan keményen oda a pisztolyt?
-
ez jó. ha bhval belemegyek a tankba felrobban?? akkor ezt fogom csinálni :DD -
atwe #41022 Bánhagyátok hogy nem jötetek a sg szervere mert életem legjobat játszotam ott
Szerintem :) -
Helizni yo.
-
a lusta emberek kedveert...
#40710 -
hoho, imaink meghallgatva
el alamein XXL kesz, megnagyitva az original !!!
-
Sly szerverrol erdeklodnek en is, mi van vele, miert nem megy tegnap ota? -
Sly szerverrol erdeklodnek en is, mi van vele, miert nem megy tegnap ota? -
az mitól van hogy a játék néha nem tölti be a statomat, szóval nem kapom meg az unlockolt fegyvert sem? ilyenkor logout-login szokott csak segíteni, eddig nem volt ilyen problémám
de azt meg egyfolytában csinálja hogy lance corporal szinten a sima private jelzés van a nevem előtt amikor tab-bal megnézem a játékoslistát
mi van ilyenkor? rohadt zavaró -
Kovsebi #41015 :DDD igen.ez a helyzet van ... -
haxoror #41014 :DDD -
csabito #41013 SUPPORT in TANK vs. ASSAULT on FOOT
Palesztin terroristát üldöznek a zsidók egy merkavával. A terorrista szalad szalad, néha hátrafordul és elenged egy sorozatot a tannkra. semmi hatása. Szalad szalad tovább, a tank egyre közelebb, õ lövöldöz hátrafele hasztalan. végül sarokba szorul, rá lõ még párat a harckocsira, aztán elfogy a lõszere, el is dobja a kalasnyikovot.
Ekkor felnyilik a tank fedele, és kimászik belõle egy bibsi
-Na mivan Ahmed, elfogyott a lõszer ?
-Hát...
-És nem akarsz venni? -
haxoror #41012 Mert leállt.
Patcheld a gémedet 1.2-es szerverből van egy csomó -
Nem tudok belépni sg szerverre. Verifying client data közben egyszer csak connection lost. Nincs valakinek tippje? -
csabito #41010 tankosoknak -
Kovsebi #41009 köszi szépen -
pest környékén az auchanba 8990 asszem :) -
Nem. 
Megvetteeeem és naaagyon elégedett vagyok veleeeee....
Elnehezülnek a szemhéjaid, mélyen benyúlsz a pénztárcádba, és megveszed a játékot 11900 Ft-ért... -
atwe #41006 inen