172102
  • Pharaoh
    Game után ,úgy tűnik mindenki benéz még ide lefekvés előtt.
  • Verzoo
    Gondoltam szétnézek még itt is és lám kivel találkozok :)
  • Verzoo
  • FlatlineHun
    "szerintem az a gyerekes aki citroen c4-el(c4es kocsival) rohangál :)"

Szerintem meg te nem látod át ennek a jelentőségét. Gyorsan oda tudsz érni ellenfél zászlójához, gyalogost látsz, legéppuskázod, páncélost látsz, felrobbantod. Ebbe mi a gyerekes neked?
  • Intimrush
    Nem kötelező vele játszani.
  • MKpowaa
    Nem vagyok Bf-s és nem is tudom volt e már de ezen valami hatalmasat röhögtem :)

>>>Mine<<< Fun Video
  • Max Damage
    Hmm... A BF2-ben a helik fizikája egy rakás szar, tudtam még megjelenés előtt is hogy szar lesz, de ennyire szarra nem gondoltam volna egyébként, szóval ez a "rakás szar" egy hatalmas dicsérés már ami azt illeti... A repülők is azok, fos egytől egyig... Nemtom minek kellet a jó öreg DC-t elrontani ezzel, remélem a BF2 alá készülő DC mod visszahozza azt az érzést és játszhatóságot amit a BF2 nem tud megadni...
  • joebacsi
    sztem ne schrank véleményére építs :)
  • Pharaoh
    Ha szar, akkor nem is akkora baj, hogy eddig nem vettem észre.
  • schrank
    tudod a bf2-ben repülőben nyomod meg a "futás" gombot(bal shift) akkor bekapcsol az utánégetés de szar az egész
  • Pharaoh
    Milyen utánégető van benne?
  • schrank
    kiafaszt érdekelnek a repülőszimulátorok a jáchatóság a lényeg a dc-ben még megkellett tanulni repülni helivel és külön repcsvel ebben a szarban meg elengedsz mindent azt egyhelyben lebeg úgyhogy ennyit a fizikáról meg szimulációról desertkombatba mindigis voltak légicsaták itt meg max a gyalogságot tuggyátok bombázni ott baszták el a repülőket hogy betették ezt a buzi utánégető fasságot ezzel akarták kompenzálni a motor hibájából adódó lassúságot de nem jött be
  • schrank
    gyorsan benyomtam az 1942-t és mentem egy single gamet repcsikkel DC finalba hááááát a bf2 a nyomába nem érhet olyan gyors manővereket lehet csinálni és olyan könnyen mozognak a járművek ahogyan a bf2 -be soha nem fognak ;hiába a szar vietnám motor az szar vietnám motor marad még ha bf2-nek nevezzük akkor is
  • alma2
    On nagyon jol kovetkeztet uram :)
    iszonyat bena, olyan mintha egy jatekrepulovel forgolodnek aminek se sulya, semmi tehetetetlensege. De ha jatszottal egy par repulo szimulatorral, te sem mondhatsz mast felteve, ha azokkal fel sem birtal szallni :)
    tenyleg nagyon sokat javitottak a bf2ben. Bar mar a heliket agyon dicsertem anno, most a repcsik is megerdemeltek :)

• schrank
    ezzel most azt akarod mondani hogy a DC-ben szarabbak a repülők fizikája ?
  • alberto 15
    a map editort honnan lehet letölteni?
  • alma2
    El_Alamein_XXL:
    na megneztem a merete mar teljesen oke, 14,4 masodperc keresztbe menni a legtavolabbi zaszloert az amcsi bazisrol gyors repcsivel, mig az eredetibem 15,5.ugye a repulok se mennek egyforma gyorsan.de valahogy a bazisok maradtak olyan picik, tulzsofoltak.Lehet, hogy pont ezt utalta a regiben, hogy rohangalni kellett jo sokat a jarmukert ezert lett ilyen. De nagyjabol mar hasonlit a regire. sot a lathatatlan falnak sem lehet mar nekirepulni. erdemes betenni borg !
    Sot meg jobban meggyozodtem, a dc-ben olyan a repulot iranyitani, mintha az f1gp utan atulnel need for speedezni.. eleg bena arkad erzes fog el :)

• alma2
    sajnos akkor azt kell felteteleznem, meg sose jatszottal mashol :)
    de biztos ram alergias a nep, mert a map vegere eltunt mindenki, egyedul maradtal mint ellenfel.
    de ez a nan_hai_beta_4 nagyon jo kar, hogy nem volt itt a gunnerem igy nem tudtam megmutatni a fogam feherjet :)
  • alberto 15
    volt ott egy ilyen: :DD | szal csak hülyeségből mondtam. én normálisan szeretek játszani. szerintem az a gyerekes aki citroen c4-el(c4es kocsival) rohangál :)
  • uHs Gerzson
    Én is élveztem, csak hát más dolgaim voltak így nem tudtam 2 mapnál tovább maradni na majd legközeleb ;)
  • joebacsi
    hmm...látod ezért 16+ os a játék...
  • joebacsi
    és mondcsak, nem szokott belilulni a fültöved?
    vagy borg nem nyomja olyan keményen oda a pisztolyt?
  • alberto 15
    ez jó. ha bhval belemegyek a tankba felrobban?? akkor ezt fogom csinálni :DD
  • atwe
    Bánhagyátok hogy nem jötetek a sg szervere mert életem legjobat játszotam ott
    Szerintem :)
  • 0Fritz0
    Helizni yo.

• alma2
    a lusta emberek kedveert...
  • alma2
    hoho, imaink meghallgatva
    el alamein XXL kesz, megnagyitva az original !!!

• lipovics
    Sly szerverrol erdeklodnek en is, mi van vele, miert nem megy tegnap ota?
  • lipovics
    Sly szerverrol erdeklodnek en is, mi van vele, miert nem megy tegnap ota?
  • Fenrir
    az mitól van hogy a játék néha nem tölti be a statomat, szóval nem kapom meg az unlockolt fegyvert sem? ilyenkor logout-login szokott csak segíteni, eddig nem volt ilyen problémám

de azt meg egyfolytában csinálja hogy lance corporal szinten a sima private jelzés van a nevem előtt amikor tab-bal megnézem a játékoslistát

mi van ilyenkor? rohadt zavaró
  • Kovsebi
    :DDD igen.ez a helyzet van ...
  • haxoror
    :DDD
  • csabito
    SUPPORT in TANK vs. ASSAULT on FOOT

Palesztin terroristát üldöznek a zsidók egy merkavával. A terorrista szalad szalad, néha hátrafordul és elenged egy sorozatot a tannkra. semmi hatása. Szalad szalad tovább, a tank egyre közelebb, õ lövöldöz hátrafele hasztalan. végül sarokba szorul, rá lõ még párat a harckocsira, aztán elfogy a lõszere, el is dobja a kalasnyikovot.
    Ekkor felnyilik a tank fedele, és kimászik belõle egy bibsi
    -Na mivan Ahmed, elfogyott a lõszer ?
    -Hát...
    -És nem akarsz venni?
  • haxoror
    Mert leállt.
    Patcheld a gémedet 1.2-es szerverből van egy csomó
  • Crokin
    Nem tudok belépni sg szerverre. Verifying client data közben egyszer csak connection lost. Nincs valakinek tippje?
  • csabito
    tankosoknak
  • Kovsebi
    köszi szépen
  • alberto 15
    pest környékén az auchanba 8990 asszem :)
  • reménytelen
    Nem.
    Megvetteeeem és naaagyon elégedett vagyok veleeeee....
    Elnehezülnek a szemhéjaid, mélyen benyúlsz a pénztárcádba, és megveszed a játékot 11900 Ft-ért...
  • atwe
    inen